Seehofer beschermt criminelen, maar niet de eigen burgers!

Screenshot_77

Minister van Binnenlandse Zaken tegen repatriëring naar Syrië! Seehofer beschermt criminelen, maar niet de eigen burgers!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Geen uitzettingen naar Syrië, ook niet van criminelen: wat betreft Horst Seehofer staat het welzijn van de eigen bevolking naar het schijnt op de laatste plaats. Hij vindt de veiligheid van moordenaars en verkrachters, die het asielsysteem en ons gastrecht misbruiken, blijkbaar belangrijker dan de veiligheid van de eigen burgers.

Omdat Syrië een burgeroorlog-land zou zijn, wil Seehofer ook Syrische criminelen en geweldplegers hier houden en neemt hij op de koop toe dat de openbare ruimte in Duitsland zelf steeds meer een risicogebied wordt. Deze logica is niet te volgen. Wie zware misdaden pleegt, heeft zijn gastrecht verspeeld en heeft blijkbaar niet zoveel “behoefte aan bescherming” als hij beweert.

Horst Seehofer zou zich nodig moeten herinneren dat hij als minister van Binnenlandse Zaken de eigen burgers moet beschermen.

(www.welt.de)

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Seehofer beschermt criminelen, maar niet de eigen burgers!

 1. Henk der Niederlander zegt:

  Hmmm.
  Is het in west Europa anders dan.
  Nee dus, behalve Italie.

  Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Wellicht zou men in Duitsland de doodstraf weer in ere kunnen herstellen. Lijkt me een goed alternatief zolang uitzetten nog geen optie is. Het voorkomt overigens ook een hoop gedoe met langdurende uitzettingsprocedures. Uitvoeringstechnici die het neutraliseringsproces kunnen voltooien, zijn gelet op de huidige politieke ontwikkelingen, meer dan royaal voorhanden.

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Als ze de eigen burgers al niet in bescherming nemen, niet op willen sluiten, niet uit willen zetten… dan krijgen ze ook de doodstraf NIET.

   Like

   • Steven zegt:

    Ik denk eerder dat ze het slachtoffer nog voor het gerecht halen als je het al overleefd. Zo mesjokke zijn ze al in Europa.
    Nu nog even de soevereiniteit opgeven en het is gebeurt…

    Geliked door 1 persoon

  • Judge zegt:

   Aangepaste (cultuurgerichte) strafmaatregelen die in het openbaar voltrokken dienen te worden waarbij langdurige marteling aan de doodstaf vooraf moet gaan!

   Like

 3. droevige mof zegt:

  Seehofer wordt ook Drehhofer genoemd (drehen = draaien) omdat zijn jasje altijd in de wind waait. Hij is volkomen onbetrouwbaar. Zijn vrouw, zijn vriendin plus kindje en zijn kiezers kunnen hierover meepraten.
  http://m.news.de/politik/855643941/horst-seehofer-privat-mit-ehe-frau-karin-verheiratet-drei-kinder-mit-frau-1-uneheliches-kind-nach-affaere/1/

  Geliked door 1 persoon

 4. Marijke zegt:

  Ja ongelofelijk hoe wij autochtone burgers steeds achtergesteld worden door onze overheden. Idem dito met werk.

  Like

 5. Ronald B zegt:

  Kun je zien dat de meeste lui in de politiek er alleen voor het geld zitten!!! Seehofer is één grote draaier en is bang om zijn centjes te verliezen……zoals de meeste lui in de politiek, dus….Wel respect coor Alice Weidel!!! De Duitsers proberen via smerige trucs haar weg te pesten vanwege de geldstortingen…..Als er één politicus EERLIJK is, dan is het Alice Weidel!!., Respect voor deze mooie vrouw!!!

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Er wordt veel gesproken over EU-samenwerking op allerlei gebied. Gezond-verstand-rechts zou de regeringen eens moeten aanspreken op een hechte samenwerking om migranten, die door de rechter een verblijfsvergunning zijn geweigerd zo snel mogelijk het land, resp. de EU uit te zetten. Dit geldt met name voor Syriërs nu op één provincie na Syrië is bevrijd van de moslim-rebellen en opposanten.
  Het hier langer ‘in bescherming’ nemen van gevluchte Syriërs is eigenlijk partij kiezen tegen de heersende regering. Steun bij het opnieuw een plaats in Syrië zoeken is op zijn plaats gezien de gigantische vernielingen die aangericht zijn tijdens de oorlog. Daar moet het wel bij blijven want de grond voor vluchten uit oorlogsgebied is vervallen.

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  We stevenen af op een blank christelijke genocide/oorlog maar aan de reacties van de mensen die hier reageren die schijnen het niet te begrijpen

  Like

 8. Peter zegt:

  Liever bestellen ze daar nog een lading betonblokken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s