Zwitserland treedt vooreerst niet toe tot VN-migratiepact: beslissing uitgesteld wegens verzet in het parlement

Screenshot_61

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Nu is het definitief duidelijk: Zwitserland zal niet aan de conferentietafel zitten. De Zwitserse regering heeft vandaag een motie van minister van Buitenlandse Zaken Ignazio Cassis aangenomen om eerst het parlementaire debat af te wachten, voordat de regering definitief een standpunt inneemt. Daarom zou Zwitserland op 10 en 11 december 2018 niet deelnemen aan de conferentie in Marrakesh, deelt de Zwitserse regering mee.

politikstube

Men zou er echter nog steeds van overtuigd zijn dat het pact overeen zou komen met de belangen van Zwitserland. Gezien de voorbehouden in het parlement trapt de regering nu op de rem. Op dit moment lopen er in het parlement meerdere initiatieven, die eisen dat de regering niet alleen over toestemming of afwijzing betreffende het pact kan beslissen, maar dat het parlement het laatste woord heeft. In de herfstzitting, die volgende week begint, zullen de parlementsleden er over debatteren.

(www.blick.ch)

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Vluchtelingen", Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Derde Wereld, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Nationalisme, Patriottisme, soevereiniteit, Verenigde Naties, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zwitserland. Bookmark de permalink .

12 reacties op Zwitserland treedt vooreerst niet toe tot VN-migratiepact: beslissing uitgesteld wegens verzet in het parlement

 1. Ruud zegt:

  Als het pact toch niet juridisch bindend is, waarom dan ondertekenen? Kan Rutte eens haarfijn uitleggen waarom je als land in een mogelijk moeilijke positie manoeuvreren als die slechts onbekende risico’s inhoudt? Of wil hij ons voor de zoveelste keer besodemieteren!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   In België kennen we nu ook dezelfde situatie.
   De grootste partij van het land, NVA, gaat niet akkoord met de ondertekening van het verdrag.
   Dat betekent dat Premier Michel de keus heeft tòch te tekenen, en daarmee een regeringscrisis te veroorzaken, met als gevolg nieuwe verkiezingen, of niet te tekenen.

   Voor mij is het duidelijk dat België het vervloekte verdrag dus ook niet zal ondertekenen omdat nieuwe verkiezingen rampzalig zullen zijn voor de liberalen en de linkse partijen…!

   Nu Nederland nog…!!!

   Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Eindelijk een regering met hersens, die luistert naar het volk. Kan je van nederland niet zeggen, dat wordt geregeerd door landverraders o.l.v. de laplul rutte.

  Geliked door 2 people

 3. Elisah zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/11/VN-Migratiepact-is-volgens-volkenstrafrecht-legalisering-van-genocide

  VN Migratiepact is volgens volkenstrafrecht legalisering van genocide’

  Voorzitter Duits parlementair comité: VN Migratiepact heeft wel degelijk rechtskracht en zet alles op zijn kop – Oostenrijk, Tsjechië, Kroatië, Bulgarije, Zwitserland en Estland weigeren te ondertekenen – Na het Migratiepact komt ook het VN Vluchtelingenpact: Rijke landen moeten opvang migranten in andere landen permanent gaan financieren

  De massa immigratie uit Afrika en het Midden Oosten naar het Westen, en in het bijzonder het VN Migratiepact dat steeds meer landen weigeren te ondertekenen, is volgens paragraaf 6 van het volkerenstrafrecht niets minder dan de legalisering van genocide. In 1996 namen de VN en het Duitse parlement nog resoluties aan waarmee de massa immigratie van Chinezen naar Tibet werd veroordeeld als ‘volkerenmoord’, omdat daarmee de oorspronkelijke cultuur van de Tibetanen stapsgewijs zou worden uitgewist. Waarom gaat de Tweede Kamer dan zonder debat instemmen met een pact –dat wel degelijk rechtskracht heeft- dat de verdwijning van onze huidige cultuur bezegelt?

  Geliked door 1 persoon

 4. Jules Vismale zegt:

  Gelukkig proberen ze zelfs in Noord-Afrika al om de illegale migranten en nepvluchtelingen richting Europa tegen te houden volgens dit artikel:

  BAM! Libische autoriteiten zetten traangas in om nepvluchtelingen van boot af te dwingen

  Ze weigerden namelijk om het schip te verlaten zolang ze nog in Noord-Afrika waren.

  De Libische autoriteiten hebben ongeveer anderhalve week lang geprobeerd te onderhandelen (dat haalt met dat soort uitschot toch vrijwel niets uit!) met grote groep illegale migranten die verstapt zaten op een vrachtschip. Met dat schip hoopten ze natuurlijk om de oversteek te maken naar Europa. Helaas voor hen zorgde Libië ervoor dat het schip (gelukkig!) niet kon uitvaren.

