Duitse regering weet niet hoeveel moskeeën er in Duitsland zijn

Screenshot_90

(Vertaling: E.J. Bron)

Bijna dagelijks lezen we in de lokale kranten dat er ergens weer een moskee gepland of geopend wordt. Daarbij gaat het meestal om moskeeën van de DITIB of van de Ahmadiyya-gemeente, die beide, ieder op zijn eigen manier, vlijtig de politieke islam in Duitsland verbreiden.

journalistenwatch

Nu organiseert het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken eind november voor het eerst sinds jaren weer een Duitse Islam-conferentie. Met het oog op de gastenlijst voor de conferentie verklaarde staatssecretaris van Binnenlandse Zaken Markus Kerber (CDU) dat deze een afbeelding zou zijn van de gehele bandbreedte van de islam in Duitsland; van scherpe critici tot aan islamverenigingen toe. Kerber zei tegen de “Bild-Zeitung”: “We hebben de volledige bandbreedte van het islamitische leven in Duitsland uitgenodigd: individuen, maar ook kleine, nieuw opgerichte verenigingen en organisaties, maar ook de traditionele overkoepelende moskeeverenigingen. We willen gezamenlijk discussiëren en vastleggen welke thema´s er de komende 3 jaar naar voren gebracht moeten worden.”

De staatssecretaris zou openstaan voor een debat over de invoering van een moskeebelasting in Duitsland. “Het doel moet zijn dat de moskeeën in Duitsland niet meer afhankelijk zijn van financiële hulp uit het buitenland. Of een moskeebelasting, die immers alleen maar door de leden van de desbetreffende religiegemeenschap opgebracht zou moeten worden, een oplossing is, moeten de religiegemeenschappen zelf beslissen”, aldus Kerber.

Dat het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken überhaupt geen overzicht heeft over het aantal moskeeën, dus de omvang van de islamisering, van dit land, kun je zien aan de uitspraak van Kerber dat het belangrijk zou zijn om meer informatie in Duitsland te krijgen, niet in de laatste plaats over het aantal moskeeën.

Kerber zei dat Duitsland weliswaar “geen register”, maar lijsten uit de deelstaten nodig zou hebben. “In principe zouden 16 lijsten van de deelstaten al volstaan. Dan zouden we niet langer zijn aangewezen op schattingen over het aantal moskeeën en we zouden weten waar de islam gedoceerd wordt en wie dat financiert.”

Men weet dus helemaal niet waar de islam gedoceerd wordt en wie dat allemaal financiert. Wat een brevet van onvermogen, wat een onverschilligheid.

Hoezeer de politieke islam al aan terrein gewonnen heeft, kom je uit deze melding te weten:

Voor de nieuwe start van de Islam-conferentie waarschuwen deelnemers voor een herhaling van het debat of de islam bij Duitsland hoort. Gastheer Horst Seehofer (CSU) heeft dit bij zijn ambtsaanvaarding als minister van Binnenlandse Zaken ontkend. “Het zou verwoestend zijn wanneer het opnieuw alleen om deze vraag gaat”, zei Bülent Uçar, leider van het Centrum voor Islamitische Theologie in Osnabrück.

“We zijn hier geboren, Duitsland is ons thuisland, de islam onze religie”, zei Aydin Süer, die samen met andere academici de Alhambra Vereniging heeft opgericht. “Ik wil er niet over discussiëren of de islam bij Duitsland hoort, maar welke islam bij Duitsland hoort”, zei de liberale islamitische publicist en extremismedeskundige Ahmad Mansour. “Het gaat om een Duitse islam als alternatief voor een uit het buitenland aangestuurde islam.”

Seehofer´s staatssecretaris Markus Kerber, die de Islam-conferentie voorbereidt, probeert de zaak te sussen: “Deze Islam-conferentie dient bij te dragen aan de samenhang”, zei hij. “We willen ons bezighouden met de concrete alledaagse problemen van de in Duitsland levende moslims.” Minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer heeft als start van de conferentie woensdag een kernbetoog aangekondigd.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, moralisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Duitse regering weet niet hoeveel moskeeën er in Duitsland zijn

 1. Tineke zegt:

  ”Duitse regering weet niet hoeveel moskeeën er in Duitsland zijn”

  Hoeft ook niet,ze financieren ze zelf immers.
  Van de kerken weten ze het waarschijnlijk wel.
  Die zijn nog op 1 hand te tellen…..

  Geliked door 1 persoon

 2. Wachteres zegt:

  “Ik wil er niet over discussiëren of de islam bij Duitsland hoort, maar welke islam bij Duitsland hoort”, zei de liberale islamitische publicist en extremismedeskundige Ahmad Mansour.

  Volgens Erdogan en anderen is er maar één islam.

  Geliked door 1 persoon

 3. Steven zegt:

  We willen gezamenlijk discussiëren en vastleggen welke thema´s er de komende 3 jaar naar voren gebracht moeten worden.”

