Vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, teleurgesteld over Oostenrijk: Migratie heeft “menselijkheid” nodig

Screenshot_12

(Vertaling: E.J. Bron)

Brussel – De vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, is er naar eigen zeggen “zeer teleurgesteld” over dat Oostenrijk zich uit het globale migratiepact van de VN heeft teruggetrokken. Dat zou blijkbaar uit “binnenlandse politieke motieven” hebben plaatsgevonden, zei Timmermans. Bij het thema migratie zou er “duidelijkheid voor de hele wereld” nodig zijn, benadrukte hij.

Duits - Zuerst

Timmermans onderstreepte de betekenis van de “menselijkheid” bij het thema migratie: “We moeten tegen iedereen zeggen dat zij een rol zullen spelen”, aldus de vicevoorzitter van de Europese Commissie, ook wanneer Europa vanzelfsprekend voor de bewaking van de buitengrenzen zou moeten zorgen en er repatriëringen zouden komen. Vooral Afrika zou een “reusachtige uitdaging” zijn. Maar ook hier zou men moeten begrijpen “dat alleen maar een samenwerking met Afrika op de lange termijn resultaten zal opleveren”.

Wanneer men de migratiekwestie duurzaam zou willen oplossen, zou het niet alleen gaan om de bewaking van de buitengrenzen, maar ook om interne Europese solidariteit, zei Timmermans. Als deze er niet zou zijn, dan zou door het optrekken van de nationale grenzen het Schengen-gebied verloren gaan.

Dat het de hoge EU-functionaris niet alleen gaat om “menselijkheid”, blijkt uit een blik op zijn activiteiten tot nu toe. Timmermans geldt inzake immigratie als ultra-liberale dader uit overtuiging, die in oktober 2015 met een rede voor het zogenaamde “EU Fundamental Rights Colloqium”, waaraan veel aandacht werd geschonken,  zijn masker liet vallen. Timmermans riep destijds de leden van het Europees Parlement ertoe op hun inspanningen te verhogen om het proces van de omzetting van “multiculturele diversiteit” wereldwijd te versnellen. Volgens hem zullen “monoculturele staten verdwijnen”. De massa-immigratie van islamitische mannen naar Europa zou een middel tot dit doel zijn. Geen land zou de onvermijdelijke vermenging kunnen ontlopen. Veelmeer zouden de immigranten ertoe aangespoord moeten worden om ook “de meest verwijderde plekken van de planeet te bereiken om te garanderen dat er nergens meer homogene samenlevingen blijven bestaan.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

91 reacties op Vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, teleurgesteld over Oostenrijk: Migratie heeft “menselijkheid” nodig

 1. alwine kerkhof zegt:

  Zelf is hij blijkbaar zo bang voor die uitdaging, dat er een groot hekwerk om zijn tuin staat.
  Vuile flikker.

  Geliked door 7 people

 2. QENQ5 zegt:

  Ja, Frans, maar de autochtone bevolking heeft ook menselijkheid nodig, en wenst niet vertrapt te worden.
  Kun je dat begrijpen, Fransje?

  Geliked door 4 people

  • Yvonne zegt:

   Fransje maakt een dansje drinkt een glas of meer, eet gezellig zijn buikje vol gaat met een voldaan gevoel naar bed en denkt bij zichzelf wat ben ik tocht een aanwinst voor deze wereld, walgelijke zelf ingenomen kereltje

   Geliked door 2 people

 3. Anneke zegt:

  Menselijkheid Timmermans? wat wilt u nu eigenlijk dat wij Europeanen ons moeten overleveren aan uw zienswijze? echt niet, kijk eens naar de armoede in alle EU landen die u en uw mede daders binnen de EU hebben veroorzaakt.

  Geliked door 4 people

 4. Cathja zegt:

  “Menselijkheid”….

  Ja, INDERDAAD, Frans Timmermans! Maar dat moet dan wel komen van de kant van hen die hier komen om van ons te profiteren, om vervolgens onze gastvrijheid op wrede manier te misbruiken!!
  Je verwacht ‘menselijkheid’ kennelijk alleen van ons? Wij, die onze samenlevingen naar de knoppen zien gaan door dat achterlijke volk, wat te lui is om de dag aan te kijken en die vinden dat ‘alles aan hen toebehoort’…?

