Asociaal, asocialer, asociaalst!

Screenshot_49

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Rutte is hevig verontwaardigd over het blikjes en eieren gooien van afgelopen weekend en noemt deze groepen uiterst verontwaardigd “asocialen”. Dat hijzelf de grootste asociale hufter van Nederland is, lijkt hem niet te raken. Dat begrijpt hij ook niet, want hij is tenslotte keurig gekleed en netjes ‘gebekt’, dus dan kun je geen aso zijn…

Ik had het persoonlijk (ook) liever anders gezien; bijvoorbeeld dat de roetveegpiet als alternatief geaccepteerd was en iedereen weer verder zou gaan. Maar dat was niet genoeg voor alle Engels-namige ‘actiegroepen’ tegen zwarte piet. Het gaat blijkbaar om de kleur zwart (terwijl zij bruin zijn) waar zij het alleenrecht op hebben en het ging zelfs ineens ook om ‘hun haar’ dat, als u dat draagt, racisme is… U mag dus géén zwarte krullenpruik hebben/dragen, maar zij mogen wél hun haar blonderen…? Dát noem ik bewust blijven zoeken en zuigen! Niet vreemd dus dat Nederland deze overduidelijk kleine minderheid spuug-en-spuug zat begint te worden.

Handenvol met overheidsgeld kost het inmiddels aan beveiliging en politie-inzet. Als u dit afzet tegenover alle inmiddels afgelaste Harley-dagen (waar overigens nog nooit iets gebeurd is) rijzen er bij mij toch de nodige vraagtekens, maar dat terzijde.

Als u moedwillig blijft zoeken en de boel blijft opruien en de overheid niets doet, neemt het volk het uiteindelijk zelf in de hand. Asociaal of niet, u kon er op wachten dat het niet willen accepteren van RoetveegPiet een keer zou uitlopen op BloedveegPiet. De mensen zijn het aanhoudende geëtter van het zogenaamde racisme gezever rondom zwarte piet zat! Het heeft niets met racisme te maken en actie(groep lijdt nu eenmaal tot reactie(groep). Mogen de kosten van de extra inzet van politie en beveiliging met terugwerkende kracht naar aanstichter en opruier Sylvana Simons en haar Engels-namige´actiegroepen´ die er bewust voor kiezen deze ‘discussie’ tijdens het kinderfeest te voeren a.u.b.? Onze kinderen geen leuke Sinterklaas, dan die van jullie ook niet lijken zij te denken. Bewust frustreren en ontwrichten dus, ik kan het inmiddels niet anders zien.

Pijnlijke herinnering?

‘Heel veel’ negroïde mensen/kinderen ‘voelen’ (een volledig onterecht, maar opzettelijk aangepraat) racisme bij zwarte piet, omdat dit de slavenhandel zou benadrukken en daar worden zij liever niet aan herinnerd? Naar mijn idee krijgen ze er echter geen genoeg van. Ze herinneren zichzelf maar wat graag aan dit inmiddels ver achter ons liggende verleden waar zij – als stammen onderling – zelf óók actief deel van uitmaakten. Ik zag op foto’s van deze demonstranten zelfs zwarte actievoerders met een slavenarmband om! Wat willen ze nu? Hoezo pijnlijke herinnering? Nee hoor, héérlijk die herinnering en eeuwige slachtofferrol!

Over herinneringen gesproken, Rutte noemt de eieren gooiers asocialen? Maar ‘meneer’ Rutte, als ú mensen met uw uitgestreken gezicht schaterlachend drijft tot banenverlies, inkomensverlies, huizenverlies, burn-outs, depressies en zelfs tot zelfmoord, wie is hier dan de grootste aso? Als u héél bewust alle kwetsbaren en ouderen urenlang in hun eigen uitwerpselen (bijtend en onhygiënisch) laat zitten, omdat u uiterst vakkundig een voorheen goed en sociaal (staats!) zorgsysteem volledig heeft vernietigd wegens en zogenaamde ‘marktwerking’, wie is hier dan de grootste aso? Gaat u zo ook met uw eigen vriendjes, partijgenoten en moeder om?

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, Hypocrisie, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

95 reacties op Asociaal, asocialer, asociaalst!

 1. Frans Brassens zegt:

  Hèhè, heer Schilder. Wat een prima stuk heb je hier neergezet. Een idee voor de toch al geldverslindende omroepen lijkt me het spel: ‘WIE IS DE ASO?’

  Geliked door 2 people

  • Paul Zwueste zegt:

   Waar ik van walg is de bekentenis van Schilder dat hij het ook graag anders had gezien.
   En dan komt hij op de proppen met de tussenoplossing van de “roetveegpiet.
   En daar moet je het van hebben.
   Wij doen géén concessies Schilder!
   Leer dat van buiten, alvorens verder nog iets te publiceren.

   Geliked door 3 people

   • Frans Brassens zegt:

    Dat ben ik uiteraard met je eens Paul, Maar dat punt heb ik bewust laten liggen omdat ik de rest goed vond. Hij legde er een persoonlijke concessie bij, inderdaad. Daarzonder had ik zijn verhaal het liefst gezien. Maar allá 😉 , misschien is Schilder nog wel opvoedbaar op dat punt.

    Like

 2. Thom zegt:

  Het grootste deel van de Anti-Piet demonstranten zijn blank. Degenen die zwart zijn kunnen beter ophouden met in de spiegel te kijken, want als je in de spiegel kijkt en je wordt beroerd van jezelf moet je Zwarte Piet daar niet de schuld van geven.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ruud zegt:

  Wat wil je van een links georiënteerde geschiedenisleraar. Nee zeg, we laten onze kinderen kennis maken met het kwaadaardig schorem dat hun kinderfeest wil ruïneren. Tientallen jaren was het een prachtig feest en toen kwamen de raddraaiers (een hand vol). Hopelijk wordt de weerstand tegen deze cultuurverraders zo massaal dat zij eieren voor hun bijstandsgeld kiezen. En Rutte moet zijn vrekke mond gaan spoelen want tradities zijn van het volk en niet van een geschiedenisleraar. Laat hem eens eerst zorgen (en waar hij voor aangenomen is) dat de vele financiële tekorten in dit land (en door hem deels veroorzaakt) opgelost worden. Dan heeft hij geen tijd meer over om deze walgelijke onzin uit te kramen.

  Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ Ruud (20 november 2018 om 21:38)

   Dames en Heren.

