Gezellige kerstmarkten Duitsland: nu nóg beter beveiligd, want kerst is feest van vrede & tolerantie

Screenshot_18

“Speciale barricades die in Israël hun waarde hebben bewezen”

Kerstmarkten in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen worden dit jaar nog beter fysiek beveiligd tegen (islamitische) aanslagen (door moslims) met voertuigen. Dat schrijft de Duitse krant Rheinische Post die een rondgang heeft gehouden bij aantal steden waar kerstmarkten worden gehouden.

Post online

De kerstmarkten trekken honderdduizenden bezoekers, ook veel Nederlanders reizen de komende weken af naar de markten. Deze week start onder meer de kerstmarkt in Düsseldorf. Hoewel het risico op (islamitische) aanslagen (door moslims) niet groter is geworden volgens de politie, hebben vrijwel alle kerstmarkten hun fysieke veiligheidsmaatregelen (tegen islamitische aanslagen door moslims) verbeterd. Zo zijn in Bochum zandzakken vervangen door 86 waterzakken die vrachtwagens kunnen tegenhouden.

Deze stad heeft ook speciale barricades aangeschaft die in Israël hun waarde hebben bewezen. Deze barricades vervormen als er een voertuig tegenaan rijdt, maar kunnen ook open als er bijvoorbeeld een stadsbus doorheen moet.

In Duisburg waar de kerstmarkt al is begonnen, blokkeren 25 rood-wit gestreepte betonnen pilaren de straten. Daarnaast zijn er op verschillende locaties vaste paaltjes in aanbouw. In Hagen houden ze het bij waterzakken, maar daar zijn leden van motorclubs in hun clubkledij niet welkom.

In Düsseldorf worden meer en meer geüniformeerde en beveiligers in burger ingezet. Ook worden er dit jaar rond de kerstmarkt meer betonnen blokken neergezet. In Keulen waar de kerstmarkt maandag 27 november begint zijn bezoekers met koffers, trolley’s en grote rugzakken niet welkom.

In december 2016 vielen er twaalf doden bij een (islamitische) aanslag (door een moslim) met een truck op de kerstmarkt van Berlijn. In deze stad wordt bij de Gedächtniskirche vanaf maandag geëxperimenteerd met tal van veiligheidsmaatregelen. Zo staan er metalen paaltjes, stalen korven met zandzakken en betonnen palen. Deze kerstmarkt gaat net als de meeste in Berlijn 26 november open.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Elisah”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Kerstmis, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, sarcasme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Gezellige kerstmarkten Duitsland: nu nóg beter beveiligd, want kerst is feest van vrede & tolerantie

 1. Als je al die klotemoslims het land uittrapt heb je geen beveiliging nodig. Kennelijk moet je eerst de regering eruit trappen en daarna de moslims. Andersom werkt het niet.

  Geliked door 5 people

  • paulzwueste zegt:

   Wees nou eerlijk.
   Het bezoeken van ’n Kerstmarkt anno 2018 heeft toch ècht véél méér dan ’n stom bezoek van zomaar ’n Kerstmarkt anno… noem maar op.
   Maar wel beginnen na 1945 natuurlijk.
   Nu voel je je pas ècht leven op Kerstmarkt!

   Het is best spannend dat sfeertje!
   Nee, die islam is zo slecht nog niet…

   Geliked door 3 people

   • Wachteres zegt:

    Tja, wij kunnen niet meer zo hard rennen, Paul. Daarom bezoeken wij maar geen kerstmarkt meer. 😉

    Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Wachteres.
    Het zal nog véle malen erger worden….
    Dit is nog steeds het beginstadium voor die vervloekte islam.
    En we hebben nog zovéél om toe te geven waarmee we denken dat we het kunnen sussen… dat we straks naakt en in roestige kettingen op de Kerstmarkt te koop zullen worden aangeboden…
    Terwijl de geïnteresseerde muzelmannen met roestige scheermesjes mogen onderzoeken of we wel echt goed besneden zijn.
    Rutte hokt dan samen héél gezellig met z’n moeder, die voor ze kookt, met Juncker en Merkel ergens in de oerwouden van Quota Lumpur, of zo.

    Vergelijk deze situatie maar eens met ’n paar jaar terug dan zie ze pas hoe snel alles veranderd.