  Man, schei toch eens uit met dat stomme geleuter!! Wij zouden alleen moeten accepteren dat hier mensen naar toe kwamen die uit een oorlogsgebied komen, wiens levens dus gevaar lopen. Wij hoeven geen klaplopers op te vangen, die te beroerd zijn om te werken..
  Wij zijn Afrika NIETS verschuldigd. Laat dat even tot je doordringen.

  En verder: zet die duivelse plannen eens uit je hoofd om mensen van over de hele wereld met elkaar te willen vermengen! Dat bepaal JIJ niet, maar dat bepalen mensen ZELF.

  Stuk verdriet!!

  (Ik ben boos!)

  Geliked door 6 people

  • Jean zegt:

   Cathja, om iets te laten doordringen moeten er wel hersens aanwezig zijn en laat dat nu juist totaal ontbreken bij die onbetrouwbare eikel.
   Hoogdringend tijd dat parasietencircus volledig op te doeken en die misdadigers die ons enkel schade en ellende toegebracht hebben op te sluiten in isoleercellen voor de rest van hun leven.

   Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Wanneer stopt die linkse ezel nou eens met balken!
  Er zit toch geen greintje redelijkheid in z’n gezwam?

  ZAKKENVULLER!

  Als kind vond ik Paulus de Boskabouter nog leuk:

  Geliked door 3 people

 6. Wachteres zegt:

  Het “Wir schaffen das” van Merkel zal via deze waanzinnige niet alleen onverminderd doorgaan, maar jaarlijks miljoenen meer ‘zielige vluchtelingen’ opleveren en nu uit Afrika.

  God sta ons bij als deze man de leiding over de EU mocht krijgen. Het geweld tegenover vrouwen en onze vrije samenleving zal niet van de lucht zijn en steeds gewelddadiger vormen gaan aannemen.

  Wie op deze man stemt, hoort wat mij betreft – met hem – in een waanzinnigengesticht opgenomen te worden. Water en brood zal hun deel zijn.

  Geliked door 8 people

  • paulzwueste zegt:

   Denk zèlf eens na Wachteres….

   Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    ?????

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Ah ja.
    Ik moest even nadenken.
    En vooral met excuses voor het abrupte van het bericht!
    Ik bedoelde het niet zo!
    Mijn temperament speelde mij weer parten.
    Ik bedoelde eigenlijk wat ik al separaat schreef, dat Timmermans ’n soort afleidingsmannetje moet spelen.
    Hij ziet er niet alléén uit als het Michelin-manneke, hij is zo.
    Eindeloos op weg voor diegenen die hem hebben opgepompt.
    Hij zal met plezier de reserveband voor Rutte zijn.
    Maar lang zal het niet meer duren…

    Like

  • BertG. zegt:

   Ik stem nooit op een EU verkiezing, omdat het is mijn opgedrongen.
   Niemand heeft er om gevraagd of er ooit voor kunnen kiezen.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Wachteres.Het zijn geen vluchtelingen,het is een “islamitische” invasie hun worden binnengehaald om de europeese bevolking te “terroriseren” en af te slachten.

   Like

 7. Harry zegt:

  Verontrustend verhaal !

  Wat kunnen we ondernemen tegen deze demonische broer van Paulus de boskabouter ?
  Dag na dag worden we verder in het pak genaaid .
  Door de PvdA , voornamelijk .
  In ieder geval zijn de linkse doelstellingen nu glashelder : ons hele continent moet naar de donder geholpen worden , met communisme/socialisme en islamisme .
  En dat Europese leger plan van dat valse Merkel-secreet , zal ons ook niet te hulp schieten !

  Hou de moed er maar in !
  Maar ik zal het niemand kwalijk nemen die weinig licht meer ziet aan het eind van de tunnel !

  Toch denk ik dat we moeten blijven vechten !
  Alleen nóg harder !

  Geliked door 6 people

  • mahoog zegt:

   Dat Europeese leger zal meer als een algemene ”Gestapo/Stasi gebruikt worden om de volkeren met populistische neigingen er onder te houden.Frau Merkel heeft daar ervaring mee…ik ook.Ik voer op deze landen met socialistish /communistisch bewind zoals Rusland,Polen , Oost Duitsland en later Nicaraqua…en heb ervaren dat daar niets goeds aan is.

   Geliked door 3 people

   • mahoog zegt:

    Cuba niet te vergeten …ook zo’n ”heilstaat.