   Onze nationale landverrader Mark Rutte heeft zowaar aan de universiteit van Leiden “geschiedenis” gestudeerd en nu denkt deze hufter alles te weten over economie. Maar of het waar is, weet ik niet, want je kunt geen woord geloven van wat de klojo beweert. Maar als vvd-er blijkt hij er een vreselijke slag van te hebben, het NEDERLANDSE volk gemene loeren te draaien. Schaterlachend verkwanselt Mark Rutte ONS land en stort het NEDERLANDSE volk in de armoe. De smiecht heeft zijn ziel en zaligheid aan satan verkocht en behartigt de “hogere belangen” van de duivel. Hij is wars van democratie. De autocraat onderwerpt ONS land aan de EU en is idolaat van Drunkert en Krengela.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Mark_Rutte

   Het sinterklaasfeest is een eeuwenoud NEDERLANDS cultuurgoed. Het werd hier al in de middeleeuwen gevierd. Zo maakte Jan Steen er tussen 1665-1668 een beroemd schilderij van.

   https://historiek.net/de-ontwikkeling-van-zwarte-piet/46689/

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Het_Sint-Nicolaasfeest

   Geliked door 1 persoon

 4. koosv8 zegt:

  Is het een jaar of wat geleden niet begonnen bij de VN die zich begon te bemoeien met ons Sinterklaas feest? Ja toch. En worden die niet gesponsord door discutabele personen met een globalistische kijk op de wereld, ja toch?
  En die sponsors zouden ook Sylvana Simons iets kunnen toestoppen en de hele anti pieten beweging. U denkt toch niet dat deze lieden geld hebben voor al deze irritante zooi. Laat staan dat ze zich kunnen organiseren.

  Geliked door 4 people

 5. Tistochwat zegt:

  Ik had het persoonlijk (ook) liever anders gezien; bijvoorbeeld dat de roetveegpiet als alternatief geaccepteerd was en iedereen weer verder zou gaan.

  Wie accepteert nu een ‘roetveegpiet’?
  Kom nou toch!

  Geliked door 6 people

  • BertG. zegt:

   Een roetveeg piet accepteren is het begin van toegeven aan de haters, precies zo als het graag willen.
   Maar daarmee is het niet afgelopen, ook de roetveeg piet komt daarna aan de beurt.
   Net zolang tot het hele sinterklaas feest gesloopt is.
   Maar blijkbaar snapt de hr. Schilder dat niet zo goed.

   Geliked door 8 people

   • QENQ5 zegt:

    Precies: het is de deur open zetten naar meer….

    Geliked door 4 people

   • BertG. zegt:

    Dit is nou precies zo’n voorbeeld waardoor dit hele land naar de klote is gegaan.
    Als we enkel maar een beetje toegeven, dan komt het vanzelf wel goed.
    Dat dat nog geen enkele keer een effect heeft opgeleverd, vergeten vele voor het gemak maar even.
    Geef ze 1 vinger, en ze rukken je hele arm er af.
    Als ze hier maar een klein beetje principes hadden gehad, dan zouden ze het hier niet eens over hebben.

    Geliked door 3 people

  • Paul Zwueste zegt:

   Oké, ik ben dus niet de enige die hier van z’n stoel rolt.
   Ik begrijp die Schilder niet.
   Z’n interpretatie van Rutte die zich met ’n strak pak vermomd als het geweten van NL is keurig netjes.
   Maar dan valttie helemaal in het diepe met z’n rotopmerking dattie die “roetveegpiet” als ideale tussenoplossing ziet.
   Om maar die valse vrede te kunnen bewaren.
   Hallo Schilder: “Sinterklaas BESTAAT NIET MEER… sinds Den Uyl Godzijdank ligt te rotten!!!”
   Onze enige èchte Zwarte Piet, vermomd als racistische crimineel, bestaat dus ook niet!!!
   Maar dat had je nog niet door als Drs….!
   HET IS ‘N KINDERSPROOKJE!!!
   Dat wij niet laten vernietigen door ongedierte dat hier niets te zoeken heeft!!!
   Het enige en werkelijke probleem is dat er zoveel blanke linkse landverraders zijn die het normaal vinden dat ’n kinderfeest totaal verziekt mag worden door’n stel misdadigers.

   Getint tot diepzwarte criminelen, die hier alléén en uitsluitend zijn om zich vet te mesten op onze kosten!!!

   Like

 6. Perfide Albion zegt:

  En dan moet Black Friday nog beginnen..

  Geliked door 2 people

  • Paul Zwueste zegt:

   Ik zeg het nogmaals, begin ’n site voor jezelf klaas.

   We hebben het hier over Zwarte Piet…!
   Als je het nog niet door had.
   Dat speelt zich af in ons eigen land en onze eigen blanke kindertjes wordt hun sprookje afgenomen door’n stel schurken die hier op onze kosten parasiteren!!!
   Maar dat is kennelijk niet belangrijk genoeg voor jou.

   Jij vindt Trump en dat idiote gedoe daar in de VS vele malen belangrijker.
   Begin toch ’n nieuwsburootje voor jezelf man!

   Like

 7. QENQ5 zegt:

  Jesse K4 spreekt over:
  – vreedzame demonstranten vs. racistische hooligans, als hij het over de Pieten rellen heeft. Wat is die man dom.
  Rutte spreekt over asocialen. Wat vind hij van de linkse cultuurslopers?

  Geliked door 3 people

 8. ronjaspers zegt:

  Hey rutte vuile smerige “pedofiel” en bilderberg trekpop.Vuile smerige landverrader,brand in de hel.

  Geliked door 3 people

  • Inge zegt:

   Ongelofelijk hoe politici ermee wegkomen he en niet opgeruimd worden, want daar is genoeg reden voor.

   Geliked door 2 people

  • Paul Zwueste zegt:

   Thats the spirit Ron!!!
   Die gestoorde sociopaat Rutte moet zo snel mogelijk worden afgevoerd en berecht!
   En dan moet je weten dat het allemaal begonnen is toen z’n vader ’n lek condoom gebruikte.
   De klootzak…
   Nou zitten wij met de ellende!

