Vrijmetselarij viert hoogtij in heel West-Europa

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2”)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op Vrijmetselarij viert hoogtij in heel West-Europa

 1. Cathja zegt:

  “De vrijmetselaar bouwt aan de tempel der mensheid, aan een betere wereld, waarbij hij zichzelf ziet als bouwsteen”…….

  Echter….de afbraak van ‘de tempel der mensheid’ is in gang gezet sinds het ‘bewind’ van Angela Merkel, die zichzelf als machtigste vrouw van Europa ziet en zich daarnaar gedraagt.

  In plaats van te bouwen, breekt ze ons mooie werelddeel steen voor steen af, tot er een ruïne overblijft.

  Geliked door 3 people

 2. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 3. Jan zegt:

  Vieze, afgeknaagde vingers van psychiatrisch geval Merkel, zwaar gedragsgestoord  Auch der hoch angesehene AfD-Landtagsabgeordnete Uwe Junge, welcher sich vermutlich ebenfalls auf diesen Enthüllungsseiten informiert hat, twitterte vor wenigen Tagen “Onychophagie (Nägelkauen) kann bei Neurosen oder bei paranoiden Psychosen auftreten. Diese Frau regiert unser Land. Stoppen! AfD wählen!”.


  https://www.koelner-abendblatt.de/artikel/politik/gesundheit/angela-merkels-abgenagte-fingernaegel-die-komplette-psychologische-analyse-43961734.html

  Geliked door 5 people

 4. Tineke zegt:

  Die club van de vrijmetselarij,wereldwijd verspreid,daar worden ze klaargestoomd voor het vuile werk.
  Door middel van rituelen en smerige praktijken klim je steeds een graadje hoger.
  Daarom zijn die hoge politieke luillebollen allemaal chantabel.
  Ze hebben allemaal met die vieze spelletjes meegedaan.
  Op de foto die is afgebeeld,zie je hoe ze aan elkaar laten zien,dat ze nog in het zelfde kamp zitten.
  Een teken van verbondenheid.
  Als je de 33 ste graad vrijmetselaar bent,mag je aanschuiven bij geheime conferencies,zoals de Biderbergclub!

  Geliked door 3 people

  • Bob Koster zegt:

   Met uw reactie laat u zien dat u werkelijk geen flauw benul hebt van wat de vrijmetselarij is en wat ze doet.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Tineke.Inderdaad die smerige “satanische” pedo elite,kinderen offeren,kinderen sexueel misbruiken,op kinderen jagen en afschieten.Smerig kotsvolk 1 schrale troost ze gaan naar de hel.

   Like

  • j v/d valk zegt:

   Het Hard van De Wijze neigt naar Rechts ! En die van een Dwaas naar Links..

   Lees hoe de FED is ontstaan, Secrets of the federal reserve. Van Eustace Mullins.. Vrije Wereld, pdf Bibliotheek.

   Lezing van Myron C. Fagan uit 1967 over de Bavariaanse Illuminati en haar betrokkenheid bij onder andere de Franse revolutie, beide wereld oorlogen, de destructie van de Romanov Familie in Rusland in 1917 en de opkomst van het Marxisme.
   http://www.vrijewereld.org/2013/06/26/myron-c-fagan-over-de-illuminati-lezing/?highlight=fagan

   Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Tineke, jij hebt je zelf helemaal gek laten maken door Oeps met ze complot verhalen en niburu links, numerologie praatjes en satan plaatjes.
   Maar zo als eerder vermeld, iedereen die al bezig is met het geloof is ook erg bevattelijk voor allerlei andere bijgeloof fantasie.
   Want het zijn alleen de gelovigen die telkens met al die onzin aankomen, de rest nooit.
   Je hebt er geen enkel bewijs van behalve info van wat wazige sites en wat je ergens gehoord heb onder de complot denkers.

   Weet je wat er ook op de 33ste graad staat, al die monumenten zo als Stonge Henge.
   Dit soort bouwsels zijn over de hele 33 graad te vinden rond de aarde.
   Dat moeten dan de 1ste vrijmetselaars hier geweest zijn.
   Dus dan zal je wel een hoge priester zijn van een berg stenen als je de 33ste graad gehaald heb.

   Ik zal je een geheimpje verklappen.
   Sinterklaas bestaat ook niet echt.