    Geliked door 3 people

   • delamontagne zegt:

    Nicaragua !, toen Samoza en de United Fruit uit New Orleans die de “campesinos en de compañeros” uitbuiten.
    Die dachten ook dat de straten van Managua geplaveid waren met goud.
    Nog steeds niet, zo te zien aan de straten in Managua.
    Wel vrolijkheid. Ook al zijn ze arm, Zuid-Amerikanen kunnen nog van ’t leven genieten.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Timmermans is ’n zogenaamde “katvanger”.
   Niemand neemt hem ècht serieus.
   Ondertussen mag hij zich gewichtig voor doen door zich druk te maken over regeringsleiders van landen die zich niks meer van de EU aantrekken.
   Iemand moet het doen.
   Juncker is eigenlijk al weg.
   Er moet ’n opvolger voor Junckers komen en zie, daar verschijnt Timmermans die zich zogenaamd kandidaat stelt!
   Ondertussen is er ’n ontwikkeling gaande in de richting van ’n Duitse tegenkandidaat…
   Dat is allemaal komedie.
   Het wachten is namelijk tot ca ’n half jaar voordat Junckers echt weg zou gaan… en dan zal in ééns, als uit de hemel gevallen, onze eigen Rutte ons vertellen dat hij gevraagd is en niet anders zal kunnen dan zich in te zetten voor het Voorzitterschap van de EU.
   Hij zal niet vergeten ons te herinneren aan het zogenaamde voordeel da NL zal hebben als hij de baas van de EU wordt.

   Met andere woorden Rutte is al ’n tijd geleden benoemd tot de opvolger van Juncker.
   En hij zal het worden….

   Mark my Words!!!!

   Geliked door 1 persoon

 8. QENQ5 zegt:

  Steeds doet die Timmermans hetzelfde: schermen met algemene waarheden, waar niemand aan twijfelt. Maar daar gaat de discussie niet om. Het is gewoon intimidatie en het demonstreren van zgn. morele superioriteit.
  En iedereen die wil praten over de praktische zaken, over grenzen aan wat haalbaar is, et cetera, die noem je gewoon fascist, racist, nazi, populist…. en dat zou dan moeten worden bestreden. Zum k….

  Geliked door 4 people

 9. boorzalf zegt:

  Aan de galg met die landverrader.

  Geliked door 7 people

  • mahoog zegt:

   Ondersteboven …net als die Musolini facist toen.

   Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @boorzalf als hij het poort van Sint Petrus zal passeren, op weg naar de hel, kan hij met Anton Mussert en Meinoud Rost van Toningen een goed gesprek voeren. Leuke herinneringen ophalen over zijn laatste uren; voordat hij aan de (toekomstige) galg hing. Timmerfrans kan in de hel een nieuwe EU beginnen met geweldige vrienden zoals Vidkun Quisling, Leo Degrell, Philippe Petain, Oswald Mosley en andere lui van zijn kaliber. Hij zal daar in de hel geen seconde vervelen.

   Geliked door 3 people

 10. BertG. zegt:

  Of topic.
  Er is iets eigenaardigs met deze site, hij blijft maar laden, eindeloos.
  En dat kan uren zo door gaan, maar dat blokje van de site komt er nooit.
  Het blijft maar hangen ergens op. Vanaf vandaag is dat zo.
  Met geen enkele andere site heb ik dit dus het ligt niet aan mijn internet verbinding die hopeloos slecht zou zijn of zeer traag.

  Hebben meerdere hier last van.

  Like

  • BertG. zegt:

   Het blijft hangen op, widget.wp.com gelezen.
   En verder komt de site niet met inladen.
   Verder werkt alles normaal.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Bert G. Dat is heel vreemd. Normaliter als men computerproblemen heeft, zijn de problemen overall aanwezig en niet bij een enkele site.

    Like

   • QENQ5 zegt:

    Misschien wordt u gevolgd….

    Like

   • BertG. zegt:

    Vandaag, vanaf het moment van opstarten, precies hetzelfde als gisteren.
    En wederom als enige site die ik bekijk, de rest is net zo snel als altijd.
    Eindeloos blijven laden.
    Blijft nu hangen op, Gegevens overbrengen van ssl.gstatic.com….

    Ik zit hier met een Intel Core I5 van 4x 3,2GHz met 8Gb werk geheugen.
    Dus daar ligt het niet aan.

