Italië: EU-parlementariër van links richt eerste partij voor Afrikanen in Europa op

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

Op 7 november richtte de EU-parlementariër Cécile Kyenge (foto) de “Afroitalian Power Initiative” (API) op, die je de eerste racistische partij van Italië zou kunnen noemen.

ongecensureerd.at

38 broers, halfbroers, zussen, halfzussen

De 54-jarige Kyenge is afkomstig uit Kongo en is een Bakunda. Haar polygame vader had vier vrouwen en 39 kinderen. In het begin van de jaren-80 zou ze een studiebeurs aan een universiteit in Milaan gekregen hebben, waarmee men ontwikkelingshulp wilde bedrijven. Naar eigen zeggen hield ze zich echter op grond van “ongelukkige omstandigheden” illegaal in Italië op. Met behulp van een katholieke hulporganisatie lukte het haar in Modena een verblijfsvergunning te krijgen. Ze studeerde medicijnen in Rome en werd oogarts. In 1994 trouwde ze met een Italiaan en kreeg het Italiaanse staatsburgerschap.

In het jaar 2000 werd ze partijlid van de Linkse Democraten, de voormalige Communistische Partij van Italië, en richtte in Modena, waar ze woont, een eerste “interculturele” vereniging op. In 2004 werd ze districtsafgevaardigde voor de Linkse Democraten en begint ze een partijcarrière, om precies te zijn: een “integratiecarrière”. In 2009 wordt ze gevolmachtigde integratie van de partij voor de regio Emilia-Romagna. In 2013 lukt het haar om via de lijst van de Linkse Democraten in het huis van Afgevaardigden van het Italiaanse parlement te komen – als “eerste zwarte”, zoals zij benadrukt. Ze wijst de uitdrukking “kleurling” af.

Ontwerp voor nieuwe staatsburgerschap-wet

Nauwelijks beëdigd, behoort ze tot de indieners van een ontwerp voor een nieuwe staatsburgerschap-wet, die naar Amerikaans voorbeeld aan alle in Italië geboren kinderen automatisch het Italiaanse staatsburgerschap moet geven. Vanwege de duidelijke demografische effecten, de wet zou alleen ten goede komen aan buitenlanders, komt het tot heftige reacties in de bevolking, zodat het ontwerp het niet haalde.

“Multicultureel” uithangbord van de linkse regering

De weg omhoog van Kyenge gaat verder: in april 2013 wordt ze als “multicultureel” uithangbord van de toenmalige linkse Italiaanse regering tot minister van Integratie benoemd. De destijds oppositionele LEGA had scherpe kritiek op deze beslissing. Het kwam tot heftige woordenwisselingen. In juli 2013 noemde de toenmalige vicepresident van de Senaat haar een “Orango” (orang-oetan). Er volgden een internationale golf van linkse verontwaardiging, solidariteitsmanifestaties voor Kyenge en beschuldigingen van racisme tegen de LEGA door de VN en de EU, tot aan het Vaticaan toe. Kyenge werd tot levend taboe verklaard.

Partij “alleen voor Afrikanen”

Als het tot een reorganisatie van de regering komt, vliegt ze er echter uit, omdat ze, behalve polariseren, geen concrete successen kan laten zien. Ter compensatie werd ze door de Linkse Democraten, om haar “multiculturele” overtuiging trouw te blijven, in mei 2014 naar het Europees Parlement gestuurd, waar ze in de gelederen van de “Progressieve Alliantie van de Sociaaldemocraten” zit. Sindsdien is het stil rondom haar geworden, en blijkbaar bestaat er in haar eigen partij geen toenemende behoefte om haar bij de komende verkiezingen voor het Europees Parlement nog een keer op te stellen. Tegen deze achtergrond lukte het haar om op 7 november met de oprichting van een partij “alleen voor Afrikanen” weer in de media te komen.

Versterking van de “Afrikaanse diaspora”

Met de “Afroitalian Power Initiative” (API) richt Kyenge zich tot de “Afroitalianen”, zoals zij zegt. Het doel zou een “economische en politieke versterking van de Afrikaanse diaspora” zijn. De API van Kyenge wil “vormen van deelname” creëren om voor deze diaspora “de bevestiging van haar staatsburgerschap in Italië en in Europa” mogelijk te maken.

