Merkel drong er bij Roemenië op aan om de ambassade niet naar Jeruzalem te verplaatsen

Screenshot_9

Angela Merkel en Klaus Johannis.

(Vertaling: E.J. Bron)

“Jerusalem Post”: Duitse bondskanselier oefende ook druk uit op andere Europese politici

In Israël komen steeds meer documenten boven tafel die aantonen hoe het er met Merkel´s “verantwoordelijkheid” tegenover de staat Israël in de realiteit uitziet. De “Jerusalem Post” bericht dat Merkel in april van dit jaar de Roemeense president Klaus Johannis opgebeld en er bij hem op aangedrongen zou hebben om zijn ambassade niet, zoals gepland, naar Jeruzalem te verplaatsen.

PI News (2)

Daarop namen de Roemenen afstand van de plannen. Volgens informatie van de krant kan ervan uitgegaan worden dat Merkel deze druk ook op andere Europese politici heeft uitgeoefend.

Op vragen van de “Jerusalem Post” schreef een woordvoerster van de Merkel-regering donderdag aan de krant: “Wij kunnen geen meldingen doen over vertrouwelijke gesprekken.” Op de vraag of Jeruzalem de hoofdstad van Israël zou zijn, wees de woordvoerster het af om direct te antwoorden.

Ze zei dat “de status van Jeruzalem in het kader van een overeenkomst opgelost zou moeten worden”. Ook zei ze dat een oplossing van het conflict tussen Palestijnen en Israëli´s zou kunnen plaatsvinden met een overeengekomen tweestatenoplossing.

Wanneer zo´n oplossing overeengekomen wordt, zouden alle partijen stappen moeten vermijden die de bestaande spanningen verscherpen en een vreedzame oplossing van het conflict moeilijker maken.

Na de interventie van Merkel riep de Roemeense president de pro-Israëlische minister-presidente Viorica Dancila ertoe op om vanwege haar inzet de ambassade naar Jeruzalem te verplaatsen, af te treden.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", antisemitisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Duitsland, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Merkel, nieuw fascisme, Roemenië, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

26 reacties op Merkel drong er bij Roemenië op aan om de ambassade niet naar Jeruzalem te verplaatsen

 1. Eigen volk eerst zegt:

  Hoe kan het ook anders? Ze haat Joden en haalt Jodenhaters binnen….

  Geliked door 2 people

 2. Elisah zegt:

  Iets anders, speech van tommy

  Geliked door 2 people

 3. Ruud zegt:

  Als het waar is betekent dat dat Merkel niets begrijpt van de soevereiniteit van natiestaten om hun eigen buitenlandpolitiek te voeren aangaande welk land ter wereld dan ook.Wat een heks!

  Like

 4. Jan zegt:

  Van een DDR IM-er kun je dat verwachten, de gehele Honeckermaffia bestond uit antisemieten die de anti-semietische RAF steunden om aanslagen tegen Joden in de BRD en in Israël te plegen

  Die Beziehungen zwischen der Roten Armee Fraktion (RAF) und dem Ministerium für Staatssicherheit (MfS) in der DDR
  https://zeitgeschichte-online.de/thema/die-beziehungen-zwischen-der-roten-armee-fraktion-raf-und-dem-ministerium-fuer

  Antisemitismus in der RAF
  Radikal antijüdisch

  Dreißig Jahre Deutscher Herbst und die RAF: Diese Terroristen fühlten sich auch als Opfer – des deutschen “Judenknax”. Viele Linke haben sich diesen Blick zu eigen gemacht.

  http://www.taz.de/!5193915/

  Geliked door 2 people

 5. Republikein zegt:

  In de leer van de grote moeftie, zelf nadenken is te moeilijk, dat kan je aan de afgekluifde vingers zien.
  Je hebt mensen en vulpotloden.
  Ikzelf pulk weleens in mijn neus, op zoek naar rubberen balletjes.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jean zegt:

  Die levensgevaarlijke dictator/fuhrer moet asap uitgeschakeld worden en opgesloten worden tot aan haar/zijn dood. Dat dictatorwezen heeft al veel te veel schade mogen toebrengen. O ja, zet maar 12 moslims bij haar/hem in die cel zodat ze die cultuur 24u op 24u kan beleven en ondergaan.

