Voedselbank vraagt kerstgeschenken – GEEN alcohol, GEEN varkensvlees

Screenshot_88

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Zoals elk jaar roepen voedselbanken ertoe op om kerstcadeautjes aan behoeftige mensen te schenken. Ook bij een voedselbank in Mönchengladbach begint de pakjesactie op tijd, opdat er zoveel mogelijk burgers aan deelnemen en hun “christelijke” naastenliefde nakomen.

politikstube

In de levensmiddelenpakketjes hoort eigenlijk “alles” wat houdbaar is en plezier brengt met Kerstmis. Daartoe behoren echter geen alcohol en varkensvlees, zoals advocaat of varkensvlees in gelei. Een appel om af te zien van bepaalde dranken en spijzen was er vroeger niet, maar blijkbaar is het aantal islamitische klanten van de voedselbank (vluchtelingen/economische migranten) dusdanig groter geworden, dat er steeds meer rekening wordt gehouden met religieuze gevoeligheden.

De “Rheinische Post” van 16-11-2018:

Op 17 december worden er in de winkel van de voedselbank in Lürrip weer kerstpakketjes uitgedeeld. Opdat we zoveel mogelijk mensen een plezier kunnen doen, roept de voedselbank van Mönchengladbach de mensen ertoe op kerstpakketjes samen te stellen en te schenken.

Opdat zoveel mogelijk behoeftige mensen een pakketje kunnen krijgen, verzoeken het bestuur en de leden van de voedselbank om kerstpakketjes te spenderen. De fantasie bij de inhoud van de pakketjes kent geen grenzen. Er moeten echter alleen levensmiddelen inzitten en uitsluitend houdbare producten. Het team van de voedselbank verzoekt geen alcoholische dranken in te pakken en af te zien van producten met varkensvlees.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Kerstmis, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

42 reacties op Voedselbank vraagt kerstgeschenken – GEEN alcohol, GEEN varkensvlees

 1. Elisah zegt:

  Sinds wanneer vieren mozzlimms kerst dan?
  Hier zamelt de middelbare school producten in voor kerstpakketten voor de voedselbank, en elk jaar geef ik een grote tas vol lekkere dingen mee naar school, maar er is gelukkig nog nooit enig commentaar geweest.
  Als ze hier zouden gaan zeuren, dan ben ik er meteen klaar mee.

  Geliked door 1 persoon

  • Marijke zegt:

   Dat is wel vreemd inderdaad; geen Kerst; wel een Kerstgeschenk. Nee dus.

   Like

   • Peter zegt:

    Stimmt !

    Like

   • Nemesis zegt:

    Dit gaat dus in eerste instantie over de voedselbanken in Duitsland.

    Ik kan jullie wel vertellen, dat géén enkele migrant of hoe zich dat tuig ook wil noemen, het helemaal niet nodig heeft om naar een voedselbank te gaan.

    In de opvangcentra krijgen ze eten, naar hun wensen bereid meer als genoeg en ook nog genoeg geld om dingen en wat lekkers te kopen.
    Iedere zieligerd die zich heeft aangemeld bij Het Bamf krijgt al veel meer geld dan iemand met HartzIV (ze melden zich aan in diverse steden onder diverse namen en tel uit je winst)
    Die dan ook nog een kompleet luxe ingericht huis krijgen, waarvoor ze geen cent huur, of vaste lasten voor hoeven te betalen, bijvoorbeeld een fam. met 2 kinderen, heeft een vrij besteedbaar inkomen can ca. 4.000,– euro per maand.

    Wat doen verdomme die gasten bij de voedselbank om zich dingen te halen, die ze weer verkopen of om de hoek in de kliko’s smijten, pure pesterij van de werkelijk behoeftigen want die zijn blank.
    En die registratiekaartjes die je voor de voedselbank moet hebben, hebben ze onder bedreiging bij de Bamf kantoren of gemeentes gehaald.

    Ze vorderen en dreigen en blijven dreigen. Ze krijgen alles wat ze vorderen. Of ze gaan naar die voedselbanken zonder registratie, duwen de werkelijk behoeftigen aan de kant om als eerste binnen te zijn en bedreigen daar de mensen die de paketten uitdelen. Zo gaat het ook.