    Like

   • BertG. zegt:

    Net even een andere browser geprobeerd (Chromium, dat is Chrome voor Linux)), probleem blijft hetzelfde.
    De site probeert contact te maken met 10tallen andere sites waaronder,
    http://www.toxicdrums.com
    Wat een normale site is met nieuwsberichtjes, die blijft hangen.
    En zo nog vele andere sites waar deze site aan gelinkt is en mee wordt door verbonden.
    Waarom deze site door linkt naar 10tallen andere sites? Geen idee waarom.
    Ik kan ze op me gemak bekijken, welke dat zijn en dan even opzoeken, omdat alles zeer traag gaat.

    Like

  • Wachteres zegt:

   Ik had hetzelfde met DDS … Ik kon er niet opkomen.

   Like

  • Yvonne zegt:

   Bert ik heb hetzelfde met xandernieuws kom ik ook niet meer in
   Maakt verder niet uit is dodelijk saai,dus ik mis niets

   Like

  • mahoog zegt:

   Bert, ik geef soms een commentaar, druk op ”reactie plaatsen”, en krijg dan ”kan uw reactie niet plaatsen ” van Grome, en alles is pleiten.

   Like

  • boorzalf zegt:

   Ik zei het al eerder U heeft last van een boze geest.

   Like

  • Thoth zegt:

   Heb ik ook last van, trouwens bij meerdere sites. Ze vinden plaats bij een https, een beveiligde site met de ‘ TLC-handshake’. Sommige sites b.v. Metro, Dumpert krijg ik helemaal niets, bij andere b.v. Telegraaf, na een minuut wachten. Ik heb reeds het volgende geprobeerd :

   – save mode, handelingen uitgeschakeld
   – nieuw profiel
   – IPv6 uitgeschakeld
   – DNS prefetch uitgeschakeld
   – verwijdering cookies & cache
   – uitgeschakeling cert8.db and cert9.db
   – andere browser, b.v. Chrome.
   – etc.

   maar er gebeurd helemaal niets. Browser zegt : ‘TLS handshake get no answer : try again in a couple of minutes’

   Ik heb een Intel Core i5, 8Gb, Firefox 63.0

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik heb hier alleen last van op deze site, het eindeloos blijven laden.
    Waarom? geen idee.
    De rest is sneller dan het knipperen met je ogen, om te verschijnen als ik een site aanklik.

    Like

   • BertG. zegt:

    Het vreemde is dat de site wel goed werkt hier, maar dat ik telkens zie waar de site mee bezig is om goed te kunnen verschijnen.
    Terwijl wel alles normaal werkt.

    Like

   • Thoth zegt:

    Ik heb onlangs mijn nieuwe Linux geinstalleerd, ik ben overgegaan van de Ubuntu 14.02 naar 18.04 en ik kan er 2 dingen op betrekken :

    1. in Ubuntu 14.02 en Firefox zaten bepaalde functies in het die het onnodig maakte, want toen had ik het niet.
    2. in de https sites zitten dingen die niet geoptimaliseerd zijn, zie o.a.

    https://zoompf.com/blog/2014/12/optimizing-tls-handshake/

    Trouwens bij deze site heb ik het ook, hij blijft maar doorladen, dus ik stop het laden wanneer ik genoeg informatie heb gekregen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Zover ga ik allemaal niet om iets werkend krijgen of uit te proberen.
    Ik haal hier wat van af om wat wijzigingen aan te brengen.
    https://sites.google.com/site/computertip/directdoen
    En verder werkt het altijd als een trein, nooit geen gezeik met Linux.
    Maar onbekend, maakt ook onbemind.

    Like

  • BertG. zegt:

   De storing van het eeuwig inladen van deze site, lijkt opgelost hier.
   Dus daar ben ik nou van af.

   Like

 11. Elisah zegt:

  Off topic, protesten in Frankrijk

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/11/Protest-tegen-Macron-Gele-Vesten-willen-Frankrijk-wekenlang-platleggen

   Protest tegen Macron: Gele Vesten willen Frankrijk wekenlang platleggen

   Mensen kunnen ‘groene’ belastingen niet meer betalen – Symbool van volksbeweging is gewone Franse moeder van 3 kinderen – Op sommige websites en social media wordt een ‘nieuwe revolutie’ aangekondigd

   De ‘Gele Vesten’ beweging is in die zin uniek, dat er voor het eerst massa demonstraties zijn ontstaan zonder dat deze door de machtige vakbonden werden georganiseerd. Een van de symbolen van de ‘Gele Vesten’ beweging is een gewone Franse vrouw genaamd Jacline Mouraud, moeder van drie kinderen en inwoner van het kleine dorpje Morbihan. Deze hypnotherapeut uitte op Facebook haar ongenoegen over de situatie in haar land in een filmpje, dat al meer dan 6 miljoen keer bekeken werd (3).

