SCHANDAAL!: Lauren Southern over de toneelschool voor “vluchtelingen”


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

 (Vertaling: E.J. Bron)

Na het succes van haar uit meerdere delen bestaande documentaire over de situatie van de blanke minderheid in Zuid-Afrika, gaat de Canadese journaliste en activiste Lauren Southern opnieuw op zoektocht. In haar nieuwe serie “Borderless” onthult ze wat er werkelijk aan de grenzen van Europa gebeurt. Ze hield interviews met mensenhandelaars in Marokko en ontmaskert de praktijken van de zogenaamde NGO´s, die zogenaamde vluchtelingen in Griekenland toneelles geven, opdat deze hun eerste gesprekken met de autoriteiten met succes doorstaan.

journalistenwatch

Haar wekenlange reis voerde Lauren Southern en haar onderzoeksteam van Griekenland via Turkije, Bulgarije, Brussel, Parijs en Spanje naar Marokko, waar het haar als eerste lukte om persoonlijk te spreken met een mensensmokkelaar.

Gedurende haar verdekte onderzoek tegen NGO´s, die werken op de Griekse eilanden, kon een medewerker van Lauren Southern met Ariel Ricker, de bestuursdirecteur van “Advocates Abroad” spreken. Voor de verborgen camera gaf ze de onethische en illegale praktijken van haar organisatie “Advocates Abroad” toe, een grote zogenaamde hulporganisatie die vluchtelingen en migranten die in Europa asiel zoeken, juridische bijstand biedt. Haar 380 advocaten nemen in de eerste plaats deel aan de voorbereiding van vluchtelingen en migranten op hun asielgesprekken. Hoogst actueel: tijdens een inzamelingsactie zouden 12 Britse parlementariërs en studenten van de University of Cambridge meer dan $ 60.000,-, iets meer dan € 53.000,-, voor de organisatie hebben ingezameld.

In de video-opnames vertelt Ariel Ricker dat haar organisatie er veel tijd aan heeft besteed om kopieën van asielinterviews samen te stellen en te bestuderen en deze ervoor te gebruiken om antwoorden op belangrijke interviewvragen voor asielzoekers op te stellen. Het meest zorgwekkend is wellicht Ariel´s bekentenis dat “Advocates Abroad” de “vluchtelingen” leert om net te doen dat ze huilen, overgeven of om een pauze te vragen om sympathieker en authentieker over te komen.

De “vluchtelingen” worden erin geschoold hun eigen emoties in te houden en toneel te spelen. “Ik zeg tegen hen dat dit allemaal toneelspel is… Om de gesprekken te doorstaan, moeten zij hun deel van dit toneelstuk spelen… Deze EASO-medewerkers van de autoriteiten zijn zo ongelooflijk stom, die zien alleen datgene wat er op papier staat”, aldus Ricker. Wanneer daar signalen voor een getraumatiseerde vluchteling zouden worden omschreven, dan zou men de “Vluchtelingen” gewoon opleiden om zich exact zo te gedragen, geeft de directrice van “Advocates Abroad” onomwonden toe.

In speciale rollenspellen worden de illegale immigranten erin geschoold om hun standaardverhaal zo realistisch mogelijk te vertellen. Er wordt hen bijvoorbeeld een scenario aangeleerd hoe zij met succes voor “vervolgd christen” kunnen doorgaan. Van het juiste bidden, van de “christenvervolging” waaraan zij blootgesteld zouden hebben gestaan, tot aan de belangrijkste christelijke feestdagen en hun betekenis – toegerust met deze kennis volgen dan de gesprekken met de autoriteiten.

En dan begint het sprookjesuur: “In december 2017 werd ik in Turkije in Izmir bedreigd, omdat ik christen ben. Mijn baas en zijn vrienden sprongen op me af toen ik de kerk verliet. Dit hier is de Bijbel die ze geprobeerd hebben af te pakken. Dit hier is het kruis dat ik gedragen heb en dat ze van me wilden afpakken. Sindsdien voel ik me in Turkije als christen niet meer veilig”, aldus het nep-verhaal. Het geheel zou nog worden ondersteund door desbetreffende uitingen van gevoelens zoals huilen, stokkende gesprekken en het verzoek om een pauze. Zo toegerust, kan er niets meer fout gaan – de weg naar het nieuwe leven in Europa is geëffend.