    Like

  • Elisah zegt:

   Ondertussen zijn er geen woningen voor ons, maar wel voor wildvreemden….
   https://fenixx.org/2018/11/18/uitsterfbeleid-jongeren-blijven-steeds-langer-thuiswonen/

   Uitsterfbeleid – jongeren blijven steeds langer thuiswonen

   Steeds meer jongeren in de Europese Unie wonen nog bij hun ouders, blijkt zaterdag uit onderzoek van statistiekbureau CBS. Gemiddeld woonde vorig jaar 42 procent van de jongeren tussen de 25 en 30 jaar nog thuis. Ook in Nederland bleven meer late twintigers bij hun ouders wonen. In 2010 woonde 14,4 procent nog thuis, vorig jaar lag dit percentage op ruim 18 procent.

   Iedereen kan zien wat de werkelijke reden is. De EU-lites voeren elk jaar 1 miljoen barbaren in, waarvan Nederland er jaarlijks 100.000 opneemt en die krijgen allemaal een woning, waardoor er geen woningen meer beschikbaar zijn voor Nederlanders, en die dus ook geen kinderen zullen maken.

   Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   https://fenixx.org/2018/11/18/polen-geeft-een-premie-aan-moeders-met-vier-of-meer-kinderen-nederland-geeft-een-premie-aan-barbaren-die-huizen-van-nederlanders-bezetten/

   Polen geeft een premie aan moeders met vier of meer kinderen – Nederland geeft een premie aan barbaren die huizen van Nederlanders bezetten

   In het Westen hebben we vrouwen verteld dat ze niet moeten trouwen en geen kinderen moeten maken. Dat ze moeten studeren en daarna gaan werken, zodat ze belasting aan de staat kunnen betalen die het int voor de roofbankiers.

   Geliked door 3 people

 2. Marlies zegt:

  Donder toch op met je eisen. Die voedselbanken kunnen wat mij betreft ook de pot op, want er zijn genoeg autochtone ouderen ZONDER eisen die niets krijgen. Die moslims kosten ons al genoeg. En zie dat t.z.t. nog maar eens terug te halen bij Rutte;)

  Geliked door 2 people

 3. Steven zegt:

  Het team van de voedselbank verzoekt geen alcoholische dranken in te pakken en af te zien van producten met varkensvlees.

  Dat is al één reden om juist NIET te geven.

  Geliked door 3 people

 4. RWB51 zegt:

  Gezien de eisen; Dan maar liever de kliko in.

  Like

 5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Dan maar een doos vol houtjes om op te bijten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  Geen alcohol en geen varkensvlees? Dan zouden ze van mij helemaal geen pakket meer krijgen! Een gegeven paard mag men niet in de bek kijken.
  Er hoeft met het uitdelen van pakketten toch zeker geen rekening gehouden te worden met moslims? Die vieren geen kerstfeest, spugen op het christendom (heidenen), dus die groep heeft geen cadeau nodig.

  Geef de geschenken maar aan autochtone landgenoten, die soms amper weten hoe ze het hoofd boven water moeten houden. Velen zijn dakloos, hebben honger. Die zouden in de eerste plaats een geschenk moeten krijgen.

  Geliked door 2 people

 7. Aart zegt:

  Dus politiek correcte voedselbanken. Daar zal ik nooit aan doneren.

  Geliked door 1 persoon

 8. Ruud zegt:

  Als ze varkensvlees niet willen, moeten ze van varkens (=ongelovigen) ook verder niets
  verwachten. Ik gooi het nog liever in het kanaal voor de vissen. Die doe ik er vermoedelijk een groot plezier mee.

  Like

 9. droevige mof zegt:

  Voor mij is deze aangepaste onderdanigheid aan een religie, maakt niet uit welke, alleen maar kontlikkerij, of in het Duits Arschkriecherei.
  Een ander voorbeeld van Arschkriecherei is de productinformatie van de supermarktketen REWE over halal vlees. https://www.rewe.de/ernaehrung/halal/
  Met Duitse degelijkheid wordt breedsprakig uitgelegd. En het wordt zelfs theologisch: Dieren “geslacht in de naam van een andere god” mogen niet worden geconsumeerd.
  Welke god bedoelt REWE? Shiva, Yahweh, of het vliegende spaghettimonster?