   Hoewel er vaker een ‘nieuwe revolutie’ werd aangekondigd zonder dat deze realiteit werd, kan worden geconcludeerd dat het water veel gewone Fransen tot aan de lippen lijkt te zijn gestegen, en er niet veel meer voor nodig is om inderdaad een grote volksopstand te ontketenen.

   Geliked door 2 people

 12. Steven zegt:

  Weet je wat “menselijkheid” is VETTE trekpop Timmerlul.. stoppen met GENOCIDE plegen op de EU bevolking!!!!!

  Geliked door 7 people

 13. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Ik hoop van harte, dat hij nog vele keren ernstig teleurgesteld zal worden in de nabije toekomst.

  Geliked door 3 people

 14. andre zegt:

  Frans Timmermans is niet goed in zn bolletje want duidelijkheid voor de hele wereld toon je door regels te stellen en verplicht aanpassen maar ook door de grenzen te bewaken. Als het ergens een homogene samenstelling van ellendelingen is dan is dat wel in Bruxxel. En nu weer hup snel terug onder je paddestoel Frans onbenul Timmermans.

  Geliked door 4 people

  • Lot zegt:

   Laat hij maar beginnen met de 1 miljard bantuvolk aan de goudkust van afrika te mengen met de 1 miljard chinezen. Kan hij zijn hart uiteten daaraan. 500 miljoen nigeriaanse bantu naar china en 500 miljoen chinezen naar afrika. Wat heb je daarop te zeggen. Of ben je daar te lui voor fransman.

   Like

 15. Aegolius cs zegt:

  Wat een kulverhaal. De VN is minstens 60 jaar bezig met o.a. NL, Afrika te verheffen, nog afgezien van de steeds nieuwe vluchtelingen-haarden elders op deze kloot.

  Eens laten we deze aardbol als een uitgewoond huis achter ons, opdat na ’n miljoen jaar of zo ergens in een beschermde spelonk…… een medicijnman, omringd van dorpouders……..

  Geliked door 6 people

 16. Hovawart zegt:

  Onze Frans gaat met zijn blote billetjes in een mierenhoop zitten en verwacht dat iedereen zijn voorbeeld volgt…………..

  Geliked door 2 people

 17. Jan zegt:

  Guy-Hitler is for stripping more nation-state sovereignty to Brussels…….

  mooi gedaan, video

  video/1

  Geliked door 4 people

 18. Elisah zegt:

  10.000 “statenlozen” in Nederland…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/11/hoe-dan-volgens-unchr-duizenden-mensen-zonder-staatsburgerschap-in-nederland/

  Hoe dan? Volgens UNCHR duizenden mensen zonder staatsburgerschap in Nederland

  De vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties, de UNHCR, onlangs nog in het nieuws vanwege credit cards voor vluchtelingen, wist de afgelopen week op haar website te melden dat er naar schatting zo’n 10.000 mensen stateloos in Nederland verblijven. Vreemd, hoe kan het dat ik Zuid-Korea niet binnenkom zonder paspoort, maar dat in Nederland duizenden mensen verblijven zonder nationaliteit?

  Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   Je kunt zuid korea wel binnenkomen, binnenlopen, maar je kunt jezelf daar niet staande houden, je hebt geen eten of onderdak. Daarom zijn de socialistisch/fascistisch/nazistisch collaborateurs onder ons volk die dat doen en verdienen de galg. Het fascisme onder hitler in nederland is hetzelfde als het fascisme onder de socialisten, je moet denken en doen zoals zij, dan ben je DUS een FASCIST, niet ik. Ik wil mijn stukje land om te leven zoals ik gewend was van voor 1973/1975. Oh door fascist Den Uil in ons ‘democratie beslist’.
   En daarom mogen wij ook zeggen nederduitser uit de grote steden, die zich nederlander noemen, ga terug naar je eigen land.

   Geliked door 1 persoon

 19. Timmermans is een landverrader die streeft naar opheffing van de staat der nederlanden. Daarvoor verdient hij de doodstraf, desnoods uitgevoerd door een moordenaar, zonder proces. Naarmate zijn liquidatie langer op zich laat wachten, zal de door hem aangerichte schade alleen maar groter zijn. het wordt tijd om hem te stoppen.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   scherpschutter1943.Nazifrans is een “marionetpop” van de nazi bilderberg groep,als hij het vuile werk heeft opgeknapt wordt ook hij en de rest van het europeese parlement (lees dictatuur) opgeruimd.