Misschien is Kyenge tot nu toe een geluksridder van de linkse integratiehysterie geweest. Misschien heeft ze echter in de jaren in Brussel en Straatsburg ook heel goed opgelet en bereidt ze zich op de door de globalisten aangekondigde en gewilde massa-immigratie uit Afrika naar Europa voor. Het gebruik van het woord “Power” herinnert in ieder geval onverholen aan de “Black Power”-beweging in de late jaren-60 en het begin van de jaren-70, een racistische beweging van zwarten in de VS, die de zwarte superioriteit propageerde.

Linkse antidiscriminatie retoriek

Tot de eisen van de nieuwe partij van Kyenge behoort opnieuw de “Jus soli” (“het recht van de grond”. Dat is een rechtsbeginsel op grond waarvan de nationaliteit van een persoon wordt bepaald door de plaats waar hij of zij geboren is). De rest is vooral genoegzaam bekende antidiscriminatie retoriek. “We leven in een historisch moment, waarin het respect voor onze Afroitaliaanse identiteit constant bedreigd wordt”.

Kyenge is er minimaal van overtuigd dat er in Italië en in Europa een “Apartheid” zoals in Zuid-Afrika voor Nelson Mandela heerst. Daarom gebruikt ze op de sociale media grote woorden:

Het is tijd om gelding te verschaffen. Het is tijd om te laten zien dat wij er zijn. Tegen misbruik en discriminatie, voor een toekomst van respect, welvaart en sociale vrede.

Netwerk opbouwen

En helemaal partij wil de partij van Kyenge dan toch niet zijn, maar in de eerste plaats een netwerk opbouwen. Ze wil voorzichtigheidshalve de deur naar de Linkse Democraten toch niet helemaal dichtgooien.

Het dagblad “Libero” schreef: de oprichting van de partij van Kyenge zou in aanmerking komen voor de prijs van de “grootste onzin van het jaar”. Misschien echter vat Kyenge, na enkele jaren in het Europees Parlement, bepaalde globalistische ideeën – op haar manier – heel serieus op.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", Afrika, Allochtonen, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Derde Wereld, Europa, Globalisering, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

49 reacties op Italië: EU-parlementariër van links richt eerste partij voor Afrikanen in Europa op

 1. King Arthur zegt:

  We krijgen er zooooooooooooooooo gigantisch genoeg van, van al deze zogenaamde anti-racisten, welke uiteindelijk zelf de grootste racisten blijken te zijn. Oppleuren naar je swarte fuck continent als het je hier niet bevalt. Afrika voor de swartman en Europa voor de witman en niet voor iedereen.

  Geliked door 5 people

  • Judge zegt:

   Doet het leuk in een kooi met een bordje erbij: Verboden te voeren.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   La gaan.
   ’n Partij oprichten die alléén en uitsluitend toegankelijk is voor Afrikanen zal natuurlijk nooit worden toegestaan in de Italiaanse democratische samenleving.
   Zeker nu, onder de overgrote invloed van Salvini en de zijnen hebben ze geen schijn van kans meer.
   Het gaat dat wijf dus om de aandacht en opnieuw en alléén haar slachtofferstatus, die door opnieuw gevoed zal worden door het verbod op haar streven haar club politieke invloed te geven.
   Slachtofferstatus door racisme.
   Dat zijn de enige twee elementen waarvan ze zich bedienen.
   Gelukkig dat zo langzamerhand de meerderheid van de meeste EU-landen de situatie door heeft.
   Wel jammer natuurlijk dat het eigenlijk al te laat is om op een democratische wijze al dat ongedierte Europa uit te gooien.

   Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  En zo heeft ook de Afrikaanse afgevaardigde een stem in de EU,……..gaat er nóg meer geld naar Afrika, en wat volgt? Nexit Nu!

  Geliked door 3 people

 3. Steven zegt:

  Wat zij probeert is net als alle andere allochtone partijen die overal als onkruid de grond uitschieten om zo groot mogelijk te worden, om uiteindelijk een héél land over te kunnen nemen.
  Ze zouden bij wet gewoon moeten verbieden om partijen op te richten die zich NIET richt op de bevolking van het land waar ze wonen.
  Westerse landen laten het gewoon gebeuren dat hun land straks gewoon wordt afgepakt.