  Geliked door 2 people

 10. QENQ5 zegt:

  Altijd maar weer: eisen, eisen, eisen.

  Like

 11. Armani zegt:

  Ik vind het Grof , Schandalig en A sociaal dat een voedselbank durft te zeggen Geen Varkensvlees als men vlees wil schenken , OK EET VARKENSVLEES EN BEN ER TROTS OP mensen die de voedselbanken bestieren hebben het recht niet om voor de mensen die het nodig hebben te beslissen ( Sorry maar wat een Tuig)

  Geliked door 2 people

 12. T.troubadour zegt:

  Dus niets…

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Geef die islamitische lastposten anders gewoon helemaal GEEN kerstpakketten opdat ze niet meer hoeven te klagen! Recent geleden probeerde een (allochtoonse!) Duitsers op het hoofdstation in Aken bij mij ook te gaan bedelen maar ik gaf hem gelukkig helemaal NIETS omdat talloze (moslim)bedelaars, vooral als ze gaan rondbazuinen met “zielige” bedelbriefjes en papieren zakdoeken, me allang tot hier zitten! En desnoods heffen ze die multiculturele voedselbank daar in Mönchengladbach helemaal op want zijn ze daarginder soms helemaal betoeterd!?

  Like

 14. Tineke zegt:

  Als dit kabinet niet vroegtijdig valt,lopen we straks zelf allemaal bij de voedselbank.

  Like

 15. Lee zegt:

  Geef liever mijn familie wat extra. Geeft ook een prettiger gevoel.

  Like

 16. Peter zegt:

  Die organisatie is goed van God los !!
  Tenminste van onze God ( niet de god van de islam )
  Gaarne hoop ik dat de Duitsers de pakken voorzien van bier en worst en daarmee de organisatie dwingen om de pakketten aan de christenen te verstrekken !!!!

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Uit zo’n reactie blijkt maar weer hoever dat nou gaat die christelijke naastenliefde.
   Waar ik sowieso nog nooit iets van gemerkt heb zo rond de kerst.
   ” dwingen om de pakketten aan de christenen te verstrekken !!!!”
   Niet aan andere mensen die het wat minder hebben.
   Nee, dwingen om het aan christenen te geven en niet aan andere.

   Like

 17. jungleelephant zegt:

  In dat geval:niente,noppes,nada!

  Like

 18. Leo 1 zegt:

  Juist WEL varkensworsten, varkensvlees en varkensrollades doneren en kratten KERSTBIER,
  Dan komt dit tenminste bij de ECHTE behoeftigden terecht die een extra KERTS extra tje verdienen, omdat ze al uitgeknepen zijn.
  Dat andere tuig krijgt al genoeg toegeschoven

  Like

 19. BertG. zegt:

  Hier staan ze in de winkel, na de kassa, met een ploeg en zielige verhaaltjes, boodschappen te bietsen van mensen die zelf amper geld hebben, voor voedsel voor de arme.
  Veel mensen voelen zich gedwongen door wat af te geven omdat andere het ook doen.

  Ik vraag dan altijd wanneer ze langs komen bij mij met een mooi pakket, voor of na de kerst.
  Schijnt niet helemaal te bedoeling te zijn.
  Ik moet alleen maar geven en medelijden hebben met mensen die weinig hebben.
  Ik vraag dan altijd nog even of ze enig idee hebben hoe ik de kerst door kom en waarmee.
  Daarna druipen ze altijd af, want daar hebben ze geen zin in.
  Ik val niet binnen de doelgroep blijkbaar met een inkomen onder het minimum.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Ik geef zelf ook veel liever geld aan orgeldraaiers dan aan al die “zielige bedelaars” en als ik ze al eens geld gaf was dat nog niet eens genoeg voor hen om daar een kop koffie van te gaan kopen!

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Als je een knap stukje muziek kan laten horen op straat, dan heb ik er altijd wel wat voor over.
    Nooit voor iemand die zit te bedelen of krantjes staat te verkopen.

