Kolonisatie van Nederland door niet-westerse migranten vordert gestaag

Screenshot_83

(Door: “The Edgy Veggie”)

Het kan u niet ontgaan zijn: het straatbeeld in Nederland is de afgelopen decennia nogal drastisch veranderd. Omvolking is een zeer beladen en voor veel mensen ‘enge’ term, en wie het in de mond neemt, wordt vrijwel direct weggezet als nazi of rechts-extremist. Dat moeten we niet hebben natuurlijk, daarom zal ik de term kolonisatie gebruiken. Dat dekt de lading namelijk ook wel aardig, vind ik.

Volgens Wikipedia wordt onder kolonisatie het volgende verstaan:

“Het vestigen van een deel van de eigen bevolking in een landstreek die nog niet door het eigen volk bewoond wordt. Dat kan in een onbewoond, onontgonnen gebied zijn, maar het kan ook een vestiging zijn in ‘vreemd’ gebied tussen de daar al aanwezige ‘vreemde’ bevolking. Kolonisatie bestaat al zo lang als de mens grond bebouwt.”

Bron: wikipedia

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Kolonisatie van Nederland door niet-westerse migranten vordert gestaag

 1. Ruud zegt:

  Oftewel PENETRATION PACIFIQUE OFWEL LANDVERRAAD OFWEL VOLKSVERLAKKERIJ

  Like

 2. Peter zegt:

  Vanmiddag fietste ik in mijn geliefde Den Haag door de Brandstraat.
  Eens stond daar een prachtige kerk.
  Nu staan er huizen met “kunstzinnige “afbeeldingen van moskeeën op de muren geschilderd.
  In een met neon verlicht café zitten Turkse mannen spelletjes te doen. Turkse kinderen waren aan het spelen en spraken TURKS met elkaar. Een aantal meisjes fietste voorbij met hoofddoekjes en zwarte sjaals. Omvolking zullen we maar zeggen.
  Kijk nog even naar het plaatje van wat is geweest en nu verloren is gegaan.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/H.H._Engelbewaarderskerk_(Den_Haag)

  Like

  • Steven zegt:

   Imposant gebouw.. Zonde..

   Transvaal is tegenwoordig een ̶m̶u̶l̶t̶i̶c̶u̶l̶t̶u̶r̶e̶l̶e̶ allochtonen wijk.

   Ze zijn héél Nederland naar de afgrond aan het trekken.. en omliggende landen gaan bijna gelijk op.
   Het is er sinds de jaren 80 beetje bij beetje zonder dat iemand er iets achter zocht doorgedrukt…maar sinds 2015 hebben ze ineens enorme haast waardoor het veel mensen gaat opvallen wat nu werkelijk de bedoeling is…

   Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Peter

   Dat was al aan de hand 40 jaar terug op de Vaillantlaan.

   Like

 3. Steven zegt:

  Zeg dat wel.. ik was eerder deze avond even naar de Appie.. Nieuwe winkel.. nieuwe wijk.. en ik kwam alleen maar buitenlanders tegen.
  Het gaat gewoon IRRITEREN zoveel kom je overal tegen.

  Like

 4. QENQ5 zegt:

  Halsema zegt dat Amsterdam geen boerkaverbod gaat handhaven. Dat is volgens onze Femke “onbespreekbaar”.

  Dat betekent de facto dat ze zegt de wet niet te gaan handhaven. Dat is een grote stap voor een burgemeester om dat te zeggen

  Weet iemand wat de (wettelijke, strafrechtelijke) consequenties voor Halsema zijn met haar uitspraken, en zullen zijn als ze straks weigert de wet te handhaven?

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Dan zullen vreemde, tot nu toe onbekende praktijken, ook wel in de EU / NL gaan voorkomen !
  * / *
  Een Soedanees verkoopt zijn dochter op “Facebook” voor 500 koeien, 3 auto’s en 10.000 dollar.
  FACEBOOK VINDT HET O.K.

  Facebook heeft een Soedanese familie toegestaan hun dochter aan de man te brengen bij opbod.
  Het jonge meisje van 16 jaar is ondertussen getrouwd ! ! , [ met de hoogste bieder ? ]
  Facebook die normaliter “mensenhandel” verbiedt op zijn Site, heeft dit bericht doorgelaten.
  BRON:
  Dreuz.info
  ************
  Soedan, het land waar de waarde van meisjes in koeien wordt geteld.
  https://www.aufeminin.com/news-societe/sud-soudan-ce-pays-ou-la-valeur-des-filles-se-compte-en-vaches-s552546.html

  Like

  • kampersrene zegt:

   Was dat zijn dochter….. die naast de fiere vader staat …nog voor geen 5 kanarie -pietjes Nu facebook gestart is met mensenhandel ….ik heb nog een oud lief , die maar mij niet kan vergeten ….zij vindt dat ik enorm trek op Charles Bronson ….haar lievelings acteur voor een nieuwe Mercedes moogt ge haar hebben .ik zal het eerstdaags op facebook plaatsen ….en…. met koeien kan ik niets doen….

   Like

  • Pietersen zegt:

   Welk een schone taak ligt hier voor Halsema ipv nu Amsterdam te verzieken.

   Like

  • alwine kerkhof zegt:

   Hij heeft nog 8 vrouwen. Hoop koeien moet die vent hebben zeg.

