TIJD VOOR REVOLUTIE…

Screenshot_24

Het loon van landverraders.

(Door: “Driek”)

Soms heb ik bijkans slapeloze nachten door al die pralend goedlachse Haagse lieden die onverzadigbaar toekomstige krijgslieden uit den zandwoestijn en donker Afrika binnenhalen. Bevoorrechte smiechten zijn het. Woelend in mijn legerstede, turend in het nachtelijk duister, houden angstvisioenen van horden met messen bewapende lieden in djellaba mij uit den slaap. Het hart bonst mij dan in de keel. Want met grenzeloze minachting voor het welzijn der Nederlandsche burgers vegen onze machthebbers in Den Haag dien vreeswekkende onreinheid en wreedheid der terroristische islam onder het Perzisch tapijt. De schriftelijke overlevering van een grof besnaard misdadige quatschprofeet gaan er bij onze Haagse galgenbrokken blijkbaar in als koek.

Des te meer moskeeën en islamitische scholen, hoe liever het dezen volksbedriegers is. Islamitische school in Zoetermeer. Nog meer hoofddoeken. Nog meer vijandschap. Het kan niet op. En nog altoos is de saamhorigheid der Nederlandsche burgers ver te zoeken. Ze blijven – het is gewoon een mirakel – trouw aan hun sympathie voor politieke onbenullen en op partijen stemmen die den afgrijselijke halsafsnijding bevorderen. Mark Rutte, de vernietiger van ons Vaderland, die met een lach op zijn verwrongen gelaat onze bestaanszekerheid blijft verzwakken, heeft nog altoos navolging. Edoch, let wel, spitse lezer van “E.J. Bron”, in onuitwisbaar schrift worden straks de misdaden dezer Haagse sjoemelaars opgeschreven in het Boek der Wereld Geschiedenis. En wie schrijft, die blijft.

Doch er is toch niets nieuws onder de horizon? Wij hebben toch alreeds eerder het verkwanselen van ons geliefd Vaderland mede gemaakt? Op 14 december 1931 aanschouwde de NSB – beweging van Anton Mussert het levenslicht. Mussert, een kleine onopvallende burgerman in driedelig kostuum, met hoed en lange overjas, zette toen zijn eerste schrede op weg naar het vuurpeloton. Doch is zijn land-verraderlijk gedrag in de jaren dertig en veertig vandaag den dag blijkbaar een inspiratie voor lieden die geïnfecteerd zijn met een verderfelijk virus dat, eenmaal daarmee besmet, onze verworvenheden omver wil werpen. Zij scharen zich aan den zijde der asiel zoekende profiteurs, die als één de Egyptische plagen Nederland leeg komen vreten.

Hoewel openlijk landverraad dient te worden bestraft, gaan onze amorele ministers gewoon door met Nederland naar een totale catastrofe te brengen. De ineenstorting van het eens zo welvarend Nederland zal niet lang meer op zich laten wachten. Het is de hoogste tijd onze stem te verheffen en de alarmklok te luiden. Want, lezer, het oude spreekwoord zegt: lieden die morgen het schavot bestijgen, zijn vandaag niet gevaarlijk meer.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Den Haag, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op TIJD VOOR REVOLUTIE…

 1. ruud beijer zegt:

  Volkomen gelijk,echter vele behalve de PVV en het Fvd stemmers interesseert het geen ruk.Zij weigeren in te zien dat de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen een donkere zal zijn.

  Liked by 2 people

 2. Hovawart zegt:

  De nieuwerwetse NSB zijn de grote wereldbanken, die de EU gaan reorganiseren, in opdracht van erfelijke staatshoofden, de klimaatakkoorden zijn hun wapen om Europa te kunnen ontvolken, de massa-immigratie slechts een pressiemiddel, en het Brusselse staatscircus vol met gehersenspoelde marxisten oftewel “Stalins useful idiots” die elke ideologie aanhangen die hen in weelde doen leven.

  Liked by 2 people

 3. Ruud zegt:

  Schokkende doch evenzozeer kwaadwillende onnozelheid, grenzend aan opzet, kenmerkt onze regering en de haar ondersteunende politieke partijen. Nog even en Iraanse//Pakistaanse toestanden zullen ons land veranderen in de dorre woestijn van de oprukkende islam waarin moord en geweld tegen minderheden door onze rechters zullen worden uitgelegd als godsdienstvrijheid waardoor alle westerse verworvenheden verloren gaan. Stop met deze kwaadaardige onzin en draag er aan bij dat de islam niet langer de bijl aan de wortel van onze westerse cultuur en samenleving vormt. Laat dit leidend zijn als u binnenkort gaat stemmen voor de Provinciale Staten (resp. 1e Kamer), dus PVV of FvD al naar gelang uw voorkeur. Van de traditionele partijen hebt u NIETS maar dan ook NIETS te verwachten; dat is thans een gepasseerd station.

