CARTOON: Europees leger . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR. Bookmark de permalink .

24 reacties op CARTOON: Europees leger . . .

 1. Stef zegt:

  Dit is ook van toepasing op politie, onderwijs,zorg,overheid,en justitie.
  Inburgeringsdiploma is te koop en moskeeen en Moslims boevengilde loopt op straat.
  Zwarte piet wordt verneukt, nederlandse helden op de vuilnisbeld.
  Nederland op de mesthoop. En Trutte zegt dat het goed gaat met ons.
  Platwalsen die vent en beginnen met z,n poten.

  Geliked door 1 persoon

  • AEZ zegt:

   Er is veel meer verborgen armoede aanwezig in de NL maatschappij, dan Rutte zich beseft. Het is heel goed mogelijk dat meneer ‘Trutte’ het weldegelijk beseft, maar dit onderwerp heel eigenwijs onder het Perzisch tapijt (ver)stopt.

   Like

 2. Harry willemse zegt:

  Bij een Europees leger denk ik dat menigeen het lachen wel zal vergaan. Een Italiaan zal niet op een Italiaan schieten, des te eerder op b.v. een Duitser of omgekeerd. De repressie kan dan ongehinderd doorgaan.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Dat was hetzelfde als wat Ik ervan dacht Harry.
   Buitenlandse troepen inzetten om een volksopstand neer te slaan.

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Ik zei het ook al eerder.
    Dat leger is nodig om de europeanen te onderdrukken zodat soldaten niet op hun eigen famillie hoeven te schieten.

    Like

 3. King Arthur zegt:

  Tja, ziet er strak uit whahahaha, de Russen zullen onder de indruk zijn whahahahaha

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk.V zegt:

  Schitterend zoiets! Vergeet ook niet de afdeling pijl en boog , en de luchtfietsersbrigade van Franske niet.
  Heel effectief allemaal. Zo verslaan wij Rusland, China, de moslims en als het even kan Amerika ook nog maar even:-)
  De Europese verbale slagkracht is ongeëvenaard.

  Geliked door 1 persoon

 5. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Infanterie en Artillerie lijken transgenders?

  Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  de Huzaren van Bureel…

  Geliked door 1 persoon

 7. Klaas zegt:

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Wat heb je aan een EU-leger als niemand een bevel durft te geven, het duurt al twintig jaar en nog steeds is er eenheid binnen de EU….hoe hard de feestneuzen in Brussel ook schreeuwen, en homosensuele regeringsbonzen roepen om meer autonomie, de verdeeldheid groeit elke dag, de lidstaten varen steeds vaker een andere koers, dus misschien dat het europese ambtenarenlegertje van bureaucraten ons kan beschermen met papierpropjes en gevouwen vliegtuigjes..….dat past bij het beeld dat de burgers hebben van Brussel …..papieren tijgers, zoals Mao Tse-toeng de reactionairen al noemde, die volgens hem niet zo sterk zouden blijken als het volk, maar het is nog wel mogelijk dat de Brusselse reactionaire politiek enige onplezierige verrassingen in putto heeft……..voor ons stijfkoppige Ollanders, want Ja Dat Zijn Toch Die Hollanders, Die Stijfkoppige Hollanders….Nexit a.u.b.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  is er GEEN eenheid binnen de EU

  Like

 10. Ruud zegt:

  Ze kunnen zelfs hun bijdrage aan de NATO niet betalen laat staan een modern leger tot stand brengen en modern bewapend houden. Stelletje mafkezen (Mutti en kind Macron)

  Like

 11. Jan zegt:

  Dat leger komt nooit van de grond want het nationale leger is een puinhoop. Men weigert geld voor defensie uit te geven zoals Trump nog niet zo lang de Europese politici onder de neus wreef. het enige wat hij terug kreeg was minachting van o.a. Merkel

  „Die Luftwaffe befindet sich an einem Tiefpunkt“

  Flugzeuge stehen wegen fehlender Ersatzteile oder sind gar nicht erst vor Ort, da sie zur Inspektion bei der Industrie sind.“ Eigentlich solle die Inspektion eines Eurofighter-Kampfjets nach 400 Flugstunden sieben Monate dauern. „Sie dauert aber derzeit circa 14 Monate, also doppelt so lange.

