Sabatina James: De agenda van liberalen en progressieven in het Westen komt overeen met die van “islamisten” in Pakistan

Screenshot_82

(Vertaling: E.J. Bron)

De Pakistaans-Oostenrijkse ex-moslima en mensenrechtenactiviste Sabatina James (kleine foto) komt met zware beschuldigingen en vergelijkt de agenda van de liberalen en progressieven in het Westen met die van “islamisten” in Pakistan. “Jullie willen tolerant zijn en solidariteit laten zien, maar niet met ons, de liberalen uit de islamitische wereld, niet voor de critici van het ´islamisme´, maar met onze vijanden.” Nu is de verontwaardiging groot.

journalistenwatch

De oorspronkelijk uit Pakistan afkomstige bekennende christin Sabatina James – die al jarenlang op grond van moorddreigingen door moslims in een programma voor bescherming van slachtoffers zit – stelde op Facebook openlijk de vraag waarom de liberalen in het Westen geen enorme solidariteit met Asia Bibi laten zien. Er zouden veel redenen zijn voor een ondersteuning uit liberale kringen, die van Asia Bibi een perfecte kandidate zouden maken, aldus Sabatina James en voert aan:

 1. Ze is een vrouw.
 2. Ze heeft een donkere huidskleur.
 3. Ze behoort tot een vervolgde minderheid in Pakistan.

Waar komt dit zwijgen van de “progressieven” rondom een vrouw, die meer dan 8 jaar onschuldig in de dodencel zat, omdat zij zogenaamd de profeet Mohammed beledigd zou hebben, vandaan, aldus de meer dan terechte vraag. James geeft een antwoord: “We kunnen er van uitgaan dat de liberalen in Europa het er met elkaar over eens zijn dat Bibi inderdaad iets immoreel heeft gedaan, waarvoor ze bestraft moet worden – ze heeft de islam bekritiseerd, en dan is ze ook nog eens katholiek – dat kan echt niet!

Onlangs nog heeft het Europees Gerechtshof aan een Oostenrijkse een geldboete opgelegd, omdat zij Mohammed ´beledigd´ had. Daarmee werd nogmaals duidelijk bewezen wat liberalen en ´islamisten´ zo verbindt – het is hun strijd voor de islam en hun behoorlijk ontwikkelde christofobie. De progressieven van Europa onderscheiden zich alleen maar van de ´islamisten´ door de omvang van de straf die ze aan critici opleggen. Terwijl men in mijn thuisland Pakistan wegens de belediging van de islam door de meute gelyncht kan worden, wordt men in Europa d.m.v. gerechtelijke processen met boetes, mediale executieprocessen en censuur bestraft.”

Nu is de verontwaardiging groot over de woorden in de richting van het zogenaamde liberale Westen. Men toonde zich voor het hoofd gestoten dat James de agenda van de liberalen en progressieven in het Westen met die van de ´islamisten´ in Pakistan vergeleek.

Sabatina James geeft ook hierop een antwoord: “In hun kortzichtigheid denken ze ook nog dat ze mij daarmee eindelijk als rechts-radicaal ontmaskerd zouden hebben. Hoe schijnheilig! Laat jullie gezegd zijn: ik ben noch rechts noch links – ik ben katholiek! Ik geloof niet in een of ander politiek systeem, maar in de grootste liefde die deze wereld ooit gezien heeft – in Jezus Christus. Dus, wees niet bang voor een vervolgde christin.

Mijn atheïstische kennissen uit Pakistan, die daar onlangs weg moesten vluchten en net als ik de sharia en het ´islamisme´ bestrijden, voelen zich echter ook door jullie verraden. Hier is hun boodschap:

Wij, de critici van de ´islamitische´ vrouwenvijandigheid, zijn de linksen en liberalen van de islamitische wereld. Wanneer wij wegens deze kritiek op het ´islamisme´ naar het Westen moeten vluchten, treffen we een bijna onbegrijpelijke paradox aan: in de westelijke wereld maken we kritiek op ´islamitische´ vrouwenvijandigheid veelmeer van conservatieve kant mee, terwijl er door jullie liberalen en progressieven vaak genoeg veel begrip voor de zogenaamde culturele anderssoortigheid wordt opgebracht. Jullie willen tolerant zijn en solidariteit tonen, maar niet met ons, de liberalen uit de ´islamistische´ wereld, niet voor de critici van het ´islamisme´, maar met onze vijanden. Jullie zijn niet liberaal, jullie strijden voor de verkeerde kant!”, aldus Sabatina James.

(Lees hier meer van/over Sabatina James)

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Christendom, christenhaat, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Mensenrechten, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, Pakistan, political correctness, Rotzakken, Salafisten, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Sabatina James: De agenda van liberalen en progressieven in het Westen komt overeen met die van “islamisten” in Pakistan

 1. Charles Martel zegt:

  Links en islam zijn zoogbroeders van dezelfde moedergodin Allat, dat blijkt telkens opnieuw.

  Like

 2. Henk.V zegt:

  Een hoogst actueel en belangrijk onderwerp!