   Like

 20. RWB51 zegt:

  Als Timmermans over “menselijkheid” spreekt, zou ik hem willen verzoeken om zo snel mogelijk uit de Eu op te rotten. Dat is pas menselijkheid!!

  Geliked door 8 people

 21. F1802 zegt:

  Timmermans, vuile vieze gore klote nepsocialist met het verstand van kleuter, die je er bent!

  Geliked door 4 people

 22. jack black zegt:

  Timmerfranz loopt al zijn diaree
  door zijn broekpijp naar beneden ?
  De vuile EU rat voelt al aankomen
  dat hij al de langste tijd achter zich
  heeft !

  Fuck the EU !

  Geliked door 3 people

 23. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  “Migratie heeft menselijkheid nodig”
  Baard Hamerfrans doet een beroep op ONZE menselijkheid. Hij matigt zich nogal wat aan. Hij beticht ONS dus van onmenselijkheid. Hij heeft zelf slechts oog voor de menselijkheid van migranten en gaat aan ONZE menselijkheid voorbij.

  De typisch menselijke eigenschappen zijn gevoelens en emoties.
  Baard Hamerfrans probeert ONS migranten door de strot te duwen. Daarbij gaat hij voorbij aan ONZE gevoelens en ONZE emoties. Hij is dus zelf heel erg onmenselijk !!!

  Baard Hamerfrans wordt ervoor betaald, om ONZE belangen, ONZE gevoelens en ONZE emoties in de EU te vertegenwoordigen. En daarin faalt hij. Hij draait de rollen om. Hij laat de belangen van de EU prevaleren boven de ONZE. Hij maakt ONS ondergeschikt aan de EU. Hij is dus zelf heel erg fout bezig. Foei, foei, foei !!!

  Baard Hamerfrans moet ONS niet betichten van onmenselijkheid jegens migranten, maar moet zelf menselijkheid betonen jegens ONS en ONS land !!!

  WIJ hebben geen migranten nodig.
  WIJ willen geen migranten.
  Migranten hebben hier niet verloren.
  Migranten hebben hier niets te zoeken.
  Migranten komen hier halen, wat WIJ hebben opgebouwd.
  Migranten komen hier brengen, waarvoor zij thuis weglopen.
  Migranten moeten terug naar huis.
  Migranten moeten niet ONS land naar de kloten helpen.
  Migranten moeten hun eigen land gaan opbouwen.

  Geliked door 3 people

 24. mahoog zegt:

  Deze vette ”Gamba garnaal”, spreekt vele smerige talen….maar eens gaat hij daarvoor betalen.

  Geliked door 3 people

 25. koosv8 zegt:

  Voor dat iedereen van het gas af Is, zou ik persoonlijk graag zien dat het gebouw van de EU ER MEE VOL STROOMT EN AL DEZE IDIOTEN omlegt, Het is zo verschrikkelijk smerig gemeen wat deze lieden de volken van EUROPA aandoen. En de media slikt alle kritiek in. Waarom ….. Waarom moeten de volken die het nog redelijk goed doen, ( lees blanke volken) Zo benadeeld worden. Aan het gas met die lui, weg ermee. Wie niet horen wil moet voelen, EN HARD!!!!!!

  Geliked door 3 people

 26. Williaan zegt:

  Timmermans is het grootste gevaar voor het westen, moge de duivel hem halen. O nee, dat lukt niet daar spant hij mee samen.

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   Ik heb liever dat als hij ergens de trap afloopt, dat hij struikelt en er een dwarslaesie aan overhoudt. Daarna nog 30 jaar in leven blijft en vanuit zijn rolstoel alleen nog met zijn ogen kan knipperen.
   Wat een misbaksel is die vent!!

   Like

 27. Pietersen zegt:

  Hallo Frenske, We leven niet meer 100.000 jaar geleden toen mensen nog vrijelijk konden migreren hier en daar, naar plekken waar nog geen mensen leefden, want anders werden zij er wel met stenen bijlen uitgeslagen door de bewoners aldaar.
  Jammer voor jouw Frenske, maar de aarde is overbevolkt en al opgedeeld. ‘Migratie’ is een leugen, een ander woord voor ‘islamitische verovering’ dat zou je moeten weten.

