De verkrachter van Boedapest laat zien dat de culturen onverenigbaar zijn

Screenshot_68

De plaats delict in Boedapest.

(Vertaling: “delamontagne”)

 Afghanen begrijpen niet waarom verkrachting bij ons is verboden.

“Ze vond ’t goed!”, zei Ahmad Bilal Saf­radi, de man  die een jonge stewardess van 22 jaar heeft verkracht in de nacht van 8 op 9 september dit jaar. Het gebeurde in een toilet van een Fast-Food Kebab zaak « Tibi Atya » in Budapest. De surveillance-cameara’s registreerden dat het meer dan 27 minuten duurde. Vervolgens liet Safradi de jonge vrouw gaan, nam geld uit de kassa en ging er vandoor. Hij had onderdak in de “Cité des enfants de Fot”, helemaal gratis. De beheerder zei over hem: “Deze jongeman, waarvan de leeftijd niet vaststaat (dit geldt voor het merendeel van de “minderjarige” asielzoekers!), zorgde continue voor problemen”.

De [andere] jonge Afghanen begrijpen niet waarom wij hun landgenoot hebben opgesloten:”Bij ons worden dit soort dingen tussen de families opgelost!”. Deze vrouw was zomaar midden in de nacht op straat, nauwelijks gekleed, waarom zou ze zich er om moeten verbazen? (red: De jonge vrouw ging naar huis en kwam van haar werk. Ze moest nodig naar ’t toilet en ging daarom ’t restaurant binnen). Ze was een gemakkelijke prooi daar.

ZE GELOVEN ALLEMAAL DAT EEN VROUW ALLEEN EEN PROOI IS DIE GEPAKT MAG WORDEN

Volgens onze informatie ontkende Ahmad Bilal Safradi alle beschuldigingen en is zijn  verdediging op zijn minst gezegd verrassend: volgens hem was er geen verkrachting, omdat de vrouw niet vroeg om betaald te worden na de seks.

Wat kan er achter zo’n merkwaardige redenering schuilgaan?

Screenshot_67“Ze hebben een totaal ander beeld van vrouwen en meisjes, dit komt door  culturele en religieuze verschillen die diep geworteld zijn”, zegt Georg Spöttle, politiek analist bij het “Nézöpont” instituut. (Noot van de redactie: Spöttle werkte als officier in Afghanistan, hij spreekt Pashtun en kent de cultuur goed.) “Ik sprak met veel jonge Afghanen. Ze vertelden me dat ze vrouwen zien als prostituees als zij zichzelf niet volledig kleden, alleen uitgaan in het openbaar en  de aandacht op zich vestigen. Ze hebben een verkeerde opvatting dat een zedige vrouw haar gezicht bedekt en wordt vergezeld door een man, anders is ze een prooi om te nemen. Daar komt nog bij, voor moslims zijn christenen zo stom als vee, omdat ze niet geloven in  Allah …

Daarom vinden zij  verkrachting van Europese vrouwen helemaal  geen misdaad en daarom gelooft Ahmad Bilal Safradi ook niet dat hij  daarvan beschuldigd kan worden en dat men hem eerder verwijt dat hij voor de seks niet heeft betaald.

Natuurlijk weet hij dat hetgeen hij deed onacceptabel voor ons is, dus vluchtte hij. Toch is verkrachting volgens zijn cultuur en traditie geen misdaad. Wat moslimvrouwen betreft, die beschouwen ze als erfgoedobjecten. Dat was ook de reden dat zijn Afghaanse ´huis´-genoten zeiden dat in Afghanistan dit soort dingen tussen de families onderling wordt geregeld.”

Spöttle voegt eraan toe: “Ik ontmoette Afghaanse mannen die hun zieke vrouw lieten sterven, omdat het meer zou kosten om haar te laten behandelen dan om een nieuwe vrouw te nemen. ”

Voor hen is het de schuld van de vrouw dat ze werd verkracht

Zijn “dossier” bij de rechtbank bevat nog 2 andere zedenzaken. Aanrandingen in het centrum van Boedapest (hij liet vrouwen die voorbij kwamen zijn penis zien en maakte gebaren). Aangezien hij onder het asielrecht valt en volgens zijn identiteitsdocumenten 18 jaar  is (hoewel zijn feitelijke leeftijd onbekend is), zal hij als een jonge volwassene worden berecht.