  Geliked door 1 persoon

 7. BertG. zegt:

  Waar bemoeit dat achterlijke wijf zich toch mee.
  Dat er nou helemaal niemand een keer zegt tegen dat wijf, als jij nou niet gauw oprot met je achterlijke kop, dan trap ik je er uit.

  Geliked door 2 people

 8. Cathja zegt:

  Waar bemoeit Merkel zich mee? Heeft ze al niet meer dan genoeg onheil veroorzaakt in Europa?
  Laten de Roemenen zelf beslissen waar zij hun ambassade willen huisvesten. Willen ze naar Jeruzalem, dan gáán ze naar Jeruzalem.

  Merkel…ZWIJG !

  Geliked door 2 people

 9. Corrie Bruin zegt:

  Die geweldige JODEN vervolgster.

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Hamas of de Muslim Brotherhood heeft ook sisters, met een groeiende achterban van Duitse Erdoturkjes..…..sommige vrouwen blijven graag lang zitten, en dat is prima als zij breien of plassen, theedrinken, maar niet in de politiek.

  Like

 11. laten we bidden dat de god van de christenen het beestmens merkel gauw voor zijn troon zal roepen om verantwoording af te leggen voor haar daden. Als dat niet snel genoeg gebeurt, zouden we god ook een handje kunnen helpen.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Krokodillentranen.
  Zie youwatch.

  Like

 13. Sjaak uit Dordt zegt:

  merkel is een Anti-semiet.

  merkel is Hitler.

  Like

 14. alwine kerkhof zegt:

  De president van Roemenie is van Duitse afkomst, dus het zal mij niet verbazen als hij nog naar dat gedrocht luistert ook. Verder is het gewoon een grote flapdrol.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Van de. ‘Vroegere’. USTASCHA. nog. afkomstig?*~*~*~*~*~*~*~

   Like

   • fleckie zegt:

    Correctie: in plaats van USTASCHA., moet het ‘IJZEREN GARDE’ zijn…….: uit ROEMENIE:…….’collaboratie in de Balkan( en Griekenland) …….pag. 105, boek’de Tweede Wereldoorlog’, ‘Verraad en Verzet’ , uitg. Lekturama,
    ROEMENIE: Het Roemeense volkskarakter is in de loop van de geschiedenis nooit gewelddadig geweest.In de Roemeense politiek vocht men met woorden,niet met pistool. of mes en politieke moorden waren dan ook zeer ongebruikelijk in dit Balkanland. .in de jaren na 1920 ontstond echter een beweging die deze aspecten in het Roemeense openbare leven bracht: de beweging die zich ‘IJzeren Garde ‘ noemde, opgericht door Zela Codreanu….De nationaal. Gerichte mystieke IJzeren Garde verkondigde de geijkter fascistische ideeen en werd bovendien sterk beinvloed door totalitaire bewegingen die in de loop van de tijd in Europa aan de macht waren gekomen.*~*~*~*~*~*~*~

    Like

 15. elena zegt:

  wat een vreselijk gevaarlijk mens is dit, ze stookt de mensen op.

  Like

 16. Pietersen zegt:

  Ze is nog stiekem ook en wil de touwtjes in handen blijven houden in de EU.

  Geliked door 1 persoon

 17. T.Troubadour zegt:

  Het is Soros met al mijn miljarden,het is de vrijmetselartij verantwoordelijk voor vele rampen ,waarvan merkel en Rutte ook deel uitmaken

  Geliked door 1 persoon

 18. Jan zegt:

  Merkel levert Duitsland uit aan Erdogan

  Turk wordt vicepresident van Binnenlandse Veiligheidsdienst

  Der Sicherheitschef des Reisekonzerns Tui, Sinan Selen, wird nach einem Bericht des Nachrichtenmagazins FOCUS neuer Vizepräsident des Bundesamts für Verfassungsschutz (BfV). Selen ist türkischer Abstammung und damit der erste Topbeamte mit Migrationshintergrund innerhalb der deutschen Sicherheitsbehörden.

  https://www.focus.de/politik/deutschland/sinan-selen-neuer-verfassungsschutz-vize-kommt-von-reise-riese-tui_id_9921243.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s