Kick Out Zwarte Piet haalt 10.000 euro op met crowdfundingactie

Screenshot_32

Blokkeerfriezen ruim twee ton

Met een doneer-actie voor Kick Out Zwarte Piet (KOZP) is binnen twee dagen ruim 10.000 euro ingezameld. Dat bevestigt KOZP-woordvoerder Jerry Afriyie na berichtgeving door RTL Nieuws.

Afriyie laat weten dat de crowdfundingactie zaterdag is begonnen en dat het geld onder meer zal worden gebruikt voor het inhuren van juridische bijstand. “Ook willen we nazorg bieden aan actievoerders die tijdens de intochten afgelopen weekend zijn geconfronteerd met fysiek of verbaal geweld.”

Post online

Dat binnen twee dagen al ruim 10.000 euro is binnengekomen voor KOZP vindt Afriyie een ‘enorme steun in de rug voor de actievoerders’. De crowdfundingactie duurt nog een maand.

Eerder maandag werd bekend dat een doneer-actie voor de zogeheten blokkeer-Friezen ruim twee ton heeft opgebracht. Het geld is bedoeld om een eventueel hoger beroep te bekostigen van de betogers die zijn veroordeeld voor het tegenhouden van anti-Zwarte Piet-demonstranten die vorig jaar op weg waren naar de landelijke intocht in Dokkum.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Kick Out Zwarte Piet haalt 10.000 euro op met crowdfundingactie

 1. Wachteres zegt:

  IK ben nog braaf aan het vertalen, Bert. Maar af en toe moet ik er even mee stoppen.

  Pfff, wat een lang stuk. 😛

  Like

 2. Harrie Vaes zegt:

  Tienduizend euro weegt nog altijd niet op tegen ruim TWEEHONDERDDUIZEND EURO.

  Geliked door 1 persoon

 3. paulzwueste zegt:

  Och arme…
  Nou ja.
  Voor die armzalige 10.000 Euro kunnen ze voor dat lichtgetint-tot-zwart tuig (alléén voor de top van de beweging uiteraard) weer voor ’n paar weken drugs kopen.
  Blijft natuurlijk wel sneu voor ze.
  Als je die tien grand vergelijkt met het beginsaldo voor “Pro-Zwarte Piet.”
  Dat was méér dan 200.000-, Euro… !!!

  Maar zoals ik al schreef…
  Om te beginnen, want als we ons kwaad maken gaat dit bedrag binnenkort in de miljoenen lopen. En dat zal daarna niet alléén aan juridische bijstand besteed worden!

  (10.000,- Euro als Smartengeld” voor getint tot zwart lafhartig rapaille, wat al decennia lang hier op onze kosten parasiteert en ’n steeds grotere bek krijgt…!!!)
  Hoe waanzinnig kan je het maken…

  Like

 4. jack black zegt:

  De Antipiet spoort niet !
  Neem dat geld voor een enkele reis terug
  naar jullie tika toeka land !
  Zouden jullie niet ophoren met zeuren,
  zijn we er klaar voor jullie eruit te Pleuren !

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  Eerst zwarte piet eruit, wegens zwart, en dan Sinterklaas wegens wit. Psychoten.
  Maar het gaat inderdaad over iets: een kultuur gebaseerd op een belonende of bestraffende vaderfiguur, past niet in de linkse graai-mentaliteit en die andere razzia-cultuur.

  Like

 6. alwine kerkhof zegt:

  Ze hebben die 10.000 euro helemaal niet nodig, met Soros als hoofd sponsor. 1 van de vele sponsors.

  Geliked door 2 people

 7. willie zegt:

  Zo zie je maar met welke landverraders jullie zitten:zelfs al is t maar 10.000 , zegt genoeg over hun

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Nou probeert zelfs de linkse CU-leider Gert Jan Segers alles te doen om Zwarte Piet hier weg te krijgen en wie weet denkt hij er zelfs over om ons allemaal af te kopen opdat wij nooit meer Sinterklaas vieren! Lees hier maar eens hoe die blaaskaak te werk wil gaan:

  Linkse CU-leider Segers schaart zich aan kant Jerry Afriyie: ‘We moeten afscheid nemen van Zwarte Piet!’

