NOS laat nieuws corrigeren door anti-Zwarte Piet-activist

Screenshot_19

(Door: Bas Paternotte)

En wat er dan voor media- en subsidienetwerk ontvouwt, zal u verbazen…

Anti-Zwarte Piet-activist, Trouw-columniste en TPO haatster Clarice Gargard, zag na een dagje demonstreren een Teletekstbericht van de publieke, objectieve en ook verbindende omroep NOS dat haar beslist niet beviel. NOS Teletekst (een soort faxbericht op internet en TV, red.) schreef dat de anti-Zwarte Piet-actievoerders van Kick Out Zwarte Piet (KOZP) in Rotterdam ‘slaags raakten’ met de omstanders. Dat was niet slachtofferig genoeg natuurlijk.

Dus stuurde Gargard (activist) onderstaande tweet aan de NOS:

Lees verder>>>
(h/t “Klaas”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, NOS, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op NOS laat nieuws corrigeren door anti-Zwarte Piet-activist

 1. Jan zegt:

  Activisten, aka, ongedierte (video)
  https://tinyurl.com/y8jehhjt

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Die nek van Sylvia vraagt om ’n hennepen lus met daarna ’n hakblok.
  Zeker is zeker!

  Like

 3. T.Troubadour zegt:

  De mensen hebben hun zakken vol van deze activisten,en toch wordt met subsidiegeld en belastinggeld dit soort fake news activistische trollen ondersteund;tafeldam ????activistische leugenaar past prima bij de NOS zet het nieuws etc.op zwart

  Like

 4. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/11/18/nos-laat-nieuws-corrigeren-door-anti-zwarte-piet-activist/

  NOS laat nieuws corrigeren door anti-Zwarte Piet-activist

  ?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1064140850316361728&ref_url=https%3A%2F%2Ffenixx.org%2F2018%2F11%2F18%2Fnos-laat-nieuws-corrigeren-door-anti-zwarte-piet-activist%2F

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Simone Weimans de zwarte Piet nieuwslezeres met 200 jaar oud slavernijtrauma van de NOS, fungeert dus tevens als doorgeefluik ?
  Hoog tijd deze me-too-krullebol met vooringenomen standpunten die zij bij De Wereld Draait Door mag uitdragen, te vervangen. Niet alleen is haar oplezen van het nieuws een lachertje omdat zij op samenzweerderige toon oplepelt maar bovendien alle klemtonen in ieder woord verkeerd legt, maar tevens omdat door haar optredens bij de Wereld Draait Door duidelijk is dat zij niet objectief is en ongeschikt om het journaal op te lezen.

  Like

 6. Petra DeBoer zegt:

  Ik mag hopen dat hierover het laatste woord nog niet is gesproken.

  Like

 7. Ruud zegt:

  Voor het onwettig kraken van panden en het uit huis jagen van bewoners in Amsterdam is niemand gearresteerd, niemand aangeklaagd en dus ook niemand veroordeeld. HET WORDT DOOR HET OM GEDOOGD!!!!! Zegt de minister zelf op vragen van de PVV.
  Voor het gewelddadig trachten te verkrachten van een traditioneel massa-kinderfeest is tot op heden niemand gearresteerd of veroordeeld. De beschermers van dit kinderfeest zijn daarentegen gefotografeerd en worden vervolgd. Met welke landverraderlijke lieden hebben we bij justitie eigenlijk te maken? Laten onze politiemannen dat zonder slag of stoot over zich heen gaan?

  Like

 8. Judge zegt:

  Deze zwarte bril met airbags mag van mij het achterste van haar tong laten zien…..aan de wurgpaal!

  Like

 9. Steven zegt:

  Ze hebben gewoon ingezet om de vele Nederlandse traditie’s om zeep te helpen.
  Kijk maar naar scholen waar het één na het ander wordt afgeschaft en vervangen door gewoontes en gebruiken van allochtonen… moskeebezoek…feestdagen moeten weg en vervangen worden door moslim dingen…enz…enz..
  Zwarte piet moet weg.. kerst is al een verboden woord geworden. Men laat er eerst een discussie over bestaan en schaft het daarna gewoon helemaal af.

  Ze hebben tegenwoordig alleen maar ingezet om autochtonen te laten integreren aan allochtonen ipv andersom. Het is gewoon één grote debiele samenleving geworden..en dat allemaal aangestuurd door het LINKSE ZELFVERNIETIGINGSTUIG in dit land!!

  Je ziet nu overal de weerstand van Nederlanders toenemen en dat juich ik van harte toe…want anders laten we ons ALLES zonder weerstand AFPAKKEN!
  Het gezag kiest ten aller tijden de kant van de ALLES MOET WEG schreeuwers en komt alleen maar in actie indien autochtonen weerstand bieden.