   Geliked door 1 persoon

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Mark Rutte is inderdaad een grote hufter en landverrader. Hij is niet alleen asociaal, maar ook antidemocratisch. Gevoelloos en gewetenloos lapt Mark Rutte de belangen van het Nederlandse volk aan zijn laars. Schaterlachend liegt hij over alles en bedriegt het Nederlandse volk. Hij is een gevaarlijke autoritaire heerser en een dictator is spe. Hij behartigt niet de belangen van het Nederlandse volk, maar wel de “hogere belangen” de satanische belangen. Mark Rutte getuigt bepaaldelijk niet van veel respect jegens het Nederlandse volk.

  De georkestreerde ongeregeldheden tijdens de Sinterklaasintochten heeft Mark Rutte aangegrepen, om een ballonnetje op te laten over inperking van het demonstratie recht, zonder zich af te vragen hoe het Nederlandse volk denkt over het recht op demonstratie.

  Het recht op referenda beviel Mark Rutte niet. Dat heeft hij afgeschaft, zonder zich af te vragen, hoe het Nederlandse volk denkt over het recht op referenda.

  Bij de laatste verkiezing claimde Mark Rutte reeds een overwinning met 33 zetels, nog voordat de stemmen geteld waren. Merk op dat 33 een waarde heeft in satanische kringen.

  Toen Mark Rutte in een vorig kabinet onvoldoende steun had in de Eerst Kamer, opperde hij dat de Eerste Kamer geen toegevoegde waarde had en net zo goed kon worden opgeheven. Dit zonder zich af te vragen hoe het Nederlandse volk daarover denkt.

  Mark Rutte vond ook dat de Tweede Kamer teveel leden telde. Hij opperde dat het aantal leden drastisch teruggebracht kon worden. Ook hierbij gaf Mark Rutte zich geen rekenschap over de mening van het Nederlandse volk.

  Mark Rutte heeft een persoonlijke vete met Geert Wilders. Daarom heeft hij een cordon sanitaire rondom de PVV, de tweede grootste partij van het land, gecreëerd. Hoe het Nederlandse volk had gestemd, interesseerde hem kennelijk geen mieter.

  De kabinetsformatie was vroeger een taak voor de koning. Maar dat heeft Mark Rutte bij de koning weggehaald. Hij wilde het zelf doen. Ook dit gebeurde zonder dat hij zich rekenschap gaf over de mening van het Nederlandse volk.

  Mark Rutte heeft van de jaarlijkse troonrede een poppenkast gemaakt. De koning is nog slechts een pias, die een paar vellen papier mag voorlezen, waarvan Mark Rutte de Inhoud al lang en breed gelekt heeft.

  Nauwelijks aan de macht reorganiseerde Mark Rutte de Nederlandse media. De diverse omroepen werden samengevoegd en aan banden gelegd. Dit kwam neer op censuur. De mening van het Nederlandse volk werd door Mark Rutte niet gevraagd.

  Mark Rutte heeft er ook een handje van, om de koning telkens weer het gras voor de voeten weg te maaien. Mark Rutte heeft kennelijk niet veel respect voor de monarchie.

  Bij de EU loopt Mark Rutte zich de benen onder zijn kont vandaan, om Drunkert te ondersteunen, of om Merkel naar de mond te praten. En Mark Rutte tekent telkenmale bij het kruisje. Ook hier heeft Mark Rutte helemaal geen boodschappen aan de mening van het Nederlandse volk.

  En het ziet er naar uit, dat Mark Rutte op 10 december in Marrakesh het VN migratiepact gaat ondertekenen, waarmee hij de genocide van het Nederlandse volk inluidt. Wat het Nederlandse volk denkt, laat Mark Rutte helemaal koud.

  Dit is slechts een kleine greep uit de hele lange “lijst van verdiensten” waarmee Mark Rutte zich als een echte hufter en landverrader heeft waargemaakt. Foei, foei, foei !!!

  Geliked door 4 people

  • Inge zegt:

   “Mark Rutte heeft er ook een handje van, om de koning telkens weer het gras voor de voeten weg te maaien. Mark Rutte heeft kennelijk niet veel respect voor de monarchie.”

   @Oeps, de monarchie en politici dienen dezelfde meester(s) dus dat is allemaal voor de show.

   Geliked door 2 people

   • Paul Zwueste zegt:

    Inge.
    Ben je hier wel goed terecht misschien…?
    Heb je toch echt niet liever dat je Story en/of Privé, vol met opwindend nieuws over de koninklijke criminelen, wekelijks in je gleuf zal glijden…?
    Ik noem maar iets.

    We hadden het hier net zo rustig, kom jij even langs…

    Like

   • eenarmige bandiet zegt:

    Hee Pistolen Paultje, ben jij hier wel goed terecht? Prevelen alsof je ”geleerd” ben..of komt de waarheid een beetje hard binnen? Kortsluiting? Je lijkt wel een musselman….

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Oeps 22 november 2018 om 12:37

    P.S. Hiermee beëindig ik deze discussie.

    Dat is heel fijn.

    En tóch blijf ik zeggen dat ik, met de hulp van OPRECHTE, GEWETENSVOLLE, DESKUNDIGE medewerkers de boel snel op orde zou hebben.

    Dat gezwam over dat ‘het zomaar niet kan’….
    Nee, we moeten doorgaan zoals nu; dan gaan we zéker naar de donder!

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Oeps 21 november 2018 om 00:47

   Wat een merkwaardige inzichten over ‘de koning’ houdt u eropna?
   Alsof de ‘oranjes’ het zo goed met ons voorhadden/voorhebben.

   U verdedigt hier de grootste graaiers van dit land!

   Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Oeps 21 november 2018 om 00:47

    De kabinetsformatie was vroeger een taak voor de koning. Maar dat heeft Mark Rutte bij de koning weggehaald.

    Alsof ‘de koning’ iets van zich laat ‘afpakken’!
    Laat me toch niet lachen.

    Enne, zei Bea destijds niet dat ze het verdomde om met Wilders op het bordes te staan?

    Like

   • BertG. zegt:

    Wist je dat nog niet dan? Of ben je het weer vergeten.
    Oeps heeft portretjes aan de muur hangen en een eigen thee lepel met Julianne er op.
    De vorige keer dat ik dit zei, wou hij blogregel nr 4 inzetten als troef.
    Kom niet aan het koningshuis, want dan kom je aan Oeps.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 21 november 2018 om 16:25

    Wist je dat nog niet dan? Of ben je het weer vergeten.

    Ik was gewoon weer stomverbaasd over hoe iemand het kan opnemen voor die ‘oranjes’.

    Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Tistochwat.Hier een interessante website over ons koningshuis.capoditutticapi007blogspot.com.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ ronjaspers 21 november 2018 om 17:52

    http://capoditutticapi007.blogspot.com/

    Van 1986 tot vermoedelijk nog heden.
    Voor de pedofiele genoegens van Topambtenaren en leden van het koninklijk huis werden / worden voorstellingen georganiseerd (…)
    Getuigen spreken over de aanwezigheid van ca. 50-60 man/vrouw die daar fors voor moeten betalen, waaronder, Johan Friso, Mabel Wisse Smit (Los) onder begeleiding van George Soros(Györge Schwartz),P.H. Donner, Hirsch Ballin, E.Van den Emster,Dick Berlijn,Gerlof Leistra,Carla Eradus, Geert Wilders,Mark Rutte, Joris Demmink,Guus Pareau Dumont( Psychiater Friso)

    Wat zou Geert Wilders daar nu te zoeken hebben?!
    Er zal heus wel iets pervers van waar zijn, maar dat Wilders daaraan zou meedoen, gaat mij te ver.

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @ Tistochwat (21 november 2018 om 10:21 en om 10:51)

    Dames en Heren.

    Sinds 1815 is Nederland een constitutionele monarchie. In 1848 werd onder leiding van Thorbecke de grondwet herzien. De koning werd destijds gechanteerd met een vermeende homosexuele escapade. Torbecke greep deze chantage aan, om de koning van praktisch alle macht te ontheffen en de parlementaire democratie in te voeren. De koning werd een formeel staatshoofd, zonder macht, monddood en ondergeschikt aan de regering. Dit wordt de ministeriële verantwoordelijkheid genoemd. Feitelijk is dit een onmogelijke constructie. Het is een gruwel in de ogen van organisatiedeskundigen. De constructie vraagt gewoon om problemen. Inmiddels zitten we al wel 170 jaar met het huidige staatsrecht opgezadeld. Het functioneert moeizaam en hoofdzakelijk bij de gratie van de politieke machthebbers en de inschikkelijkheid van de koning. Het poldert.

    Er zijn overigens aanwijzingen, dat Thorbecke zelf achter deze chantageaffaire zat. Thorbecke was regent van liberale huize. Hij maakte deel uit van een politieke stroming, waaruit later de VVD is ontsproten.

    De liberale regenten en de Oranjes hebben een lange en moeizame geschiedenis. Al ten tijde van de opstand en revolutie, die voorafging aan de 80-jarige oorlog boterde het niet. Johan de Witt vernederde de toenmalige prins van Orange tot “kind van staat”. De prins van Orange zou later een hand hebben in de lynchpartij op Johan de Witt en zijn broer. Na de val van Napoleon in 1815 werden de Oranjes door toedoen van Engeland, maar tegen de wil van de regenten, in de Verenigde Nederlanden op de troon gezet. De regenten hadden eigenlijk alleen maar oog voor de koloniale handel met Nederlands Indië. De koning daarentegen had een dynastiek belang in het hele land. Hij zocht steun en vond die bij enkele dominees, die hij verenigde in de Nederlands Hervormde Kerk. Daarmee creëerde hij een groot machtsblok, dat in de noordelijke provincies functioneerde, maar niet in de zuidelijke, hoofdzakelijk katholieke, provincies en in 1829 leidde tot een opstand in Brussel en uiteindelijk tot de Belgische afscheiding.

    Het Nederlandse staatsrecht regelt niet alleen de positie van de koning, maar ook de trias politica, de scheiding van de machten. Ook de regeling van de trias politica zou je met recht een organiek gedrocht kunnen noemen.

    Het Nederlandse staatsrecht is verankerd in de grondwet, in diverse wetten, in algemene maatregelen van bestuur, in koninklijke besluiten en zelfs in huishoudelijke reglementen. Het is een complex geheel.

    Er zijn inderdaad voldoende redenen, om het staatsrecht op de schop te gooien. Maar dat is geen eenvoudige zaak. Thorbecke heeft destijds de grondwet dichtgetimmerd. Daar wijzigingen in aanbrengen is een moeizame en langdurige procedure. Slechts af en toe worden er kleine wijzigingen aangebracht. Meestal gaat het dan om praktische zaken, die politiek niet gevoelig liggen.

    Tot op heden heeft nog geen enkele politieke partij zich eraan gewaagd het staatsrecht te herzien. En dat heeft een reden. Een herzieningsprocedure ligt maatschappelijk heel gevoelig en is een politiek wespennest. De belangen lopen zeer uiteen. Niemand wil daar zijn vingers aan branden.

    Dat er veel onvrede bij de mensen heerst, over het erfelijk koningschap en het functioneren van de koning, het inkomen en het financiële vermogen van de koning, is een gekend feit. Er is veel kritiek en telkens horen we kreten uit de bevolking, dat men dit of dat niet wil en dat men hier en daar bezwaren tegen heeft. Maar met een enkel probleem eruit lichten en dat eventueel wijzigen, los je het probleem niet op. Het staatsrecht is een totaalpakket. Ik heb nog nooit van iemand gehoord, hoe het dan wel geregeld zou moeten worden.

    Een nieuw staatsrecht bedenken, dat voldoet aan onze hedendaagse opvattingen, logisch in elkaar zit en de tand des tijds kan doorstaan en daarvoor ook nog eens alle neuzen in dezelfde richting te krijgen, is bepaaldelijk geen eenvoudige zaak. Daarvoor is een hele hele hele lange weg te gaan.

    En voor u rare conclusies trekt, zou ik u ter overweging willen geven, dat Mark Rutte onze huidige minister president is. Zou u aan hem de taak willen toevertrouwen het staatsrecht te herzien ???

    Me dunkt, dat we momenteel meer dan voldoende problemen aan ons hoofd hebben, die niets met het staatsrecht van doen hebben, maar waar we onze handen meer dan vol aan hebben. Misschien is het verstandiger daar onze aandacht op te richten. Laten we onze prioriteiten stellen. Het staatsrecht poldert al 170 jaar en kan nog wel een paar jaar mee.

    Like

   • Oeps zegt:

    @ Tistochwat (21 november 2018 om 17:04)

    Dames en Heren.

