Somalië-vergelijking Halsema is doodsteek voor het debat

Screenshot_77

(Door: Ton van Dijk)

De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema (GroenLinks, foto) is boos op de gemeentelijke ombudsman Arre Zuurmond. De klachtenfunctionaris heeft gezegd dat de binnenstad van Amsterdam is verworden tot een ‘wetteloze jungle’. Ook heeft de ombudsman laten weten dat er in de hoofdstad sprake is van een ‘handhavingscrisis’. De uitspraken van Zuurmond waren voor burgemeester Halsema reden om in de telefoon te klimmen en de ombudsman een uitbrander te geven. “Ik heb hem gebeld en gezegd dat hij misschien eens in Somalië moet gaan kijken,” aldus Halsema.

Vraag is nu welke uitspraak meer verbazing oproept. Die van de ombudsman, of die van de burgemeester? Iedere inwoner van Amsterdam weet namelijk wat de ombudsman bedoelt als hij het heeft over de sfeer van wetteloosheid en het gebrek aan handhaving in onze onvolprezen hoofdstad.

Lees verder>>>
(h/t “Klaas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Amsterdam, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Elite, establishment, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Somalië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Somalië-vergelijking Halsema is doodsteek voor het debat

 1. koddebeier zegt:

  Linkse mafketel met een groen tintje !

  Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Een ware schande dat die groene vijg op die stoel mag zitten, trap ze nog vandaag van die stoel en promoveer die ombudsman tot die functie want die man heeft zijn ogen open en zet zich in voor de “eigen bevolking”. Weinigen die het hem nadoen.

  Geliked door 3 people

 3. Cathja zegt:

  Appels met peren vergelijken. Dat doet Halsema.
  Wat hebben wij te maken met de situatie in Somalië? Laten ze daar hun troep zelf maar uitzoeken. Wij wonen in Nederland en hebben te maken met de Nederlandse situatie, die helaas wel enkele overeenkomsten laat zien met landen in Afrika, waar wetteloosheid en criminaliteit aan de orde van de dag zijn, maar wij zijn van oorsprong toch een beschaafd land, waarvan je mag verwachten dat er opgetreden wordt tegen overlastgevers.
  De burgemeester is het hoofd van de politie. Halsema kan opdracht geven om keihard op te treden tegen overlastgevers. Doet zij dat niet, dan blijft ze in gebreke, en is commentaar richting de gemeentelijke ombudsman ongepast.

  Geliked door 2 people

 4. T.Troubadour zegt:

  DIE DAME HEEFT EEN ZIEKE MIND ZOALS VEEL GROEN-LINKSE POLITICI

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  Halsema past zich snel aan in A’dam: fietst door rood.


  Als kersverse burgermoeder van Amsterdam dien je natuurlijk wel het goede voorbeeld te geven en bovenal te laten zien dat je ‘feeling’ hebt met de stad en haar inwoners.

  Femke Halsema heeft dit snel begrepen en geheel in stijl van onze prachtige hoofdstad lapte ze daarom de verkeersregels aan haar laars door niet te stoppen voor een rood stoplicht.

  https://www.powned.tv/artikel/halsema-past-zich-snel-aan-in-adam-fietst-doo

  Like

 6. g2-91e8a788030faf65537511fb6d208583 zegt:

  .
  Halalsema is boos, dat zie je zó…

  want zij vindt Mokum helemaal niet wetteloos

  en dus is zij op Arre Zuurmond aardig boos

  en roept verbitterd: hu en halt en ho !

  .
  Jasterke
  ( het complete rijm: http://www.Jasterke.Wordpress.com )

  Like

 7. RWB51 zegt:

  Als je net als Halsema door het groene gif besmet bent is er geen redden meer aan.

