Moslimgezin foltert dochter – rechter vindt warme woorden en natuurlijk een mild vonnis

Screenshot_91

Jonge geïntegreerde moslima´s wandelen door de Leopoldstraße in München.

(Door: “SKB” – Vertaling: E.J. Bron)

Rechter uit Beieren stelt vast: psychische foltering, toebrengen van lichamelijk letsel en vrijheidsberoving zijn een “deelaspect” van de islamitische cultuur.

Schlüsselkinder

Een Syrisch gezin reageerde met foltering voor zijn 17-jarige dochter, die verliefd werd op de verkeerde jongeman. Een rechter in München reageerde desondanks vol begrip en vonniste met milde voorwaardelijke straffen. Opnieuw een vonnis en duidelijk signaal aan Merkel´s geïmporteerde goudstukken wat de Duitse politiek en haar gerechtsdienaren in de rechtszalen onder een geslaagde integratie verstaan.

Wat was er gebeurd: de jonge vrouw, wier naam en verblijfplaats Justitie geheim houdt – wat wordt er door de autoriteiten tegenwoordig eigenlijk niet als “geheim of top secret” beoordeeld als het om de “geslaagde integratie” gaat? – had iets vreselijks misdaan. Ze werd verliefd op een jonge Afghaan. Een kort moment echter herinnerde de rechter Robert Grain uit München zich het waardebegrip van onze westelijke cultuur en braakte hij er een “u zou zich moeten schamen” uit richting de Syrische ouders.

Waardebegrip

Dat de jonge vrouw verliefd was geworden op een man, die door het gezin noch voorzien noch uitgezocht was, kan in de islam natuurlijk helemaal niet. Zo was het vonnis in het gezin snel gesproken:

De jonge vrouw werd unaniem door het gezin bestraft met een met het sharia-recht overeenkomende foltering: de vader, moeder en de broer sloten de jonge vrouw drie dagen in huis op om haar te pijnigen. Ze moest “als een hond” op de grond hurken, stelde de voorzittende rechter vast. Ze kreeg geen eten en drinken en bovendien schopten de gezinsleden de dochter/zuster in haar gezicht. Ze moest met haar tong de wc-deksel schoonlikken. Daarna werd de “familieschande” ontvoerd en zou in haar Syrische thuisland – we zijn niet verbaasd – gedwongen uitgehuwelijkt worden.

Rechter Grain: “Dat is verachtelijk!” Dag twee van de foltering onderstreepte nogmaals de islamitische opvoedingsgedachte: op de tweede dag zou de vader ermee gedreigd hebben de dochter met een mes de keel door te snijden.

Nu was rechter Grain verontwaardigd: “Met cultuur heeft uw gedrag echter niets te maken”, stelde Grain vast. “Ze is verliefd geworden”, aldus Grain, en daarna: “U leeft bij ons in een cultuur waar men dat mag. Hier bestaat geen verschil tussen man en vrouw”. De dochter zou met een krasse psychische foltering zijn bestraft en eventjes leek het erop alsof de rechter uit zijn geheel eigen opvoeding-dogma migranten te bekritiseren, ontwaakte en boven zichzelf uitsteeg.

Pas toen de dochter op school een leraar in vertrouwen nam, kon het bureau jeugdzorg ingeschakeld worden. Het meisje werd eerst uit huis geplaatst, maar het lukte de familie om haar enkele dagen later voor de school de pas af te snijden en haar dwars door Duitsland te slepen. De minderjarige zou in Syrië uitgehuwelijkt worden. Pas toen de politie de vader oppakte, droeg de familie het meisje over.

“U woont al zes jaar in dit land. U spreekt geen Duits, zit alleen maar in huis, neemt geen deel aan het leven. In uw cultuur heeft de vrouw een lagere positie dan de man.” Dat vindt rechter Grain letterlijk “van lotje getikt”.

Psychische foltering, toebrengen van lichamelijk letsel en vrijheidsberoving een “deelaspect” van de islamitische cultuur

Hij zou zoiets nog nooit hebben meegemaakt in 15 jaar (opmerking redactie: waar leeft en werkt deze rechter?). dit “deelaspect van de cultuur” zou hij afwijzen. De familie zou de dochter als een hond behandeld hebben, dat zou verachtelijk zijn. Overigens werd de familie met dit milde oordeel met fluwelen handschoentjes aangepakt, omdat de dochter daar nadrukkelijk om verzocht. De beulen kregen politiek gewenst een voorwaardelijke straf. Proceswaarnemers zijn verontwaardigd. Een Duitse familie, die zich buiten de waardegemeenschap beweegt en een familielid drie dagen lang folteringen, vrijheidsberoving (wat hier zelfs helemaal niet veroordeeld werd) en zou bedreigen met moord, zou niet zijn weggekomen met een gevangenisstraf van minder dan 5-7 jaar.

À propos geslaagde integratie van moslims in Duitsland

Criminele politici uit de oude partijen, die met hun politiek van de massa-immigratie de genocide op de Duitsers plannen, jubelen:

Berlijn – De meeste mensen met buitenlandse wortels zijn volgens een onderzoek op dit moment beter in Duitsland geïntegreerd dan tien jaar geleden – aldus de inschatting van de geënquêteerden met een migratieachtergrond zelf. Dat staat in de woensdag gepubliceerde “Migrantenmilieu-Survey 2018”. “De overgrote meerderheid beschouwt zichzelf volledig vanzelfsprekend als deel van de samenleving”, staat er in het onderzoek van de Federale Organisatie voor Wonen en Stadsontwikkeling (VHW) in Berlijn.