  Auch an persönlicher Ausstattung mangle es seinen Soldaten.

  https://www.welt.de/politik/deutschland/article178365424/Bundeswehr-Die-Luftwaffe-befindet-sich-an-einem-Tiefpunkt.html

  Baudet zat er niet ver naast: militairen vervangen hun uitrusting soms voor eigen spullen
  ‘Zolang defensie zulke schamele uitrusting blijft leveren, varen wij er goed bij’, beaamt ex-marinier Jan Noorloos, die in Kaatsheuvel al jaren een winkel in militaire kleding en uitrusting runt. ‘We hebben hier dagelijks militairen over de vloer, die betere laarzen, baretten of vesten willen hebben dan de standaarduitrusting.’

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/baudet-zat-er-niet-ver-naast-militairen-vervangen-hun-uitrusting-soms-voor-eigen-spullen~b7aed357/

  Zo slecht is ons legermaterieel
  https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/538106/zo-slecht-ons-legermaterieel

  Lellebel Barbara Visser: Zelf aanschaffen

  Like

 12. Williaan zegt:

  Regeringen overal ter wereld geven in werkelijkheid niets om soldaten. De term “Kanonnenvoer” geldt altijd nog. Achteraf mee jammeren over de gevallen manschappen is om iedereen zand in de ogen te strooien. En soldaten die per ongeluk in de strijd een verkeerde doden vervolgen. Maar de gewonden (ook geestelijke gewonden) komen er slechter van af, een aai over hun bol en voor de rest bekijken ze het maar, moet vooral niet te lang duren.Duur dus goed materieel voor persoonlijke bescherming is zonde van het geld, voor elke dode is wel weer een ander te vinden. Gewonden kosten alleen maar veel geld, vandaar dat de VS hun manschappen opschepen met inferieure kogelvrije vesten (helaas geen fake)!

  Like

 13. Hovawart zegt:

  De Euro-Armee slechts bewapend met stenen, dat maakt het voor de regeringsleiders minder gemakkelijk om “de onderste steen boven te krijgen”…….en komen zij weg met leugens.

  Like

 14. Jules Vismale zegt:

  Stel dat men van een potentieel EU-leger inderdaad een multicultureel leger zou maken en daar radicale moslims aan zou toevoegen dan zouden die laatsten zich tegen hun vijanden haast gelijk gaan gedragen als de beruchte 36. Waffen-Grenadier-Division der SS, ook beter bekend als de SS-Sturmbrigade Dirlewanger.
  Dit was ongetwijfeld de meest gevreesde en bloeddorstige SS-divisie uit WO II die bestond uit Duitse stropers, misdadigers, krankzinnigen, moordenaars, verkrachters, geesteszieken en later zelfs uit Russische, Oekraïense en Kaukasische deserteurs, collaborateurs etc. en later de dood van 10.000 Polen, 120.000 Wit-Russen e.v.a. op hun geweten hadden! Zij maakten vrijwel nooit (krijgs)gevangenen en ze vermoorden dezen op een sadistische wijze die zelfs bij ISIS de grootste bewondering zou hebben opgewekt!
  Zo waren de commandanten van dergelijke SS-eenheden; Erich von dem Bach-Zelewski (1899-1972), Oskar Dirlewanger (1895 – 1945) en Bronislav Vladislavovitsj Kaminski (1899 -1944) pure sadisten en de laatste doodde vaak zelfs nog zijn eigen adjudanten als hij ze niet vertrouwde al werd hij later wel door de SS geliquideerd toen Kaminski zijn troepen tijdens de opstand van Warschau in 1944 daar gruwelijk liet huishouden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s