Linkse media verantwoordelijk voor tweespalt in samenleving

Screenshot_20

(Door: “The EdgyVeggie”)

Nu de stofwolken rond de diverse Sinterklaas-intochten van 2018 zijn opgetrokken, kunnen we de balans opmaken. Waar ging het mis en wie is er schuldig?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het ging mis toen onze linkse mainstream media in al hun ‘wijsheid’ besloten de anti-Zwarte Piet beweging een platform te bieden. Onder het aloude linkse adagium ‘niet blank=zielig en blank=nazi’ kreeg de anti-Zwarte Piet beweging onder aanvoering van het links-radicale KOZP de afgelopen zeven jaar alle tijd en ruimte om op de landelijke tv zijn boodschap te verkondigen. Die boodschap luidde kort maar krachtig: ‘Zwarte Piet is racisme’. En volgens KOZP wel hierom: Zwarte Piet is zwart, heeft kroeshaar en oorringen en moet dus wel neger zijn (says who?). En niet zómaar een vrolijke, vrije, blije neger, nee, Zwarte Piet is een slaaf van Sinterklaas, omdat hij voor Sinterklaas pakjes rond moet brengen. Dus is Sinterklaas een gore, slaven drijvende racist en nazi. Zoiets.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, provoceren, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Linkse media verantwoordelijk voor tweespalt in samenleving

 1. ronjaspers zegt:

  Het extreem linkse “nageboorte” is al decennia lang bezig om landen wereldwijd van binnenuit te slopen.

  Geliked door 2 people

 2. Steven zegt:

  Maar als ze dezelfde feestjes houden in landen waar deze negers vandaan komen, dan is het ineens geen ‘racisme’ meer en staan ze allemaal te juichen en je hoort er GEEN WOORD over. Maar zodra een “BLANK” land dit soort feestjes voor kinderen houdt..dan moet het ineens WEG.
  Het LINKSE bestuur overal in de wereld moet maar SNEL verdwijnen…want anders zijn we straks allemaal een derde wereld land.

  Like

 3. Bezorgde burger zegt:

  Mooi stukje maar de kers op de linkse taart is vergeten:
  Het begon dit jaar met de zware straffen voor de blokeerfriezen!
  Oftewel: je moet je volgens de overheid niet alleen schamen als je nog sinterklaas viert: er is nu sprake van een gedoogbeleid. En oh wee als je over de scheef gaat want dan kan er wel eens een gang naar de rechter volgen met een strafblad als gevolg.
  West Europa = DDR 2.0 inclusief de propaganda, indoctrinatie, angst en verdeeldheid van weleer.

  Like

 4. Tijdens het proces tegen de Blokkeerfriezen zei rechter Jolanda Lootsma dat uit niets was gebleken dat de demonstranten van Kick Out Zwarte Piet in Dokkum geweld in de zin hadden, maar KOZP staat al geruime tijd in de belangstelling van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding. De video is van 3 december 2017.

  Like

 5. Jan zegt:

  Nederlands-boek VWO 5: Rutte heeft gevaar Wilders onder controle gehouden.

  Zo juist van mijn dochter ontvangen: dit staat in het Nederlands boek van atheneum 5 over #rutte (punt 2), betreft ook #merkel en #wilders
  Dit noem ik toch wel indoctrinatie.

  Vraag mij af wat @geertwilderspvv ervan vind dat hij als “gevaar” in NL schoolboeken staat beschreven. pic.twitter.com/mUk0aPCCl1

  — 💙☸️💚Beati Spiritu (@BSpiritu) 22 november 2018

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s