  Liked by 5 people

 4. RottenPikwick! zegt:

  Vanwege familieomstandigheden regelmatig in Groningen-stad. Onlangs door donker Groningen gefietst. Bah, wat een unheimisch sfeertje. Je hoort veel vreemde talen, nogal eens arabisch. In de binnenstad schieten arabische winkels / barbershops als paddestoelen .. Dubieus volk waar je maar kijkt. Zo langzamerhand ziet elke grotere stad/plaats er zo uit. Je waant je in het Midden-Oosten! Nog een paar generaties en W-Eu ís onderdeel van het Mohammedaanse Rijk. De Kaaskoppen zijn niet geïnteresseerd in de toekomst van hun (klein)kinderen. Zal hun tijd wel duren!

  Liked by 3 people

  • Ildiko zegt:

   precies, dat is wat ik ook hier vaak hoor! zal mijn tijd wel duren ! ik maak me niet zo druk om, heeft totaal geen zin ! ik wordt woest van om keer op keer dit aan te horen, normale opa’s en oma s zijn niet meer geïnteresseerd, ze willen zich niet meer mee bezighouden omdat hun leven is al kort en ze kunnen niks meer aan deze waanzin’te veranderen. Jongeren zijn al te gehersenspoeld en ze zijn met hun carrière, of zingen en dansen feesten mee bezig.

   Liked by 1 persoon

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  er was eens ’n soort van profeet
  dat was in z’n tijd een proleet
  maar wat is nu het vreemde
  ’t Gezag dat hij claimde
  claimen z’n nazaten nu nóg bij de vleet !
  .
  Jasterke
  .

  Liked by 3 people

 6. Republikein zegt:

  Slachtoffers van mensenhandel mogen blijven want zielig.

  Like

 7. Henk zegt:

  Hier in Vlaardingen durven de winkels op koopavond niet meer open te zijn, door de vele nieuwe cullturen waarvan er 1 op de 5 crimmineel is, hebben ze het na 2 overvallen wel helemaal gehad. 10 jaar geleden zou deze situatie nog ondenkbaar zijn.

  Liked by 1 persoon

 8. Helena zegt:

  De bezetting gaat gestaag door:
  In het AD van 18-10-2018
  “Duinrell vangt weer asielzoekers op
  Attractiepark Duinrell vangt deze winter weer asielzoekers op. Maximaal 930 vluchtelingen zullen van 7 november tot en met 8 april op het landgoed verblijven…
  Er zal 24 uur beveiliging zijn” eh… voor wie??? Ze blijven ze maar stug vluchtelingen noemen ook, verschrikkelijk!!

  Liked by 3 people

 9. tijd om de wapens op te nemen en het tij te keren. Maar hoe?

  Liked by 3 people

 10. fleckie zegt:

  MEN staat wel te ‘mekkeren’ als men zich moet legitimeren i.v.m. ophalen van medicijnen van een familielid, MAAR…..als men hen dan ‘voorzichtig’ onder ogen wil brengen dat er eventueel. door getinten, (doordat ze in de meeste gevallen OOK nog eens op elkaar lijken) FRAUDE. IS. GEPLEEGD! door middel van een en hetzelfde identiteitskaartje te gebruiken, …….KAPT. MEN. HET. GRSPREK. AF!!!……………HARDLEERS. DUS.

  Like

 11. Marc zegt:

  Meer dan tijd!

  Like

 12. ruud 2 zegt:

  Het is allang niet leuk meer,,Kamerlid Seegers schrijft vandaag dat er wel 400.000 Polen zijn in Nederland ik zie er soms een paar die boodschappen doen, maar ik zie wel elke dag honderden allochtonen en daar zijn er maar 500.000 van volgens CBS.Als ik een beetje mee reken moeten er dat toch zeker wel 4.000.000 zijn. In 1954 10.000.000 inwoners zegt Koningin Juliana Nederland is vol met onze eigen bevolkingsafname zouden we nu nog steeds op die 10.000.000 zitten dus wie bedonderd nou de boel het meest? 7.000.000 teveel, per jaar worden er 5 het land uitgezet, binnenkort een paar demente mensen erbij zijn we over 130.000 jaar weer het knusse landje.

  Liked by 3 people

  • BertG. zegt:

   Dat denk ik ook, dat het er zeker 4 of 5 miljoen zijn.
   Het zijn er gewoon teveel die je overal op straat tegen komt, dat zou niet kunnen als het er maar 1 miljoen of minder zouden zijn.

   Liked by 1 persoon

  • King Arthur zegt:

   NL-ers moesten plaats maken voor import van mosselcriminelen, Juliana zat ook in het blankenvervangingscomplot en velen gingen naar Australie of Canada. Maar in die landen worden nu ook miljoenen criminelen geimporteerd en gebeurd hetzelfde als hier. Het grote complot loopt dus al minstens 60 jaar en die vreemde familie zit er vuistdiep in.

