Trump dreigt de “Antifa”

Screenshot_59

(Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse president Donald Trump heeft de “Antifa” gedreigd. “Deze mensen van de antifa kunnen maar beter hopen dat de tegenpartij niet een keer mobiliseert”, zei Trump in een interview met de “Daily Caller”. De oppositie tegen de Antifa zou “veel sterker” en “potentieel veel gewelddadiger” zijn, kondigde hij aan. “Dan zou de antifa een probleem hebben”, voegde hij er aan toe. De tegenpartij zouden de politie en het leger zijn, preciseerde de opperbevelhebber van de strijdkrachten.

Junge Freiheit

De uitlatingen van de president kunnen als reactie op de gewelddadige overval vorige week door een links-extreme meute op het huis van de presentator van Fox News, Tucker Carlson, in Washington D.C. worden gezien. Daarbij braken de Antifa-vandalen de deur van zijn huis open. De vrouw van Carlson, die op dat moment alleen thuis was, sloot zichzelf op in een kamer en belde de politie.

De links-liberale cabaretier Stephen Colbert veroordeelde de daad. “Om de ideeën van Tucker Carlson te bestrijden, is een Amerikaans recht. Om zijn huis op te zoeken en zijn gezin te terroriseren, is een daad van monsterachtige lafheid.” Zelfs de linkse groepering “Media Matters” had scherpe kritiek op de overval. “Dit gedrag kan echt niet”, zei een vooraanstaand lid van de organisatie. Bovendien zou zo´n strategie contraproductief zijn wanneer men iemands invloed wil reduceren.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Donald Trump, gezond realisme, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Verenigde Staten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Trump dreigt de “Antifa”

 1. Marc zegt:

  Janmaat had indertijd ook zo’n aanval te verduren. Dat liep minder goed af.

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Maar waar hij voor waarschuwde en voor werd bedreigd, gebeurt nu wel allemaal!
   Maarrrr… we slapen nog steeds rustig verder, worden monddood gemaakt of de problemen in geholpen als je niet wilt luisteren. Dat is ‘democratie’ tegenwoordig.

   Geliked door 1 persoon

 2. Elisah zegt:

  Segregatie en racisme in de VS,
  https://fenixx.org/2018/11/16/new-york-geen-toegang-meer-tot-openbare-scholen-voor-blanken/

  New York: geen toegang meer tot openbare scholen voor blanken

  De anti-blanke haat die alle moderne liberale samenlevingen ondermijnt komt openlijk aan de oppevlakte in New York City, waar blanke kinderen nu actief de toegang tot openbare scholen wordt ontzegd ten gunste van niet-blanken, ook al maken blanken officieel slechts 15 procent van de studentenpopulatie uit
  Volgens een artikel in de New York Post, met de titel “NYC schools to give priority to predominantly black and Hispanic kids“, door journalist Susan Edelman, breidt een “diversiteitsgolf zich over de stad uit nu 78 scholen in 14 van de 32 gemeenschapsdistricten van de stad zich laten voorstaan op plannen die voorrang geven aan voornamelijk zwarte en Latijns-Amerikaanse kinderen – en binnenkort volgen meer scholen”.

  Geliked door 1 persoon

 3. Eric zegt:

  Fantastisch. Laat het leger die zogenaamde Antifa platslaan. Daarvoor worden legers immers opgeleid: de vijand letterlijk vernietigen ! Plattrappen, dat ongedierte ! Uitroken ! Tot het ophoudt te bestaan !

  Geliked door 4 people

  • bigljohn zegt:

   Op zich genomen een goede uitspraak van Trump. Maar hij kan zich helaas niet meer laten gelden nu het Huis van Afgevaardigden een Democratische meerderheid heeft. Alle vooruitstrevende plannen van Trump zullen voortaan getorpedeerd worden. Ook die muur die hij wou laten bouwen langs de Mexicaanse grens.

   Like

   • jack black zegt:

    Hallooooo !
    Met het de onderscheiding
    dat ze wel op grenzhekken zitten, maar
    ze het niet wagen over de grenz te komen !
    Want daar zijn de grenzbewakers nog echte
    grenzbewakers !
    Met de opdracht, eerst te schieten dan vragen !
    En die nationale chip vuur vrij, is voor de Amerikaner
    vanzelfsprekend !

    Like

   • ruud beijer zegt:

    Big John ik denk dat dat wel zal meevallen
    Trump laat zich echt niet wegzetten
    Dat is een kerel
    Wij hebben rutte de verrader!

    Geliked door 1 persoon

   • Steven zegt:

    Die meerderheid hebben ze zo te horen verkregen door verkiezingsfraude…
    GROOTSTE TUIG dat er rondloopt zijn LINKSEN. Erger volk bestaat er niet.

    Like

 4. Mary zegt:

  Natuurlijk moet je willekeurige relschoppers, tot een bepaalde grens, zoveel mogelijk negeren maar Antifa is heel iets anders….. en zeker zouden het leger en politie een veel grotere bedreiging vormen (gewoon doen, inzetten Trump zou ik zeggen) maar ik heb ook al opnames gezien van Amerikaans publiek welke massaal achter dat Antifa tuig aan ging in Amerika en niet zachtzinnig, ze waren dan ook snel vertrokken, de rollen omdraaien en waar ze zich dan ook vertonen platwalsen!!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Perfide Albion zegt:

  Eindelijk eens iemand die de bondgenoten van onder andere de Nederlandse rechterlijke macht en de Duitse regering de wacht aanzegt.

  Die Nederlandse rechters met hun “demonstratie recht” dat wel voor die malle pietjes geldt maar niet voor Pegida. Sterf met je antifa. Sterf!

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Lamestream media liegt er weer op los. Man die ‘Heil Hitler’ schreeuwde tijdens toneelvoorstelling is geen Trump fan, zei niet ‘Heil trump’.

  OANN busts media for lying about motives of Antisemitic actions to slander President Trump
  https://vladtepesblog.com/2018/11/17/oann-busts-media-for-lying-about-motives-of-antisemitic-actions-to-slander-president-trump/

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Het is tegenwoordig al niet meer opmerkelijk dat bij veel Nederlandse gemeentehuizen en politiebureaus men op diverse niveaus al te woord gestaan word door turkse ambtenaren .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s