   Like

 5. abouneenee zegt:

  Ik vind het magertjes om te stellen dat vrijmetselarij hoogtij viert aan de hand van 2 mensen die toevallig hun duimen tegen elkaar aanzetten. Ik ontken het ook niet, maar dit is geen bewijs.

  Misschien is het wel de favoriete houding van Merkel die Rutte heeft overgenomen. So what?

  Dit lijkt een beetje op het diepgaand observeren van Donald Trump, in ieder geval in zijn relatie tot Melania. Ook dat vind ik allemaal vergezocht.

  Hoe mensen hun gedachten vormgeven, is een privé-kwestie. De werkelijke kwestie zou moeten zijn het uithollen van de democratie, zoals de hele Brexit van het begin af aan ontworpen is om te falen.

  Like

 6. Peter zegt:

  Vrijmetselarij viert hoogtij in heel West-Europa ?
  Leg eens uit !

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Peter.De satanische elite wil over de wereld regeren,daarvoor moet 90 % van de wereldbevolking uitgemoord worden en 500 miljoen mensen die overblijven dienen als slaven voor deze satanisten.Google cabal, new worldorder,en kijk op youtube agenda 21.

   Geliked door 1 persoon

 7. BertG. zegt:

  Dat wordt nog wat als ze toevallig een keer foto vinden waar Trump of Poetin toevallig zijn handen even zo houd.
  Hoe gaan we dat dan weer uitleggen.
  Er zijn wel meer mensen die nooit weten hoe en wat ze nou met een handen moeten doen om een houding ergens aan te geven.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Meestal staan politici (van beiderlei kunnen) op de foto met hun handen voor hun geslachtsorganen.
   Dit stamt uit de oertijd om tijdens het bezoek aan een bevriend stamhoofd duidelijk te maken dat men helaas wegens ongesteldheid niet in staat is om de gastheer vannacht ter wille te zijn.

   Geliked door 1 persoon

   • Wim zegt:

    Ze hebben het altijd over de “ruit” van Merkel, maar ik vind het meer de vorm van een vulva hebben, die handen die ze steeds voor haar buik houdt. Ze is zeker lid van de onwelriekende-vulva-brigade.

    Geliked door 2 people

 8. sjuad zegt:

  Vrijmetselaars zijn bouwers, vrijmetselaars zijn in elke vorm van economie te vinden.
  Precies zoals Joseph Retinger wiens biografie niet meer op wiki is te vinden zoals zijn zoon deze beschreef,, in opdracht van O.A.(joodse belangen organisaties) en het Vaticaan in 1914 hiermee begon.
  Bernhard Nazie de Nederlanden volgde hem op, hij werd in hotel Bilderberg hiertoe gehuldigd.
  Op zich niks mis mee.
  Echter aan de andere kant van de spiegel is graaien stelen bedriegen frauderen met de wet in de hand gewoon geworden.

  Plots teld enkel het bedrijfsbelang nog,, wat Rutte tot een hoerige werkster maakt getuige zijn voorliefde voor Unies waarvan hij hoopt dat er een kastbaantje voor hem in zit al blijven de deurtjes ervan gesloten, niemand mag weten hoe Rutte leuterd met zijn toetsding.

  Dat was niet helemaal de bedoeling van de opzet, hoewel ook toen men had kennen weten hoe de vlag ervoor zou komen hangen, immers alles van het Joods Christelijke is,,nouja vul zelf maar in.

  Geliked door 1 persoon

 9. Zonder omwegen Vrijmetselaars is onderdeel van de Illuminati met vele vertakkingen over de hele wereld.

  Geliked door 1 persoon

 10. edwin vissers zegt:

  Openbaring 9:11 Zij hadden over zich een koning de engel des afgronds; zijn naam is in het Hebreeuws Abáddon en in het Grieks heeft hij tot naam Appóllyon.

  Like

  • BertG. zegt:

   Gaat het verder wel goed met je Edwin.
   Je moet wel op tijd je pilletjes eten, anders ga je allemaal rare dingen opschrijven en voor dat je het weet zit je weer midden in 1 of andere psychose waar iedereen om je heen in duiveltjes zijn veranderd.