  Geliked door 4 people

 4. jack black zegt:

  Ik heb meer als genoeg gezien van de agressive negerhorden
  in Ciuta en die in Italien Terror neger schoorsteenveger !
  In Zuidafrika schlachten ze de blanken boeren farmers af !
  En overal waar ze zich tezamen rotten, word met drugs gehandelt !
  Bij onze Sinterklaas en zwarte piet, gooien ze ons ook roet in het eten !
  Ergo !
  Eruit met de Neger en de Moslim !
  Overal hetzelfde met deze klanten !
  Je geeft de vinger en ze nemen de hele hand !

  Geliked door 5 people

 5. Johan zegt:

  Zulke orang-oetans hebben we in Nederland ook.

  Geliked door 2 people

 6. Ruud zegt:

  De gekte heeft zelfs het gezonde verstand aangetast. Kennelijk kent de democratie (die onze bestuurders zo superieur en hoogstaand achten) geen verdedigingsmiddelen om haar voortbestaan veilig te stellen.
  PietHein Donner (die gek) zei het jaren geleden reeds “als de meerderheid voor islam kiest wordt de maatschappij islamitisch”. kennelijk was toen die gevolgtrekking bij de kliek al bekend. Dus hebben we al tientallen jaren met een soort 5e colonne te maken die het overigens fraai wist te maskeren.

  Geliked door 4 people

 7. Thom zegt:

  Er staat in het artikel:

  Tot de eisen van de nieuwe partij van Kylenge behoort opnieuw de “Jus soli” (“het recht van de grond”.

  Het recht van de grond is interessant. Als de Palestijnen zich daar ook aan houden dan hoeven ze niet meer te protesteren elke vrijdagmiddag aan de grens met Israël om tot Israël toegelaten te worden, want dan kunnen ze mooi blijven waar ze geboren zijn.

  Like

 8. Mary zegt:

  Ze hadden haar er in de eerste plaats nooit in moeten laten, altijd en overal hetzelfde gezeik!!!!.

  Geliked door 4 people

 9. Eric zegt:

  Deze zwarte Mussolini-aap dient zo snel mogelijk van het Europese vasteland verwijderd te worden. Dat ze Afrika wat verder gaat destabiliseren. Het ietsiepietsie stabiliteit dat Europa rest kan beter behouden blijven…

  Geliked door 3 people

 10. Marc zegt:

  “Jus soli” = blud und boden-theorie.

  Like

  • Lot zegt:

   Nee dat is niet hetzelfde. De grûn (ground) is iets waar je wortels mee hebt, de grond die natuurlijk bij jou hoort en de grond die je al generaties lang hebt bewerkt en gemanaged.
   Dat chinezen anders zijn, anders lopen en bewegen, is iets wat zij in hun cultuur en omgeving zo hebben ontwikkeld dat kinderen er mee geboren worden. Daarom ben ik ook huiverig dat zij al psychologisch honderden jaren als niet duizend jaar bezig zijn om ons te beinvloeden, want het kan in onszelf terechtkomen als een pad van chemie.

   Like

 11. jungleelephant zegt:

  Het einde [en verstand] is zoek:NEXIT!!!

  Geliked door 3 people

 12. Leo 1 zegt:

  Laat silvana t maar niet horen……. t zou haar nog op lucratieve gedachten kunnen brengen.

  Geliked door 2 people

 13. BertG. zegt:

  Wel leuk bedacht, om je partij Appie te noemen, als doelgroep voor Afrikanen.
  Is dat ook weer meteen duidelijk met wie we te maken hebben.

  Geliked door 1 persoon

 14. Staf Wuyts zegt:

  Het EU parlement is zowat de vuilbak voor de gesjeesde nationale verkozenen “ des volks “.
  Het is toch wel ongelooflijk dat deze zwarten ons durven bekritiseren, terwijl in hun landen van herkomst corruptie, moord, discriminatie ( t.o.v. Andere stammen ) ….. welig tieren.
  Herkolonisatie is een antwoord maar spijtig genoeg utopisch.
  In the meantime : let us be proud being white and act as such.

