EEN GEDEGENEREERD LAND…

Screenshot_15

Van onze Hermandad moet je het hebben.

 (Door: “Driek”)

Kan ons woongenot in ons Vaderland nog rampzaliger worden? Jazeker. In dit multicultureel gedegenereerde Nederland kan alles. Zelfs een onschuldig kinderfeest wordt door een stel klootzakken verpest. Dank zij onze eindeloze goedheid en het domme stemgedrag der Nederlandsche burgers zitten wij nu opgescheept met misdadige sujetten die ons het leven tot op den draad weten te vergallen. Ons land is vergeven van gewetenloze criminelen die zonder enige moraal hier den dienst uitmaken. Maar, let wel, deugende Nederlanders, jullie kunnen de gevolgen van jullie achterlijke stommiteiten niet ontvluchten. Lang geleden waren jullie trots en sterk, doch straks staan jullie huiverend handenwringend, want, let wel, ook jullie Socialistische halzen worden straks niet ontzien door dat binnengehaalde gajes. Het verdiende loon voor jullie onnozel stemgedrag. Jullie kinderen krijgen een weggesmeten jeugd.

Jullie allemaal zullen straks, diep, heel diep, moeten buigen voor dien licht getinte Mohammed en Fatima die naast je woont of even verderop. Je hoeft nu nog maar één stap buiten de deur te zetten of je staat al oog in oog met die ellendelingen afkomstig uit islamitische put-landen die je naar het leven staan. En denkt U maar niet dat ze ook maar enige sympathie hebben voor die stomme Hollanders. Ze hebben een pesthekel aan ons. Berovingen en verkrachtingen zijn al geworden tot een normaal verschijnsel. Want ze voelen zich ver boven ons verheven, ja, ze minachten ons, omdat wij niet leven volgens dien strenge regels van Allah. Doch, let wel, spitse lezer van “E.J. Bron”, het is een dom volk. Verblind door ijdelheid. In veertienhonderd jaar hebben ze met al hun wreedheden en vervolgingen helemaal niks tot stand gebracht. Ja, van brood poep maken. Dat is hun enige prestatie.

Soms, in de stilte van de nacht, wanneer mijn slaapvertrek in duisternis verzinkt, de laatste tram zich spoedt naar de remise, hoor ik zachtjes, heel in den verte, het dof geluid van laarzen-gestamp. Gelukkig is het slechts verbeelding. Het is een lang vervlogen herinnering. Toen Duitsche soldaten door mijn straat marcheerden. Toen, in dien donkere dagen, waarin de kille angst voor het dreigend noodlot over den menschen heen streek als een koude nachtvorst over lentebloesem, werden onze Joodsche medeburgers gesommeerd zich te verzamelen.

Welnu, brave Nederlanders, op het gevaar af jullie te ontmoedigen, doch straks, wanneer het oorlogssignaal gegeven is, worden wij allen met harde hand als makke schapen den schaapskooi binnen gedreven. Want alles herhaalt zich. Jullie hebben een nieuwe vijand vrijwillig welkom geheten. En denk maar niet dat zijn methoden anders zijn dan die van dien misdadige sujetten in dat gehate Duitsche uniform. Wederom staat onze vrijheid op het spel. Onze ‘Blauwe Pakken Brigade’ in Den Haag heeft het slecht met ons voor en is voor geen cent te vertrouwen.

Screenshot_14

Stilte voor de storm (1938).

Wederom worden we er door dien lachende aartsleugenaar Mark Rutte ingeluisd. Die eeuwige grijnslach op zijn sluw gelaat voorspelt weinig goeds. Het is te hopen dat die Pil van Drion zo spoedig mogelijk wordt vrijgegeven.

Desalniettemin wens ik U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Den Haag, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

55 reacties op EEN GEDEGENEREERD LAND…

 1. ruud beijer zegt:

  Zouden de mensen die op groen slinks stemmen dit weten?Weg met ons!

