1 december 2018: Grote manifestatie tegen het VN-migratiepact voor de Brandenburger Tor

Screenshot_26

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De grootste organisatoren van demonstraties door de buitenparlementaire oppositie 2018, “Pegida”, “Zukunft Heimat” (Cottbus), “Pro Mitsprache” en “Kandel ist überall”, hebben zich aaneengesloten en roepen voor 1 december op tot een grote manifestatie tegen de ondertekening van het VN-migratiepact.

philosophia perennis

Afgelopen zondag al hebben de burgerbewegingen in Dresden tegen het migratiepact geprotesteerd. Voor de 1e december roepen ze nu op tot een nationale manifestatie voor de Brandenburger Tor in Berlijn. De demonstratie begint om 14.00 uur.  

Laten wij ook onze soevereiniteit verdedigen! Wij geven ons vaderland niet op!

Het migratiepact moet Merkel´s droom werkelijkheid laten worden: haar illegale acties op het gebied van de vluchtelingenpolitiek achteraf te legaliseren en tot normale toestand te maken. Maar ook het verzet tegen het pact neemt toe en wij hebben er geen geheim van gemaakt aan welke kant wij als journalisten, die de persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel dragen, staan.

De belangrijkste medewerkers van mijn website “Philosophia Perennis” zullen aan de manifestatie deelnemen en we zouden het fijn vinden wanneer zoveel mogelijk van onze lezers voor de Brandenburger Tor zij aan zij naast ons staan voor ons vaderland: laten wij ook onze soevereiniteit verdedigen! Wij geven ons vaderland niet op!

Laten we wat betreft migratie een voorbeeld nemen aan o.a. Israël, Oostenrijk en de VS

De grote immigratielanden VS en Australië hebben al lang verklaard niet aan het migratiepact deel te nemen.

Steeds meer landen volgen dit voorbeeld, o.a. Hongarije, Polen, Oostenrijk, Denemarken en Israël. Laten we onze soevereiniteit verdedigen!

 

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, burgermoed, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

30 reacties op 1 december 2018: Grote manifestatie tegen het VN-migratiepact voor de Brandenburger Tor

 1. alwine kerkhof zegt:

  Duitsland word goed wakker, nu wij nog!

  Liked by 1 persoon

  • Statler & Waldorf zegt:

   @alwine kerkhof

   Denk je?
   Mwah, als ik naar de verkiezingsuitslagen kijk maft 80% van Duitsland gewoon door.
   Net als in Nederland.

   Liked by 1 persoon

   • Helena zegt:

    Tja, ze (de boven-ons-gestelden) houden ons nu nog bezig met dat Zwarte Pieten gedoe, dit jaar nog niet verboden maar wat niet is zal wellicht volgend jaar wel komen, en intussen schrijdt de tijd voort en niemand – behalve de realisten waaronder de bijdehante lezers van E J Bron – hebben in de gaten wat er aan komt….

    Liked by 1 persoon

   • alwine kerkhof zegt:

    Ze gaan in Duitsland de straat nog op, zie in Nederland nog helemaal niets .

    Like

  • droevige mof zegt:

   Een meerderheid van de Duitsers, vooral jongeren en vrouwen, staat achter het migratie- en milieubeleid van de regering. Voor hen is dit een morele kwestie, waarvoor men ook moet vechten, zoals de protesten in het Hambach woud hebben aangetoond.
   Alice Weidel is een sterke en lesbische vrouw. De feministen zouden eigenlijk trots op haar moeten zijn. Het tegenovergestelde is het geval. De meeste vrouwen houden niet van haar.

   Like

   • alwine kerkhof zegt:

    Ik woon al jaren in Duitsland. Juist de ouderen in Duitsland blijven maar excuses maken over vroeger, ik heb toch echt niet idee, dat de jongere generatie zo achter trut Merkel staan. Uitzonderingen heb je altijd.
    Ik ben niet lesbisch maar heb veel bewondering voor Weidel.