    Ik wil graag even iets rechtzetten.
    Ik heb het NIET voor de Oranjes opgenomen.
    Ik heb slechts feiten aangehaald. Feiten die het walgelijke gedrag van Mark Rutte aantonen en onderschrijven.
    Nederland is een constitutionele monarchie met ministeriële verantwoordelijkheid.
    Mark Rutte is de minister president en Willem-Alexander is de koning. Ze zullen samen door één deur moeten. Dat gaat niet, als de een het gras voor de voeten van de ander wegmaait.
    Het is overigens nooit verstandig, om uit een mening één klein puntje uit te lichten en daarover te vallen. Dan gaat de totale mening verloren.
    Het geheel is meer, dan de som van de delen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Oeps 21 november 2018 om 21:13

    Maak mij president van dit land, dan los ik de rottigheid binnen een maand op, in samenwerking met mensen als o.a. Henk V., Wachteres, Harry, Cathja, Nemesis, Tineke en heer Bron.
    Ik ben vast nog wat realistische medewerkers vergeten te noemen, maar die halen we er later nog wel bij. Evenals de deskundigen die we nodig hebben.

    O ja: en ik moet geen pracht en praal en ook geen pronk, prots en frutsels.
    Geld-over-de-balksmijterij zal ik niet tolereren: EIGEN VOLK EERST en IEDEREEN EEN VRIJ EN AANGENAAM LEVEN.

    Geliked door 1 persoon

   • Tineke zegt:

    En zo is dat Tis,We halen de bezem er door!
    Maak mij maar minister van financiën,dan was het afgelopen met de voedselbanken,en zorgde ik er voor dat het geld blijft,bij wie het verdiend had.
    BIJ ONS!!

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @ Tistochwat (21 november 2018 om 18:21)
    @ ronjaspers (21 november 2018 om 17:52)

    Dames en Heren.

    Niet alles is, wat het lijkt, dat het is.
    Er zijn veel kwesties in de “grote mensen” wereld, die het daglicht niet kunnen verdragen en onder de pet worden gehouden, of onder de mat worden geveegd. Er zijn ook kwesties, die wij liever niet horen, maar die wel ergens op waarheid berusten. Ontkennen is bepaaldelijk niet zinvol. Daar heb je alleen jezelf maar mee.
    Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.
    Veel bekende Nederlanders zijn beslist geen heilige boontjes.
    Soms moet je “A” “B” “C” en “D” bij elkaar optellen, om inzicht te verkrijgen.

    Koning Willem I heeft destijds het alleenrecht op handel in narcotica bedongen.
    Dat recht is nog steeds van kracht.
    Het gebruik van narcotica schijnt slecht te zijn, althans dat wordt beweerd.
    Criminelen, die handelen in narcotica worden zwaar vervolgd.
    Bij de inhuldiging van Beatrix 1980 kon de politie de krakersrellen niet meer aan.
    Opeens veegden de Hells Angels met hun brommers de Dam schoon.
    Beatrix ging 2004 op staatsbezoek naar Tailand en bezocht aansluitend “de gouden driehoek”, bekend als no-go zone wegens de drugsmaffia.
    Motorbendes, die een graantje proberen mee te pikken in de drugshandel worden opgerold.
    In Amsterdam kun je drugs kopen in coffeeshops.
    Hoe worden die winkeltjes bevoorraad ???

    http://www.pateo.nl/HTML/NL/PateoPedia/Personen.htm

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Mensen die met hun hoofd tussen de wolken leven, vol van god en de duivel, zijn geen realistische medewerkers.
    Of je moet een soort van SGP 2.0 willen beginnen.
    Een regering moet neutraal zijn.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Oeps 21 november 2018 om 22:30

    Veel bekende Nederlanders zijn beslist geen heilige boontjes.
    (…)
    Koning Willem I heeft destijds het alleenrecht op handel in narcotica bedongen.
    Dat recht is nog steeds van kracht.
    (…)
    Beatrix ging 2004 op staatsbezoek naar Tailand en bezocht aansluitend “de gouden driehoek”, bekend als no-go zone wegens de drugsmaffia.

    Je vertelt me niets nieuws. De hele wereld hangt van rottigheid aan elkaar.
    Het kwaad regeert letterlijk.
    Daarom heb ik zo’n vreselijke hekel aan dat ‘oranje’-aflik-gedoe.
    De dociele sukkels doen &^%$#@!@#$%^^%$$#@$$% alsof het ‘goden’ zijn, volkomen volmaakt, zonder ook maar één smetje.

    WALGELIJK.

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @ Tistochwat (21 november 2018 om 22:03)

    Dames en Heren.

    Sommige mensen denken grote problemen in een handomdraai te kunnen oplossen. Helaas lukt dat meestal niet.

    Bij het oplossen van problemen is het zeker verstandig, om rekening te houden met menselijke gevoelens en emoties. Maar je laten leiden door opgekropte emoties is net zo min een goede zaak, als als je laten leiden door obsessies, of hysterie. Dan los je namelijk niets op. Je creëert alleen maar grotere problemen. Dat is al zo vaak gedaan. We zien we dagelijks om ons heen gebeuren.

    Om president van Nederland te kunnen worden, zul je eerst het staatsrecht moeten veranderen, of een revolutie, of coup of staatsgreep moeten plegen, om het staatsrecht buiten werking te stellen.

    Het staatsrecht veranderen is een moeizame en langdurige procedure. Daar ben je jaren mee bezig. Thorbecke heeft 170 jaar geleden het staatsrecht goed dichtgetimmerd.

    Het staatsrecht met een revolutie, coup of staatsgreep buiten werking stellen, lijkt me bepaaldelijk niet aan te bevelen. Eer je het beseft, heb je een burgeroorlog aan je broek, die jarenlang kan duren en waarbij heel veel bloed wordt vergoten. Je zult ook erg veel problemen krijgen met de legitimiteit en internationale erkenning. En de kans is groot, dat dat de hele wereld zich ermee gaat bemoeien. Voor je het weet eindig je zelf aan de galg.

    Problemen worden niet opgelost, door tegen een probleem aan te schoppen, zonder een adequate oplossing aan te dragen. Al te vaak wordt er geroepen, dat men dit of dat niet wil. Maar ik verneem zelden wat men wel wil. En goed doordachte oplossingen blijven meestal achterwege. Misschien is het verstandig, om eerst wat huiswerk te doen, voor je vanuit opgekropte emoties gaat schreeuwen.

    P.S. Hiermee beëindig ik deze discussie.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 22 november 2018 om 10:37

    Een regering moet neutraal zijn.