In Afghanistan hebben vrouwen een volledig verbod op seksualiteit buiten het huwelijk en als de echtgenoot erachter komt dat zijn vrouw geen maagd is tijdens de huwelijksnacht, mag hij haar doden. De autoriteiten zullen de ogen sluiten. Vrouwen laten noch hun lichaam noch hun gezicht zien. Ze zorgen er zelfs voor dat men hen niet aanspreekt en het is meestal de schuld van de vrouw als ze verkracht wordt.

MAAR ZE OVERDRIJVEN HUN ONWETENDHEID WAT DE EUROPESE WETTEN BETREFT

Clara Marton schreef in haar studie over de integratie van Afghaanse vluchtelingen dat ze na hun 15e zich niet westers kleden en ze alleen met Afghaanse mannen trouwen. Een Afghaanse tiener vertelde haar dat als hij naar een Afghaans meisje zou kijken, de vader van het meisje hem zou vermoorden en zijn eigen dochter ook. Voor hen zijn Afghaanse meisjes taboe, maar  christelijke meisjes niet.

Volgens de islamitische wet, de Sharia – die de kern van de Afghaanse wet is in veel delen van Afghanistan – heeft de vrouw vier mannen nodig van goede reputatie om te getuigen dat ze verkracht is. Als ze niet aan deze voorwaarden kan voldoen, betekent dit, als ze een alleenstaande vrouw is, dat ze ontucht heeft gepleegd en de eer van de familie en de  goede reputatie ervan heeft besmeurd. Als het een getrouwde vrouw betreft, volgt echtscheiding.

Het kan zijn dat Ahmad Bilal Safradi ‘overdrijft’ dat hij niet weet dat hij verkeerd heeft gedaan, wetende dat het niet is toegestaan door de Hongaarse wetten. Maar het is een feit dat in zijn land, het wereldbeeld, de vrouw, het goede en het slechte, totaal anders zijn dan in het Westen.

Maar dit hoeft voor hem geen excuus te zijn.

Bron:
https://lesobservateurs.ch

Bron oorspronkelijk artikel:
https://ripost.hu

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op De verkrachter van Boedapest laat zien dat de culturen onverenigbaar zijn

 1. Astrid zegt:

  Castreren is het enige dat helpt. Liefst met een botte bijl.

  Geliked door 2 people

 2. ruud beijer zegt:

  Ja het blijft een zielig zooitje. We kunnen het hun niet kwalijk nemen. Veel Nederlanders willen ze graag opvangen. De vuile huichelaars.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @ruud beijer om 12:52 uur

   Waar blijven de christelijke vrouwen? Wat verwacht u dan specifiek van christelijke vrouwen? Dat zij de straat opgaan en demonstreren?
   U weet net zo goed als ik dat protesten geen moer uithalen, net zo min wanneer ze op de CU of de SGP zouden stemmen.
   Overigens is de SGP tégen het ratificeren van het Verdrag van Marrakesh, in tegenstelling tot de Christen Unie.

   Ik ben ook christen, maar ik stem PVV. Al vanaf het begin van deze partij. Ik voel me dan ook niet aangesproken als het verkeerd gaat. Overigens….ook christelijke vrouwen kunnen het tij niet keren. Maar scheer ze niet allemaal over één kam. Het zijn lang niet allemaal ‘wegkijkers’.

   Geliked door 1 persoon

   • ruud beijer zegt:

    In tegenstelling tot jou zijn de meeste christenvrouwen voor de islam en voor de asielparasieten. Daarom blijven zij op de CU of SGP stemmen. Daarom verandert er niets.!!

    Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Er zijn inmiddels meer dan voldoende redenen om dit volk uit te zetten. Zij zullen zich nooit aanpassen, en hebben een enorm verwrongen beeld van vrouwen. Vrouwen zijn weinig waard {en dan bedoel ik de moslimvrouwen), maar christelijke vrouwen zijn gelijk aan dieren en die mag je ongestraft ‘nemen’
  In Europa zijn mannen en vrouwen gelijk. Daarom zullen we nooit kunnen samenleven met mensen die zo’n verknipt man/vrouw-beeld hebben.

  Uitzetten, zonder pardon. Een Afghaan hoort thuis in Afghanistan. Zoek het daar maar lekker uit.