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Wie nadenkt over Vrijheid en haar zin
  slurpt ’t hier gebodene als levenswater in…
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Het mag misschien mosterd ná de maaltijd zijn maar het is toch een duidelijk gegeven dat er iets grondig mis is in de maatschappij als men bij elke gelegenheid en evenement waar meer dan een tiental mensen samenkomen men spreekt over een veiligheidsrisicogebied, dat men verplicht een beveiligingsdienst met detectiepoortjes en betonnen versterkingen voor de entree moet plaatsen, en bezoekers preventief laten fouilleren, en voor de dames een verplichte tassen controle……veel plezier vanavond…….ik zie het niet goedkomen met deze volkstransitie.

  Geliked door 5 people

 4. jack black zegt:

  Hat hij mij om een vuurtje gevraagt,
  hat ik hem zijn bontkraag aangestoken !
  In sommige wijken zijn ze wie een rattenplaag !
  Minder-minder-minder !

  Geliked door 5 people

 5. Aegolius cs zegt:

  **Het verdiende loon voor jullie onnozel stemgedrag. **

  Was het maar zo simpel, alhoewel goed verwoord, “Driek”. De regering onder aanvoerding van menig kapitein heeft stoom gezet op de internationale golven van een vernieuwende maatschappij. Met het afscheid van de oudjes en 80 % van het vernieuwende nauwelijks nog klachten. Demografie heet dat en wij weten het alhier als reaguurder.

  Elders bij Bron nog gereageerd op het systeem:
  https://ejbron.wordpress.com/2018/11/17/aanklacht-internationaal-strafhof-einde-aan-de-eu-dwangdictatuur/

  Schrijf en geef ons te lezen, al is het ’n afscheid van hen die Nederland in de jaren ’50 en ’60 hebben opgebouwd!

  Geliked door 2 people

 6. Hovawart zegt:

  Het OpenDeurenBeleid van de buigende bedriegertjes met de westerse welkomcultuur is de genadeklap voor de Europese toekomst.

  Geliked door 2 people

 7. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/11/18/vk-wrede-machete-aanval-in-multicultureel-birmingham/

  VK: Wrede machete-aanval in multicultureel Birmingham

  In Birmingham, Engeland, werd een schokkende en illustere machete-aanval op film vastgelegd als een ontzette bewoner de beelden van achter het raam van een nabijgelegen woning opnam.

  Ik kan de video niet op you tube bekijken. Dit is precies de reden waarom de EU verbiedt om opnames te nemen.

  Geliked door 2 people

 8. Williaan zegt:

  rot verhaal, maar wel waar :/

  Like

 9. mahoog zegt:

  Ik heb het doorgestuurd naar mijn nog weinige facebookgluurders…want ik ben te negatief blijkbaar.

  Geliked door 7 people

  • ronjaspers zegt:

   mahoog.Ik heb ook zon hekel aan die “”positief”zeveraars,dat positief betekend gewoon de realiteit ontkennen.De halve wereld staat in brand en we stevenen af op een blank/christelijke genocide/oorlog daar is niets “positiefs” aan.

   Geliked door 6 people

  • Stef zegt:

   Je moet het net doorsturen aan je linkse (vrienden ) en kennissen. Dan krijg je het veel rustiger.

   Like

 10. Judge zegt:

  Daar zal eerst nog zwaar belasting over geheven worden. Zonder grondrecht om begraven te worden, want dat is slechts aan moslims voorbehouden. Ook crematie belasting wegens luchtverontreiniging zal vooraf moeten worden afgedragen. De kist met koperen handvaten is dan al reeds doorverkocht. Jouw as gaat over het strooiveld. Dat scheelt weer humus voor de beplanting. Vakkundig gezeefd op goeden kiezen en tanden. Ook andere duur betaalde metalen protheses worden verzameld voor een goed doel….en niet dat van de voetbalvereniging.

  Geliked door 1 persoon

 11. mahoog zegt:

  Of ze worden daar ook bang om in te haken… zou ik ook worden mocht ik nog in nederigland wonen.

