Aanklacht Internationaal Strafhof: einde aan de EU & dwangdictatuur!

Screenshot_80

Doe mee! Wij gaan samen met u 10 Collectieve Aanklachten indienen tegen de Kabinetten(leden) Kok, Balkenende & Rutte wegens misdaden tegen de menselijkheid (mensheid) bij het Internationaal Strafhof (ICC).

Op 10 december is het 70-jarige bestaan van de Universele Verklaring v/d Rechten v/d Mens (UVRM) en gaan wij samen met u onze mensenrechten terug claimen & de Nederlanders bevrijden uit de dwangdictatuur!

Bekijk de onderstaande aanklachten & meldt u gratis aan voor de collectieve aanklachten…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, Nederland, soevereiniteit, Verzet, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

13 reacties op Aanklacht Internationaal Strafhof: einde aan de EU & dwangdictatuur!

 1. Ruud zegt:

  Het is hoog tijd dat dit gebeurt!

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Het volk is sinds de “grondwet” van Thorbecke (1848) steeds mondiger geworden.
  Dat is des te meer “jammer“ als men de wetsgeschiedenis over artikel 120 vanaf de oorsprong *) leest en beseft dat samengestelde Kabinetten onder applaus van de door ons “gekozenen” alles kunnen of hebben verkwanselt in naam van het Huis.

  Dat is de huidige status van het Koninkrijk der Nederlanden binnen de EU en internationale wetgeving/verdragen.

  Jazeker zal ik me aanmelden bij deze act4justice.org en weet dat wat later men met verzoek tot donaties zal komen. De advocatuur in internationaal recht laat zich goed betalen en wellicht kunnen wij die rechtsvinding niet betalen!

  *) In Nederland toetst de rechter wetten en verdragen niet aan de Grondwet; dat is hem verboden in artikel 120 van de Grondwet, dat luidt:
  “De rechter treedt niet in de beoordeling van de grondwettigheid van wetten en verdragen.”
  De formulering van deze bepaling komt uit de Grondwet van 1953 (artikel 60), maar werd pas met de Grondwet van 1983 een zelfstandig artikel. De achterliggende opvatting gaat al terug op de Grondwet van 1848, waarin stond dat wetten onschendbaar zijn. De reden is dat een wet geacht werd het “unanieme gevoelen van de koningen de twee kamers van de Staten-Generaal” uit te drukken, en dat aan de wet de interpretatie van de grondwet moet worden gelaten, “die niets anders is dan de zindelijke toepassing van de artikelen van de grondwet van het koninkrijk”, zoals de grondwetscommissie het destijds uitdrukte. De wetgever werd dus als hoogste uitlegger van de Grondwet bestempeld. Derhalve komt toetsing van formele wetten aan de Grondwet alleen toe aan de formele wetgever.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Toetsingsrecht

  Like

  • QENQ5 zegt:

   De formele wetgever toets dus de formele wetten. M.i. komt er in de praktijk op neer dat de Eerste Kamer toetst, althans: zou moeten toetsen.

   Like

   • QENQ5 zegt:

    P.S. De indiener van de wet toetst natuurlijk ook wel, maar de Eerste Kamer is instantie die de eindverantwoording neemt/ zou moeten nemen. In de praktijk wordt de Eerste Kamer echter steeds meer een politiek orgaan, en dat gegeven ondermijnt de juridische degelijkheid….

    Like

   • Aegolius cs zegt:

    Wegens het ontbreken van een Constitutioneel Hof, kan de NL wetgever zelfs discriminerende (arbeid)wetgeving maken in geval van voorkeursbeleid-sollicitatie bij de overheid of gemeente. Zie ook de beleidsafspraken inzake het percentage vrouwen op topfuncties.
    Wat is er nog meer te schrijven over het systeem, dat Kabinet en de Kamers door het grondwettelijke 120 artikel, het recht verschaft verdragen aan te gaan namens koning en volk?! Koning mag u weg laten.

    Like

 3. Tistochwat zegt:

  Klinkt heel mooi, maar wie betaalt al die dure rechtszaken?

  Geliked door 1 persoon

 4. Eigen volk eerst zegt:

  Ik doe mee. Ben al lid.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Veel succes bij deze Nep rechtbank !

  Like

 6. Hier mag wel een leger advocaten op gezet worden, want het zijn pittige dikke boeken met allerlei uitvluchten als bijlage (lees sub.art)

  Like

 7. Steven zegt:

  Welke kans maak je eigenlijk met alle D666 rechters in Nederland?
  Die rechters gaan de staat verdedigen en jij kan met je pis naar de dokter.

  Geliked door 1 persoon

 8. Nemesis zegt:

  Nederland is een constitutionele monarchie. De koning heeft het voor het zeggen (en Rutte vertegenwoordigt hem hier en nu) De grondwet die door Thorbecke was geschreven, was geheel te faveure van de koning en NIET voor het volk.

  Daarom kunnen wij zolang we een constitutionele monarchie zijn en het oranje volk de troon nog bevolkt en deze grondwet voor de koning nog altijd geldig is, geen constitutioneel hof krijgen of instellen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s