  Geliked door 3 people

  • Judge zegt:

   Voor schadelijk ongedierte dient een afschotvergunning te worden uitgegeven!

   Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   …………….Spöttle voegt eraan toe: “Ik ontmoette Afghaanse mannen die hun zieke vrouw lieten sterven, omdat het meer zou kosten om haar te laten behandelen dan om een nieuwe vrouw te nemen. ”
   * *
   Eeuwen geleden toen Europa nog “Christelijk” was en vrouwen nog niet geëmancipeert waren !, dacht men [ de mannen ], toch niet zo over vrouwen ? ?

   Niet alleen voor Afghanen, geen enkele moslim hoort thuis in Europa.

   Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @delamontagne

    Mee eens. Geen enkele moslims heeft hier iets te zoeken. Onmogelijk om een samenleving met hen op te bouwen.
    Voor zover ik weet hebben de Nederlandse mannen nooit op een minderwaardige manier over hun vrouwen gesproken, of hen minderwaardig behandeld, uitzonderingen daar gelaten dan.
    Onze mannen zouden hun zieke vrouwen net zo behandelen zoals zij zelf behandeld willen worden. Het bovengenoemde is typisch weer iets van die mohammedanen, die liever een nieuwe vrouw nemen dan hun eigen vrouw bijstaan tijdens haar ziekte.

    Vreselijk volk, zonder moraal, zonder geweten. Niet passend in een beschaafde cultuur!

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Cathja, ik ken 1 zeer bijzondere uitzondering.
    Een buurman uit mijn vorige wijk, die liet ze vrouw dezelfde dag dat ze was bevallen nog een krat bier ophalen.
    Hoe het mogelijk is weet ik ook niet. Maar dat is echt gebeurt.
    Dan ben je toch wel een vuile tyfus hond als je zo met je vrouw omgaat.

    Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Je zet er niet bij of ’t een Hollander was of een moslimmer……………

    Like

   • BertG. zegt:

    Was een Hollander.
    Een vieze dikke kerel met een vrouwtje wat veel weg had van een onbehaard neanderthaler vrouwtje qua uiterlijk.
    Dus beide zwaar geestelijk beperkt.

    Geliked door 2 people

 4. kampersrene zegt:

  Afghanen begrijpen niet waarom verkrachting bij ons is verboden. Maar we moeten respect hebben voor andere culturen…kritiek uiten mag niet …..nietwaar heren verlichte politiekers

  Geliked door 1 persoon

 5. Blaffertje zegt:

  “Ze vertelden me dat ze vrouwen zien als prostituees als zij zichzelf niet volledig kleden, alleen uitgaan in het openbaar en de aandacht op zich vestigen. Ze hebben een verkeerde opvatting dat een zedige vrouw haar gezicht bedekt en wordt vergezeld door een man, anders is ze een prooi om te nemen.”
  Dit weten wij toch al lang dat deze barbaren dit soort opvattingen hebben?
  Toen ik voor de salafistische moskee in Groningen langs liep, werd ik uitgescholden en bespuugd omdat ik blote armen en enkels had.(hebben ze overigens maar één keer gedaan.Ik heb ze toen wel héél duidelijk gemaakt dat ze dat niet weer hoefden te doen. Waar een hondenketting dan al niet goed voor is. LOL).
  Ze zien vrouwen als loslopend wild waar ze alles mee mogen doen wat zij willen.

  “als de echtgenoot erachter komt dat zijn vrouw geen maagd is tijdens de huwelijksnacht, mag hij haar doden”.
  Die achterlijke cultuur hoort hier niet !!!
  Als zij voor haar huwelijk door vader, broer, neef of wat voor stuk addergebroed verkracht is, mag ze ook nog eens door hen of echtgenoot worden vermoord, want o,o,o, wat was zij fout.
  Dat hij hem niet in de broek kon houden omdat zijn geliefde schaap net niet beschikbaar was, moest hij zich maar vergrijpen aan haar.
  En dit flikken ze ook met meisjes van 6, want ze houden zich niet aan 9 jaar eer ze voor het eerst sex hebben met hun vrouw.
  Niet zelden gebeurt het dan dat ze levend begraven word, wat een verschrikkelijke dood is, ze kunnen dat zien aan de aarde die in de longen zit van het lijk.