  Geliked door 2 people

 12. boorzalf zegt:

  Gaan we weer naar zo’n vreselijke tijd? Men zegt wel eens de geschiedenis herhaalt zich, maar de geschiedenis herhaalt zich nooit. Alleen de mensen leren er niks van.
  In dit verhaal wordt er pas in 1988 een beveel geven voor de arrestatie van Andries Riphagen.
  Het zoveelste bewijs van zwakke Nederlandse laffe regeringen.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Mooi stukje Driek, de jou omschreven pil moet maar door dit kabinet geslikt worden !

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ja heel mooi stukje. Maar voor die zogenaamde pil, wat in werkelijkheid een poedertje is kun je aan melden bij die vereniging voor ondraagbaar leven. Maar er is een veel makkelijkere manier. Je koopt gewoon een flinke dosis Heroine, die je in de stad bij elke dealer op bijna iedere hoek van de straat wel krijgen kan en geef jezelf een flinke overdosis samen met een fles sterke drank. Schijnt dan heel snel te gaan zonder dat je het merkt. Geen haan die er naar kraait.

   Like

 14. Jules Vismale zegt:

  Dart Nederland door zijn tolerantie en akelige multiculturele samenleving inderdaad in een gigantische tijdbom gaat veranderen wijst dit artikel:

  Hoofdredacteur Story gaat los op Nederland: “Wat een onderdanig en week alles-tolereren-landje is dit geworden!”

  En hij heeft zelfs nog groot gelijk ook.

  Guido den Aantrekker is hoofdredacteur van Story. Je weet wel, dat is dat roddelmagazine van de TMG. Hoewel je zou verwachten dat zo’n man zich eerst natuurlijk en vooral bezighoudt met de uitspraken en het gedrag van, zeg, een Gordon heeft Guido met enige regelmaat toch iets heel interessants te zeggen over de politiek én de staat van onze cultuur. Zo ook nu het geval is.

  Nederland wordt gerund door linkse politieke prutsers en gegijzeld door islam-kruipende losers. Ik voel voor het eerst in mijn leven schaamte voor mijn Nederlandse nationaliteit. Wat een onderdanig en week alles-tolereren-landje is dit kikkerlandje namelijk geworden.
  Dat komt vooral omdat wij eigenlijk ook te lang in vrede leven, veel te verwend worden door de opkomende modernisatie, onze eigen normen, waarden en autoriteit grotendeels bij het vuilnis wiepen en veel te aardig en te gastvrij werden naar allerlei “zielige” vreemdelingen waarvan toen verwacht werd dat als zij in de watten werden gelegd zij zich makkelijk zouden integreren in deze maatschappij.

  Enige tijd later werd die tweet gevolgd door deze:

  De gewone, hardwerkende en goedaardige Nederlander gaat dit op een gegeven moment niet meer pikken, en zal eigen maatregelen treffen (dat gebeurd gelukkig nou al omdat veel linkse Zwarte Pietenhaters door woedende voorstanders met fysiek geweld worden aangevallen!) om een eind te maken aan de terreur van linkse beroepsjankers en andere afschuwelijke en kleinzielige droeftoeters. Triest maar totaal onafwendbaar.
  Op de overheid valt trouwens al jaren niet meer te rekenen omdat zij alles uit een ivoren toren regelen en geen binding meer met het gewone volk hebben!

  Het enige verschil tussen Den Aantrekker en ondergetekende is dat ik ervan overtuigd ben dat “de gewone, hardwerkende en goedaardige Nederlander” helemaal niets gaat doen, niet eens zijn stem veranderen (tallozen gaan zelfs niet eens meer stemmen of stemmen desnoods blanco) bij de verkiezingen. Nederlanders als volk hebben al heel lang geen ruggengraat meer. De gemiddelde Nederlander is namelijk een weekdier — dat is al jaren zo.

  En nee, het is niet zo dat die hooligans die gisteren geweld gebruikten wél een ruggengraat hebben ofzo. Juist als je een ruggengraat hebt gebruik je meestal geen geweld. Je blijft dan heel rustig en kalm, maar je maakt goed duidelijk aan de professionele slachtoffers dat zij niet op steun of zelfs maar op sympathie hoeven te rekenen.
  Die hooligans zijn helaas net zo zwak als de politiekcorrecte mafketels in Amsterdam die Jerrie Hoeheetieookalweer héél serieus nemen en hem vertellen dat ze best nog wel eens naar de kleur van Piet willen kijken.