    Like

   • Elisah zegt:

    https://www.dw.com/en/women-increasingly-drawn-to-right-wing-populist-parties-study-shows/a-45284465

    GERMANY
    Women increasingly drawn to right-wing populist parties, study shows
    Right-wing populists are often depicted as angry white men. A new study, however, has found that women are increasingly supporting right-wing populist parties, and they are often more radical than their male peers.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Onze ervaring is dat veel Duitsers eenvoudigweg niet weten wat er zich afspeelt in de EU.

    Ze geloven alles wat in de krant staat en wat voor het nieuws op de TV komt.

    Trump is slecht en als GB de EU verlaat dan zal het slecht met dat land aflopen.

    Dat het steeds goed zal gaan binnen de EU wordt automatisch als een vaststaand feit aangenomen.

    Liked by 2 people

  • orelius zegt:

   Wat nou nu wij nog je kan er toch heen gaan . Niet roep toeteren . Kijk naar Polen daar gaan ze allemaal de straat op. Dat moeten wij ook doen dus 1 december naar Berlijn . We are Berliners.

   Like

 2. Er is maar 1 manier om de immigratiestroom te stoppen en dat is met een niets ontziend geweld.

  Liked by 1 persoon

 3. orelius zegt:

  Als we nu niet met zijn allen gaan zijn we verloren want dan zal het nooit gebeuren . Dus achter je pc vandaan en met je ballen naar Berlijn verdomme . Iemand sugestie,s
  Bv bussen huren onder elkaar?

  Like

 4. kampersrene zegt:

  VN….Verenigde ..Niksnutten

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Laat ons hopen dat het migratiepact wordt ondertekend door Nederland dan wordt dat land overspoelt met ….”.goudklompjes”

  Like

 6. Jan zegt:

  Aangezien Merkel een DDR-stalinist is trekt zij zich niets aan van wat het volk wil. Zij is de staat en iedereen heeft haar te volgen. “Das deutsche Volk verdient, wenn es so feige und schwach ist, nichts anderes als einen schmählichen Untergang.”

  Like

  • Nemesis zegt:

   Merkel ten voeten uit !

   Like

  • Laten we hopen dat er een echte duitse held is die merkel een kogel door haar kop jaagt. Zijn we mooi van haar af.

   Like

   • Jan zegt:

    Dat een van die 20 lijfwachten dat nog niet heeft gedaan ontgaat mij volledig.
    De officieren die een aanslag op Hitler pleegden kwamen er na een paar jaar achter hoe geschift hij was, die lijfwachten hebben al 12 jaar met Merkel te maken en beseffen niet wat voor psychopaat zij beschermen. Dan ben je wel een behoorlijke zombie als je je leven waagt voor dat kreng

    Like

   • We weten hoe Hitler destijds de aanslag overleefde. Dat zal bij merkel niet gebeuren. Zij zal berecht worden in Neurenberg en daar worden opgehangen, als staatsgevaarlijke ddr.communist. Dat is ze nog steeds.

    Like

 7. QENQ5 zegt:

  Vietnamezen in de hennephandel. Het wordt steeds gezelliger….

  Like

 8. Elisah zegt:


  De volgende miljoenen zullen komen
  Globale afschaffing van democratie….

  Like

 9. Elisah zegt:

  Ondertussen in Nederland, waar verstoppertje gespeeld wordt betreffende het pact….

  Like

 10. Jan zegt:

  Alexander Gauland over het pact van de UN om de Europese bevolking uit te roeien

  Like

 11. Jan zegt:

  Meer van dit uitschot zal binnen komen

  Like

 12. Jan zegt:

  AfD dient zijn mond te houden
  Eklat im EU-Parlament: MdEP J. Meuthen darf nicht reden!

  Like

 13. Elisah zegt:

  Baudet doet zich flink de moeite om het onder de aandacht te brengen.

  Like

 14. Jules Vismale zegt:

  Naar wens is het zelfs te hopen dat de VN evenmin gaat proberen om iedereen in Berlijn en daarbuiten die tegen migratie is als geschift te verklaren of de hersenen daarvan te willen onderzoeken, gelijk aan wat er in dit artikel staat:

  Uh…? Amsterdamse VU gaat de hersens scannen van mensen met ‘een sterke mening over vluchtelingen’

  We zullen het maar geen schedel meten noemen, maar het onderzoek is op z’n minst opmerkelijk: is dit namelijk een ultieme poging om het hebben van talloze niet-politiek-correcte opinies te medicaliseren?
  De VUmc gaat in ieder geval volle kracht vooruit met een onderzoek (waar moeten ze al die poen vandaan halen voor zo’n foutonderzoek?) waarbij de hersenen worden gescand van mensen die een “sterke” mening over vluchtelingen hebben.