   Like

 11. edwin vissers zegt:

  Verkoop je ziel niet aan de duivel

  De duivel komt vandaag naar mensen met hetzelfde aanbod van roem en rijkdom, maar de meeste mensen accepteren zijn aanbod en verkopen hun ziel . Iedereen die het Satanische handteken flitst, heeft zijn ziel aan Satan verkocht. In de meeste gevallen is er geen ceremonie, mensen kiezen er gewoon voor de duivel te dienen en er gebeuren goede dingen om hun carrière, bedrijf, enzovoort te bevorderen. Maar er is een vreselijke prijs om later te betalen, wat de meeste mensen nooit overwegen. Satan betaalt altijd met vals geld. De rattenvanger zal komen roepen! Spreuken 20:17, “Brood van bedrog is zoet voor een man; maar daarna zal zijn mond met grind worden gevuld. ” Alle Satans appels hebben wormen! DE WAARHEID KAN JULLIE JULLIE! (leer over symbolen en de Illuminati in deze YouTube-video). Bekijk dit griezelige satanische ritueel ter ere van de opening van de Gotthard-tunnel in Zwitserland op 1 juni 2016 (ik heb het eerste deel van de video omzeild, omdat het fruitcakes bevat die in hun ondergoed dansen). De tunnel had 17 jaar nodig om te bouwen. Ik kan het niet laten om me af te vragen of dit een van de bergen is waar mensen naartoe zullen vluchten in het boek Openbaring om aan de toorn van God te ontkomen (Openbaring 6:15). Ze zullen zich verstoppen in hun eigen tunnels, die ze hebben gewijd aan Lucifer en de Antichrist! Bottomless Pit Opening Soon! (een geweldige video-preek van dominee Charles Lawson, hij spreekt over de Luciferian Gotthard Tunnel-ceremonie en wat het betekent).

  The Devil werkt via leden van het occulte om te infiltreren en invloed uit te oefenen op elk gebied van de maatschappij – religie, de muziekindustrie, openbare scholen, Hollywood, de Council on Foreign Relations , de Verenigde Naties, Wall Street, bedrijven, de overheid, enzovoort. Wat doet de Grote Piramide en het Alziende Ooggemiddelde? De Grote Piramide is nooit in Egypte voltooid. Ik heb nog nooit iemand horen uitleggen waarom, maar ik denk dat het antwoord voor de hand ligt met het oog op Genesis 11: 7-9. God stopte met het bouwen van de stad en de toren van Babel. Satan was achter die samenzwering in Babel, om mensen te verenigen in rebellie tegen God. Satan heeft onafgemaakte zaken! God had al hun talen en geografische locaties veranderd. Satan heeft door de geschiedenis heen geprobeerd de wereld over te nemen door militaire verovering (Egypte, Assyrië, Babylon, Medo-Perzië, Griekenland, Rome). Elke keer dat Satan niet heeft voltooid wat hij in Babel is begonnen.

  satanische geitVandaag, duizenden jaren later, slaagt de Duivel uiteindelijk (door de permissieve wil van God) om de Wereldregering te bereiken. Het wordt de ‘Nieuwe Wereldorde’ genoemd. Daar gaat dit allemaal over. Satan wil voltooien wat hij in Babel is begonnen, dat wil zeggen, om de mensheid te verenigen in rebellie tegen God – door de duivel en de antichrist (man van de zonde) te aanbidden die spoedig moet komen . Om een nieuwe orde van Wereldregering te bereiken, moet de soevereiniteit van alle naties vernietigd worden. De economie van elke natie moet worden vernietigd. Daarom wordt America BY DESIGN economisch, moreel en politiek ontmanteld. Elke heavy-metal rockband vereert het nummer 13 , dat staat voor vernietiging, zelfmoord, dood en totale vernietiging.

  Zulke organisaties zijn: Skull and Bones (officieel The Order Of Death ), Rozenkruisers, Bohemian Grove, de Russisch-orthodoxe kerk, de vrijmetselarij en honderden anderen. Het woord ‘occult’ betekent ‘geheim’. Satan werkt in het geheim omdat zijn werken slecht zijn en verborgen moeten zijn voor de ogen van het publiek, opdat christenen de duistere werken van Satan niet zouden onthullen (Efeziërs 5:11). Jezus zei in Johannes 18:20 dat Hij “openlijk tot de wereld sprak.” Hetchristendom heeft niets te verbergen. Bekijk alsjeblieft de preek, dominee Danny Castle – Het is niet te laat (prediking over Illuminati, All Seeing Eye, Music Industry, et cetera). Er is een hiërarchie van macht gedurende de Luciferiaanse samenzwering.

  Geliked door 2 people

 12. edwin vissers zegt:

  Waarom zien we de grote piramide en zien we overal het oog?