   Liked by 1 persoon

 13. bigljohn zegt:

  Tijd voor revolutie, nu ! Maar die komt er dus echt niet. En revolutie in een geislamiseerde staat is mosterd na de maaltijd, totaal zinloos. Simpel een een-tweetje. Zoals de totale achteloosheid van ons volk voor de tweede wereldoorlog, we zouden toch weer neutraal blijven, heerst in het anno nu de gedachtegang dat alles bespreekbaar en regelbaar is. Ons zal heus niets overkomen, want men heeft alle vertrouwen in de verkeerde politieke partijen. Laten we echter onze borst maar nat maken. Het bedje van de islam in Europa is gespreid en ze konden er zomaar instappen. Op weg naar het Europese kalifaat. De islam is in staat gebleken Europa te overrompelen met de hulp van de Europeanen zelf. Zo makkelijk hebben de moslims het nog nooit getroffen. Geen strijd, zomaar Europa op een presenteerblaadje cadeau gekregen. Met dank aan de vele idiote links denkende Europeanen die ons de sharia aan het induwen zijn….

  Liked by 6 people

  • QENQ5 zegt:

   Ik weiger dit te accepteren!!!

   Liked by 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ QENQ5 15 november 2018 om 07:48

    Een gans in een ganzenlevermesterij weigert ook die smerige, zoute dwangvoeding, maar tóch wordt het hem letterlijk door de strot gewurgd.

    Arme dieren…

    Arme wij, zonder toekomst.

    Liked by 2 people

  • RottenPikwick! zegt:

   Het Klootjesvolk vond / vindt andere zaken belangrijker dan de toekomst van hun (klein)kinderen / Nederland. Dat is al heel lang duidelijk. Al regelmatig gehoord; ach elke generatie maakt wel wat mee, er speelt altijd wel ‘wat’… Doe de luiken dicht, geen zin om tegen al dat Domme Volk aan te kijken! Wat een stelletje Sufkutten!

   Liked by 2 people

 14. Inge zegt:

  Het is geen landverraad maar volksverraad. Bijzonder dat er geen definitie of betekenis van volksverraad valt te vinden via google alleen wat betreft landverraad maar dit zijn toch twee verschillende dingen. Al is de doodstraf reeds afgeschaft voor volksverraad, wellicht omdat men wist wat er zou gaan gebeuren in de toekomst? is volksverraad een zware misdaad.

  Like

 15. Elisah zegt:

  Belachelijk laf! Die vent is marokkaan met paspoort dus eruit!

  https://tpo.nl/2018/11/15/gewelddadige-pooier-abdelilah-el-y-kan-niet-uitgezet-ex-en-kind-bewaakt/

  Gewelddadige pooier Abdelilah el Y. kan niet uitgezet, ex en kind bewaakt
  Marokko weigert medewerking, dus hij is gewoon vrijgelaten uit uitzetdetentie

  Marokko weigert de meeste ongewenste vreemdelingen terug te nemen sinds Nederland in 2014 de uitkeringen en kinderbijslagen die van Nederland naar Marokko gaan, heeft aangepast aan het Marokkaanse welvaartsniveau.

  Like

 16. Elisah zegt:

  Meteen eruit!

  https://tpo.nl/2018/11/14/asielzoekers-uit-veilige-landen-terroriseren-buschauffeurs-utrecht/

  Asielzoekers uit veilige landen terroriseren buschauffeurs Utrecht
  ‘Vrijwel elke rit heb je commentaar en problemen’

  Op het moment dat de bus stilstond, zag ik jongeren van het azc. Ik hoorde geschreeuw en dacht: ik ga dit vastleggen. Toen viel dat meisje mij ook aan. Het zijn jongeren die de bus niet kunnen betalen en het gebeurt vaker. Ik vind het sneu voor de chauffeurs.”

  Like

 17. leefbarbaar zegt:

  Ver uit de meeste landverraders hebben zonder enige pijn en moeite vrolijk kunnen doorgaan met hun leventje.
  Ja er zijn excessen geweest in NSB-kampen, na de bezetting.
  Maar het gros van de leden van de NSB en natuurlijk de meeste ambtenaren zijn nooit bestraft voor hun verraad; het land het ze nodig.

  En dat gebeurt nu ook weer. Als alles mis loopt dat zit iedereen zogenaamd in het verzet en bij de PVV en daarna is het weer pakken, wat je pakken kunt.

  Geschiedenis is een toverbal; iedereen likt er aan totdat zijn favoriete kleur verschijnt.

  Like

  • Frauke zegt:

   @leefbarbaar. Waarheid : Als alles mis loopt dat zit iedereen zogenaamd in het verzet of bij de PVV !!!

   Like

  • RottenPikwick! zegt:

   Politieagenten, buschauffeurs, beveiligers, doktoren etc etc, zijn de meetpunten van de toestand waarin ons landje zicht bevindt! Weet wel zeker dat weinig van hen een optimistische kijk heeft op de toekomst van ons landje! (waarin al decennia 100.000en na zonsondergang de deur niet meer uitdurven.. dat is het geweldige Nederland van Mark Rutte en zijn Kontlikkers!)

   Liked by 2 people

 18. Jeanette K zegt:

  Vanwege de foto bij het artikel: de linkse kerk, lees: moslimvriendjes, lees: De Nieuwe NSB
  zet qua ledental de voorloper van Mussert cs in de schaduw.

  Like

 19. Willem Sterk zegt:

  Scherpschutter en de andere 25 die reageerden, het wordt idd hoog tijd. Waar kan ik me aanmelden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s