  Een interessant wervingspostertje heeft GeenStijl vandaag opgedoken. Wie even snel €25 wil verdienen (ik zou daar nog voor geen miljoen heen gaan!) plus een gratis reisje naar Amsterdam, moet even mailen naar een Gmailadres van het zogeheten “Spinoza Centre for Neuroimaging“.
  De wat? Zeg maar het onderdeel van de Vrije Universiteit dat MRI-hersenscans uitvoert. En ze willen ook jóúw hersenen maar wat graag in kaart brengen (en hierna zodanig te hersenspoelen dat men de ander tot zelfverloochening kan brengen in de hoop dat deze mensen opeens WEL voor immigratie zijn!) hen zijn zelfs bereid om je daarvoor wat poen in de zakken te schuiven.

  Het enige wat je moet zijn is tussen de 18 en 45 jaar (wat een geluk dat ik daar al boven zit!), en je moet een “sterke mening” over vluchtelingen hebben. Waar het onderzoek precies over gaat vertelt de poster niet, maar wat rondneuzen op de website van het Spinoza Centre (die lui lijken wel op nazi-artsen en allerlei gestoorde professors die een soort hersenloze monsters van Frankenstein willen creëren!) schept wel een sterk vermoeden – men doet er met EU-subsidies onderzoek naar hoe emoties zich in het brein manifesteren:

  “Emotie is de uitdrukking van wat we voelen. Emotie houdt rekening met onze cognitieve vaardigheden en stuurt onze antwoorden onder bepaalde omstandigheden. Emotie gaat over angst / angst, empathie, stemming, affect en compulsies, en is onderhevig aan fysiologische stimuli zoals hormonen en slaap. ”

  Dat alles werpt natuurlijk de vraag op: is men op zoek naar manieren om migratiesceptici te kunnen wegzetten (dat is feitelijk totaal onmogelijk omdat we nou eenmaal allemaal te verschillend van aard zijn en dus niet allemaal hetzelfde omdat we anders zo een vreselijk saaie wereld zouden hebben!) als mensen die niet helemaal honderd zijn in hun hoofd?
  Zo van: ‘jij wil alleen maar dat de vluchtelingenboten terugkeren naar Afrika, omdat bepaalde hersenkwabben niet fel genoeg oplichten op die ene scan. Hier, neem nog wat pillen en laat de volkomen ‘gezonde’ geesten de immigratiecrisis maar oplossen. Dat is voor het beste!’

  Laten we het absoluut niet hopen. Maar met belachelijke onzin (de Vcmc had gewoon een aantal strips kunnen lezen waarin bepaalde dokters en wetenschappers in voorkomen die een schande voor hun beroep zijn omdat ze hun patiënten alleen maar als proefdieren zien en niet als mensen!) die vandaag de dag nog uit Amsterdam komt, kan dit er ook nog wel bij.

  En nog even een oproep van een dergelijk iemand hier op E. J .Bron die dezelfde mening heeft als de komende manifesten: zorg dat dit VN-migratiepact in geen eeuwigheid wordt ondertekend daar de bedenkers ervan beter ZELF een keer hun verziekte hersenen kunnen laten nakijken en onderzoeken! O zo!

  Like

 15. Linkse geschiften, van welke club ook, schakel ik onder het “Lombrose-type”,. dat was een op een aap gelijkend menselijk wezen met een laag voorhoofd, diep liggende oogkassen en een uitzonderlijk laag I.Q. uiteraard zeer crimineel. De uiterlijke kenmerken van het Lombrosetype zijn bij de meeste linksen wel verdwenen, hetgeen herkenning bemoeilijkt, echter de geestelijke typeringen zijn gebleven, sterker nog, worden alleen maar groter. Wij moeten dus de linksen meer op hun daden beoordelen dan op datgene waar ze voor uitkomen want e blijven verachterlijk en crimineel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s