Peiling EenVandaag . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Peiling EenVandaag . . .

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Dat een overgrote meerderheid tegen het veranderen van zwarte Piet is was allang duidelijk, maar de drammers zullen op het eind van de rit toch hun gelijk halen denk Ik.
  Als je hier in Nederland een rechtzaak kunt beginnen tegen een fantasiefiguur weet je toch al dat ze het spoor helemaal bijster zijn.

  Geliked door 2 people

 2. Ruud zegt:

  Slechts door een overweldigend succes in de stemhokjes kunnen we op alle gebied verandering aanbrengen, ook m.b.t. onze magistraten.

  Geliked door 1 persoon

 3. OphEUffen zegt:

  Volgens die krullenbol van de peiling is er dit jaar, voor het eerst de afgelopen 5 jaar, sprake van een trendbreuk. Waar de afgelopen jaren het percentage voor Zwarte Piet steeds lager werd is het dit jaar, met 68 procent, hetzelfde als in 2017.

  Dat is toch een prettig weekeinde 🙂 Dat het morgen maar een mooi kinderfeest mag worden.

  Like

 4. OphEUffen zegt:

  Het slechte nieuws was trouwens; hoe jonger, en geindoctrineerder door het Nederlands onderwijs, des te hoger het perccentage voor aanpassing van Zwarte naar Witte Piet.

  Like

 5. Steven zegt:

  Het enige wat help is door geweld je zin door te drijven en het niet te pikken dat je zoals reeds al bekend is je alles maar wordt afgenomen.
  Nu is het zo als de rechter zegt dat sinterklaas morgen verboden is, dat iedereen het dan maar opgeeft sinterklaas te vieren zonder in VERZET te komen.
  Dat kleinschalige gedoe van taakstraffen is gewoon om anderen bang te maken ook in actie te komen.

  Die paki’s slaan de hele boel kort en klein als ze hun zin niet krijgen…vertel maar eens tegen al die mossels dat ze geen suikerfeest meer mogen vieren… dan breken ze het hele land af…maar hier zijn de mensen te BRAAF, en daarom wordt iedereen GENAAID in dit land.. BELASTING GAAT OMHOOG…NOG MEER ZELF BETALEN..NOG MEER INLEVEREN…ZIEKFONDS IS IN 18 JAAR AL 450% GESTEGEN + €385 EIGEN BIJDRAGE…EN HET HOUDT MAAR NIET OP!!…

  Like

 6. Williaan zegt:

  Anti Zwarte Piet-activist Rogier Meijerink zegt: De ouders zullen nachtmerries krijgen van hun kinderen onder de botsplinters. Daaruit blijkt wel dat die groeperingen volkomen geschift en boosaardig zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s