De verboden toespraak van Prof. Meuthen (AfD)

Screenshot_75

(Door: Wolfgang Prabel – Vertaling: E.J. Bron)

Er komen in toenemende mate overal onregelmatigheden voor. Ook in het Europees Parlement trekt men zich niets van regels aan. Hoewel Professor Jörg Meuthen (AfD, foto) op de sprekerslijst stond, werd hij door de voorzitter van het parlement, een partijvriend van Dr. Merkel, niet opgeroepen. Om deze “vergissing” recht te zetten hieronder de niet gehouden toespraak op de tirade van de Duitse bondskanselier:

“Mevrouw de bondskanselier,

de balans van uw politiek is niet alleen voor Duitsland, maar ook voor de EU één enkele catastrofe. Dat wordt in de late herfst van uw kanselierschap steeds duidelijker. U hebt op geen enkel moment een werkelijke Europa-politieke visie laten zien. En nu levert u veeleer een horrorvisie van de steeds verdergaande opgave van soevereiniteit van de landen. Een voorwaarde voor een gezamenlijk Europees leger is een gezamenlijke militaire wil. En die bestaat duidelijk niet.

Waar leidinggeven vereist geweest zou zijn, hebt u zich laten leiden door desinteresse. Waar vormgeving vereist was, hebt u genoegen genomen met besturen en gewoon improviseren. U hebt altijd alleen maar op korte termijn gehandeld. Daarmee heeft u niet alleen niets bereikt, maar u hebt in de jaren van uw kanselierschap zware schade toegebracht aan de Europese Unie.

Bij de euro ziet men naar welke uitzichtloze situatie uw breken met de niet-bijstand clausule van het jaar 2010 in landen als Italië en Griekenland geleid heeft, terwijl de Duitse spaarders met negatieve rentes onteigend worden. U hebt de regels van de euro overhoop gegooid, omdat u niets begrijpt van economie. De ergste gevolgen daarvan zullen pas echt goed zichtbaar worden wanneer de hoge conjunctuur nu ten einde gaat.

De Brexit was uw schuld, omdat u destijds David Cameron in de regen liet staan, die wanhopig had gezocht naar partners voor zijn programma om de EU te hervormen. En nu, slechts enkele maanden voor de Brexit, spant u zich niet in, zoals geboden, voor een oplossing van het voortbestaan van de vrijhandel met Groot-Brittannië of in ieder geval voor de belangen van de Duitse exporteconomie.

U hebt in 2015 met uw eigengereide grensopening de Dublin-regels overhoop gegooid, zonder met welk parlement dan ook rekening te houden. U hebt tot op de dag van vandaag niet begrepen welke onmetelijke schade u daarmee hebt aangericht.

Nu staat u op het punt de volgende historische fout te maken. Terwijl steeds meer landen terecht besluiten om het VN-migratiepact niet te ondertekenen, staat u ook hier weer aan de verkeerde kant. Zodoende zet u uw fundamenteel foute migratiepolitiek voort om zoveel mogelijk schade toe te brengen aan Duitsland en de Europese Unie in haar geheel.

Het wordt de hoogste tijd voor de aanstaande Europese verkiezingen. Een nieuwe generatie zal het roer overnemen. En wij vrijheid gezinden zullen ons stempel op dit huis drukken. Wij zullen van de EU datgene maken wat ze zou moeten zijn: geen superstaat van hogere orde dan de nationale democratieën, maar een dienende organisatie voor een Europa van de vaderlanders.

De EU heeft deze nieuwe start nodig. De hervormingen die nodig zijn, zijn met u niet uit te voeren. Mevrouw Merkel, doet u één keer iets goeds en niet alleen maar half: uw spoedige aftreden als bondskanselier is zonder alternatief. Mevrouw de bondskanselier, ik zeg het tegen u in uw eigen woorden: Sie schaffen das!”

Bron:
www.prabelsblog.de
Door: Wolfgang Prabel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, EU-critici, Europa, Europees Parlement, EUSSR, gezond realisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, Nationalisme, Patriottisme, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

5 reacties op De verboden toespraak van Prof. Meuthen (AfD)

 1. Alphons Mantel zegt:

  geweldige tekst

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk zegt:

  geschatte kosten van opvang van de gelukszoekers in Duitsland over heel 2019 = 100 mijard / 100.000 mijoen ! Je snapt niet dat al dat geld er uberhaupt is !

  Geliked door 1 persoon

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Profesor Meuthen wordt niet graag gehoord,
  dus belette “men” zijn rede uit te spreken
  dat had frau Merkel weer eens achterbaks bekeken
  maar niemand in de EU die ’t heeft gestoord !
  .
  toch heeft Prof.Meuthen het gelijk wél aan zijn kant
  vandaar dat u zijn rede hier kunt lezen…
  we mogen E.J.Bron wel dankbaar wezen
  én Wolfgang Prabel uiteraard in dit verband…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 4. Jan zegt:

  Chemnitz

  en
  Syrian asylum seeker rapes disabled woman in Chemnitz, Germany: Police have so far kept this crime a secret
  https://searchlight-germany.blogspot.com/2018/11/syrian-asylum-seeker-rapes-disabled.html

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Goed gesproken helaas niet voor het EU fop parlement. Hoor net op de Duitse T.V. dat de kostprijs van elektriciteit in Duitsland met gemiddeld zestig Euro voor een gezin met 1 kind op jaarbasis omhoog gaat en dat dit pas het begin is van de noodzakelijke stijgingen die hier nog op gaan volgen. Duitsland heeft door Merkel non beleid drie molenstenen om haar nek hangen. EU, Energie Wende en Immigratie. Alle drie een totaal fiasco dat meerdere generaties gaat duren om de schade hierdoor veroorzaakt te herstellen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s