    Jij krijgt ook een functie.
    Tegen oprechte christenen in ‘mijn ‘regering’ heb ik geen bezwaar, maar ‘mijn regering’ zal neutraal blijven.

    Ik tolereer in ‘mijn regering’ geen leugenaars, huichelaars, graaiers, dierenmishandelaars, pedofielen, dieven, psychopaten, narcisten en ‘deugers’ met ‘koprot’.

    Ik wou dat ik de kans kreeg…

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Oeps 21 november 2018 om 22:30

    http://www.pateo.nl/HTML/NL/PateoPedia/Personen.htm

    Die ‘Pateo’ van jou durft nogal wat te beweren over Israël en Geert Wlders:
    Moet je onderstaande video eens bekijken.

    Vanaf 38:20

    http://www.pateo.nl/HTML/NL/Pateo_TV/PateoTV033.htm

    Ik geloof meteen dat er meer aan de hand is dan wij weten en dat de wereld bol staat van de rottigheid, maar sommige dingen gaan me écht te ver.

    Like

  • Paul Zwueste zegt:

   Oeps.
   Laat dat verdomde koningshuis er buiten!
   Doe normaal man!
   Dan doe je al gek genoeg man!

   “Dames en Heren…”
   Mag ik u voorstellen, Oeps zèlf.
   De officiële koningsgatlikker!!!

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Verwarrend soms die Oeps.
    Spreekt ie Tistochwat aan, staat er onder toch Dames en Heren.
    Wie bedoeld ie nou eigenlijk, er zit geen enkele logica in tegen wie hij het nou heeft.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 22 november 2018 om 07:12

    Spreekt ie Tistochwat aan, staat er onder toch Dames en Heren.

    Dat is de ‘handtekening’ van Oeps, zijn ‘huisstijl’.

    Like

   • Ik hoop dat het je voldoening geeft, die kon(t)ings-gat obsessie van jou, dan levert je bijdrage nog iets op. Inhoudelijk kom je niet mee. Maar dat weet je zelf ook wel. Ik zal maar niet naar je leeftijd vragen……

    Like

   • BertG. zegt:

    Misschien dan ook maar 1 bedenken bij elke reactie.
    De groeten van Pinkeltje.

    Like

 10. laura van der storm zegt:

  Prima stuk! Het is maar een idee, maar kunnen wij als gelijk gestemden niet een soort financiëel potje oprichten? Dit, om stukken als bv deze van de heer Schilder als ingezonden brief te plaatsen in de Telegraaf. Het gaat mij er niet om dat Rutte dit leest, het gaat mij erom dat lezers dit lezen en wakker worden geschud. Zo zijn er nog genoeg onderwerpen voor een ingezonden brief, bv klimaat, zorg en noem maar op. De lezers moeten worden door drongen hoe ze door deze regering op het verkeerde been worden gezet. Neem alleen maar de uitspraak van dit kabinet dat we er met zijn allen financiëel op vooruit gaan, terwijl vandaag bekend werd dat de kosten voor levensonderhoud alleen maar oplopen. Voor mij geen nieuws, maar kunnen we dat niet landelijk laten weten?

  Like

  • Inge zegt:

   Ben hier helemaal voor, ben wel benieuwt of kranten het zullen plaatsen. Al denk ik dat er via internet meer mensen bereikt kunnen worden en het kan dan nog gratis ook.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ laura van der storm 21 november 2018 om 01:11

   Een nobel streven, maar paarlen voor de zwijnen.

   Het zouden dure ‘ingezonden brieven’ worden.
   Hebt u al eens gekeken naar de tarieven?

   https://www.advertentiegroothandel.nl/adverteren-in-de-krant/krant/de-telegraaf?gclid=EAIaIQobChMI7Pvi8ejl3gIV0ed3Ch203ADMEAAYASAAEgIqo_D_BwE

   Sorry, maar daar zou ik geen cent aan uitgeven.

   Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Op zich vind ik het een heel goed idee.

    Op de een of andere manier moet het volk op de hoogte worden gebracht van de gruwelijke plannen van de misdadige EU. En niet iereen zit op interrnet en leest de site van Bron. Die is nog gratis ook!

    Aan de andere kant: Veel info komt nog wel in de krant. Denk aan het krankzinnige idee om Europeanen hier een dag te laten werken en dan een WW uitkering kunnen innen.

    Helaas is het ook veel te duur.

    Geliked door 1 persoon

   • Misschien zelf een krantje maken met artikelen en lidmaatschapsgeld vragen, maar dat zou vermoedelijk alleen voor eigen parochie zijn. Aan de andere kant zou er misschien een crowdfund opgezet kunnen worden om, laat maar zeggen, een jaar lang een advertentie te plaatsen met een link naar e.j. bron en misschien wat andere sites. Met daarvoor een korte maar krachtige intro die de nieuwgierigheid opwekt……… Wachters heeft gelijk wanneer zei zegt dat er veel info nog wel in de krant komt, maar ook heel veel niet en dat merk ik aan kennissen en familileden die nog touw of kranten lezen of het NOS bekijken en luisteren……….m.a.w. iets doen………..

    Like

  • ronjaspers zegt:

   laura van der storm.De telegraaf heeft vroeger met de nazi,s geheuld,en bijna heel europa wordt door de nazi bilderberg groep geregeerd dus geen kans van slagen.

   Like

  • Tineke zegt:

   De telegraaf publiceert alleen EU propaganda.
   Deze krant is allang niet onafhankelijk meer.
   Zij zijn een verlengstuk van de Haagse maffia.

   Geliked door 2 people

 11. N.E. Derlander zegt:

  Het laffe gedrag (of is het gedram) van Rutte III in optima forma………….

  Het is allemaal zo doorzichtig. Van Nieuwenhuizen (VVD/Rutte III) kondigt aan € 600.000.000,– te willen gaan uitgeven aan waterbeheer, want milieu. Maar doet niks aan Schiphol en het (veel te) grote aantal milieuvervuilende vliegbewegingen.

  De pensioenbesprekingen zijn geklapt. Rutte III zal binnenkort waarschijnlijk wel met forse strafmaatregelen komen, want burgers.

  Geliked door 3 people

  • Bob Koster zegt:

   “Doet niks aan het (veel te grote) aantal milieuvervuilende vliegbewegingen”. Maar hoe moet dat dan met al die mensen die willen vliegen? En met kiwi’s uit N-Zeeland, wijn uit Argentinië, rozen uit Afrika? Mijn oplossing is: maak vliegreizen en luchttransport twee keer zo duur.

