Omstreden “islamdeskundige” Tariq Ramadan op borgtocht vrij

Screenshot_29

De omstreden “islamdeskundige” Tariq Ramadan (foto) komt voorwaardelijk vrij. Hij zit sinds februari vast in Frankrijk op verdenking van verkrachting van twee vrouwen.

Ramadan, die onder meer in Rotterdam heeft gewerkt, ontkent dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan misbruik. Hij gaf vorige maand wel toe dat er seksuele contacten zijn geweest met de vrouwen, maar daar kwam volgens hem geen dwang bij kijken.

De Egyptisch-Zwitserse “wetenschapper” lijdt aan multiple sclerose en was gedetineerd in een Frans gevangenisziekenhuis. Hij had meerdere keren tevergeefs gevraagd om op borgtocht vrij te komen. Een hof van beroep gaf daar donderdag alsnog groen licht voor.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres” en “Klaas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

7 reacties op Omstreden “islamdeskundige” Tariq Ramadan op borgtocht vrij

  • paulzwueste zegt:

   Ik weet niet wat je met dit soort berichten wil bereiken Klaas.
   Het zou je sieren als je als “reageerder” je eigen opinie er bij vermeldde.
   Dat geeft duidelijkheid.
   Mijn reactie is: “Laat ze lekker zitten.”
   Misschien is het je daarom te doen…?

   Wie zal het zeggen.

   Geliked door 1 persoon

 1. Ruud zegt:

  Kan ‘ie weer verder met zijn praktijken. De gronden voor vrijlating zullen wel geheim zijn; ’t zou me niet verbazen als Macron er achter zit.

  Like

 2. Pietersen zegt:

  Zijn multiple-sclerose dokter is natuurlijk ook een moslim.

  Like

 3. ruud beijer zegt:

  Aan zijn pik ophangen.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Als Tariq Ramadan werkelijk lijdt aan multiple sclerose, hoeft hij niet meer te worden gestraft. Deze ziekte geeft hem levenslang; zonder pardon en zonder voorwaardelijke straf. Met MS zal hij nooit meer in staat zijn, vrouwen te verkrachten of zelfs ze aan te raken. De vraag is hoelang nog zal hij op zijn poten kunnen staan en zijn plas houden?

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Ik begrijp niet dat die twee vrouwen zulke mooie jongen …afwijzen en hem bovendien nog beschuldigen voor verkrachting terwijl niets anders wilde dan goed doen ! Dat is inderdaad een Islaaaam deskundige….. een voorbeeld voor zijn broeders

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s