  Wie nog twijfelde of ChristenUnie (ze zijn te snel doorgeschoten in hun christelijke “naastenliefde”!) een onvervalste links-politiekcorrecte partij was, kan vandaag opgelucht eindelijk de knoop komen doorhakken. Ja, dat is de beweging. Dat heeft die afschuwelijke leider Gert Jan Segers wel weer bewezen door in een lang Facebook-bericht uitgebreid afscheid te nemen van de “racistische” Zwarte Piet.
  En denkt hij echt dat hij alle 17 miljoen Nederlanders zodanig kan hersenspoelen of omkopen opdat hem dat zal lukken? Ga op het dak zitten in de duivenstront, jij gore mislukkeling!

  Nog niet al te lang geleden was het politieke landschap van Nederland overzichtelijk: de PVV was de meest rechtse partij, SP het meest links, en de rest viel daar precies tussenin.
  Tegenwoordig is het maar wat knap lastig. DENK praat links maar is in feite extreem-rechts omdat ze feitelijk met twee monden praten. En de “klein-rechtse” ChristenUnie? Nou, dingen tegenwoordig mee naar de marxismebokaal. Leider Gert Jan Segers illustreerde dat laatste vandaag nog eens treffend, door in een lange Facebook-tirade afscheid te nemen van Zwarte Piet.
  Als één lid van de samenleving hevig pijn lijdt, aldus Segers, dan lijden we allemaal. Ach gossie, dat is dus wat het Sinterklaasfeest is: lijden. Zucht: wat een afschuwelijke aanstellers en zielepoten zijn die bende huichelaars en bedriegers!

  Maar Segers gaat er helemaal in mee. Hij wil dat we direct Zwarte Piet met pensioen sturen en in heel Nederland gaan werken met de roetveegpieten – die hij ziet als ‘prachtig product van de polder’. Die zijn nog minder serieus te nemen dan gekleurde Pieten omdat dit jaren geleden op veel plaatsen een enorm fiasco werd!
  Ook is de CU-voorman (op een bijzonder huichelachtige wijze!) snoeihard over de betogingen tegen in het hele land tijdens de intocht: er waren ‘nare taferelen’, en die kwamen toch allemaal van één kant. De anti-Pieten treft kennelijk geen enkele blaam.
  Denkt die stomkop nou werkelijk dat iedereen oftewel voor 100% goed is of voor 100% slecht?

  “De meest verbale vertegenwoordigers van beide groepen staan nu tegenover elkaar. Lijnrecht. Het heeft tot nare taferelen geleid, waarbij – voor zover ik dat heb kunnen waarnemen (als jullie al die duizenden vreemden niet in Nederland hadden binnengehaald en hen gingen voortrekken dan was er tenminste geen enkel verdeeldheid in dit land, jij smerige linkse klootzak!) – de wanstaltigheden van één kant kwamen en geregeld in misselijkmakend racisme ontaardden.
  Via ‘trial and error’ zijn we in steeds meer gemeenten bij de Roetveegpiet aanbeland en die heeft alles in zich om de Piet van ons allemaal te worden. Denkt hij dat werkelijk want ik kan een blanke met roetvegen op zijn gezicht totaal NIET serieus nemen!
  Deze Piet is de triomf van de polder (maar niet heus!). Hij heeft z’n roetvegen te danken aan een traditioneel element van het Sinterklaas-verhaal: de schoorsteen. Tegenwoordig hebben veel mensen niet eens meer een schoorsteen in huis omdat we toch op veel schonere energie moeten overgaan!
  Zo kunnen we dus voorgoed afscheid nemen van de Zwarte Piet die – zonder dat veel van ons dat door hadden – lang voor pijn en verdriet (walgelijk misbaksel dat je bent! In die tientallen jaren dat ik Zwarte Piet ken heb ik nog nooit vernomen dat Zwarte Pieten mensen beledigen, uitschelden, met de dood bedreigen, aftuigen of hen op de vlucht jagen, iets wat veel moslims hier WEL doen!) heeft gezorgd. En zo wordt Sinterklaas het feest zoals het bedoeld is: een familiefeest voor ons allemaal.”
  Zeg Gert Jan, is het leuk daar aan de hardlinks-activistische kant van Nederland? En groetjes aan meneer Marx, hè?
  Ik geloof anders dat er dadelijk helemaal geen familiefeesten rond Sinterklaas komen als er alleen Roetveegpieten opduiken! Als dat linkse tuig er echt in zou slagen om Zwarte Piet te doen verdwijnen met Sinterklaas erbij dan wil ik niettemin NOOIT van hen horen hoeveel volwassenen en kinderen ze al hun plezier ontnemen en hierdoor zelfs de economie omtrent Sinterklaas om zeep helpen! En desnoods gooien ze die Segers gewoon in de Middellandse Zee opdat hij gezellig richting Afrika gaat zwemmen waar nog veel meer “Zwarte Pieten” vertoeven die meestal ontzettend agressief van aard zijn!