  Geliked door 4 people

  • BertG. zegt:

   Denk dat die gasten nog hun eigen moeder zouden verkrachten als ze ergens zin in hebben.

   Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @BertG.

    Het is bekend dat ze dit doen, Bert. Het barst van de inteelt binnen de moslimcultuur. En dat komt niet door contacten van neven en nichten, maar broers en zussen en, zoals jij opmerkt, hun eigen moeder. Hoeveel moeders zouden er niet zwanger geworden zijn van hun eigen zoon? Heb je wel eens foto’s gezien van allerlei gedrochten? Vast wel.
    Niet te geloven. En met zulk volk zouden wij samen moeten leven?

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Die kreet “motherfucker” komt toch ergens vandaan, niet ?
    Waarschijnlijk een van de weinige “uitvindingen” die ze zélfhebben gedaan .

    Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Bij de hoeren staan ze altijd als eerste voor de ramen te gluren. Maar o weeee.. als hun (toekomstige) vrouw naar een ander kijkt.. dan verdiend ze de doodstraf. Achterlijk volk.

   Geliked door 1 persoon

 6. Thomasson zegt:

  Wij kunnen van deze Allah-beesten net zo veel verwachten op het gebied van beschaving en cultuur als van een kannibalenstam uit Borneo- of van de bavianen in de Apenheul. Net zo goed dat niemand haalt het in zijn hoofd de apen van Artis te onderwerpen aan het oplossen van wiskundige problemen, zo kunnen wij ook niet verwachten van ongedierte uit islamitische landen en Afrika dat zij zouden zich gedragen volgens onze normen en waarden. Dat kan gewoon niet. Hen verstandelijke vermogen, hen mentaliteit en normenbesef lenen zich niet toe. MAAR! Ze mogen zijn wat ze zijn; dat zolang zij zich in hen natuurlijk leefgebied bevinden- en niet in de onze. Vergelijk ze met de grensoverschrijdende wolven uit Duitsland die naar de Drentse hei komen om prooi te vinden. Het verschil zit er in het gedrag van beide beestengroepen. De Moffen wolven komen over de grens voor een lekkere schapenmaaltijd. Na het diner, keren ze zich naar de Heimat terug. De Tyfus van Allah vreet, verkracht, rooft, vermoord EN BLIJFT.

  Geliked door 2 people

 7. BertG. zegt:

  Die kerel heeft waarschijnlijk nog nooit ze eigen moeder gezien.
  Door vrouwen helemaal in te pakken ontdoe je ze van elke vorm van menselijkheid.
  En zo kijken ze er ook tegen aan, het zijn zielloze en weerloze dingen geworden waar je alles mee kan doen.

  Like

  • Elisah zegt:

   Inderdaad Bert, ze worden in de positie gedwongen om slechts een object of gebruiksvoorwerp te zijn, dat volkomen overgeleverd is aan de nukken en kuren van godsdienstwaanzinnige figuren die meer instinct dan verstand hebben.

   Like

 8. Janszn zegt:

  Deze mensen hebben een zeer laag IQ. Kijk naar die massa demonstraties tegen Asia. Het zijn de iets beter opgeleiden, die deze mensen ophitsen met de sharia.
  De grootste schuldigen zijn de mensen in de regeringscentra, zij zijn het die de sharia importeren en over het Westen uitstorten. Deze lui moeten aangepakt worden.
  In Frankrijk demonstreert men voor diesel verhoging, voor de cultuurafbraak worden nog steeds de ogen gesloten. We slapen nog zo rijk.

  Geliked door 1 persoon

 9. Aan alle moslims:
  JE MAG NIET AAN MIJ ZITTEN OF MIJ BETASTEN WANT JE LEEFT IN EEN ANDER LAND MET ANDERE WETTEN.
  Ooit zullen we zelf gaan ingrijpen, dat duurt niet lang meer!

  Geliked door 1 persoon

 10. Steven zegt:

  Ze brengen onze kids tegenwoordig ook al naar de moskee in het kader van cultuuruitwisseling…maar die uitwisseling gaat maar één kant op.
  Straks krijgen onze kinderen ook nog les op school over hoe je je moet kleden en dat je als vrouw niet alleen de straat op kan, omdat je dan wordt gezien als loslopend wild dat gepakt mag worden…Het uitgaan voor jonge meiden wordt straks ook een taboe en niet meer mogelijk.
  En vrouwen die tot laat moeten werken hebben in de toekomst zo en zo al een probleem als ze met het OV naar huis moeten.
  ZIJ hoeven zich niet aan te passen in een vreemd land…maar WIJ moeten on conformeren aan rare denkwijze van deze parasieten.