  Het gebrek aan ruggengraat van het Nederlandse volk is een creatie van de politieke bovenklasse. Die heeft ons tot een mak, lam volkje willen maken. Welnu, dat is (bijna) gelukt. We zien thans de gevolgen daarvan nu: ook de laatste kleine restjes Nederlandse cultuur worden vernietigd. Uiteindelijk blijft er alleen een nietszeggende, traditieloze pap van quasi-tolerant multiculturalisme over.
  Het enige resultaat is zo dat als je mensen hun cultuur, tradities, gewoontes, religies enz. gaat afpakken je hierdoor zo’n saaie, vreugdeloze en sombere maatschappij creëert dat hierdoor geen enkel verbinding meer met anderen zal bestaan ofschoon oververwennerij evengoed voor een versufte en lamlendig volk heeft gezorgd!

  Is dat jammer? Ja, natuurlijk. Maar kijk thans naar de meest recente peilingen over Zwarte Piet: Nederland staat alweer haast op het punt om zich over te geven aan de huichelachtige beroepsgekwetsten. Zwarte Piet is ten dode opgeschreven. En met hem het laatste restje van onze oude cultuur en tradities.
  Niettemin is het vrijwel onmogelijk om iedereen in Nederland dingen op te dringen die ze niet willen omdat men vrijwel niemand tegen diens wil in kan veranderen en de tegenstanders van Zwarte Piet veranderen hierdoor ook in paria’s, ze worden uitgescholden, met de dood bedreigd en zelfs mishandeld!
  En reken er maar op dat ik met dat linkse tuig en aanverwante lastposten GEEN enkel greintje medelijden meer heb! gooi hen maar gewoon op de vuilnishoop van de geschiedenis waar ze zo vreselijk zullen stinken dat zelfs de ratten, raven, kraaien, gieren en hyena’s hen niet eens willen verslinden!!

  Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   Jules vismale.Ook mede dankzij “decadentie” en de “feminisering” van onze maatschappij.

   Geliked door 3 people

  • Aegolius cs zegt:

   Helaas, Jules Vismale, kunt u gelijk krijgen. Maar we moeten niet kijken naar de vleselijk massa van zo’n 85 %, hetwelk niet in beweging is krijgen.

   Wellicht in NL, zal die 15 % het tij kunnen keren, zolang de islamstrijders zelf niet boven voornoemde 15 % komen te verkeren.

   Als dat niet lukt zal het “weekdier” door het meedogenloze koran strijdboek worden onderworpen.

   Like

 15. RottenPikwick! zegt:

  50 jaar waarschuwen tegen dovemansoren, West-Europa is verloren!

  Like

  • mahoog zegt:

   Ik emigreerde niet om de politiek ,maar meer uit avontuur.Emigreren kon je het niet noemen.Het was als zeeman zonder vaste verblijfplaats meer ”ten anker gaan”.Eerst in El Salvador ,en toen dat fout ging in Brasil.Van dit laatste nooit spijt gehad.Was hier al tijdens het militaire bewind en er geen last van gehad…zal ook wel lukken met een ultra? rechtse President.En het gemixte volk is gèèn slappe hap,nooit verwent zogezeit.

