VIDEO Nigel Farage: “Wij willen niet de prijs voor Merkel´s fouten in de migratiepolitiek betalen!”


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

 De bekende Britse politicus Nigel Farage heeft in het Europees Parlement zware beschuldigingen tegen Merkel´s migratiepolitiek naar voren gebracht. Daar had bondskanselier Merkel vanmiddag een toespraak over de toekomst van de EU gehouden.

philosophia perennis

Nigel Farage begon de Duitse bondskanselier Angela Merkel met typische Britse humor te bedanken voor haar mislukte immigratiepolitiek, die er heel beslissend aan bijgedragen zou hebben de Brexit zo succesvol te maken: “Zonder u zou het ons met de Brexit nooit gelukt, zijn, daarvoor wil ik u hartelijk bedanken.”

Dankzij Merkel zullen er talrijke EU-sceptische groepen in het Europees Parlement komen

De dankbaarheid van Farage ging echter met het oog op de toekomst nog verder: “Natuurlijk zullen er vele EU-sceptische groepen aan de rechterkant, in het midden en aan de linkerkant na de volgende Europese verkiezingen in grote getale hier in het Europees Parlement komen. En dat als direct gevolg van uw immigratie- en asielpolitiek.”

En verder: “Uw ´Wir schaffen das!´ leidde tot een enorme migrantenvloed, ja, tot een massale vlucht over de Middellandse Zee. En er kwamen jonge mannen uit zeer verschillende culturen, die niet willen integreren… jonge mannen, waarvan niet eentje een echte vluchteling te zijn.”

Duitse dominante manier van doen bij Merkel

Uiterlijk toen zou het voor de Britten duidelijk zijn geweest, aldus Farage in zijn toespraak, terwijl Jean-Claude Juncker demonstratief met zijn mobiele telefoon zat te spelen: “Wij willen geen deel uitmaken van een in toenemende mate Duits gedomineerde Europese Unie zijn, en wij willen absoluut niet de prijs voor de fouten van mevrouw Merkel betalen.”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Elite, establishment, EU-critici, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, Nigel Farage, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sarcasme, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

28 reacties op VIDEO Nigel Farage: “Wij willen niet de prijs voor Merkel´s fouten in de migratiepolitiek betalen!”

 1. lilith zegt:

  Farage heeft volkomen gelijk over Merkel en de EU. Tis nix en t wordt nix

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: VIDEO Nigel Farage: “Wij willen niet de prijs voor Merkel´s fouten in de migratiepolitiek betalen!” | eunmask

 3. Helena zegt:

  De kwaadaardigheid straalt monster Merkel uit haar ogen bij het horen van de ware woorden van flamboyant spreker Nigel Farage. Wat is deze man een verademing tussen die stukken verdriet die daar zitten. Heerlijk!

  Geliked door 4 people

  • Harry zegt:

   Inderdaad , merkel zit er echt bij met een smoel van : verrek, hij heeft me dóór , wat nú ?
   Wat een smerig secreet is het toch !

   Geliked door 4 people

   • Tineke zegt:

    Behalve dat ze een kop van ouwe lorren heeft,snap je niet dat zo n kreng met zo veel veroorzaakt leed op haar c.v zichzelf nog recht in de spiegel durft aan te kijken……
    Aber frau Merkel schafft das!

    Like

   • ronjaspers zegt:

    Harry.Merkel heeft geen fouten gemaakt,dit is pure “kwade” opzet van de satanische elite die de wereld willen regeren.Sterf smerig tuig.

    Like

 4. ruud beijer zegt:

  Dat vuile gore stinkwijf heeft de toekomst verziekt met haar asielparasieten die allemaal naar Europa komen.Ophangen die Duitse stoephoer.

  Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   Dat heeft ze echt niet allemaal in haar eentje bekokstooft Ruud.
   Die hele kliek in Brussel is medeverantwoordelijk

   Geliked door 2 people

   • ronjaspers zegt:

    Tineke.Die kliek in brussel zijn “trekpoppen” de werkelijke machthebbers in europa zitten in de nazi bilderberg groep.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Wel ja, ga haar nog een steuntje in de rug geven, Ze heeft het wel degelijk bekokstoofd, want ze heeft er tenslotte voor doorgeleerd (sarc.). De Brusselse zuip- en vreet club vond het echter prachtig en steunde haar waar ze maar konden. Is het je nooit opgevallen, dat Merkel altijd al met haar fantasierijke ideetjes kwam en stellig was in haar uitspraken en dat dan Brussel ging mee doen? Dat Merkelfiguur begon ergens in de tijd de dienst uit te maken in de EU.

    Like

   • Tineke zegt:

    Als dat takkenwijf alleen verantwoordelijk is voor de ondergang van Europa,donderstraal haar dan maar in een kerker voor de rest van haar leven.

    Ze zit nu al weer te janken om een Europees leger.
    het lijkt wel of iedereen bang voor haar is in die unie.

    Of ze hebben allemaal een oogje op haar,kan natuurlijk ook 🙂

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ik weet niet wat het is, maar het lijkt erop dat iedereen bang voor haar is. Iedereen die haar weerspreekt krijgt haar woede te voelen. Kijk maar wat ze met Maassen heeft gedaan. Zo doet en deed ze dat met iedereen die ook maar een weerwoordje had, die vliegen er onherroepelijk uit. In het parlement (Bundestag) heeft ze zo goed als iedereen zo onder de duim, dat iedereen ook hun mond houdt. De rechters, politie en de media doen braaf wat ze wil. Je vraagt je inderdaad af hoe het mogelijk is, dat een zo’n persoon zoveel macht heeft te doen wat ze doet. Het is ongelofelijk.

    Geliked door 1 persoon

  • Peter zegt:

   Jouw woorden zijn niet mijn woorden, maar ik geloof dat we wat de zaak betreft hetzelfde denken. Merkel zal door de geschiedenis worden afgerekend.
   Ik hoop dat ze voor haar aardse rechters komt te staan.

   Like

  • Alex Delarge zegt:

   Niet ophangen.

   Geliked door 1 persoon

 5. Petra DeBoer zegt:

  Farage heeft helemaal gelijk en Merkel werd tijdens haar speech o.a. over een EU leger door velen uitgejoeld.

  Geliked door 1 persoon

 6. Peter zegt:

  En terecht Petra ,je kinderen af laten slachten om dat stelletje schorum in Brussel in het zadel te houden , laten ze zelf maar een in loopgraaf gaan liggen .

  Geliked door 2 people

 7. Ildiko zegt:

  Maar onze RUTTE wilt graag de fouten van zijn kamerade Merkel betalen! het volk komt hier toch nooit in opstand, en hun handtekeningen tellen ook niet, dus dit gaat gewoon hier door !

  Like

 8. Williaan zegt:

  Merkel en Juncker de gevaarlijkste lieden voor de eenheid van Europa.

  Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  een loopgraaf voor frau Merkel
  in ’t slachtveld van de EU
  wij willen niet haar Oorlog in
  zijn al de leugens beu
  laat haar maar zélf creperen
  met de ratten in haar zog
  die iedereen schofferen
  als zwijnen aan de trog…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 10. Elisah zegt:

  https://www.stopdebankiers.com/de-geheime-documenten-van-merkel/

  De geheime documenten van Merkel

  De dagen van de Duitse bondskanselier lijken geteld. Gisteren sloeg het nieuws van het bestaan van een geheim document uit 2015, dat eerder nooit uitlekte, in als een bom.

  Dit alles had verborgen moeten blijven voor het publiek. Zoals bekend bleven ondanks alle inspanningen de Duitse grenzen open, hoewel er volgens de deskundigen geen juridisch bezwaar tegen een sluiting bestond. Dit blijkt uit de geheime papieren. Trouwens: de grens konden niet alleen gesloten worden, het had gewoon volgens de Duitse grondwet gesloten moeten zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s