Rotterdam – Ongeregeldheden bij intocht Sinterklaas

Screenshot_78

(Door: Bas Paternotte)

Feyenoord-supporter opgepakt nadat hij activist aanviel – Vechtpartijen en arrestaties

Op de Erasmusbrug in Rotterdam is de politie opgetreden bij een confrontatie tussen demonstranten voor en tegen Zwarte Piet. Er zijn drie mensen aangehouden. Volgens de politie kwamen er twee auto’s af op de groep mensen die demonstreerde tegen Zwarte Piet. De inzittenden wilden met de demonstranten op de vuist gaan, maar agenten kwamen tussenbeide.

De Rotterdamse burgemeester had een speciale plek ingericht voor de tegenstanders van Zwarte Piet om te demonstreren, maar die weigerden daar te gaan staan. Aan de Erasmusbrug was een spandoek opgehangen met de tekst ‘Zwarte Piet is racisme’. Precies onder dat spandoek deelden zwart geschminkte leden van anti-islambeweging Pegida snoepgoed uit. De gebeurtenissen leest u hieronder terug.

Lees verder>>>
(h/t “Jan” en “Elisah”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Links fascisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, provoceren, Rotterdam, Rotzakken. Bookmark de permalink .

43 reacties op Rotterdam – Ongeregeldheden bij intocht Sinterklaas

 1. Steven zegt:

  Dan kunnen de agentjes ineens wel OPTREDEN. Zolang het maar autochtonen zijn die ze moeten pakken. Al het andere zielige tuig wordt bij voorbaat al met rust gelaten.

  Geliked door 7 people

  • Steven zegt:

   Een anti-zwarte piet-activist die dit spandoek ophing aan de Erasmusbrug kreeg een schop van een Feyenoord-supporter. De supporter is opgepakt.

   Maar goed ook voor die cultuurverzieker!

   Geliked door 2 people

   • RWB51 zegt:

    De Feyenoord-supporter had niet mogen schoppen. Hij had de anti-zwarte piet-activist vriendelijk moeten zeggen dat we het daar niet mee eens zijn. Kom nou..

    Geliked door 2 people

 2. Jean zegt:

  Jaag die Afrikaanse troep asap uit onze samenleving want het wordt dag op dag erger en gevaarlijker met dat gewelddadig tuig. Sluit de grenzen én alle mosselketen en zeg ze duidelijk “opsodemieteren”. Wij EISEN veiligheid, vrijheid en leefbaarheid en dat zonder barbaren in ons land.

  Geliked door 6 people

 3. ruud beijer zegt:

  Dood aan de anti zwarte pieten. Eerst in elkaar slaan en dan de gehele familie uitzetten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tineke zegt:

  Daar kon je natuurlijk op wachten.
  Wat eeuwig zonde…….
  .Een groots kinderfeest naar de kloten geholpen door een stelletje sneue lamstralen!
  En het OM zag dat het goed was….
  En vind dat we vooral met elkaar in gesprek moeten blijven.
  De tijd van praten is voorbij,lijkt me.
  Hoor je me Grapperhuis??

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Die linkse anti-Zwarte Piet-activisten daar in Rotterdam zijn nog veel erger dan verwende kinderen, ze houden alleen maar van zichzelf en van vreemdelingen (allochtonen, vluchtelingen, asielzoekers, moslims, werkschuwe nietsnutten enz.), verpesten de Nederlandse cultuur en tradities en zij proberen al decennia’s lang Nederland in de uitverkoop te doen! Ik verafschuw tegenwoordig alle anti-racisten en linkse anti-fascisten die gewon een stel neo-communisten en neo-bolsjewisten zijn daar die altijd vreemden boven hun eigen soort verkiezen!

   Geliked door 3 people

 5. Steven zegt:

  Zwarte piet..gewoon op ARUBA…alleen HIER moet het schijnbaar WEG

  video/1

  Geliked door 3 people

 6. Ruud zegt:

  Hoelang zal het nog duren voordat onze politiemensen inzien dat ze worden aangestuurd door land- en cultuurverraders. Persoonlijk zou ik gauw een andere baan zoeken om niet later met de vinger te worden nagewezen.

  Geliked door 3 people

 7. Groen Links, PvdA, D66, CU en PvdD en niet te vergeten Denk en misschien nog een andere rooie partij die ik vergeten ben te noemen kunnen hun gezicht beter zwart schminken aangezien ze alles doen om zoveel mogelijk negers en moslims uit Afrika/MO binnen te halen. Ben blij dat ik niet zo lang meer hoef. Afgezien van mijn AOW is dit mijn land niet meer.