    Like

  • Jules Vismale zegt:

   Die twee bedelaars op het station van Aken trokken, nadat ik ze op een non-verbale wijze in de vorm van een afgewend chagrijnig gezicht duidelijk had gemaakt dat ik hen GEEN geld wou geven, op hun beurt chagrijnige gezichten!

   Like

 20. kampersrene zegt:

  Geen alcohol geen probleem …want dat is voor de grote mensen ! maar varkensvlees dat is voor de fijnproevers

  Like

 21. leefbarbaar zegt:

  Leuk voor deugers. Je geeft een geschenkje en je zit het hele jaar weer goed.
  Dat er voedselbanken nodig zijn is natuurlijk een brug te ver om dat probleem op te lossen.

  Bijstand alleen voor mensen, die het echt nodig hebben en niet de hele wereld uitnodigen om hier te komen handophouden.

  Like

 22. fleckie zegt:

  Het scheelt er nog maar. aan,: dat MOSLEMS. OOK nog korting krijgen op hun ‘dagelijkse verbruik’ …inkopen!!!.( is de moeite waard om daar achter te komen)!!……..( worden autorijlessen , door moslems , ook door de gemeente betaald?!)

  Like

 23. BertG. zegt:

  Dit kan je nou mee maken wanneer je fanatieke christenen naast je hebt wonen.
  Ik begrijp het steeds beter wat Harry allemaal moet doormaken in dat dorp.
  Als je de foto van de 2 alleen al bekijkt snap je het meteen, dit zijn christenen.

  ,,We worden opnieuw met de regelmaat van de klok uitgescholden voor alles wat lelijk is. Volgens hen zijn alle vrouwen in onze straat hoeren. Ook het gebonk op de muren bij hun directe buren is weer begonnen”, klinkt het bij diverse bewoners. Op medelijden hoeft de buurt alvast niet te rekenen. Toen een zieke vrouw met een tumor onlangs passeerde, kreeg ze diverse verwijten naar het hoofd geslingerd. ,,Het is je eigen fout. Een straf van God”, brulden Luc en Laurette de verbouwereerde dame toe.
  https://www.ad.nl/buitenland/broer-en-zus-treiteren-buren-al-vijftig-jaar-wanneer-stopt-dit~a8bab244/

  Like

 24. BertG. zegt:

  Dit valt wat mij betreft onder een terroristische aanslag.
  Maar zal wel als een kwajongens streek weg geschreven worden.
  Er ontstaat niet vanzelf op die plek een brand terwijl er mensen binnen zitten.

  De brand woedt waarschijnlijk in een koof aan de achterzijde van de kerk.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2812193/schrik-voor-100-friese-kerkgangers-na-brand

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Als er brand was gesticht tijdens een vrijmiddag dienst van de mossels, dan hadden ze elk denkbaar onderzoek er tegen aan gegooid om maar te bewijzen dat extreem rechts er achter zit, en het als een aanslag betiteld.
   Nu ging het maar een christelijke kerk.
   En jongeren uit Franeker steken geen brand tijdens een dienst.

   Geliked door 1 persoon

 25. boorzalf zegt:

  Nou, dan eten we Knorry toch zelf lekker op. Bekijk het maar met je voedselbank.

  Like

 26. Thomasson zegt:

  “Op 17 december worden er in de winkel van de voedselbank in Lürrip weer kerstpakketjes uitgedeeld. Opdat we zoveel mogelijk mensen een plezier kunnen doen, roept de voedselbank van Mönchengladbach de mensen ertoe op kerstpakketjes samen te stellen en te schenken. enz..”. Sinds wanneer moeten de klanten van Allah Kerstpakketten van Christenen ontvangen? Laat ze maar de Sinterklazen van Qatar voor hulp roepen. De brutaliteit om van mensen te eisen om geen varkenvleesprodukten en alcoholische drank, gaat alle perken te buiten. Kennelijk moet men de Griekse methode van uitdelen van voedselpakketten nemen. De paketten worden uitsluitend aan christenen uitgedeeld. Als moslims voedselpaket willen hebben, moeten ze de aanwezigheid van varkenvleesprodukten en wijn voor zoete koek houden. .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s