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  De hoofdstad van de Pays-Bah, vergelijken met Mogadishu, is niet vreemd, in het Mokums ook wel Mogadisjoe aan de Amstel genoemd, heeft één groot probleem, de vele uitkeringsgerechtigden en handophouders die náást hun ‘vaste’ inkomen ook leuk ‘snabbelen’ (‘zwartwerken’ heeft zo een negatieve lading en is letterlijk een contradictie) om de torenhoge huurprijzen in de stad het hoofd te kunnen bieden, deze parallelle workforce van dubbelverdienende beunhazerij is door het dagelijkse stadsbestuur volledig buiten beschouwing gehouden om de criminaliteit te kunnen beteugelen.
  Deze PvdA-erfenis die nu in de hebberige handjes van Femke GiL berust is een linksch labyrint van belastingontduiking, een fiscaal fiasco van fraude voor de FIOD, een bestuurlijke beerput waarvan de deksel al sedert de zestiger jaren gesloten is gebleven…….In Amsterdam is altijd wel wat te doen…. om de poen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Henk der Niederlánder zegt:

  En zie daar waarom Amsterdam helemaal naar de kloten is gegaan onder links bestuur.
  Allemaal hebben ze bij de linksen eenzelfde hersenkronkel (als ze al hersens hebben)
  Moet die groene gek de Amsterdammer maar uitleggen waarom zij een vergelijking maakt met Mogadishu, waar totale anarchie heerst.
  Is zij erop uit om eenzelfde anarchie te introduceren in Amsterdam.
  Het lijkt er wel op, want als een ombudsman weet te vertellen dat er een totale wetteloosheid heerst in de stad zou het voor de burgemeester eens tijd worden om achter haar groene oren te krabben en een oplossing proberen te zoeken.
  Maar nee het groene gespuis geeft de klokkenluider de schuld van alle ellende.
  Kun je nagaan hoe erg de Halsema kronkel is, omdat verwacht word dat zij de problemen aanpakt.

  Geliked door 1 persoon

 10. BertG. zegt:

  Dit is zo’n soort opmerking als, weet je waar het koud is?
  Op de noordpool, daar is het pas koud.

  Geliked door 1 persoon

 11. Alphons Mantel zegt:

  burgemeesters en ministers haten feiten

  Geliked door 1 persoon

 12. Sabeltant zegt:

  Dat marxistische wijf zal er nog wel achter komen wat het betekend om burgemeester te zijn van een shithole.
  Met de waarheid verdraaien, liegen en bedriegen en voor de rest lintjes doorknippen met mooie woordjes kom je er niet als er dagelijks doden vallen door schiet en steekpartijen.
  Het mooie van dit alles vind ik dat haar marxistische partij van de prachtige stad Amsterdam, een hoofdstad waar Nederland trots op kon zijn, gemaakt heeft tot een tot op het bot verdeelde stad waar de islam het marxisme dagelijks strijden om de macht terwijl patriotten wegtrekken en de mocromaffia op klaarlichte dag liquidaties uitvoert.
  De stad waar het parkeren duurder is dan een handgranaat.
  Wees er maar trots op mevrouw Halsema. En Somalië? Ik durf bijna te beweren dat sommige steden van Somalië veiliger zijn dan uw smerige schijtstad.

  Geliked door 1 persoon

 13. Williaan zegt:

  Ik heb hem gebeld en gezegd dat hij misschien eens in Somalië moet gaan kijken,” aldus Halsema
  Een echt stom antwoord, Je hoeft er niet te gaan kijken een massa van ginter is hier al aanwezig, maar dat zijn vast haar buren niet.

  Like

 14. koosv8 zegt:

  Zo lult LINKS al jaren , ze regelen en besturen helemaal NIKS. Maar als er iemand naar buiten treed, en gewoon feiten aan de kaak stelt……
  Ja dan reageren deze lui ineens furieus, en komen tegelijkertijd met onnozele vergelijkingen of dat het hier nog meevalt vergeleken met hier of daar. Voor Groenlinks stemmen mensen of wat voor links ook.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Koosv8.Het extreem linkse nageboorte is al decennia lang bezig om landen van binnenuit te slopen,ze worden gesteund door de “satanische” elite om het vuile werk op te knappen extreem links worden ook wel “nuttige idioten”genoemd omdat als het vuile werk erop zit hun als eerste worden opgeruimd.George nazi soros een multimiljardair financieerd dat extreem linkse afval.

   Like

 15. Pietersen zegt:

  Dit wijf blijkt eigenlijk een narcist.

  Like

 16. Geesi zegt:

  Somalia mahooyadaa ayaa lugu wasaa?
  ka dhamaaw dhiladi ku dhashay was😡🤣

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s