Eerst vuilstort- en bouwplaats, nu laadperron: het gedenkteken op de Berlijnse Breitscheidplatz

Screenshot_64

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Het gedenkteken op de Berlijnse Breitscheidplatz heeft sinds de islamitische terreuraanslag met een vrachtwagen op de kerstmarkt aldaar veel over zich heen moeten laten komen. Op dit moment wordt het als laadperron voor de komende kerstmarkt misbruikt. Goed te zien op de foto boven, met onder de vrachtwagen de goudkleurige lijn, die deel uitmaakt van het gedenkteken.

philosophia perennis

Begonnen met een Allahu-Akbar plechtigheid, die elke verantwoordelijkheid van de islam en het “islamisme”(!) voor de terreur afwees en een orthodoxe fake-bisschop liet optreden, via een kwezelachtig, een jaar te laat komend bezoek van de bondskanselier, waarbij men een meer dan omstreden imam een gebed liet voordragen, tot aan het feit dat het sowieso schamel uitgevallen gedenkteken afwisselend als vuilstort– of bouwplaats misbruikt wordt (de video, waarin ik het schandaal documenteerde, werd zonder enig commentaar door YouTube verwijderd).

De omgang met het gedenkteken weerspiegelt de omgang van politici met de slachtoffers van de terreur

Nu heeft men een nieuwe functie ontdekt: het dient als een soort parkeerplaats respectievelijk laadperron voor de daar weldra weer beginnende kerstmarkt.

“Zonder enige piëteit” zult u zeggen… maar brutaal eerlijk. De omgang met het gedenkteken weerspiegelt immers alleen maar de omgang van onze politici van het systeem Merkel en de gelijkgeschakelde media met de slachtoffers van de Allahu –Akbar-terreur en hun familieleden.

Dat de vrachtwagen bovenop het gedenkteken staat, kun je zien vanuit het perspectief van de goudkleurige “scheur”, die het voorste deel van het gedenkteken vormt (foto boven).

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Berlijn, Communisme, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, Merkel, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

2 reacties op Eerst vuilstort- en bouwplaats, nu laadperron: het gedenkteken op de Berlijnse Breitscheidplatz

  1. Lucas zegt:

    De Duitsers vragen erom.
    Zoals ik hier op de site las zei Napoleon : geen naïever volk als het Duitse .
    Het stemmen percentage voor Afd is naar de gegeven omstandigheden belachelijk laag. Maar mijn grootse respect voor Afd politici dat ze die achterlijkheid en valsheid kunnen trotseren.

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s