Demon or Diva

Screenshot_85

(Door: Drs. E.N. Schilder)

De documantaire/film die gaat over… Sylvana Simons. De betreffende film gaat over wat zij (slachtoffer-rol-Sylvana) zogenaamd allemaal mee moet maken wat betreft hetgeen zij zelf noemt; het racisme in Nederland. Volle zalen zal ze er in Nederland niet mee trekken, denk ik, maar dat is de bedoeling ook niet. Anders had de film wel een Nederlandse titel gekregen in plaats van een Engelse. Sowieso praat de zwarte medemens klaarblijkelijk graag half Engels/half Nederlands, dus waarom zou zij daar als zogenaamd ‘Nederlands politica’ een uitzondering op zijn? Het klinkt namelijk zóóó interessant allemaal… vooral richting VN…

U en ik weten dat het haar slechts gaat om ordinaire aandacht en bij voorkeur internationale aandacht, net zoals al die andere anti-Zwarte Piet clubjes die blijkbaar Engelstalige benamingen moeten hebben.

Ondanks de mooie en dure woordjes die ze zichzelf inmiddels heeft aangeleerd, en waarmee ze zich als vermeend intellectueel wil voordoen, lijkt het haar echter hardnekkig te ontgaan waar het écht om gaat. Haar uitspraken en gedrag! In de film wordt ze op straat tijdens een fotoshoot o.a. voor lelijke kutneger uitgescholden, wat voor haar alleen maar bevestigend zal werken. ZIJ is echter degene die de zwarte gemeenschap op basis van het ruim 160 jaar geleden slavernij-gezever tegen de blanke gemeenschap opzet en uitspeelt! Dergelijke uitingen aan haar adres zijn daar slechts een (voor mij volledig!) begrijpelijke reactie op, maar dat lijkt ZIJ echter maar niet te willen/ (ik zeg KÙNNEN) begrijpen.

Nu begrijp IK het even niet…

Het oorspronkelijke verhaal over Sinterklaas heeft een boodschap. De boodschap dat een Turkse goedheiligman vele zwarte slaven heeft vrijgekocht uit de Ottomaanse/Arabische/Afrikaanse slavernij en liefdevol voor hen en de minder bedeelde mensen heeft gezorgd. Daarmee werd tevens verteld dat slavernij absoluut abject is en deze goedheiligman een zeer humane, juist NIET racistische inborst had en daarmee een voorbeeld was, en is, voor de samenleving. Mede door Sylvana en al die andere no-brainers (ik schrijf het even in het Engels, zodat zij het ook begrijpen) is Zwarte Piet nu ineens racistisch geworden en herinnert het hen zogenaamd ‘héééél pijnlijk’ aan de 160 jaar geleden afgeschafte slavernij. Sterker nog, dit verhaal dat slavernij juist veroordeelt en afwijst (!), mag niet meer verteld en vertoond worden, omdat dat ‘pijnlijke herinneringen’ oproept en racistisch is en daarmee is Sylvana begonnen! Wél MOET er op scholen en musea specifiek meer aandacht aan de vroegere slavernij geschonken worden… Ik begrijp het even niet meer; wat willen ze nou? Ach, natuurlijk. De slavernij moet met veel meer drama gebracht/onderwezen worden.

Maar alléén wat de zwarte slaven dan… Want dat er in al die eeuwen daarvoor – en ook nu nog! – in Afrika en het Midden-Oosten nog altijd slaven verhandeld werden/worden, daar hebben we het niet over. Dat de zwarte slaven voornamelijk door andere zwarten (stammen) werden gevangen (of afgeslacht), willen ze liever niet horen, en dat er in verhouding veel meer blanken tot slaaf gemaakt werden dan zwarten doet klaarblijkelijk óók niet ter zake… Doodmoe word je van die eeuwige o-wat-ben-ik-zielig slachtofferrol figuranten.

Heel veel zwarte kindertjes zouden last hebben van de ‘racistische’ grondslag van het verhaal van Sinterklaas? Dat gebeurt alleen maar omdat die betreffende ouders heel bewust (door o.a. Sylvana gecreëerd) het verkeerde verhaal vertellen om de boel op te ruien en op scherp te zetten. Jenny Douwes wordt opruiing ten laste gelegd? Sylvana, die in Nederland heel bewust met een vals verhaal tweespalt zaait en écht opruit, krijgt een podium in de politiek…

Demon or Diva? Ik zou het laatste deel van de tekst willen vervangen door ordi diva

www.2doc.nl

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, demoniseren, Geschiedvervalsing, gezond realisme, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, provoceren, Racisme, Rotzakken, Slavernij, socialisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Demon or Diva

 1. Ruud zegt:

  Griezel eerste klas……………….brrrrrrrrrrrrr. Gauw vertrekken naar een warm land!

  Geliked door 2 people

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Aan die ogen te zien dus duidelijk demon.

    Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Zie je dat!
    Ze kijkt met haar rechteroog in je linkerbroekzak.
    Bovendien is haar gebit ook niet je dat.
    En wat er uit die mond komt is totale “ondermijning”…!!!!
    Ze had allang uitgezet moeten worden.