   Like

 12. Joep Tours zegt:

  Kk pillen

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Ik ben bezig het Nederlandse volk te verraden Allahu Akbar

  Geliked door 3 people

 14. Peter zegt:

  Precies ,zo is het .

  Like

 15. wauso zegt:

  Rutte kan hier niks aan doen. Wij wel ! Hij heeft de ziekte ‘opgekropt sperma’. En het wordt dus hoognodig tijd dat hij eens over een ‘wijf’ kruipt ! Ik wil ook nog wel een Hoer voor deze gierigaard betalen (dan ben ik nog goedkoop uit). Door zijn ziekte speelt hij voor Hoer voor Unilever en Shell. Is liegen en bedriegen zijn 2e natuur geworden. Als het ‘opgekropt sperma’ te hoog komt te zitten krijgt hij minachtingsbuien naar gewone mensen toe. Het wordt dus de hoogste tijd want de nood is groot en aan de ‘man’ ! Welke vrouw wil zich opofferen voor het land om dit ziekelijk type te ‘helpen’ !

  Geliked door 1 persoon

 16. bozeoudeman zegt:

  Zolang de deur wagenwijd open blijft staan voor tuig en parasieten, zolang wij in Nederland geen soort vijfsterrenbeweging hebben die een eind maakt aan de corrupte politiek,de asieladvocaatuur en andere schooiers die over de ruggen van gewone mensen zich rijk stelen, zolang we dat tuig niet eens aanpakken, zolang hebzuchtige schoften als Rosenmuller zich weer glunderend presenteren in de politieke arena, en ga nog maar een tijdje zo door, zolang zal er in Nederland niets ten goede veranderen en zullen er meer en meer parasiterende groepjes allochtonen bijkomen, die allemaal heel erg zielig zijn en dus via gestoorde witte idioten geholpen moeten worden. Er zijn straks meer allochtone miljonairs dan autochtone in Nederland. Zolang autochtonen zich in het nauw blijven laten jagen en massaal te stom blijven om eindelijke ook eens voor eigen belang te kiezen, zo lang zal het nog erger en erger worden. Tientallen miljoenen schurken staan als ‘migranten’ klaar om ons te overspoelen met hun Wekker/Sylvana/Obama/Soros ‘verrijking’. Kiest u maar.

  Geliked door 2 people

 17. Steven zegt:

  Rutte schreeuwt toch altijd ‘we sluiten niemand uit’? blijkbaar dus wel. In HUN ogen zijnde ‘populisten’ worden immers overal uitgesloten. Zwarte piet haters mogen midden in het georganiseerde evenement staat te schreeuwen..maar ben je tegen islam, dan wordt of de demonstratie verboden, of je mag ergens op een industrieterrein op een veldje je beklag doen waar niemand het hoort. Maar we sluiten niemand uit hoor.

  Ik denk dat het een beter idee is om mensen met kleine kinderen voortaan zelf in groepsverband het sinterklaas feest te laten vieren. Huur collectief een zaaltje en bezorg de kids een leuke dag…dan weet je immers zeker dat je kids niet staan te huilen lands de kant.
  Om je kinderen geen TRAUMA te bezorgen is dit een beter alternatief.

  Like

 18. Stef zegt:

  Vannacht had ik een heerlijke droom.
  Ik kwam tijdens mijn avondwandeling Rutte tegen.

  Geliked door 2 people

 19. BertG. zegt:

  Ik zei het al, als rutte zich er mee gaat bemoeien, dan gaat het fout.
  En inderdaad, alles is vast gelopen. Die man kan alleen maar iets slopen.
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2018/11/21/rutte-bij-het-pensioenoverleg-foute-boel/

  Geliked door 3 people

 20. Jan zegt:

  De Graaf(PVV) v Becker(VVD); ‘Onder Rutte worden er jaarlijks immigratie records verbroken!’

  Ik vrees dat lieve meid Bente Becker het niet lang zal maken in de VVD, teveel PVV sympathie, véél te aardig
  Kuzu is weer de eeuwige smeerlap.

  Geliked door 1 persoon

 21. Jan zegt:

  Tjé, wat is Bente Becker lekker op gang

  Becker(VVD) v Kuzu(DENK); ‘Nederland is een democratisch land, dat kan ik van Turkije niet zeggen!’

  Geliked door 2 people

 22. Harry zegt:

  Prima verhaal weer van de heer Schilder .
  Inderdaad , Rutte is tuig , leugenachtig verraderlijk tuig .
  Kun je dat aan hem afzien ?
  Misschien niet meteen , maar je hebt onder het geboefte ook gewone criminelen met een boeventronie en je hebt witte boordencriminelen , die niet meteen herkenbaar zijn .
  Rutte hoort bij de laatste categorie .
  Alleen op den duur ga je toch anders naar hem kijken .
  Als je beter oplet zie je toch een pokdalige boeventronie .
  Misschien zit ie in de overgangsfase .

  Waarom wordt dat soort lui nou ook nog zo oud ?
  Kok , Lubbers , Van Agt …………………

  Geliked door 1 persoon

  • Joshua zegt:

   Parasieten worden oud omdat zij nooit ergens moeite voor hoefden te doen en nooit gewerkt hebben.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Joshua 22 november 2018 om 07:18

    Parasieten worden oud omdat zij nooit ergens moeite voor hoefden te doen en nooit gewerkt hebben.

    De voornaamste reden dat parasieten oud worden, is omdat ze nergens over hoeven te piekeren.
    Zie de ‘oranjes’. Ze hoeven zich geen seconde ergens zorgen over te maken.
    Elk probleem wordt door ‘hun’ door ons betaalde leger personeel opgelost.

    En van hinderlijke ‘papierwinkels’ van bijv. de belastingdienst hebben ze ook geen last.

    Wat doen die patsers eigenlijk de hele dag, behalve overal vakantieparadijzen en andere materiële zaken aankopen?