   Geliked door 1 persoon

 16. Beste Driek, ik huiver als ik het toekomstbeeld zie dat u voor ons schets. Ik kan niets anders dan u hier spijkerhard gelijk in geven. Nederland staat aan de vooravond van de totale ineenstorting, zowel economisch als sociaal. Het wij gevoel bestaat niet meer. U en ik zijn alleen in deze ik wereld. Onze voormannen zijn daar een voorbeeld van. Walgelijk volk in de 1e en 2e kamer (behalve de PVV natuurlijk). Ook de Fvd reken ik onder dat volk dat nog geen deuk in een pakje boter slaat. Die Fvdjongens zijn te netjes, conformeren zich aan de mores van het parlement.Ik zou graag zien dat ze die Kuzu eens aan zijn stropdas over de tafel sleuren en hem op zijn bek slaan. Niks democratie, allemaal gelul. De democratie heeft zijn tijd gehad en niets uitgehaald. Heeft alleen geleid tot nog meer opvreters op kosten van de nl.burgers. Trap ze eruit die alsielzoekers of wat daarvoor door gaat. Wat heeft de democratie nederland opgeleverd? Een stelletje slapjanussen die zich onze regering noemen en we hebben ze zelf g.v.d. nog gekozen ook, stelletje lapzwansen. Zolang Wilders met zijn PVV door de overige partijen buiten spel wordt gehouden heeft de democratie zijn tijd gehad. Het gaat om botte macht. De macht van de politieke kartels moet gebroken worden, niet goedschiks dan kwaadschiks. De politiek is bang van de burgers. Neprechters die mensen veroordelen omdat ze even op de snelweg de aartsvijanden van ons cultureel erfgoed stopten om hun smerige demonstratie te dwarsbomen. De rechterlijke macht schijt in de broek voor de woedende burgers van Nederland, dus moesten er voorbeelden gesteld worden ter afschrikking van de rest. Er komt een moment dat ze uit hun ivoren torens worden gesleurd om terechtgesteld te worden door de woedende menigte. Kijk naar de franse revolutie, die is ook zo begonnen. Ik hoop het allemaal mee te maken.

  Geliked door 5 people

  • delamontagne zegt:

   75 JAAR !, MOOIE L;EEFTIJD, maar of U het nog mee-gaat-maken.
   Ik hoop ’t voor U……………….

   Geliked door 2 people

  • ruud beijer zegt:

   Welnee beste reageerder er gaat helemaal niets gebeuren. En indirect die je daar aan mee.We kunnen als PVV hoog of laag springen maar aan de macht komen ze nooit. Ze zullen samenwerking moeten zoeken. Nou niet met de gevestigde partijen die niet. Wat er overblijft zijn Fvd en de ouderenpartij. Nou kunnen we hier wel volhouden dat dat Fvd niks is maar wat schieten we daar mee nou mee op?Zonder die partijen waarvan alleen het Fvd wil samenwerken redden we het niet. Dit land is verloren voor mijn kleinkinderen. Zij zullen opgroeien met alla.Ons land Nederland is straks geschiedenis.

   Geliked door 3 people

 17. Anneke zegt:

  Beste Driek de leukste regel is “het enige wat ze presteren is van brood poep maken” een waarheid als een koe zoals men dat hier zegt!

  Geliked door 5 people

 18. van den Hoogenband zegt:

  zo zal het gaan geloof het maar . Hoopt dat klaver en soort genoten ( Links massa volk ) er lang van zal genieten als ze er achter komen te te laat . Zelfstandige denkers ga naar Hongarije vrij ov
  en je klote euro is daar nog een VETTE gulden waard.En geen moslims en zo ja super geïntrigeerd Hebt ze niet herken baar gezien..

  Geliked door 2 people

  • mahoog zegt:

   Hier òòk hoor.Leef als ”pensionado” hier goed in Brasil met mijn 656 eurootjes en het pensioentje van de vrouwe.Barakje verhuurd aan een andere ”Posentado” wat goed is voor een groot part van de vaste lasten.Hoop dat jullie ”beleidmakers” het uit hun hoofd laten om mijn pensioentjes af te schuimen naar de zg lagere levensstandaard hier…..iets wat ze voor Marocco ook in gedachten hadden.De linkse linkerds zijn er voor in staat.Och straks betalen we ”koptax”…gaat het tòch minder worden.Mart Brasil.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Misschien had je niet El Salvador maar Costa Rica moeten kiezen. Stukje verderop. Was het alsnog “Castellano” gebleven inplaats van nu “Português”.
    * *
    Euro 656 ? en dan al zo lang uit NL ? Ik krijg Euro
    562 en 37 centjes elke mnd, maar dat komt omdat er voor de Pensionados in de EU-Verdragslanden geld wordt ingehouden voor de CAK-zorg.
    Hebben we aan Hoogervorst te danken, [dat hij moge branden in de hel.! ]
    Of de NL-onbeleidsmakers “dat” uit hun hoofd laten ?????????
    Ik maak hier ouwetjes mee die zeggen:”Ja maar daar hebben we RECHT op !”.
    Recht hebben, recht krijgen is twee.
    Het zou mij NIETS verbazen als het tezijndertijd ineens ophoudt voor de Autochtone buiten NL-wonende pensionados.
    Niet te hopen, ook niet voor Brasil.

