Identitaire Beweging: Symbolische begrafenis voor het Duitse parlement

 

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse regering wil met de komende ondertekening van het VN-migratiepact de huidige, mislukte immigratiepolitiek graag voortzetten en zelfs uitbreiden. We zouden ons er echter aan moeten herinneren, dat deze politiek al reële slachtoffers heeft geëist. Lukasz Urban, Fabrizia di Lorenzo, Victoria Sachenko, Nada Cizmarova zijn slechts de namen van enkele mensen die het slachtoffer zijn geworden van radicaalislamitische terreuraanslagen.

politikstube

De daders kwamen door de politiek van de open grenzen illegaal naar Europa – hun volgens het rechtsstaatbeginsel geboden uitzetting werd echter verzuimd. Multiculti en massa-immigratie zijn mislukt. De politiek moet daar eindelijk consequenties aan verbinden. De talrijke slachtoffers herinneren ons eraan om de nagedachtenis in stand te houden.

Daarom voerden activisten van de Identitaire Beweging afgelopen donderdagmorgen een symbolische begrafenis uit op het grasveld voor de Duitse Rijksdag in Berlijn, in de onmiddellijke nabijheid van de bondskanselarij. Wij willen de aandacht vestigen op de doden van multiculti en islamisering en dit gegraven graf voor de Rijksdag achterlaten als waarschuwing voor de ondertekening van het migratiepact. Daar, in de rijksdag en de bondskanselarij, werden de fatale beslissingen van de massa-immigratie genomen en precies hier moeten we een duidelijk signaal afgeven.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

7 reacties op Identitaire Beweging: Symbolische begrafenis voor het Duitse parlement

 1. droevige mof zegt:

  Van de parallelle samenleving naar de parallelle staat. De roman Ruhrkent beschrijft een concrete dystopie. Noord-Rijnland-Westfalen wordt een islamitische parallelle staat in Duitsland. De Duitsers moeten aanpassen of verdwijnen. De sharia is de wettelijke norm.
  In de no-go-gebieden van veel duitse steden is de dystopie al heel lang bittere realiteit.
  http://www.pi-news.net/2018/11/von-der-parallelgesellschaft-zum-parallelstaat/

  Like

 2. Peter zegt:

  Een plaatje zegt meer dan duizend woorden !

  Like

 3. Willem Sterk zegt:

  Droevige mof, het is erger dan verschrikkelijk. Hoe hebben ze zo stom en naief kunnen zijn. De geniale langzame invasie zonder wapens gebruik makend van tolerantie, vrijheid van meningsuiting en godsdienst, mooipraterij, zielig en slachtoffer zijn, taqiya, kitman, tawrya en murana.

  Like

 4. Willem Sterk zegt:

  Oh, was ik vergeten. En het werkt, ze trappen erin. Las ergens anders dat A. Merkel een van de architecten van het ” Marrakesh” verdrag is, dat verklaart ook weer het en en ander. En dan krijgen we ook nog een “Solar minimum”, een ijstijd binnenkort.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Het zou zoveel beter zijn als Merkel in die kist lag dan had Duitsland nog een kans

  Like

 6. Bert zegt:

  De voornaamste oorzaak van de huidige situatie ligt in het feit dat wij geregeerd worden door mensen met een linkse agenda die het cultureel marxisme in praktijk brengen. In landen elders waar de linkse agenda niet aan de macht is – zoals Oost Europa – daar bestaat dit probleem niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s