  Like

 11. Pietersen zegt:

  Afghaanse mannen horen voor mij bij de top van islamitische asielzoekers die je niet moet opnemen. Het zijn halve wilden uit tribiale culturen en doen waar ze zin in hebben.
  Deze man is toch wel ruim in de twintig en geen achttien. Hij wist dat ie fout zat en stal ook nog geld uit de kassa. Dus wat is dat voor flauwekul : ‘hij valt onder het asielrecht’. De vrouw heeft alle steun nodig maar dit stuk onderkruipsel krijgt alle aandacht met z’n quasi onnozele kop.

  Hier nog 5 Afghaanse verkrachters actief in Finland. http://tundratabloids.com/2018/11/finland-four-afghans-sentenced-to-prison-for-gang-rape-of-ethnic-finnish-woman/

  Geliked door 1 persoon

 12. Elisah zegt:

  Kortom primitieve wilde beesten die vrouwen als prooi zien en het jachtseizoen is het hele jaar geopend.
  Zoiets ontvangt men hier met open armen en open beurs…..dus ze worden eigenlijk nog gefaciliteerd ook.
  Vrouwen worden ijskoud geofferd op het altaar van de multi-culti waanzin…..

  Like

  • Steven zegt:

   Feitelijk wel… vrouwen worden met goedkeuren van de regering opgeofferd, want ze weten immers wat ze binnen laten.
   Iedere vrouw moet er maar zelf voor zorgen dat hen NIKS gebeurt, en zijn nu al nergens meer veilig. En al helemaal niet als je tegenwoordig afhankelijk bent van het openbaar vervoer.

   Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Yep Steven, vrouwen zijn het eerste en grootste slachtoffer van deze waanzin, en het wordt alleen maar erger en erger.

    Geliked door 1 persoon

   • Judge zegt:

    Loop niet te slapen maar draag een wapen! Een knijpflesje met Habanero Tabasco is al voldoende om de ogen van een getinte teringlijer blind te maken! Nee, valt niet onder de wapenwet. Je had dit toevallig net gekocht om een halal maaltijd te aromatiseren…..toch?

    Like

 13. koddebeier zegt:

  Hang dat Afghaanse stuk vuilnis op !

  Geliked door 1 persoon

 14. Bosma zegt:

  In de oude wetten van Noord Europa, was een vrouw 2 keer zoveel waard als een man. Dus als je een vrouw verwond, of dood, moest er 2 keer zoveel weergeld betaald worden. De Friezen hadden in hun wetboek, de Lex Frisionum uit ongeveer 600, de vrouw al gelijkgesteld aan een man. En er was korting op het weergeld als de vrouw een zwaard hanteerde.

  Toen kwam de eerste religie uit het Midden-Oosten, en waren man en vrouw gelijk, en de vrouw eigenlijk iets minder… Nu hebben we de 2e religie uit dezelfde regio, en is een vrouw nog minder waard.. Ik zie een trend….

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Bosma, De Lex Frisionum is opgetekend in een overgangsperiode: de heidense Friezen werden in deze eeuwen gekerstend. Die overgang is zichtbaar in de Lex Frisionum. Enerzijds bevat de Lex duidelijk christelijke elementen: het boetestelsel (in plaats van bloedwraak), het zweren op christelijke relikwieën, de loting met kruistekens, de zondagsrust (XVIII) en het verbod om een slaaf aan heidense volkeren te verkopen (XVII: 5). Het is een wet die is opgesteld op gezag van christelijke vorsten.
   Toch staan er enkele heidense elementen in de Lex Frisionum, en die vallen door het overwegend christelijke karakter van de Lex als geheel des te meer op. Het betreft de passage over het doden van kinderen, en het tempelschenders-artikel.

   U zit er dus naast met uw bewering dat daarna de eerste religie uit het Midden-Oosten kwam. De Lex Frisionum is al grotendeels gebaseerd op het christendom.

   http://www.keesn.nl/lex/lex_nl_intro.htm

   Like

 15. Eigen volk eerst zegt:

  Dit is ongedierte…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s