  Geliked door 1 persoon

 10. kampersrene zegt:

  Gezellig kinderfeestje ! …..Zie ginds komt de stoomboot weer aan… Hij brengt ons Sint Nicolaas….beetje verder ….wie stout is de roe….dat is een uitspraak van “zwarte Piet” ….mogelijk is dat de reden waarom die kinderliefhebbers zo tekeer gaan….ik heb me al een hele week afgevraagd naar het waarom …..enerzijds …halen ze junglenegers binnen en anderzijds ” kick out zwarte Piet “

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Toen het hele gedonder met Zwarte Piet begon, dacht ik dat het initiatief kwam van mensen met koloniaal verleden, Bijvoorbeeld: Surinamers en Antillianen. Ik vond het vreemd. Waarom beginnen ze nu pas over dit thema te spreken? De meeste Surinamers kwamen naar Nederland in 1975 – 1976. De Antillianen kwamen wat later; vooral in de jaren ’80. Nu blijkt dat de realiteit is veel morbide dat aanvankelijk wordt gedacht. De heisa komt niet van mensen met koloniaal verleden, maar VAN AFRIKAANSE NEGERPARASIETEN die in Nederland niets te zoeken hebben!. Tijdens de slavernij leefden zij in Afrika als vrije mensen. Hun voorouders waren degenen die andere negers aan slavendrijvers van Arabische afkomst hadden verkocht!!. Zij hebben voor paar kraaltjes en spiegeltjes zwakke stakkers in kettingen geslagen en lieten ze in caravans naar islamitische landen afvoeren. Zij hadden goede business relaties met blanke handelaren die het menselijke vracht per schip naar de kolonies verscheepten over de oceaan. Dit artikel kan heel interessant zijn voor Jerry Afrivie en zijn mattie Mitchell Esajas met zijn zwarte Archief.
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/afrikanen-beheersten-de-slavenhandel-in-het-binnenland-~b9b75ab7/.
  Men mag ook vragen welke profijt heeft de Staat der Nederlanders van de komst van figuren zoals Mitchell Esajas en Jerry Afriyie? Hebben ze een dag voor hen dagelijks brood gewerkt? Of parasiteerde zij (misschien nog steeds) op de kosten van anderen; die niets met ze te maken hebben? Hun aanwezigheid hier kost de staat miljoenen. Geld dat voor andere doeleinden moet worden besteed. Zwarte Piet echter kost de Nederlanders niets. Hij brengt vreugde in ons leven.
  Wij zouden maar zeggen: In plaats van “Kick Out Zwarte Piet” moet het zijn : “Kick Out Jerry Afriyie en zijn bende van Afrikaanse negers terug naar Afrika”. Laat zijn vriend Esajas zijn archief meenemen. Hij kan dat in Ghana goed gebruiken, hier hoort het bij groot vuil.

  Geliked door 1 persoon

 12. koddebeier zegt:

  NOS………………………….Het zijn en blijven linkse landverraders !!

  Geliked door 2 people

 13. Jules Vismale zegt:

  Helaas is er weer zo’n vreselijke D66-politicus overgelopen naar het kamp van de tegenstanders van Zwarte Piet wat hem gelukkig niet in dank zal worden afgenomen! Lees hier en oordeel:

  Ook laffe D66-robot Jetten capituleert: ‘Met gekleurde en roetveegpieten mooi Sinterklaasfeest voor iedereen!’

  Er stonden zaterdag een paar hooligans in allerlei Nederlandse steden te schreeuwen tegen de linkse cultuurverpesters in Nederland, dus D66 is definitief om: Rob Jetten steunt vanaf nu de gekleurde clownspieten en de regenboogpieten. Alleen zo krijg je een “mooi Sinterklaasfeest” voor iedereen.
  Denk je dat werkelijk, jij stom leeghoofd! Dan zouden Blauwe Pieten niets anders zijn als de blauwe jakhals die zijn eigen soortgenoten ook ging verloochenen toen hij koning werd over vreemde dieren!

  Ze vallen momenteel opeens onverwacht in bosjes, in Den Haag. Politici die zich jarenlang hebben stilgehouden maar nu ineens een “stoere” mening hebben in het Zwarte Pietendebat. Eerder al Gert Jan Segers van de ChristenUnie, en nu volgt ook retteketet naar beter bed met Rob Jet.
  Zoals het een goede politiek-correcte partij betaamt is uiteraard ook de door Alexander Pechtold voorgeprogrammeerde D66-leider ineens een furieus tegenstander van Zwarte Piet. En dat zal hem, gelijk aan al die overlopers, niet erg in dank worden afgenomen.

  Zijn redenen zijn simpel: afgelopen zaterdag stonden hooligans racistische leuzen te schreeuwen en eieren te gooien. Racistische leuzen en eieren gooien is natuurlijk slecht. Conclusie? We zijn voor een inclusief Sinterklaasfeest met gekleurde pieten en met roetveegpieten. Zo, ook weer klaar: dat was een betrekkelijk eenvoudig algoritme, maar niet heus omdat gekleurde Pieten beslist NIET zullen zorgen voor feestvreugde en alleen nog meer afkeer brengen onder al die voor- en tegenstanders!
  Vooral die laatste groep gedraagt zich als een bende verwende kleuters die een zinloze oorlog voeren tegen Zwarte Piet waaraan zo NOOIT meer een einde zal komen!
  Geen woorden verder nog vuil aan maken, gewoon die Zwarte Piet-traditie zo snel mogelijk afbreken en dan direct weer door naar de zaken die D66 pas écht belangrijk vindt: het anti-grenzenverdrag van Marrakesh tekenen en meer nationale bevoegdheden overdragen aan het Europa van Guy Verhofstadt en Emmanuel Macron.
  En hierna op naar de volgende knieval die we met z’n allen moeten maken voor de weg-met-ons-lobby, natuurlijk. We zullen vanzelf wel merken wat dat zal zijn maar dat wordt nooit eindeloos gepikt omdat de kruik net zo lang te water wordt gelaten tot zij breekt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s