De advocaten van “Advocates Abroad” hebben er naar eigen zeggen voor gezorgd dat er “meer dan 15.000 vluchtelingen in Griekenland en 2500 buiten Griekenland over hun rechten geïnformeerd werden” en staan de “vluchtelingen” bij eventuele gerechtelijke procedures bij.

Met het oog op de nu gepubliceerde video-opnames neemt de UNHCR al afstand van “Advocates Abroad”: men “zou gealarmeerd zijn met het oog op het bericht”, aldus de UNHCR in een eerste officiële verklaring. Ook het “Sturm College of Law”, een op de website van “Advocates Abroad” als partner vermelde universiteit in Denver, antwoordde dat men “geschokt en afgestoten” zou zijn door de uitspraken van Ariel Ricker en in het vervolg niet meer met de organisatie zou samenwerken.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Globalisering, Griekenland, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op SCHANDAAL!: Lauren Southern over de toneelschool voor “vluchtelingen”

 1. Jean zegt:

  Gewoon de grenzen sluiten voor ALLES wat uit Afrika en/of islamitisch land komt en de reeds aanwezige troep verwijderen, problemen opgelost en terug veiligheid in onze westerse seculiere landen, o ja, en die westerse landen uitroepen tot Republieken.

  Geliked door 3 people

 2. Pingback: SCHANDAAL!: Lauren Southern over de toneelschool voor “vluchtelingen” – WE WORDEN NÓG MEER BESODEMIETERD DAN WE AL DACHTEN | toodlessss

 3. Marlies zegt:

  WAT EEN DUIVELS BEDROG. Dat krijg je van “heb je naasten lief als jezelf”. Je wordt belazerd waar je bijstaat. Allemaal zieluuuuuuuuugggggggg. En die NGO’s zamelen nog geld in ook, dat de gedupeerden (wij dus) moeten opbrengen. En de schuldige politici…ik heb er geen woorden voor. De doodstraf is veel te mild.

  Geliked door 3 people

 4. Elisah zegt:

  Ondertussen in Londen,
  https://www.breitbart.com/europe/2018/11/07/study-london-kids-most-likely-get-stabbed-leaving-school/

  Study: London Kids Most Likely to Get Stabbed Leaving School

  London children are most at risk of being stabbed as they leave school, new research indicates, prompting calls for new measures to protect youngsters.

  Geliked door 1 persoon

 5. fleckie zegt:

  HET ‘verdraaien ‘ van de waarheid zal moslems niet zwaar vallen( dus goede leerlingen van de misdadigers die onze landen .op die manier ook nog eens ..’ondermijnen’,……….aangezien in hun koran te lezen staat dat ze MOGEN/ MOETEN. liegen tegen. DE. ONGELOVIGEN!*~*~*~*~*~*~*~

  Geliked door 3 people

 6. Elisah zegt:

  Off topic,

  https://fenixx.org/2018/11/15/vs-overweldigende-meerderheid-is-van-mening-dat-de-media-mensen-verdeelt-en-haat-verspreidt/

  VS: Overweldigende meerderheid is van mening dat de media mensen verdeelt en haat verspreidt

  Bijna driekwart, oftewel 72 procent, van de Amerikaanse bevolking is van mening dat de mainstream media haatzaait en misverstanden veroorzaakt. De kiezers zeggen ook dat de mainstream media de mensen langs rassen, geslacht, en politieke lijnen verdeelt.

  Geliked door 3 people

 7. Nemesis zegt:

  De NGO’s waren/zijn via TV spotjes weer vlijtig aan het inzamelen gegaan voor de arme hongerede kindertje is Jemen en ook in Kongo. Kongo juist daar waar ze dus alleen maar oorlog voeren tegen elkaar en elkaar afslachten. Waar toevallig nu eens geen enkele buitenlandse mogendheid de handjes in het spel heeft. Ze moorden daar gewoon elkaar uit, wat tamelijk normaal is van wat ik in de binnenlanden in de diverse Afrikaanse landen heb gezien.
  Echter de NGO’s zamelen geld in, geld dat dus niet naar die hongerende kindertjes gaat, maar naar al de hulptroepen en advocaten die de zogenaamde zielige vluchtelingen toneel les geven om op die manier ons en ook andere landen binnen te komen met hun op de toneel les geleerde zielige en gelogen verhalen. Doneren jullie ook nog even vlijtig aan 3 x 5 a.u.b. ?????

  Like

 8. Jan zegt:

  Tegelijk wordt de staat door linksvolk van binnenuit uitgehold en verzwakt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s