  Geliked door 4 people

  • Judge zegt:

   Niet strafbaar is hij die een feit begaat geboden uit de noodzakelijke verdediging van zijn eigen of andermans lijf, eerbaarheid of goed, tegen ogenblikkelijke werderrechterlijke aanranding. Laten we dit zonder verdere linkse interpretatie eens toepassen. Bij voorbaat vrijspraak!

   Like

 15. kampersrene zegt:

  geen probleem voor enkele bananen kun je ze volledig naar uw hand zetten

  Geliked door 1 persoon

 16. Elisah zegt:

  Vreemd, mensen die in Italië wonen zijn toch Italianen? Als ze een afrikaanse partij willen beginnen kunnen ze dat toch in afrika doen?

  Geliked door 2 people

 17. koddebeier zegt:

  Wederom blijk hieruit dat links een rottende hoop landverraders zijn !

  Geliked door 2 people

 18. Elisah zegt:

  Ondertussen in Duitsland,
  https://fenixx.org/2018/11/17/duitsland-maakt-turk-vice-chef-van-de-inlichtingendienst/

  Duitsland maakt Turk vice-chef van de inlichtingendienst

  Sinan Selen, een advocaat geboren in Istanbul, wordt de volgende vicevoorzitter van het Bureau voor de bescherming van de grondwet.

  Geliked door 1 persoon

 19. Eigen volk eerst zegt:

  Heel vreemd dit allemaal. Ze komen vanuit Afrika om hier een partij op te richten die tegen Europeanen is? En dat wordt ook nog getolereerd? Zijn de politiek correcten nu helemaal GEK GEWORDEN???

  Geliked door 4 people

 20. Jan zegt:

  Het toont weer aan dat 99.99% van de zwarte totale lamstralen zijn die te lui zijn te werken en dezelfde verrotte mentaliteit hebben als moslims die menen dat zij recht op iets hebben als dat zo bij hen opkomt en zich nergens voor iets hoeven in te spannen om iets te bereiken. Je als slachtoffer poseren levert meer op dan eigen inzet. Feminazis wijzen naar mannen, moslims wijzen naar Joden, zwarten naar blanken. De cultus van het slachtofferisme.

  Geliked door 1 persoon

 21. Jan zegt:

  Het artikel noemt haar Cécile Kylenge, maar dit moet Kyenge zijn, dus zonder ‘l’
  https://it.wikipedia.org/wiki/C%C3%A9cile_Kyenge

  Like

 22. Republikein zegt:

  Die gaan nooit weerom, terwijl dat zo makkelijk is, dat deporteren.
  Heb al decennia de buik er van vol, het zijn parasieten, slechts weinigen herkennen het..
  Ja, hier wel.🚨

  Geliked door 2 people

 23. Jan zegt:

  Zij was van 2013-2014 minister van Integratie !!!! in het Letta Cabinet.
  https://en.wikipedia.org/wiki/C%C3%A9cile_Kyenge

  Momenteel loopt een rechtszaak tegen haar omdat zij de partij van Salvini voor racisten heeft uitgemaakt
  https://www.irishtimes.com/news/world/europe/italy-s-league-party-sues-black-mep-for-calling-it-racist-1.3634265

  Dat zij in het verleden voor rotte vis is uitgescholden verwonderd mij niets. Wie een nepministerfunctie accepteert en vervolgens rassenpolitiek bedrijft gericht tegen de Italianen kan op vuurwerk rekenen en al helemaal als je illegaal bent en parasiteert op geld van de belastingbetaler.

  Geliked door 1 persoon

 24. boorzalf zegt:

  EU parlement begint aardig op de “planet of the apes” te lijken.

  Geliked door 1 persoon

 25. Qvic zegt:

  Het zal mij niet verbazen dat de huidige (Nord)Liga die nu de binnenlandse minister bekleed, haar staatsburgerschap afneemt of probeert af te nemen. Want op grond van dat zij een politieke partij op heeft gericht, die juist tegen de Italianen gericht is. Kan deze politieke partij als een potentieel gevaar voor Italië worden beschouwd. Want als zij haar staatsburgerschap verliest is zij een ongewenst persoon en kan daardoor uit het land worden gezet en dan is tevens haar politieke partij verleden tijd. Zo ook omdat zij dan geen Italiaans burger meer is, is haar politieke partij niet meer legitiem.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s