  Geliked door 2 people

 8. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Opmerkelijk: “Ze weigerden op de aangewezen plaats te gaan staan”, die zwarten. Zelfde reactie bij illegalen en ander gespuis: zij EISEN en WEIGEREN.
  En wij? Betalen, das alles. Wanneer gooien wij de beuk erin?

  Geliked door 2 people

 9. Japio zegt:

  Beste anti zwartepiet zeikers. Jullie wordt met de dag irritanter. Mensen worden echt ziek van jullie multiculti-gezeik. Rot aub op naar je eigen k.. land en laat ons in vredesnaam met rust. Dat geouwehoer over de slavernij, maak wat van je zielige leventje en voedt je kinderen op zoals het hoort. Neem een baantje en maak jezelf nuttig in plaats je handjes op te houden.

  Geliked door 2 people

 10. Sabeltant zegt:

  Hopelijk hebben deze roetveeg-Nederlanders begrepen dat wij ons sinterklaasfeest niet laten afpakken.
  Volgende keer nog veel meer knokploegen om de kinderen en hun ouders te beschermen tegen een handjevol roetveeg-Nederlanders dat de sfeer probeert te verpesten.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Stop deze anti Zwarte Piet Fascisten !

  Like

 12. Peter zegt:

  Dit land is doodziek ,elke keer zoveel ophef met sinterklaas ,die hier in mee gaan ,zijn volledig geschift .Als de gebruiken van Nederland iemand niet aan staan ,ga lekker naar je land van je voorouders ,en ga daar de boel lopen zieken .

  Geliked door 1 persoon

 13. Harrie Vaes zegt:

  Hulde aan die Feyenoord supporter.

  Like

 14. Elisah zegt:

  Like

 15. Elisah zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/11/jesse-klaver-op-de-bres-voor-kick-out-zwarte-piet-in-nederland-moet-je-veilig-kunnen-demonstreren/

  Jesse Klaver op de bres voor Kick Out Zwarte Piet: “In Nederland moet je veilig kunnen demonstreren”

  Ik word er een beetje moe van dat de politiekcorrecte boven-ons-gestelden vandaag net doen alsof de Zwarte Piet-haters van Kick Out Zwarte Piet arme slachtoffers die zelf totaal geen rol hebben gespeeld in de ruzies die vandaag plaatsvonden in onder meer Rotterdam en Leeuwarden. Voorbeeld: Jesse Klaver, opperhoofd van GroenLinks.

  Like

 16. Eigen volk eerst zegt:

  Ik ben zó blij dat Nederlanders opkomen voor onze cultuur. Is dit het begin van de opstand? Komt eindelijk de volkswoede naar buiten? Als dat gebeurt berg je maar daar in Den Haag.
  Politie heeft vast opdracht gekregen de zwarte buitenlanders te beschermen en de blanke Nederlanders aan te pakken want zo gaat dat met een linkse regering. Eigen volk het laatst. Maar het zijn wel ONZE TRADITIES die dreigen te verdwijnen… óók die van de agenten! Raar thuis zwarte piet en sint vieren en in hun werk het Anti Zwarte Pieten tuig beschermen….

  Geliked door 2 people

 17. Helena zegt:

  De Pegida Zwarte Pietjes waren meer dan welkom in Rotterdam 🙂 Het was een leuk feestje! Maakt niet uit van welke komaf dan ook, Zwarte Piet is namelijk geen racisme maar een kindervriend die snoepjes en cadeautjes uitdeelt! Vele complimenten gekregen omdat we tenminste onze traditie in stand houden en niet buigen voor het fascisme dat gesubsidieerd wordt door de staat (bewust met kleine letter). Onderweg werd er regelmatig geclaxonneerd en gingen er duimen omhoog, heel veel blije gezichten. Wij zijn trots op onze traditie en dat is de overgrote meerderheid ook, gelukkig wordt dat nu steeds meer zichtbaar.

  Geliked door 2 people

 18. QENQ5 zegt:

  Sinterklaas Inside:

  Geliked door 1 persoon

 19. Republikein zegt:

  Gele kaart, duidelijk bewijs.

  Like

 20. kampersrene zegt:

  Binnen afzienbare als ge spreekt over smerige verkrachter ,vuile dief, gewelddadige inbreker krapuleuse vent……dan ben je ook een racist

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s