Bron:
https://schluesselkindblog.com
Door: “SKB”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Moslimgezin foltert dochter – rechter vindt warme woorden en natuurlijk een mild vonnis

 1. En zo gaat duitsland en Europa naar de kloten toe. Met dank aan de geschifte rechtspraak. Je kan het ook klassenjustitie kunnen noemen en zo is het ook.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Natuurlijk gaat Duitsland en de rest van Europa naar de kloten, maar dat is toch fantastisch!!!
   Wil jij leven in ’n Europa dat de islam in ’n uitzonderingspositie stelt en houdt?
   Natuurlijk niet.

   Laat de boel maar op ’n verschrikkelijke manier naar de klote gaan, daaruit zal het nieuwe islam-vrije Europa herrijzen!!!

   Like

   • willie zegt:

    @ Paul ”Laat de boel maar op ’n verschrikkelijke manier naar de klote gaan, daaruit zal het nieuwe islam-vrije Europa herrijzen!!!”
    Wishful thinking ??, I am afraid so

    Geliked door 2 people

   • willie zegt:

    Kijk Paul , of je t nu ”liked” of niet :zoals de situatie nu is kunnen we alleen maar ”naar de kloten gaan” maw we zijn veroordeeld, ten dode opgeschreven !!! Nee , geen negatieve idee , DE REALITEIT

    Like

 2. AEZ zegt:

  Dus…dit wrdt GE DOOGD. Het is pure fysieke en psychische MIS HAN DE LING. “Oei…als wij dit zouden doen, dan wrdn we de bak ingestuurd”. Een corrigerende tik op de vingers wordt al jaren als fysieke mishandeling gezien. Vandaar, dat zoveel islamieten emotioneel psychisch zo beschadigd zijn. “Enorm verward, is nog zacht uitgedrukt”.

  Geliked door 2 people

  • Er zijn geen geïntegreerde moslims. Er zijn alleen moslims. Lees de koran en u zullen de schellen van de ogen vallen, om eens in bijbelse termen te spreken. Koop een koran bij het nederlands islamitisch genootschap. Die geven de koran uit in het nederlands. Die uitgave wordt gesubsidieerd door de belastingdienst (uw geld dus). Door het lezen van de koran en het besef dat, alles wat daarin genoemd staat aan geweldpleging en moord ten aanzien van andersdenkenden en afvalligen, nog net zo actueel is als 1400 jaar geleden. De oorlog in Joegoslavië (met name Sarajevo ) heeft geleerd dat buren, moslims en christenen onder Tito vreedzaam naast elkaar leefden en daarna in de opgelaaide godsdienststrijd , elkaar de keel afsneden. Dat gaat weer gebeuren is mijn absolute, heilige overtuiging. Moslims wachten alleen om tot de aanval over te gaan tot ze sterk genoeg zijn om Nederland en Europa over te nemen. Uiteraard met behulp van Ankara, c.s.

   Geliked door 3 people

   • ronezerman zegt:

    Scherp gezien, scherpschutter! We worden overspoeld door moslims en onze samenleving is doordrenkt met tikkende tijdbommen, die altijd en overal onverwacht kunnen ontploffen; mensen die nooooit zullen assimileren! Zie bv de golven van hoofddoekjes Ron E

    Geliked door 1 persoon

   • Bob Koster zegt:

    Beste scherpschutter, wie een koran van het islamitisch genootschap koopt kan er zeker van zijn dat hij besodemieterd wordt (taqqya). Er bestaat al heel lang een uitstekende vertaling (niet gesubsidieerd) van prof Kramers, bewerkt door Hans Jansen. Ook Mohammed B wist dat niet, die plukte Engelse (taqqya) vertalingen van het internet.
    Ik heb ook nog een ‘hertaling’ van Kader Abdolah waarin sura’s beginnen met “Allah is lief”. U bent dus gewaarschuwd.

    Like

  • Mr D. Umass zegt:

   “Enorm verward, is nog zacht uitgedrukt”.
   Enorm geschift door inteelt zou ik zeggen..

   Like

 3. Petra DeBoer zegt:

  Die rechter is ook van lotje getikt.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ruud zegt:

  Veel rechters staan op het punt hun onaantastbaar te achten vonnis te verliezen. In ieder geval kunnen ze bij zichzelf te rade gaan hoe deze ernstige ontwikkeling te verklaren.

  Geliked door 1 persoon

 5. Heniusz zegt:

  “De overgrote meerderheid beschouwt zichzelf volledig vanzelfsprekend als deel van de samenleving”, staat er in het onderzoek van de Federale Organisatie voor Wonen en Stadsontwikkeling (VHW) in Berlijn. Laatste stukje van de tekst is natuurlijk ook een fantastische uitsmijter. Met samenleving bedoelen ze niets meer en vooral niets meer dat het hun “samenleving” is geworden, dat zijn dan overigens ook gebieden waar je geen autochtoon meer aantreft.

  Geliked door 1 persoon

 6. droevige mof zegt:

  In de originele versie van het artikel is er een tweede deel met een afschuwelijk video waarvan de authenticiteit niet zeker is. Ofwel het is waar,dan is het vreselijk, of het is nep, dan is het ook weerzinwekkend omdat de waarheid slecht genoeg is.
  https://schluesselkindblog.com/2018/11/21/muslim-familie-foltert-tochter-richter-findet-auch-warme-worte-und-natuerlich-ein-mildes-urteil/

  Like

 7. Elisah zegt:

  Bij hoge uitzondering, een rechter met gezond verstand.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s