VIDEO PVV: “Stop het “Verdrag van Marrakesh”!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t J.B.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Genocide, gezond realisme, Globalisering, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Nationalisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, PVV, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO PVV: “Stop het “Verdrag van Marrakesh”!

 1. Lee zegt:

  De intentie is natuurlijk prima en dat zal de mening van elk weldenkend mens moeten zijn in een soeverein democratisch land. Wij wonen echter in een verkapte dictatuur. En pruttel maar lachen, misselijk mannetje.

  Geliked door 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  Kort maar krachtig!
  Als je een zombie wakker wilt maken (voor zover dat lukt) moet je geen lange video’s maken.

  Geliked door 4 people

 3. boorzalf zegt:

  De meeste mensen weten niet dat dit verdrag bestaat.

  Geliked door 1 persoon

 4. Peter zegt:

  Inderdaad !
  Nederland is ONS huis en WIJ mogen en moeten bepalen wie we ONS huis binnenlaten.
  Ook bepalen we in ons huis hoe laat de visite moet vertrekken.
  Uitgeprocedeerden zijn te beschouwen als ongewenste visite die we netjes indien mogelijk en met geweld als het moet ons pand uit zetten.
  Eenvoudiger kan ik het niet maken.

  Geliked door 4 people

  • bigljohn zegt:

   Nederland is inderdaad ons ons huis. Maar onze agressieve buren hebben bepaald dat onze voor en achterdeur er voorgoed uit moet, en wij iedereen zonder controle binnen moeten laten. Ze mogen uit de koelkast eten, gratis overnachten en aan tafel aanschuiven. Ze mogen meebeslissen over interne zaken en ze mogen met mijn vrouw en dochters overmeesteren. Onze portemonnee is voortaan hun portemonnee. De afspraak met de buren is zodanig dat wij met zijn allen na verloop van tijd het huis voorgoed zullen verlaten en op straat gaan leven. Niemand zou zulke zaken accepteren. Echter in het groot gebeurt zoiets wel, terwijl de meesten mensen zich daar nog steeds niet druk over maken.

   Geliked door 2 people

 5. Thomasson zegt:

  Het ondertekenen van het Verdrag van Marrakesh staat gelijk aan het ondertekenen van documenten die gebonden waren aan de Wannseeconferentie van januari 1942. Met een verschil: hier gaat het om de Endelosung voor onszelf. In Marrakesh zullen onze politieke leiders vrijwillige tekenen op een document die regelt onze ZELFMOORD. Of liever gezegd: onze verdelging.

  Geliked door 3 people

 6. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/11/16/na-reddingsactie-op-zee-vluchtelingen-weigeren-aan-land-te-gaan-in-libie-en-eisen-naar-italie-te-worden-gebracht/

  Na “reddingsactie” op zee: “vluchtelingen” weigeren aan land te gaan in Libië en eisen naar Italië te worden gebracht

  Normaal gesproken zijn schipbreukelingen blij om gered te worden uit zee, om te zijn ontsnapt aan de verdrinkingsdood en om ongedeerd naar de dichtstbijzijnde haven te worden gebracht. Maar met de “redding op zee” aan de Middellandse Zee kan het van tijd tot tijd gebeuren dat de “schipbreukelingen” het niet eens zijn met de overdracht naar de “volgende” veilige haven en hun eis onmiskenbaar duidelijk maken vanwege de dure betaalde passage naar Europa.

  Like

 7. Elisah zegt:

  Wat is het kostenlplaatje in Nederlznd, hetzelfde ongeveer?

  https://fenixx.org/2018/11/16/immigratie-uit-de-derde-wereld-kost-noorwegen-25-miljard-euro-per-jaar/

  Immigratie uit de derde wereld kost Noorwegen 25 miljard euro – per jaar

  Een Noorse journalist werd geadviseerd om niet te publiceren dat de invasie van derde wereld-landers in Noorwegen evenveel kost als de olie-inkomsten elk jaar oplevert.
  Human Rights Service in Noorwegen schrijft dat een voormalige journalist van de Noorse Finansavisen (financieel dagblad), Kjell Erik Eilertsen, nu de kosten van de lopende immigratie vanuit de derde wereld naar Noorwegen kan onthullen.

  De kosten bedragen 25 miljard euro – per jaar

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Elisah.
   Ik ben absoluut niet overtuigd.
   Noorwegen heeft beduidend minder asiel-ongedierte opgenomen dan NL, alwaar de kosten per jaar op ca 9 miljard worden “geraamd”.
   Noorwegen 25 miljard Euro per jaar….?
   Terwijl de olie-inkomsten hetzelfde bedrag zijn… alwaar Noorwegen tezamen met de gas-exploitatie volledig van afhankelijk is…?
   Ik kan het me niet voorstellen.
   Lijkt we heel erg sterk.

   By the way.
   Gewoon ’n opmerking.
   Noorwegen hanteert de Noorse Kroon in het betalingsverkeer.
   Niet de Euro.

   Like

 8. ruud beijer zegt:

  Go to hell.Stop islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s