   Like

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Lang heb ik gedacht dat het aan mijn leeftijd lag dat ik me groen en geel ergerde (wel toepasselijk in Den Haag !) aan het zich voltrekkende multiculturele drama. Buurt na buurt zie je verpauperen, het is als een olievlek op het water.
  Soms kun je er ook (op een trieste manier) om glimlachen.
  In een poging om de multicultuur bij iedereen door de strot te duwen zie je dat in dure Vinexwijken stukjes zitten met wat men tegenwoordig noemt ‘sociale huurwoningen’.
  Ik ben nog uit de tijd dat een arbeider geen eigen huis kon kopen en dus in een huurwoning woonde, daar was niks sociaals aan maar pure noodzaak.
  Maar voor ik afdwaal, er kwam dus eens een monteur van Staedion bij mij aan de deur voor een of ander klusje, terwijl wij wat aan de praat raakten vertelde hij dat hij juist in een blok huurhuizen bij het Parijsplein (Wateringse Veld) had gewerkt, die waren toen net een jaar of twee opgeleverd, en hij vertelde dat hij van de ene in de andere verbazing viel, trappenhuizen vol rommel en graffiti, woningen die compleet uitgewoond waren en ga zo maar door en ineens drong het tot me door, het was me al met enige regelmaat opgevallen dat er precies bij dat blok altijd supermarktkarretjes weggegooid werden als oud vuil en dat de auto’s daar altijd schots en scheef geparkeerd stonden.
  “Sociale woningbouw” dus.
  Je bek val echter open als je weet dat de overkant precies gespiegeld is met exact dezelfde huizen maar dat zijn koophuizen die de bewoners voor heel veel geld hebben gekocht. Maar dat was voordat bekend was dat de overkant….. Moet ik er nog bij vertellen dat dit geen goed deed aan de toekomstige verkoopprijs ?

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Im Almere is het al niet beter. Prachtige eengezinswoningen worden er gebouwd..hele wijken komen uit de grond..
   Mensen die een huis kopen komen automatisch ook tussen sociale woningbouw te wonen…het lijkt bijna wel OPZET.
   Efin..die mooie eengezinswoningen die er gebouwd worden… alleen maar Allochtonen..en merendeel is zwart.
   Van Almere Buiten tot Almere Poort (begin tot eind) zit helemaal volgedouwd met allochtonen.. waar ze allemaal vandaan komen is mij een raadsel.
   Iedere nieuwe wijk is na een paar jaar al een pokkezooi…
   De criminaliteit tiert welig hier de laatste jaren.. maar dat is schijnbaar het doel wat onze regering voor ogen heeft.

   Geliked door 1 persoon

   • Edgy Veggie zegt:

    Het lijkt wel een complot en het gebeurt overal in Europa.Ik ben beslist geen racist en wat diversiteit kan mijns inziens geen kwaad, maar wat er de afgelopen twintig, dertig jaar is gebeurd is werkelijk ten hemel schreiend. Hoe haal je het als overheid zijnde in je botte kop om nog eens 100.000 moslims (in de vorm van Syriërs) binnen te halen terwijl je weet dat de integratie van moslims die hier al tientallen jaren wonen al zo moeizaam verloopt?? Ik heb het al vaker gezegd; je moet geen mensen binnen halen uit een cultuur die haaks op de onze staat. Dat geldt niet alleen voor moslims, maar ook voor bijvoorbeeld Eritreeërs en Somaliërs. Die mensen hebben hier he-le-maal NIETS te zoeken.Maar als ik dat zeg wordt ik uiteraard meten weer als nazi weggezet!

    Like

 8. BertG. zegt:

  Ik kom hier ook er steeds meer tegen die van top tot teen geheel in het zwart er bij lopen, alleen hun gezicht en handen zijn nog vrij.
  Nooit zal ik daar aan kunnen wennen.

  Geliked door 2 people

 9. Bert zegt:

  Politici vertellen hun onderdanen wat ze moeten denken en wat ze moeten doen. Zo werkt linkse politiek. Nederlanders slikken nu eenmaal alles en als ze iets zien of horen wat niet past, dan kijken ze gewoon weg. Deze partijen gaan gewoon door met hun machtspolitiek omdat de kiezers toch weer op hen stemmen. Ze hoeven zich niets aan te trekken van de burger, want ze kunnen de burger van alles wijsmaken.

  Like

 10. Herman Peter zegt:

  Er valt weinig toe te voegen aan al deze berichten vol van kommer en leed ..het is zover gekomen dat ,waar ik vroeger jaloers was op de Nederlanders omdat ze in een prachtig land woonden waar zowat alles leuker was dan in mijn geboorteland “België”..Muziek kledij,winkels,mentaliteit,vrijheid van meningsuiting,,infrastructuur,het beleid in het algemen en vooral de vrijheid …Als volwassene kostte het mij absoluut niet de minste moeite of twijfel om in mijn favoriete land te gaan wonen ..een gezin te stichten en een Hollandse vrouw en dochter te hebben ,nu momenteel blij ben dat ik uit “MIJN “Nederland ben weggevlucht ..want mijn nederland is het nederland niet meer van weleer..Mijn Nederland is overompeld geworden door diverse rassen die er niet thuishoren ,door criminelen die ongstoord hun gangen kunnen gaan ,en de boel verzieken ,overvallen ,verkrachtingen Drugsverkoop ,en dit alles onder het welwillend oog van een zwakke in-treurige regering,van een politie die hun taak niet mogen uitvoeren ,van een overheid die niet bij machte is de wet te handhaven ..gelukkig ben ik mijn Nederland kunnen ontvluchten en sterft elke dag mijn verband met nederland stukje bij stukje af en ben ik blij dat ik weggegaan ben en weet dat ik nooit meer zal terugkeren ..!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s