Brazilië´s strijd tegen links: rechtvaardigen van communisme en het symbool van de hamer en de sikkel moet strafbaar gesteld worden

Screenshot_79

(Door: “Die Unbestechlichen” – Vertaling: E.J. Bron)

Wat in Duitsland door Maas en Merkel de internet doorzoekingswet en paragraaf 130 van het Wetboek van Strafrecht (“opstoken van het volk”) en paragraaf 86a (gebruik van symbolen van grondwet-vijandige organisaties) zijn, zal in Brazilië omgekeerd ingevoerd worden.

Die Unbestechlichen

Zo moet het “rechtvaardigen van het communisme” bestraft gaan worden. Eveneens de productie en het gebruik van desbetreffende symbolen zoals de hamer en de sikkel (wetsontwerp). Ook sociale bewegingen, zoals die van de dakloze landarbeiders, dienen als terreurorganisaties gekwalificeerd en verboden te worden.

De wereldwijde linkse pers hyperventileert met het oog op de aankondigingen van de nieuwe president Bolsonaro. Met een paar zogenaamde hervormingen door linkse politici kan men een land als Brazilië echter niet weer tot rust brengen. De voormalige president Lula da Silva zit op dit moment wegens zware beschuldigingen van corruptie in de gevangenis. De meerderheid van de kiezers heeft voor een andere weg gekozen, die zonder het corrupte links helemaal niet geopend zou zijn.

Bron:
https://dieunbestechlichen.com
Door: “Die Unbestechlichen”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brazilië, Communisme, gezond realisme, Linkse media. Bookmark de permalink .

4 reacties op Brazilië´s strijd tegen links: rechtvaardigen van communisme en het symbool van de hamer en de sikkel moet strafbaar gesteld worden

 1. aquarius4422 zegt:

  Hamer en sikkel en het hakenkruis staan allebei voor dictatuur en onderdrukking.

  Like

 2. Petra DeBoer zegt:

  Goede zaak om het socialisme te verbieden inclusief alle anderen ideologieën die ook afgeleid zijn van Karl Marx. Dat fascisme kunnen we net als de islam missen als kiespijn.

  Like

 3. Taljaard zegt:

  Een van de eerste dingen die wij in Nederland en Europa ook zouden moeten doen.
  Marx hoort samen met Hitler en Stalin op de vuilnisbelt van de geschiedenis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s