  Geliked door 4 people

 28. koddebeier zegt:

  Volgevreten debiel !

  Geliked door 5 people

 29. Pistolen-Paultje zegt:

  Respect voor de regering van Oostenrijk en Polen. Zij luisteren naar het volk en laten hun land niet naar de kloten gaan. Je eigen volk laten negeren en naar de voedselbank sturen, is dat menselijkheid???

  Geliked door 4 people

 30. Henk der Niederlander zegt:

  WatcIk altijd zo frappant vind is dat dit soort kwatsers het altijd maar hebben over het beschermen van de Europeese buitengrenzen.
  Daar lullen ze nou al jaren over maar, punt 1 er is daar niemand die begrijpt wat beschermen betekend met het gevolg punt 2.
  Dat is namelijk dat met die bescherming bedoeld door die lamlullen de Europeese grenzen wagenwijd open staan voor elke parasiet, moslim, terorist en aanverwnt tuig.
  Het zou goed zijn als het optrekje van deze halve gare net zo goed beveiligd zou zijn als de Europeese buitengrenzen.
  Kan zo af en toe een parasiet zijn tent leeg roven zoals dat nu schering en inslag is bij de burgers.

  Geliked door 4 people

 31. Henk Beije zegt:

  Al miljarden hebben wij brave mensen al naar Afrika gebracht,maar geld storten in een emmer zonder bodem,dat gaat niet,en dat is het probleem van Afrika.
  Iedere gulden en iedere euro nu,is weggegooid geld,en wat is gemakkelijker dan in een bootje stappen,en als dobber neger naar Europa varen,waar je geld kan krijgen zonder er iets voor te presteren.
  Nee,mijn Opa zou zijn eigen kapot schrikken van hoe Nederland en Europa er nu uit zien,de man is gestorven in 1950 en toen was de bevolking blank,en een zwarte,daar zou hij hard voor weglopen want de enige zwarte in zijn leven,dat was zwarte Piet !!

  Geliked door 4 people

  • Steven zegt:

   Ze halen nog steeds miljoenen op d.m.v. het ‘glazen debielen huis’ en overal zie je spotjes op tv.. oranje babies of zoiets..
   Zolang die LIJPE wereldverbeteraars in Nederland blijven geven, blijft er geld opgehaald worden om dat dan vervolgens weer aan ONZIN uit te geven. 10% van al die miljoenen wordt daadwerkelijk besteed.. de rest verdwijnt!

   Like

 32. Het enige waar de Europese Unie haar saamhorigheid uitdraagt is, de gezamenlijke weerstand tegen de Britse uittreding, het andere waaraan zij zich krampachtig aan vastklampen is de bijna unilaterale etno en genocide van alle Europeanen, door miljoenen Aziaten, Mohammedanen en Afrikaanse negers te importeren.

  Net zoals in Nederland waar momenteel de hosanna juichstemming heerst over de haast geïnstitutioneerde, gemanipuleerde ‘groeiende’ economische toestand, die mijns inziens over een paar jaar er geheel anders zal uit zien. Timmermans de hoogste adjudant en rechterhand van de crypto-nazi Juncker preekt voor zijn eigen parochie, want hij wil net zoals alle europarlementariërs waarvan een derde op de loonlijst van George Soros staan, een sterk groot megalomaan Europa, waarvan bijna iedereen met een boerenverstand ziet dat dit op een dictatuur gaat uitdraaien.

  Al deze parlementariërs willen hen lucratieve baantjes niet opgeven, ze vormen een veel hechter samenwerkingsverband dan de zogenaamde populistische partijen. Maar even op Timmermans zijn “menselijkheid” terug te komen er is niets maar dan ook niets menselijk aan de EU technocraten en eurocraten, net zomin als socialisme sociaal preekt te zijn.

  Geliked door 3 people

 33. Jan zegt:

  Immigratie, wereldarmoede en kauwgomballen

  Geliked door 1 persoon

 34. Jean zegt:

  Als er iemand de titel “lafaard” met glans opgespeld krijgt dan is het toch die eikel. Wat een laffe walgelijke creatuur, de galg is nog te netjes voor die griezel.