    Like

 19. van den Hoogenband zegt:

  vrij ov voor 65 plussers

  Like

 20. RottenPikwick! zegt:

  Ondertussen in het ‘het is hier FANTASTIESlandje’ van Mark Rutte! Honderden gingen haar voor! Wensdroom; dat een Lullo van Het Binnnenhof eens flink te grazen wordt genomen!!
  https://www.dvhn.nl/binnenland/Bejaarde-tegen-hoofd-geschopt-bij-straatroof-23832616.html

  Geliked door 5 people

 21. delamontagne zegt:

  Als je zulke gruwelijke tijden,’40 – ’45, hebt meegemaakt zoals meneer Driek en de onnozelheid van de mensen nu en toen in de jaren voor de oorlog toen de mensen ook werden VOORGELOGEN dat er “niets” aan de hand was vergelijkt, is het des te onbegrijpelijker dat men nu “willens-en-wetens” wil worden voorgelogen.
  Toen was men voor informatie aan kranten en de pas uitgevonden radio overgeleverd.
  Nu kun je Alle info her en der op internet vinden en je eigen mening vormen.
  Je bent dus niet afhankelijk van de NOS en van die z.g.n. informatieve programma’s als van Pauw en DwDverder.
  * *
  De islam is net zo Satanisch als het Nazisme uit de jaren ’30-’40.
  Göbbels was getrouwd met Magda Friedländer die zelf een Joodse vader had.
  Haar vader werd in een concentratie-camp door de Nazies vermoord.
  Ze deed geen poging om haar vader te redden.
  (( voor de jongeren !, Goebbels was de minister van Propaganda van Hitler en maakte gretig gebruik van de [ pas uitgevonden ]Radio om de Duitsers “Voor-te-lichten”= VOOR TE LIEGEN ))

  https://brabosh.com/2016/08/24/pqpct-djq/

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   delamontagne.De extreem linkse nazi,s (socialisten) gebruiken de tactiek van goebbels al jarenlangAls je een leugen lang genoeg blijft herhalen gaan de mensen er vanzelf in geloven.

   Geliked door 2 people

  • mahoog zegt:

   Ook Ik heb die teiden meegemaakt,en de joden zien rondsjokken met hun gele ster.Als kind wist ik dat het niet goed zat. en weinig honger gekend.Mijn vader was machinist bij ”hetspoor”, en ruilde kolen voor wat extras bij de boeren langs de lijn.Deed mee aan de spoorwegstaking,opgelegd door de laffe regering in Londen.Wat nog mèèr slachtoffers maakte in Nederland.Breek me de bek niet open!Nu probeer ik via het internet de jeugdigen te waarschuwen…….

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    ………..en die “jeugdigen” weten beter, geloven ’t niet.
    Denken dat de bomen tot in de zeuvende allah-hemel groeien en dat alles is en blijft zoals het is.

    Geliked door 1 persoon

 22. Tistochwat zegt:

  Het is te hopen dat die Pil van Drion zo spoedig mogelijk wordt vrijgegeven.

  Ik durf te beweren dat zélfs de tegenstanders van ‘de pil van Drion’ er straks om zullen smeken.

  Geliked door 4 people

 23. Steven zegt:

  Ik mag hopen dat straks iemand die ‘Pil van Drion’ bij ̶R̶o̶t̶t̶e̶ Rutte in zijn keel drukt en hem een uur lang vast houdt als hij lekker op het terasje of restaurant zit.

  Geliked door 2 people

 24. Wim Vreeswijk zegt:

  Prima tekst. Uit het hart gegrepen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s