  Interessant is dat Nebukadnezar een beeld gebruikte (Daniël 3: 5-7) en aanbidding eiste bij het horen van de muziek. Dat is erg interessant. Iedereen werd verteld om te buigen voor de 90 x 9 voet gouden obelisk (die een rechtopstaande mannelijke penis symboliseert) toen ze de muziek hoorden (Daniel 3: 5). Waarom zei koning Nebukadnezar het volk van alle naties om het beeld in plaats van hem rechtstreeks te aanbidden? Het komt omdat het beeld de man projecteerde. Dat is heel belangrijk om te begrijpen. De Grote Piramide en het Alziende Oog zijn iconische afbeeldingen die worden gebruikt om de komende Antichrist en zijn koninkrijk aan te duiden, genaamd de Nieuwe Wereld Orde. Terwijl er 7000 talen op aarde zijn, overstijgen beelden en symbolen alle talen, worden ze door iedereen begrepen, ongeacht de moedertaal die ze spreken. Zoals u kunt zien, kunnen afbeeldingen daarom erg krachtig zijn.

  De Grote Piramide en de Alziende Oog-symbolen worden vandaag gebruikt om het beeld van de komende Antichrist te vergroten en te projecteren, het wereldtoneel klaar te maken voor wanneer hij verschijnt. Ik geloof dat hij vandaag nog leeft. Dit is de reden waarom Nebukadnezar een gouden afbeelding van 90 x 9 voet plaatste voor het volk om te aanbidden op het geluid van de muziek (Daniel 3: 2-7). Dat wil zeggen, het beeld projecteerde een groter dan levensgroot beeld van Nebukadnezar. Beelden zijn krachtig en daarom houdt het occulte van hen. Het is hun manier van communiceren. We gaan weg van een op het woord gebaseerde maatschappij naar een beeldgerichte samenleving . Dat is belangrijk om te begrijpen. De kerken wijken in plaats daarvan af van de orthodoxe theologie en in spiritualiteit , waardoor occultisten kunnen infiltreren en onderwijzen hun Luciferiaanse filosofieën in de kerken . Dit is de reden waarom alle nieuwe corrupte moderne Bijbelversies belangrijke leerstellige woorden verwijderen en zelfs het woord ‘godheid’ vervangen door ‘goddelijke natuur’. DeNIV van 1984 noemt Jezus de ‘Capstone’ in plaats van de ‘hoeksteen’ (zoals in de sluitsteen hierboven) de Illuminati-piramide en het Alziende Oog , dat Lucifer vertegenwoordigt).

  De antichrist zal hetzelfde doen als koning Nebukadnezar (Openbaring 13:15). Het is geen toeval dat we tegenwoordig overal occulte BEELDEN in onze gezichten zien. De wereld wordt voorbereid om de komende Antichrist te aanbidden. Als de komst van de Antichrist niet nabij was, dan zouden we niet al deze voorbereiding op zijn komst zien. Dit feit zou je moeten opwinden als je een wedergeboren christen bent, of je bang maken als je niet gered bent, of een vijand van het kruis van Jezus Christus. We leven nu in de eindtijd, mijn vriend. Weinig mensen zien wat de duivel aan het doen is. Onze kerken worden gecorrumpeerd door occultisten, net zoals Helena Blavatsky en Alice Bailey zeiden dat ze dat zouden doen .

  Geliked door 1 persoon

 13. Harry zegt:

  Pfffffffttt !
  Als iemand je nog eens verwijt dat je schrijfsels lijken op het product van een verwarde man ,
  dan zou ik dat maar niet al te erg tegenspreken , Edwin .
  Wat een rare mengelmoes van infantiliteit en hersenspinsels , zeg !
  Kom toch eens gewoon met twee voeten terug op de grond man , je kunt toch niet eeuwig blijven zweven als een spookje ?

  Als jouw god alles geschapen heeft , dan heeft ie ook de duivel geschapen .
  Als ie de duivel niet geschapen heeft , klopt het verhaal van de schepping dus totaal niet .
  Als ie hem wél geschapen heeft en zich al honderdduizenden jaren laat treiteren door dat geval , dan is het toch ook wel een enorme sufferd !
  En nu laat ie hem nog winnen ook !
  Geen wonder dat heel veel gelovigen zo labiel zijn als de pest , dat kan toch ook niet anders als je je daaraan overgeeft , dat soort lulverhalen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s