  Dat is simpel (en dat mag niet uitlekken)
  – Invoering Sharia-wet
  – Meer islam scholen
  – Meer indoctrinatie om de islam te promoten
  – Opsluiten of uitmoorden van ‘populisten’

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Klopt. Men kan geen mosketen tellen. Voordat je het weet is er weer een bij. Gaat vaak zo simpel. Doe 3 moslims in een buurthuis, laat ze daar bidden en ……..alweer een moskeet erbij.
  Vervolgens blijven enkele normale mensen weg en gaan de moslims eisen stellen aan de ruimte, want niet halal en ze willen ook nog hun audi ergens kunnen zetten. Dan kloppen ze aan bij Erdogan voor een erkend haatprediker en wat geld: klaar. Dit werkt ook met huizen, scholen en bedrijfsgebouwen. Uw overheid werkt hier aan mee.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ik zou zeggen daar waar ’n samenscholing van maximaal twee moslims voorkomt, is de wet op het verbod van moskeeën van kracht, en moet dientengevolge direct gehandhaafd worden!!!

   Like

 5. “Duitse regering weet niet hoeveel moskeeën er in Duitsland zijn” Geen wonder iedereen zou zo’n beetje de tel kwijt raken in Gemaniestan, maar vergis je niet in Nederland zijn er ook meer dan 500 moskeeën de meeste vallen nauwelijks op, omdat ze zijn gevestigd in voormalige scholen, garages, kantoorpanden of kerken.

  Like

 6. Horatius zegt:

  Een Islam-conferentie in Duitsland met de volgende agendapunten: het stapsgewijs invoeren van de shariawetgeving en op termijn het instellen van een religieuze politie om de orde te kunnen handhaven in de talloze moslimenclaves. Want de islam is nu eenmaal een prominent onderdeel van de Duitse multiculturele samenleving.

  Waar zou het anders over moeten gaan?
  Het doorgeven aan de autoriteiten van harde aanwijzingen voor terreuraanslagen door radicale moslims? Vergeet het maar: het zou in strijd zijn met de Koran.

  Wie de hele zaak financiert is van minder belang: of het geld nu komt van de religieuze baardmannen in Saoedi-Arabië of van de Duitse moslimpopulatie zelf, het eindresultaat is toch hetzelfde: namelijk het stichten van een Duits Islamitisch Kalifaat.
  Met de zegen van Angela Merkel, Brussel en Straatsburg.

  De verdere invasie vanuit het Midden-Oosten en Afrika wordt medegefinancierd door George Soros, de steenrijke filantroop met zijn sinistere agenda van omvolking en het ontwrichten van de Westerse samenleving.

  De concrete alledaagse problemen van de moslims in Duitsland: deze bezettingstroepen zien in het oprukkende populisme een gevaar voor hun toekomst en zien graag een censuur of een regelrecht verbod op islam-kritische berichtgevingen op het internet en de overige media.

  Het dragen van een boerka in de openbare ruimte moet worden toegestaan en zelfs worden aangemoedigd in het kader van de Godsdienstvrijheid. Veelwijverij van moslims moet via aangepaste wetgeving worden toegestaan evenals kinderhuwelijken en vrouwenbesnijdenis.
  Voorts een generaal pardon voor de uitgeprocedeerde asielzoekers die nu geen kant meer op kunnen en bij gedwongen terugkeer het risico lopen te worden gemarteld.

  Of die moslims daar voorlopig rustig mee gehouden kunnen worden mag Joost (of Allah) weten maar ter voorkoming van een burgeroorlog zal men enige concessies moeten doen.
  En voor onze Mark Rutte een goed voorbeeld van een min of meer geruisloze islamisering zonder al te veel problemen.
  Nu alleen nog even dat Verdrag van Marrakesh ondertekenen en de islamisering van West-Europa ligt op ramkoers.

  Alleen de voormalige Oostbloklanden weigeren hardnekkig mee te werken aan dit scenario.
  Maar daar zal het nog op te richten EU-leger gedomineerd door Frankrijk en Duitsland in de toekomst wel raad op weten.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Horatius.
   Ga gezellig wat wandelen met de hond of ’n pijp roken in het schuurtje.
   Het is niet anders.
   Je komt de tijd wel door.

   Is maar ’n tip.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 24 november 2018 om 18:11

    Ja, jij hebt makkelijk praten.
    Jij bent al zó stokoud dat je de volledige islamisering van Europa over maximaal 5 -10 jaar niet meer hoeft mee te maken.

    BOFKONT!

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Die Islamisering zullen we allemaal niet meemaken omdat die er gewoon niet komt.
    Dat is het verschil tussen geloven en zeker weten.
    Heeft verder helemaal niks met leeftijden te maken.

    Like

   • Tineke zegt:

    Kun je uitleggen.waarom je dat zo zeker weet Paul?