    Like

  • Harry zegt:

   En nog op een enge manier scheel ook !
   En dat in een hoofd waar je met de beste wil van de wereld NIKS fraais aan kunt ontdekken .

   Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Heer Schilder.
   Dank voor het uitstekende verhaal.
   U begrijpt het even niet…?
   Probeer eens het volgende.
   Wij weten het.
   Zij weten het ook.
   Wat zou u doen…?
   Nou ja, in dit geval is het gewoon ontkennen en wegdenken.
   Meer nog, Sinterklaas is een vijand, meer nog, hij is een bijzonder gemakkelijke vijand, want hij heeft een zwarte slaaf in zijn gezelschap!
   Je moet maar durven… is onze reactie.
   Waarna wij het allemaal nog eens uitleggen.
   Niet doen.
   Niet discuteren, er boven op slaan, en keihard zodat ze nooit meer opstaan!
   Dit zijn onze doodsvijanden, niet genegen tot welke vorm van discussie ook
   Alléén leugen, misleiding, aanstellerijen en pikzwart bedrog…

   Teneinde ons te vernietigen!!!

   Like

 2. Sabeltant zegt:

  Als ik SS zie moet ik altijd denken aan het oud Hollandse spreekwoord…

  “Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding”

  Of op z’n Rotterdams…

  “Je ken een hoop stront paars verruve, maar ut blijf een hoop stront”

  Geliked door 4 people

 3. Williaan zegt:

  Maar dan wel een tweedracht zaaiende demonische ordi diva!
  Ze blijft eeuwige o-wat-ben-ik-zielig slachtoffertje.
  ik voorspel haar dat ze de geschiedenis in gaat als een tweedracht zaaiend politica.

  Like

 4. Wim zegt:

  Die van opruiing vind ik sterk. We kunnen het ook scharen onder nepnieuws. Kan Ollengren misschien iets mee.

  Like

 5. King Arthur zegt:

  Het zijn de swartmensen zelf die zo racistisch zijn als de tering want het is nooit goed in hun ogen, maar doen ze eigenlijk wel anders dan parasiteren in ons witland:

  Sinterklaas 2025
  KIND: Opa? Vierden jullie vroeger ook Sint en Piet?
  OPA: Ja jongen, alleen waren het toen Sint en Zwarte Piet.
  KIND: Piet was zwart?
  OPA: Tot 2016 wel. Toen mocht het niet meer en werd hij wit.
  KIND: Waarom?
  OPA: Een groepje mensen vond het discriminatie en racisme, zo’n zwarte Piet.
  KIND: Maar Piet is toch heel slim en vrolijk, speelt met kinderen en deelt cadeautjes uit? Hij is toch geen rotzak?
  OPA: Nee, maar die mensen vonden dat Piet een slaaf was.
  KIND: Een slaaf? Van Sinterklaas? Deed die dan lelijk tegen Piet? Gaf hij Piet straf, of sloeg hij hem?
  OPA: Nee, dat niet. Ze zongen samen en deelden samen snoep uit.
  KIND: Dus Sint en Piet waren goede vrienden.
  OPA: Ja, net zoals Sint en Piet nu.
  KIND: Maar nu is Piet niet meer zwart.
  OPA: Nee, want dat mag niet.
  KIND: Opa?
  OPA: Ja?
  KIND: Er zitten vier kinderen in mijn klas, die zijn zwart.
  OPA: Oh ja?
  KIND: Ja. En hun pappa’s willen nu gaan klagen bij de VN.
  OPA: Waarom dan, jongen?
  KIND: Omdat ze het discriminatie en racisme vinden dat al die lieve, gulle Pieten blank zijn. Alsof zwarte mensen niet goed genoeg zijn om Piet te worden. Ze vinden dat er ook zwarte Pieten moeten komen.

  Geliked door 4 people

 6. Thom zegt:

  Hier is het halve dorp racistisch want het is het drukste bij de zwarte hoeren. Het ziet er zwart van de hoerenlopers bij die zwarte meiden.

  Geliked door 2 people

 7. Jean zegt:

  Wie gaat er nu naar dergelijk idioot wijf kijken? Aan dergelijke troep verknoei ik geen geld, m.i. gaan enkel linksdraaiende deuren naar dergelijke waanzin kijken.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Ze is natuurlijk een uitermate welkome aanvulling voor de domme monologen van het Caribbean Combo, en net op tijd om de kerstspecial in te studeren……….. (het was een éénmalige psychedelische ervaring en een surreële gewaarwording om gedurende hun eerdere kerstvoorstelling ons te verwonderen hoe het publiek zichzelf telkens ontstak in hilarische lachsalvo’s, te zien uitbarsten in schaterlachen,….terwijl de punchline nog niet was gegeven of de clou nog niet in de buurt kwam.) of Is iemand die als laatste lacht, gewoon traag van begrip? zwarte humor is namelijk ook humor, maar dat terzijde.