    Geliked door 1 persoon

 2. Judge zegt:

  Alles wat getint is, of een baard of snor draagt, of een baseball petje met kapuchon draagt, leren jasje, spijkerbroek of nikes draagt of een koffiefilter op zijn hoofd draagt…de toegan weigeren. Het is ONS christelijk feest waarbij we geen enkel risiko nemen. Ons recht en ons plicht!

  Geliked door 4 people

 3. dutchess zegt:

  Is het verdomd nog aan toe niet dieptreurig dat deze maatregelen nodig zijn?
  Mossels willen toch al te graag leven in een westers land, waar zij de bevolking diep haten. Waar komen ze dan voor als het niet om te werken is? Om lekker te cashen voor het niksdoen, veel kindertjes te maken, hoe meer kinderen, des te groter de kindertoeslag, en om af en toe een “ongelovige” de keel door te snijden of plat te rijden met een vrachtauto, en tussendoor als tijdvulling blanke meisjes aanranden of verkrachten, zijn tóch maar hoeren.

  Geliked door 5 people

  • QENQ5 zegt:

   Ze vinden het Christendom niks, willen wel bij de voedselbank met Kerst een cadeau – pakket met voedsel, en eisen vervolgens dat er in hun cadeau geen varkensvlees en alcohol zit……… Kan het NOG brutaler?

   Geliked door 2 people

   • Judge zegt:

    Ik zou wel een speciaal paketje voor ze willen samenstellen. Geheel in de stijl van hun gedachtenwereld. Wél thuis openmaken, liefst met de hele familie er omheen……!

    Geliked door 2 people

 4. Henk der Niederlander zegt:

  Niet on topic.
  Misschien alsnog gerechtigheid op Malta na de mootd op de journaliste.

  https://www.timesofmalta.com/mobile/articles/view/20181118/local/suspected-daphne-murder-masterminds-identified.694497

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  En al die ‘maatregelen’ worden door de belastingbetaler bekostigd!
  Voor dat geld kan je heel wat bejaarde mensen een beter ‘leven’ geven.
  Alle smeerlapperij komt van ‘links’ en van de mohammedaan.

  Geliked door 2 people

 6. Johan zegt:

  Is het niet beter om die moslims terug te sturen naar Zandbakkië ?
  Vroeger werd ons altijd geleerd dat je eerst de kraan moest dicht draaien en daarna pas moest gaan dweilen.
  Nu doet men precies het omgekeerde. De kraan blijft wagenwijd openstaat (men blijft maar mohammedanen importeren) en overal in Europa moet men als een idioot dweilen.
  Dat lost natuurlijk niks op. Het is puur symptoombestrijding.
  De oorzaak moet je aanpakken, anders wordt het nooit wat.

  Geliked door 2 people

 7. Antoni Banderes(1942) zegt:

  Ja precies, Scherpschutter1943 je hebt helemaal gelijk. Dat geldt voor Duitsland, maar evenzeer o.a. hier in Nedrigland. Bij Judge maak ik toch wel een kleine kanttekening. Je zegt: “Alles wat getint is of een baard if snor draagt”, hopelijk bedoel je hier dan: in plaats van “of”, EN,,, Want ik ben namelijk meer dan 15 generaties hartstikke blank maar draag al een jaar of 40 een baard !
  Die inmiddels overigens óók erg wit is. Bij dutchess merk ik helaas op dat al deze (kennelijk bitter noodzakelijke) maatregelen niet zullen kunnen verhinderen dat i.p.v. met een vrachtwagen wel een of andere fanatiekeling met moslim afwijking, in staat kan zijn om met een drone op een kerstmarkt binnen te vliegen teneinde zijn ziekelijke moordneiging bot te vieren ! Gezellig hé ?

  Geliked door 2 people

 8. kampersrene zegt:

  Ook zijn getaande broeders met zichtbare messen of bommengordels niet toegelaten tot de kerstmarkt

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Fijn he, al die gewelddadige importparasieten !! Met dank aan de EU en de diverse regeringen !

  Geliked door 1 persoon

 10. Barbara Marquart Scholtzsit zegt:

  Men wil vrachtwagens tegenhouden met waterzakken. Het lijkt mij toe dat die heel eenvoudig
  kapot zijn te snijden.

  Geliked door 2 people

 11. Jan zegt:

  Criminele Tunesiërs

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s