  Like

 3. ruud 2 zegt:

  De islam is net een vuiniszak je zie ze steeds meer op hopen in steden.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Dat komt de zogenaamde liberalen tegenwoordig bij de linkse kliek horen, kijk naar Rutte en consorten. Alleen hebben de echte/oude liberalen het nog steeds niet door of willen het niet toegeven !

  Like

 5. Wachteres zegt:

  https://www.gatestoneinstitute.org/13264/sweden-orphan-deportation

  Sweden: What ‘Humanitarian Superpower’? [by Judith Bergman]

  Zweden: Welke ‘humanitaire grootmacht’? [door Judith Bergman]

  Self-proclaimed “humanitarian superpower” Sweden, with its pride in upholding “human rights,” decided to take a 6-year old boy, who lost his mother, away from his grandparents and deport him to an orphanage in Ukraine. Meanwhile, Sweden refuses to deport the worst criminals and terrorists if there is the tiniest perceived risk that they might be harmed in the country to which they would be sent.

  De zelfverklaarde “humanitaire supermacht” Zweden, dat trots is dat het ‘mensenrechten” hadhaaft, besloot een 6-jarige jongen, die zijn moeder verloor, weg te halen van zijn grootouders en hem naar een weeshuis in Oekraïne te deporteren. Ondertussen weigert Zweden de ergste criminelen en terroristen uit te zetten als er het kleinste risico bestaat dat hen in het land waarnaar ze worden gestuurd,letsel wordt toegebracht.

  In spite of sharp criticism from Sweden’s highest government agencies, the Swedish government defied Swedish law to allow 9,000 mainly undocumented Afghan men, whose asylum applications were rejected, to study in high school alongside Swedish adolescents.

  Ondanks de scherpe kritiek van de hoogste Zweedse overheidsinstellingen trotseerde de Zweedse regering de Zweedse wet om 9.000 voornamelijk Afghaanse mannen zonder papieren, van wie de asielaanvragen werden afgewezen, toe te staan om samen met Zweedse jongeren op de middelbare school te studeren.

  As early as 2001, a news report by newspaper Dagen showed that Christian asylum seekers had their applications rejected in Sweden far more frequently than Muslim asylum seekers.

  Al in 2001 toonde een nieuwsbericht van de krant “Dagen’ aan dat van christelijke asielzoekers in Zweden veel vaker hun asielaanvragen werden afgewezen dan van moslimasielzoekers.

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  “De agenda van liberalen en progressieven in het Westen komt overeen met die van “islamisten” in Pakistan”

  De agenda van liberalen en progressieven in het Westen komt 100% overeen met die van de totalitaire islam in heel de wereld!
  Laat je niet in de luren leggen door mooie namen die men aan de marxisten geeft, liberalen, progressieven, groenen, dieren partij, liberaal democraten, sociaal democraten… het is allemaal marxisme.
  De islam en het marxisme zijn ook allebei totalitaire ideologieën die samen verantwoordelijk zijn voor honderden miljoenen doden in het verleden.
  De islam maakt daarbij nog dagelijks nieuwe onschuldige slachtoffers, voornamelijk door terreur dat onlosmakelijk verbonden is met moslims en de islam.

  Like

 7. Willem Sterk zegt:

  Deze vrouw, Sabatina James, verdient een groot podium om deze waarheid aan het grote publiek voor/uit te leggen. Ze slaat de spijker op z’n kop, het kan niet vaak genoeg gezegd worden, maar ik ben bang dat ze volledig door de feministen en links zal worden afgebrand.

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Leuk en aardig, dat wel natuurlijk, dat deze mevrouw James zo’n prachtig rationeel pleidooi voor de mensenrechten van alweer ’n slachtoffer van de fanatieke radicale politieke ideologie genaamd: “islam” houdt…
  Maar wat schieten we er mee op?
  Niks, en toch is het natuurlijk goed dat we geïnformeerd worden over het alwéér nieuwste onrecht van deze vervloekte ideologie, tegen ons de mensheid.
  En daarna rijst de vraag, “WAT NU?”
  Wat, bij God, WAT gaan we nu eindelijk aan het probleem islam doen?
  Want meer dan ’n probleem is het namelijk niet.
  Kijk naar China.
  Daar zitten momenteel meerdere miljoenen moslims in heropvoedingskampen.
  Interessante methode.
  Bewijs dat de Chinezen bij lange na niet zo onmenselijk zijn als ons “beschaafde westerlingen” wordt voorgesteld.
  Toen de Russen en Oost duitsers hetzelfde deden was dit de regelrechte aanleiding om te bewijzen hoe ontzettend onmenselijk ze waren.
  En voor (toen links) het bewijs dat ze zo goed bezig waren.
  Nu spuwt links op dezelfde methode… omdat die arme lieve goeie islam-“gelovigen” hier geestelijk worden vernietigd…
  Prima toch…?

  Zouden we hier beslist niet moeten doen.
  Wij moeten ze uitzetten, al dat tuig dat hier niets te zoeken heeft!…
  Dàt is de enige oplossing.
  Maar omdat we dat niet doen wordt de oplossing een volksopstand met heel veel pure ellende als gevolg.
  Maar het is en blijft de enige oplossing die overblijft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s