EU-leger . . .

Hugo Boss kan zich verheugen op een nieuwe order voor uniformen voor Merkel´s EU-leger…

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op EU-leger . . .

 1. Wachteres zegt:

  The madman of Brussels

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Die Verhofstadt is toch echt geestelijk gestoord zeg !

   Als je al je macht ( en geld en andere verworvenheden ) maar overdraagt aan Brussel , dán komt het wel goed !
   “Geef alles maar aan ons , dan maken wij het wel kwijt en op” .
   Dank je de koekoek , wandelend fietsenrek !

   Hoe komt het dat we , toen we nog in de EEG zaten , dat het ieder jaar zo’ twee drie procent beter ging en sinds de EU we steeds verder bergafwaarts gaan ?
   We hadden een bankencrisis , die ging naadloos over in een islaminvasie en nu hebben we daar meteen bovenop een zwarte-roverbende crisis .
   De ellende van het Poolse, Bulgaarse en Roemeense tuig laat ik maar even voor wat het is , die zijn in ieder geval niet behept met een of andere moordzuchtige doctrine .

   Die verrotte EU WERKT NIET , HET IS ÉÉN GROTE SCAM-OPERATIE !

   Wat zijn doorgaans de beste bedrijven ?
   De familiebedrijven !
   En waarom ?
   Omdat ze niet megalomaan groot wensen te worden , ze mikken op een rustige , stabiele en verstandige groei en met het oog op de toekomst van de familie proberen ze iets gezonds , blijvends en duurzaams op te zetten,
   want ze willen over vijftig jaar nóg bestaan .

   Dit in tegenstelling tot grote multinationals .
   Die wisselen regelmatig van directie , waarbij het eigen salaris van de ceo een van de belangrijkste drijfveren is, om de winst te maximaliseren .
   Maar alles en iedereen in hun omgeving lijdt daar onder .
   De meest bizarre trucs worden er overhoop gehaald om te scoren , door bij voorbeeld eerst het bedrijf zwaar verlies te laten maken , dan keren ze het tij , wordt er winst gemaakt en de directie kan zichzelf miljoenenbonussen verstrekken wegens verrichte prestaties !
   Het kan ze niet verdommen , de persoonlijke zaken bepalen het grootste deel van het beleid .
   De enige kunst is om dat goed te verwoorden naar derden .

   Kortom beter véél familiebedrijven en weinig of géén multinationals .
   Zo ook in Europa , liever een aantal zelfstandige landen , die ieder voor zich er het beste van proberen te maken , dan die grote eenheidsworst die een idioot als Verhofstadt vóór staat .
   Het is een bodemloze put !

   Like

  • Oeps zegt:

   @ Wachteres (18 november 2018 om 14:02)

   Dames en Heren.

   Guy, de volksvelakker, de landverrader de duivelsaanbidder.

   Like

 2. renato zegt:

  Heil Guy Durchgeknallt Verhofstadter. Nu nog even je hakjes tegen elkaar knallen knul.

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk.V zegt:

  De nu in de USA levende Duitse medicus en onderzoeker, Dr Mathias Rath stelt dat het EU concept een uitwerking van het plan is, dat de nazi’s hadden bedacht voor het geval Duitsland heel Europa in de greep zou krijgen..
  Hij zegt onder meer dat de eerste leidinggevende figuur van ”Europa”,de Duitse advocaat Walter Halstein, zijn plannen voor de structuur van het nieuwe Europa (uitgewerkt in de zogenaamde Halstein Doctrine) aan het oorspronkelijke nazi plan heeft ontleend.

  https://www.dr-rath-foundation.org/2012/12/the-nazi-roots-of-the-brussels-eu/ In dat geval zijn de afbeeldingen van mogelijke uniformen voor het EU leger niet slecht bedacht 🙂 In dat licht bezien passende nieuwe uniformen voor her EU legertje perfect.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jules Vismale zegt:

  Een multicultureel EU-leger zou haast een erfenis zijn van de eerdere aristocratische Duitse generaals en politici en is in deze tijd gewoon een grote mislukking te noemen door de enorme verdeeldheid in Europa.
  Propaganda werd namelijk n en na WO I al gebruikt en misbruikt om de vijand van een land te demoniseren. Dat miljoenen Duitsers zich in nazi-Duitsland lieten hypnotiseren en hersenspoelen oor Adolf Hitler en Joseph Goebbels was al erg genoeg maar in Rusland gebeurde dat ook door middel van terreur.
  Toch konden ze daar niet iedereen beetnemen en hierdoor liepen tijdens WO II honderdduizenden Russen, Balten Oekraïners, Kozakken, Tartaren, Wit-Russen, Kaukasiërs e.v.a. over naar de Duitsers. Veel van deze collaborateurs (al was een kleine minderheid onder hen begrijpelijk genoeg erg onbetrouwbaar) zouden zich in Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland maar ook in Polen, Joegoslavië, Italië, Frankrijk en België aan vreselijke oorlogsmisdaden schuldig maken, als ze bijvoorbeeld in de Einzatsgruppen of de Waffen-SS zaten, en degenen die probeerden te deserteren of wilden overlopen naar de geallieerden werden prompt weer teruggestuurd naar Rusland waar de Goelag, de galg of het vuurpeloton op hen wachtten!
  Zij hadden namelijk beter een bepaalde fabel leren kennen die in een vorm van propaganda zo kan worden uitgebracht:
  Een vleermuis vocht in een oorlog tussen vogels en zoogdieren eerst mee met de zoogdieren maar toen deze leken te verliezen vocht de vleermuis opeens mee met de vogels. Hierdoor maakte de vleermuis zich bij beide partijen (nadat ze vrede sloten) zo gehaat dat hij ook beter uit hun buurt kon blijven en hij alleen maar in de nacht kon vliegen. Je wint namelijk geen oorlogen als je constant van de ene partij naar de ander overloopt!
  En in de tijd van WO II liepen bepaalde groepen soldaten zelfs steeds tot 2 a 3 keer over naar verschillende vijandige partijen (nazi’s, communisten, geallieerden, Europese verzet enz.) dat al deze deserteurs zich vrijwel bij iedereen gehaat maakten en daar meestal ook door hen voor werden bestraft!

  Like

 5. Ruud zegt:

  Inderdaad zwakbegaafd en losgezongen van de werkelijkheid. Allebei!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s