    Like

   • BertG. zegt:

    Waarom denk je dat er hier zoveel mensen aan de drank zitten.
    We leven hier midden in een compleet gekkenhuis, en kunnen er alleen maar naar kijken.
    https://www.ad.nl/binnenland/trimbos-14-procent-van-volwassen-nederlanders-is-risicodrinker~a3202d3f/

    Geliked door 1 persoon

 23. Hovawart zegt:

  Het is een Gotspe, een keiharde smack in the face van de Nederlandse burgers, alsof Iemand die zijn vader en moeder vermoordt, en vervolgens de rechter om clementie vraagt omdat hij wees is. het plannetje om een voormalige politieke miljonair met dodelijke linksche tendenties voor de Groen-Linksche-Looney-Lobby in de Nederlandsche Senaat op het pluche te zetten, om het karwei, (het opheffen van het Hollandsche gedachtengoed) op een hoger echelon af te maken….
  Professor Pim was het éérste dodelijke slachtoffer van de Groene Khmer, de coalitiepartijen van weleer, een besloten wereld van mensen die precies weten hoe alles in elkaar zat, die je weten te vinden als ze het met je oneens waren, maar alles wel in een stiekeme sfeer. dezelfde gezichten ”die bijna allemaal hun fiat gaven aan het koninklijk mandaat,” en de PvdA het handwerk deed om Nederlands populisme en nationalisme te vermoorden en te begraven……en wij afscheid konden nemen van onze democratie.

  Geliked door 2 people

 24. koddebeier zegt:

  En de grootste leugenaar van Nederland die constant de bevolking belazerd !

  Geliked door 1 persoon

 25. sjuad zegt:

  Ach,, Rutte.
  Tis en blijft een geweldig politiek fenomeen.
  Een wara triofreen.
  Volkomen geklutst,, volkomen ASociaal.

  Like

 26. Henk Beije zegt:

  Waar was Rutte bij de demonstratie van PEGIDA ?
  Toen zij wilden demonstreren in Utrecht en daar belaagd werden door moslims,en de burgemeester de demonstratie afblies.
  Daar hoorde je Rutte niet over,dat deze mensen beschermd hadden moeten worden tegen dat moslim gespuis.
  Nee,Rutte doet goed mee met de afbraak van ons eens zo mooie Nederland !!

  Geliked door 3 people

 27. Aegolius cs zegt:

  Hoe komt het dat Mark Rutte al vele keren minister-president is geworden? Zomaar door de VVD?
  Neen… aan het kiessysteem (…) zal het niet liggen. Ook niet door het navolgend (in)formatieproces. Het Huis zal er niets mee te maken hebben, ondanks beëdiging ministers en Shell natuurlijk ook niet. Neeeehh, ook Bilderberg niet en wie heeft er ’n loge in de Vrijmetselarij? Worden mensen in Nederland “omgekocht” via fiscaliteiten? Dát zou een ingang kunnen zijn…….
  Allemaal onzin voor de NIET fiscaal armtierige burger waarvan de grondwet hen bestuurlijk gelijke behandeling waarborgt.
  Dat zien we terug aan o.a. ziekenhuizen die door verzekeraars de nek wordt omgedraaid. Wachtlijsten overal en…….
  Het pensioen overleg met de vakbonden is geploft omdat de regering vasthoudt “aan werken tot je doodgaat”, en ja wat nog meer, zoals woonruimte dat zoals in de eind jaren ’50 begin ’60 niet langer meer beschikbaar is?! U kunt nog meer aanvullen:…………
  Goed gedaan Rutte!

  Geliked door 1 persoon

 28. Henk.V zegt:

  Prima stuk, heer Schilder 🙂 Helemaal mee eens.

  Like

 29. Dix zegt:

  mooi geschreven en ja rutte hoort deze woorden niet te roepen hij is toch een van de hoogste rangen van nederland hij hoort toch van elke nederlander te houden alle nederlanders toch die belasting betalen en die iets bijdragen aan de samenleving ? Goh rutteben jij blij dat je van alle nederlanders bent die toch wel van hun cultuur tradiets houden, ga niet mensen aso noemen die voor tradities zijn en er voor willen gaan debopruiers horen niet bij een kinderfeest te gaan staan op de dag zelf ben maar blij dat we nog rustig zijn want als je frankrijk bijhaalt wat daar het volk in opstand komt en daar alleen maar om de benzineprijzen . Nee rutte de meeste mensen zijn er klaar mee dat er telkens de verkeerde kant wordt ingekeken u hoort van alle nederlanders te houden wat u doet is opruien…..

  Like

 30. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Ik zou een geste en het gevolg daarvan naar de zwarte MINDERheid met de roetpiet niet begrijpen lees ik net. Allereerst mogen u en ik van mening verschillen maar wat ik iig wèl begrijp en hoe ik er vervolgens over denk is het volgende: met dat Sylvana en haar eveneens half Nederlands/half Engels sprekende opruiers de roetpiet als toenadering niet willen accepteren, maken zij duidelijk dat het hen daar helemaal niet om gaat. Het gaat ze om opruien, onrust stoken en wraak nemen voor wat ruim 160 jaar (dat zijn ruim 7 generaties!) geleden is afgeschaft, en daarvoor is voor hen klaarblijkelijk alles geoorloofd. Alles wat zij erbij halen is doelbewust uit het Amerikaanse geïmporteerd (vandaar ook in het Engels, de VN is zeer ruim Amerikaans (zwart) vertegenwoordigd) maar heeft h e l e m a a l NIETS met Sinterklaas, laat staan met de Amerikaanse cultuur te maken. Wat hebben u en ik in vredesnaam met Amerika te maken!? Met dit NIET willen accepteren van een tegemoetkoming hebben zij, mijns inziens, hun ware aard getoont (blijven zoeken en zuigen) en is wat mij betreft elke andere tegemoetkoming passé. Klaar met de ‘discussie’ over zwarte piet. Piet blijft hiermee wat mij betreft zwart! Wordt oud-Hollands eieren gooien de nieuwe jaarlijkse traditie?

  P.S. Heeft u Jensen gezien? Eindelijk wekelijks een ander – realistisch! – geluid op tv zonder dat dit door de NOS en/of VARA wordt gemanipuleerd! Hulde!

  Like

 31. Tistochwat zegt:

  http://www.mediacourant.nl/2018/11/rtl-4-ontslaat-marc-van-der-linden-op-staande-voet/

  Marc van der Linden is op staande voet ontslagen als royaltykenner van RTL Boulevard vanwege uit de hand gelopen cocaïnegebruik. Die opvallende bewering doet opiniemaker Jan Roos vandaag op Twitter.

  Jullie kennen die dikzak toch wel, die die ‘oranjes’ altijd zo kwijlend stond af te likken?
  Zou het waar zijn?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s