  Geliked door 2 people

 35. Jules Vismale zegt:

  Als die klootzak van een Frans Timmermans dit artikel zou lezen zou hij net zo boos zijn als zijn EU-collega’s en idioten die, gelijk aan de Farizeeërs en Schriftgeleerden, het volk zware lasten e regels opleggen waar zij zelf NOOIT aan meedoen en dat is al goed te merken in Frankrijk en België! Lees maar hoe boos de EU thans weer is op enkele onwelwillende landen in Europa:

  Noord-Europese Hanzeliga maakt Brussel boos: ‘Slecht voor de Europese Unie!’

  Een maand geleden werd de noord-Europese ‘Hanzeliga’, een alliantie van noord-Europese landen; Nederland, Denemarken, Zweden, Finland, Estland, Letland, Litouwen, Tsjechië en Slowakije, nog spottend een ‘Wopke en en de zeven dwergen‘ genoemd.
  Logisch, want Brussel is namelijk doodsbenauwd voor een heropleving van een eensgezinde Hanzeliga: dat zou zomaar het einde (en het is ook HEEL snel te wensen dat we daar voorgoed vanaf komen!) kunnen betekenen van de centralisatieprocessen van de Europese Unie. Een bom onder het project van de Fransen, daar bedoelen ze vast de regering van die vreselijke Emmanuel Mascron mee omdat het fRanse volk hem al meer dan zat is, waar zowel de noordelijke als de zuidelijke landen problemen mee hebben.
  Dat deze liga als een serieuze bedreiging wordt gezien door de gehate EU moge zeer duidelijk zijn na de spottende en ook boze reacties, waarmee we nu officieel in het tweede en derde stadium zijn aangekomen van: ‘First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win‘. (Vertaling: ‘Eerst negeren ze je, dan ze lachen om je, en daarna vechten ze vechten tot je wint.’)

  Daarom deed minister president Rutte (die vent is al tijden voor geen 100% te vertrouwen!) er de afgelopen maanden er verstandig aan om de banden met de noordelijke Europese landen aan te halen. Eendracht maakt immers macht.
  De culturele en economische convergentie en samenwerking met de noord-Europese landen ligt dermate voor de hand (Zwenden hebben ze al zodanig van zich vervreemd met de gehalte islam dat dit niet eens verwonderlijk meer is) dat men in Brussel wantrouwen heeft gekregen over het geheel.
  Een bezoek van Minister Hoekstra bij zijn Franse ambtgenoot Bruno Le Maire schijnt ook al onprettig te zijn verlopen vanwege de Hanzeliga-brief. De Franse minister (deze smeerlap krijgt vast en zeker heel veel steekpenningen van Macron) hekelde ruim tien minutenlang het noordelijke bondgenootschap.
  Volgens de Fransman ‘verzwakt’ deze de EU (en dat willen talloze Europeanen niets liever, jij afgrijselijk links stinkdier dat je bent!) en is de Hanzeliga zelf geen partij voor de VS of China. Blijkbaar draait het de Fransen (zeg liever de Franse regering!) dus nog steeds om grootmachtje spelen, terwijl Europeanen juist hartstikke blij zijn eindelijk te om te worden verlost van de ‘grootmachtelijke verantwoordelijkheden’.

  Als het aan de EU ligt moeten we gewoon stoppen met bondgenoten zoeken en alleen doen wat Brussel goed acht en wat dat de afgelopen jaren heeft opgeleverd weten we thans allemaal! Dat is ‘nodig’ weet u maar niet heus!
  Volgens de Fransen is de Frans-Duitse motor van de EU cruciaal voor het succes (was die massa-immigratie anders ook zo’n succes?) en zijn de intenties van de Hanzeliga tegenovergesteld aan de belangen van de EU. De Adviesraad Internationale Vraagstukken is in ieder geval op handen van de Europese Unie, want dit orgaan, dat uiteraard gewoon politiek bedrijft onder het mom van ‘advies’, pleit er voor dat we de banden gaan aanhalen met de Spanjaarden en Italianen.En die zijn ondertussen al die immigranten en bezuinigingen ook spuugzat!
  Want daar zouden we namelijk binding mee hebben en ook dat klopt voor geen meter daar de Italianen minder aan hun meesters zijn gehecht dan bijvoorbeeld de Duitsers.
  Dat is correct, we betalen inderdaad geld voor de pensioensleetijd van de Italianen: die gaan al op hun 62e immers met pensioen ofschoon ze daar zich ook al die bezuinigingen niet meer door de EU laten opdringen!
  Dat die hele fuk-EU wat mij betreft mag ontploffen als een atoombom omdat deze allang zichzelf aan het vernietigen is!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s