  Like

  • Nemesis zegt:

   Die lui van de zwarte kousenkerk, de ultra calvinisten, die vierden toch al nooit Sinterklaas en Pieterbaas, dat stonk volgens hen, en dat zijn uitspraken die tegen mij persoonlijk werden gezegd, nog 100 keer erger als een beerput naar katholieken.

   Omdat ze toch al allemaal dood en naar ik hoop hun eeuwige hel zijn, kan ik het hier wel zeggen. Dat was de schoonvader van mijn oom die dit zei tijdens een verjaardag. Tante en oom, was een gemengd huwelijk.

   Like

  • toetssteen zegt:

   @Jules Vismale
   De meest rechtse partij is de libertarische partij. Als ik hun uitgangspunten naast die van Denk leg, lijkt Denk me veeleer communistisch met een relisaus erover.

   Like

 9. Thoth zegt:

  Met een doneer-actie voor Kick Out Zwarte Piet (KOZP) is binnen twee dagen ruim 10.000 euro ingezameld. Dat bevestigt KOZP-woordvoerder Jerry Afriyie na berichtgeving door RTL Nieuws.

  Afriyie. Aha. Die zijn overgrootouders slaven verhandelde : “In het midden Jerry Afriyie, een directe nazaat van de Ashanti-koningin Nana Akua Afriyie, die regeerde van 1740-1768, toen deze Ghanese dynastie ongekend rijk werd van de miljoenen slaven die ze afleverden aan de kust voor transport naar Amerika.” Paul Damen (reporter).

  Geliked door 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  Chocolade in munt, dat verdienen ze.

  Like

 11. andre zegt:

  Tuurlijk weer een mooi rond bedrag gestort door 1 persoon en dat is ome Sjors Soros. Als bij Afriyie de linkse subsidiegeldkraan dicht gaat dan hoor en zie je nooit meer wat van deze idioot

  Like

 12. Judge zegt:

  Bezems voor kopen om die wegveegpieten het land uit te schrobben.

  Geliked door 1 persoon

 13. Steven zegt:

  Dat geld of een deel ervan zal vast wel weer richting Ghana gaan..

  Like

 14. Elisah zegt:

  Ondertussen, stalking…
  https://www.powned.tv/artikel/zien-michael-van-zeijl-stalkt-hardwerkende-me

  ZIEN: Michael van Zeijl stalkt hardwerkende mensen.

  Hij valt bedrijven van hardwerkende mensen die Zwarte Piet in hun etalage hebben staan lastig.
  Op zijn Facebookpagina lezen we ‘waarschuwingen’. Van Zeijl heeft foto’s gemaakt van winkels en schrijft daar bij: ‘Voor iedereen die nog nadenkt over acties, bij deze een beetje inspiratie’. Ook een tweede winkel is op de korrel genomen door de actievoerder. Het bijschrift luidt: ‘Nog meer inspiratie voor mensen die van directe actie houden

  https://m.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2026965787600630&id=1938551856442024&refsrc=http%3A%2F%2Fwww.powned.tv%2Fartikel%2Fzien-michael-van-zeijl-stalkt-hardwerkende-me

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s