  Like

 9. Edgy Veggie zegt:

  Sylvana Simons MAAKT racisten. Ze praat alsof ze in de jaren ’50 in Alabama tussen de KKK leeft. Die is echt rijp om opgenomen te worden…
  https://theedgyveggieweb.wordpress.com/2017/10/11/waar-ging-het-mis-met-sylvana-simons/

  Geliked door 2 people

 10. Hovawart zegt:

  Ziehier de redenen waarom er landen zijn die geen landgenoten terugnemen die in het westen hebben geproefd van de onbegrensde mogelijkheden van vogelvrijheid en onmetelijke welvaart, van hun verworven rechten/zonder plichten……niet iedereen weet de westerse vrijheid en welvaart te appreciëren, of hun optionele Fifteen Minutes of Fame.

  (net als bij socialisten is er wel een opmerkelijke voorkeur voor witte mannen met een rijk gevuld karakter).

  Like

 11. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Te veel energie verkwist aan deze moorkop.

  Like

 12. T.troubadour zegt:

  Negeer die moron

  Like

 13. Alex Delarge zegt:

  Geliked door 2 people

 14. BertG. zegt:

  Wat maakt het nou uit, demon of diva.
  Zolang het maar aandacht op levert, daar gaat het om.
  En dat doet het, zelfs dhr Schilder wijd er zijn tijd aan.

  Doel bereikt.

  Like

 15. Wachteres zegt:

  In het gebied waar wij wonen is Zwarte Piet écht pikzwart; een beetje angstaanjagend.

  Niet die leuke zwarte piet met rode lippen en gouden oorbellen die wij in NL hebben. Hij lacht ook niet.

  Ik vermoed dat deze piet nog het middeleeuwse beeld is van de duisternis [zwart] tegenover het licht.

  In Nederland heeft dit zich ontwikkeld tot iets anders en positiever, naar mijn mening.

  Voor zover ik weet worden de meeste kinderen ook niet meer bang gemaakt voor Sinterklaas en de zak is er niet meer om stoute kindertjes mee naar Spanje te nemen, maar daar zit snoep in en er zitten kadootjes voor de kindertjes in.

  Het feest is dus voortdurend in ontwikkeling, maar die gaat automatisch mee met de tijd en wordt niet opgedrongen door een stel achterlijke linkse mafketels.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik denk dat jij je vergist met iemand die zwarte piet speelt, en een “vluchteling” in een gestolen zwarte pieten pak, wat er bij jullie in de rond loopt.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Dat is “der schwarze Peter”, die stoute kinderen daadwerkelijk meeneemt in een zak een laat verdwijnen. In Oostenrijk en/of Zwitserland is dat net zo. De kinderen zijn dan ook echt doodsbang voor dat gedrocht, dat ook nog een vreselijk is aangekleed.

   Vroeger was dat bij ons ook zo ongeveer, maar wel dat ze er veel beter en mooier uitzagen. Gelukkig is dat meenemen in de zak, er hier in de loop van jaren afgegaan. Ik weet nog, dat mijn neefje, hoewel maar 2 jaar jonger als ik en al lang niet meer gelovend in Sinterklaas, maar we vierden het nog wel, voor het jongste neefje en wij deden toen al aan surprises en gedichten maken, jankend onder de tafel kroop, als er op de deur werd geklopt en er bij de schuifdeuren hier is zwarte Piet werd geroepen, door mijn oom en een grote jutte zak neerzette en wat pepernoten de kamer in gooide. Ik denk nu, dat hij gewoon een trauma had van al die griezelverhalen. Maar wat hebben we hem er nog lang mee gepest, vooral met Sinterklaas in de gedichten die we maakten.

   Like

 16. Elisah zegt:

  Barking up the wrong tree…
  https://fenixx.org/2017/12/27/moslim-klerk-we-moeten-slavernij-vieren-als-een-van-de-deugden-van-islam/

  Moslim klerk: “We moeten slavernij vieren als één van de deugden van islam”
  De video is inmiddels verwijderd…..

  Like

 17. Steven zegt:

  Als ik dat zo allemaal lees en zie waar al die zeurpieten zich druk om maken en overal HUN wil proberen op te leggen, hadden ze beter de slavernij in stand kunnen houden.

  Like

 18. Elisah zegt:

  Ze denkt dat we hier in de VS zijn en dat ze hier de black panther kan uithangen, dat pikt de gemiddelde Nederlander niet.
  Ze verbindt niet, maar drijft de mensen uit elkaar en zet ze tegen elkaar op, daar geniet ze intens van en het maakt haar steeds fanatieker en steeds meer racistisch.

  Like

 19. Elisah zegt:

  Meer blanke dan zwarte slaven ……
  https://fenixx.org/2017/07/02/er-zijn-meer-blanke-slaven-verkocht-aan-noord-afrika-dan-zwarte-slaven-aan-blanke-landen/

  Er zijn meer blanke slaven verkocht aan Noord Afrika dan zwarte slaven aan blanke landen

  The Prager University, (Thomas Sowell) heeft met een statistische beschouwing een verhelderend inzicht gegeven in Slavernij en de samenstelling daarvan. Zijn bevindingen leidden tot een reflectie die meteen op onze eigen situatie kan worden toegepast.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s