Hoe multiculturalisme-ideologen West-Europa in chaos en verwoesting storten

 

(Door: “Balkanske priče”)

Indonesië, Maleisië, Centraal-Azië en delen van India werden dankzij migratie, bekering en missionering geïslamiseerd. En de regeringen in West-Europa, die zoveel miljoenen moslims binnen hebben gelaten (30 miljoen!), hebben zich nooit voldoende in de Islam verdiept of hebben onvoldoende onderkend dat het niet zozeer gaat om een (“vredelievende”) religie, maar om een (oorlogs)doctrine, die in zijn diepste wezen vijandig staat tegenover alles wat zich niet aan de eigen doctrine onderwerpt (islam = onderwerping). Juichend haalden ze een “godsdienst” binnen, die predikt dat wij allemaal moeten worden vernietigd…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hoe multiculturalisme-ideologen West-Europa in chaos en verwoesting storten

 1. King Arthur zegt:

  Alles gaat volgens het kalergiplan, blanke europese mannen zijn de afgelopen jaren tot watjes gemaakt door de overheden, in hun banen al veelvuldig vervangen door feministische miepen om de hele maatschappij naar de verdommenis te helpen. Verder werken we er met ons belastinggeld aan mee zodat de smerige vvd/cda/demonene666-nsb-ratten ons land kunnen overstromen met compleet debiele criminele bruine ratten.
  Waar blijven de echte mannen?? Volgens mij zijn ze er niet meer of zijn ze als zombies met hun fuck gsm aan het appen. En de “dames” stemmen voornamelijk met hun nattemuts & zieligheidsgevoel op de slinkse kanker, dus zeker dit kleine landje gaat helemaal naar de kloten als we er niets aan doen.

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   De dames hebben ook geen tijd.. want velen zijn bezig om achter het culturele krapuul aan te rennen, of de hoer te spelen om het deze aardige jongetjes naar de zin te maken zodat ze in een dikke auto kunnen rondtoeren..

   Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederlander zegt:

  Zoals vele van de reageerders die al langer hier verblijven is bekend dat Ik een vrij goede band heb met Bulgarije.
  Mijn overleden vriendin was namelijk een Bulgaarse en omdat Ik nogal geintresseert was in de Bulgaarse geschiedenis tot aan de thrassiers toe heb Ik een en ander meegekregen van de Bulgaarse geschiedenis.
  Zoals bekend hebben de Bulgaren 100den jaren onder het ottomaanse juk mogen leven en hun geschiedenis staat niet toe dat zo iets nog een keer gebeurd.
  Ik had allang aan zien komen dat de Bulgaarse regering het pact van Marrakesh nooit zouden ondertekenen, zelfs al zouden er stromingen binnen de regering zijn die dat wel zouden willen.
  Zou de regering het pact wel ondertekenen is het zeker dat punt een deze partijen nooit meer aan de macht kunnen komen en punt twee zou het tot de mogelijkheid leiden dat de regeringsleiders hun leven niet meer zeker zijn.
  Als Ik dit zo neer schrijf klinkt dat naar Nederlandse maatstaven nogal overdreven, maar vergis je niet.
  De Bulgaren gaan heel anders met hun geschiedenis om als de Nederlander.
  Geloof me, zo’n pact zal in Bulgarije nooit doorgang vinden.

  Geliked door 3 people

 3. ronjaspers zegt:

  Dit is al decennia geleden gepland door de “satanische elite”.Die willen een new world order daarvoor moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,ongeveer 500 miljoen blijven er over om als slaaf voor de elite te dienen.In 1975 zijn europa en de europeanen verraden door de raad van europa,islam voor olie, resolutie van straatsburg.De europeanen zijn ontwapend.Defensie kapotbezuinigd,grenzen wagenwijd opengezet.Miljoenen moslims europa binnenhalen waarvan het overgrote deel dieven,moordenaars,verkrachters en pedofielen zijn,dit is een garantie voor een genocide/oorlog.Gecondoleerd iedereen met jullie aanstaande geweldadige dood.(sorry dat ik een beetje cynisch ben.)

  Like

 4. Elisah zegt:

  Off topic, maar niet in het nieuws te zien, er was alleen een melding van dode vogels in den Haag.

  Like

 5. Bob Koster zegt:

  Geef de schuld maar aan de dealer, zei de heroïne junkie.
  Geef de schuld maar aan Straatsburg, zei de olie junkie.
  Geef de schuld maar aan Bilderberg, vrijmetselaars, agenda 21, Soros, Satan, buitenaardsen. Of de joden, doet het ook altijd goed.
  Ik word zóó moe van dat afschuiven van eigen verantwoordelijkheid. Kijk eerst eens naar jezelf en je junkie-gedrag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s