BREAKING!: Estland is het vijfde EU-land dat niet meedoet aan het VN-migratiepact

Screenshot_54

(Door: Paul Dijks– Vertaling: E.J. Bron)

Na Hongarije, Oostenrijk, de Tsjechische Republiek en Bulgarije heeft nu ook Estland het VN-migratiepact verlaten.

“Tijdens de vorming van de regeringscoalitie kwamen we overeen dat we alleen beslissingen nemen in consensus. Het is de regering vandaag mislukt om het tijdens de kabinetszitting eens te worden over steun aan het VN-migratiepact. Daarom zal de regering niet deelnemen aan de overeenkomst”, schreef minister-president Jüri Ratas (Centrumpartij) donderdag op Facebook.

Het grootschalige management van immigratie is belangrijk voor alle landen, benadrukte Ratas. Echter, de wetten van Estland staan al in lijn met democratische en Europese principes. Dit geldt ook voor de toekomst.

De afgelopen twee jaar werd Estland geregeerd door een uit drie partijen bestaande coalitie bestaande uit sociaaldemocraten en conservatieven (Isamaa, Vaderland), geleid door de Centrumpartij. Terwijl de sociaaldemocraten er voorstanders van waren dat Estland zou deelnemen aan het VN-migratiepact, weigerde de conservatieve partij de overeenkomst te steunen.

Estland is het vijfde EU-land dat uit het VN-migratiepact stapt. Daarvoor had Hongarije de overeenkomst al afgewezen. Iets laten trokken Oostenrijk, de Tsjechische Republiek en Bulgarije zich uit het pact terug.

Bron:
https://voiceofeurope.com
Door: Paul Dijks

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Baltische landen, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, soevereiniteit, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

17 reacties op BREAKING!: Estland is het vijfde EU-land dat niet meedoet aan het VN-migratiepact

 1. Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

  Aangenaam en ontwikkeld volk. Ook nog een biezonder mooi land met goed eten en vooral bier, o.m. LIELVÃRDES, een lekkernij hier onbekend.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Maar Rutte doet gewoon mee, hoor.
  Hij houdt zijn poot stijf.

  Like

 3. Sobieski zegt:

  Voor zover ik weet hebben naast de vijf reeds boven genoemde landen ook Polen en Kroatie al verklaard niet mee te doen met dit perverse zelfmoordspact, en overwegen ook Italie, Malta, Slovenie, en Denemerkan eruit te stappen. Slowakije, Roemenie, Letland en Litouwen heb ik er nog niet over gehoord, maar zullen waarschijnlijk ook eruit stappen. Wat de Britten en Ieren gaan doen blijft nog een raadsel. Buiten de EU zijn het de USA, Australie en Israel die al nee hebben gezegd, en nu overwegen ook Zwitserland, Noorwegen, IJsland en Nieuw-Zeeland te volgen. Ik vraag me overigens af hoe o.a. Rusland, China, Japan, Korea, India en Brazilie er tegenover staan. Ook zeker niet positief. Helemaal vreemd dat de rijke Arabische oliestaten rond de golf, Iran, turkije en he olierijke Nigeria geheel ontbreken. Hierbij blijven de oude EU landen en Canada, dat op dit moment helaas geregeerd wordt door een links kind, over. Canada kan zich verschuilen achter de USA. Het is dus duidelijk wie de lasten gan dragen. En door dit linkse tuig laat de meerderheid in o.a. NL, Duitsland, Frankrijk en Zweden zich regeren.

  Geliked door 3 people

 4. Williaan zegt:

  slechts het begin ?
  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/de-lijn-als-brussel-overlast-aan-noordstation-niet-aanpakt-tegen-23-11-zullen-we-haltes-verplaatsen~a54f5e88/
  Als het Brussels Gewest de overlast door transmigranten aan het Noordstation niet aanpakt tegen vrijdag 23 november, zal De Lijn vanaf maandag 26 november zijn bushaltes verplaatsen.

  Like

 5. Jean zegt:

  Als ze de wil van het Europese volk respecteren dan zijn 28 Europese landen tegen dat misdadig verdrag, wij Europeanen willen geen enkele islamiet in onze samenleving, reden is overbekend.

  Geliked door 3 people

 6. Jules Vismale zegt:

  Laten Estland, Letland en Litouwen hierna ook meteen uit de EU en de euro gaan vertrekken!

  Geliked door 1 persoon

 7. Mary zegt:

  Nog even en alleen Merkel en Rutte tekenen natuurlijk!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 8. wie maalt er nog om een reputatie? Merkel nog op de valreep? Als het van haar franse vriendje mag, tenminste

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s