    Like

 7. AEZ zegt:

  EENS zal de God vn ISRAEL letterlijk ingrijpen en zullen al deze misketen mt de grond gelijk wrdn gemaakt. Al deze mohammedaanse kniekes zullen zich dan MOETEN buigen, voor de Enige Schepper vn Hemel en aarde. De joods-chr. cultuur zal OOIT weer HER-LEVEN, hier in Europa en Amerika. OOIT zal ISRAEL als een reddende broeder worden gezien, maar er is nog een zwaar (politiek/cultureel) pad te bewandelen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Hartstikke leuk!
   Hoeveel goden hebben de mensen zich eigenlijk “geschapen”.
   Moet je je voorstellen, de mens schept zich goden.
   Niet een god maar veel goden.
   Zo zien we hier de eigen Israëlische en geheel gepatenteerde god van Israël verschijnen.
   Hij duikt even op en verdwijnt weer.
   Totdat AEZ (God mag het weten…) hem weer boven water houdt.
   Leuk en bedankt, maar verzin volgende keer echt iets wat steek houdt mijn beste…

   Like

  • Harry zegt:

   Snap je nou niet dat die god van Israël geen poot uit gaat steken , AEZ ?
   Dat heeft ie tot nog toe nooit gedaan en het gaat ook nooit gebeuren .
   Waarom niet ?
   Nou gewoon omdat het een verzinsel is .
   Het is toch van de zotte , dat iets of iemand , wat die “god” ook voor moge stellen , als ie tot nu toe niet ingegrepen heeft , dan zal dat ook nooit zal gebeuren ?
   Is tijd rekken in je belang ?
   Hoe onnozel moet je zijn om je aan een dergelijke strohalm vast te klampen ?
   En de klok tikt dóór , iedere dag nemen de moslims méér terrein in .
   En jij maar wachten , wachten en nog meer wachten !
   Hij komt niet !
   En z’n handlangers ook niet !
   Zodoende ben je medeschuldig aan het voortschrijden van de islam .
   Wachten op iets dat nooit gaat komen .
   En anderen op een dwaalspoor brengen !
   Weet je wie er wél onderweg zijn ?
   De islamtroepen !

   Geliked door 1 persoon

 8. AEZ zegt:

  KIJK UIT , voor de velen zeer giftige Islamitische Adders, onder het maatschappelijke gras. Adderen gebroed is VERDERFELIJK!!!

  Like

 9. Jean zegt:

  Ze markeren met varkensbloed zodat iedereen weet waar zo een haatzaaitent staat.

  Like

 10. Willem Sterk zegt:

  Goed geschreven Horatius, de spijker op z’n kop. In Nederland zijn er zo’n 500 moskeeen, Duitsland is ongeveer 5x zo groot dus een schatting van 2500 moskeeen, misschien wel meer. Hoort de islam in Duitsland, of Europa? Nee natuurlijk niet, er is maar 1 islam, die integreert niet want dat mogen ze niet, ze moeten jihad voeren. Er is idd een geplande invasie gaande, een kolonisatie van de islam in heel Europa en het is zeer triest dat links dit aanmoedigt en ook nog betaalt. Ben bang dat het al te laat is om nog op vreedzame manier opgelost te worden. Dus in de toekomst, geplande zuiveringen en plaatselijke burgeroorlogjes.

  Like

  • Horatius zegt:

   @Willem Sterk,
   Een kans op een burgeroorlog mogen we zeker niet uitsluiten en dan hebben we het nog niet eens over de onderlinge tegenstellingen binnen de islam zelf.

   Ook de soennieten en de sjiieten staan niet bepaald op één lijn, dat blijkt uit de talloze bloedige burgeroorlogen in het Midden-Oosten. Als de moslimpopulatie in West-Europa een bepaald niveau heeft bereikt krijgen we hier exact dezelfde problemen.
   Met dank aan de linkse goedmensen waaronder Femke Halsema die weigert het verbod op het dragen van een boerka in de openbare ruimte uit te voeren, wederom een knieval voor de orthodoxe, dus radicale islam.

   Een zekere vorm van collaboratie met de radicale islam, anders kan ik het echt niet formuleren.

   Like

 11. Aegolius cs zegt:

  Van Nederland weten we het bij de telling *) 2010: 453. Inmiddels zullen dat er vast wel meer zijn.
  Duitsland weet het niet? Dat klopt, soortgelijke info als in NL. Wel een “lijst” van **) Europa moskeeën en Duitsland geeft alleen centrale plaatsen aan.
  Interessant is te lezen op welke plaats/aantallen Spanje in deze reeks staat.
  Een beetje cijfers Nederland extrapoleren versus Duitsland en ja, dat wil Duitsland niet aan de grote klok hangen. Maar zeer zeker weten ze het wel degelijk!

  *) https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_moskee%C3%ABn_in_Nederland

  **) https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_moskee%C3%ABn_in_Europa

  Like

 12. jack black zegt:

  Het intereseert me geen barst hoeveel er zijn !
  Eentje is al een te veel !
  Eruit met die islamtroep !

  Like

 13. David zegt:

  Wanneer er in een plaats (dorp of stad ) een moskee staat, dan is deze plaats van allah
  Dat geloven de moslims
  Ik geloof het niet, ik ben een christen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s