  De autoriteiten deden hun uiterste best om de “vluchtelingen” ervan te overtuigen dat ze allemaal vreedzaam van het schip moesten komen, maar die weigerden dat permanent. Pas als het schip in het beloofde Europa was aangekomen wilden ze van boord. Er werd constant onderhandeld, er werden dreigementen geuit… het had allemaal (zoals begrijpelijk!) geen enkele zin.

  Tot vandaag. Toen besloten de autoriteiten namelijk om ein-de-lijk eens écht in te gaan grijpen. Daarbij ging het er behoorlijk hardhandig aan toe — dat moet uiteindelijk gezegd worden. Zo werd er onder meer traangas ingezet en raakte een “onbekend aantal” nepvluchtelingen gewond.
  En dat is trouwens ook helemaal niet zo erg gezien het geweld dat dit soort uitvreters geregeld uithalen met hun “redders” omdat zij vaak zo ondankbaar zijn als de pest!

  Hoe dan ook, de actie was wat Libië betreft ontzettend succesvol: er werden namelijk maar liefst 92 “vluchtelingen” van boord gesleept. En het is te hopen dat ze gewoon daar blijven omdat Europa hen tenslotte kan missen als kiespijn!)

  Natuurlijk zullen bepaalde Europese politici (laten zij anders gewoon ZELF maar op een dergelijke boot gaan varen en dan richting het Midden-Oosten waar hen beslist GEEN brood, bad, bed etc. te wachten staat maar gewoon een aantal vliegende kogels om hun oeren heen!) wel opnieuw weer klagen dat het allemaal nogal hardhandig afgehandeld is, maar je vraagt je af hoe Libië dit anders had kunnen oplossen?
  Ook ik ben zeker geen voorstander van geweld, maar op een gegeven moment moet je als staat toch iets. Je kunt dit soort types niet steeds maar weer hun zin geven want dat is hetzelfde als dat je bij blèrende en oververwende kinderen geen grenzen stelt!

  Dus laten meerdere landen het goed voorbeeld van Zwitserland volgen en dat afschuwelijke VN-migratiepact in geen eeuwigheid ooit gaan ondertekenen!

  Geliked door 1 persoon

 5. droevige mof zegt:

  Dit citaat van geennieuws slaat de spijker op z’n kop.
  “In feite kun je de hele migratiepolitiek kort samenvatten in 2 regels, of je besteed werk uit in goedkope lonen landen, hetgeen bij de Gutmenschen op protest stoot vanwege de in hun ogen slechte lokale arbeidsomstandigheden of… en dat is de oplossing van de GFMD, je haalt goedkope arbeidskrachten naar Europa, waarna ze om niet te ‘discrimineren’ uiteindelijk het zelfde zullen moeten verdienen als de autochtone werkkracht.”
  http://www.geennieuws.com/2018/11/wie-zit-er-achter-het-vn-migratiepact-het-ontbrekende-puzzelstukje-duitsland/

  Like

 6. Steven zegt:

  Zwitserland toont dan volgens Timmerfrans hun ‘menselijkheid’ niet om het land te vernietigen door asielmoordenaars…

  Like

  • Saeftinghe zegt:

   Waarom neemt b.v. Saudi Arabie geen enkele vluchteling op?
   De taal is gelijk, de “godsdienst” is gelijk, het klimaat is gelijk, er is geld genoeg, er is redelijke orde.

   Er werken heel wat NIET Arabische buitenlanders in Saudie Arabie, dus werkgelegenheid genoeg.

   Het lijkt me het meest voor de hand liggend land om naar toe te vluchten.
   Het kan te voet, dus geen kosten voor de mensensmokkelaars.

   Wat zie ik over ´t hoofd?

   Zouden die Saudies mogelijk beter hun soortgenoten kennen (of zelfkennis hebben) en ze daarom niet toelaten?

   Kan Rutte cs. me dat eens uitleggen?

   Like

   • Steven zegt:

    Je ziet over het hoofd dat het nou eenmaal JUIST de bedoeling is om Europa te vernietigen. Het zijn gewoon gemaakte afspraken om NEP-vluchtelingen naar Europa te transporteren (daar is nou eenmaal oorlogje voor gecreëerd om mensen op de vlucht te krijgen).
    Tuurlijk kunnen ze die wegrenners wel opnemen in Saudie Arabie, maar dan verandert er NIKS en is de aangewakkerde oorlog ook voor niks geweest. Het doel van afspraken is om héél Europa te laten overspoelen door Moslims en Afrikanen en de blanke bevolking uit te roeien. Helaas werken bepaalde oostblok landen niet goed mee aan genocide op de eigen bevolking.. dus is dat alvast een tegenvaller voor het KRAPUUL in Brussel!
    Maar als de Europese bevolking niet snel gaat overstappen op hevig verzet.. dan zullen we inderdaad worden UITGEROEID…

    Like

 7. AEZ zegt:

  STIK GOE….Een voorbeeld voor Nederland. Maar het is hier aan de Noordzee MUISSTIL; helaas !!! Vrees het ergste voor dit NL kikkerland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s