Sachsen: Aantal crimineel geworden “asielzoekers” drastisch toegenomen

Screenshot_99

(Vertaling: E.J. Bron)

Dresden – Het aantal crimineel geworden “asielzoekers” in de Duitse deelstaat Sachsen in dit jaar duidelijk toegenomen. In de vrijstaat werden 1566 immigranten als zogenaamde veelplegers in het informatiesysteem van de politie geregistreerd. De aantallen stegen van kwartaal tot kwartaal. In het eerste kwartaal van het jaar waren het er nog 1403, in het tweede kwartaal 1472.

Duits - Zuerst

Dat is een omgekeerde trend in vergelijking met vorig jaar, waarin nog sprake was van een continue daling en over het algemeen veel lagere aantallen. De veranderingen zijn echter waarschijnlijk eerder terug te voeren op veranderde criteria. Een “asielzoeker” geldt als veelpleger wanneer hij zich vijfmaal binnen een jaar  als verdachte met delicten openbaarde.

 Sinds het begin van dit jaar gelden als zodanig ook verdachten van minstens twee delicten met een minimumstraf van een jaar gevangenisstraf. In Sachsen gaat het dan vooral om personen uit de Maghreb-landen, van de 1566 buitenlandse veelplegers zijn er elk 276 afkomstig uit Tunesië en Libië. Die worden buitenproportioneel crimineel. Verleden jaar woonden er bijna 2000 Libiërs in Sachsen, van wie 1100 als verdachten geregistreerd werden. Uit Tunesië woonden er 811 personen met een legale verblijfstatus in Sachsen – van hen waren 773 verdachten.

Ongeveer 10% van de veelplegers zit op dit moment in de gevangenis. De helft van hen is afkomstig uit Libië, Tunesië of Georgië. Echter slechts 42 van deze veelplegers werden tot augustus van dit jaar uitgezet, hoewel er eigenlijk alleen al 700 Libiërs uitgezet zouden moeten worden.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Sachsen: Aantal crimineel geworden “asielzoekers” drastisch toegenomen

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Je zou het niet verwacht hebben.
  Sarc modus off

  Daarbij gaat het nog om op welke manier de data verzameld worden.
  Het zou zo maar mogelijk kunnen zijn dat het aantal moslim criminelen nog veel hoger ligt.
  Godverdomme betrap Ik mezelf toch weer op xenofobie.

  Like

 2. Judge zegt:

  Als er een advertentie geplaatst zou worden waarin medewerkers op executieplaatsen worden gezocht……zouden er vele miljoenen kandidaten op af komen!

  Like

 3. kampersrene zegt:

  Wat hadden ze nu verwacht van die zogezegde goudklompjes

  Like

 4. BertG. zegt:

  Het zijn geen crimineel geworden “asielzoekers”.
  Crimineel waren ze al, daarom zijn ze hier ook heen gegaan.
  Omdat er hier geen gevolgen zijn voor hun criminelen gedrag, anders dan waar ze vandaan komen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Sachsen: Aantal crimineel geworden “asielzoekers” drastisch toegenomen! | eunmask

 6. Cathja zegt:

  Het zijn niet alleen criminelen, maar zij weten ook dat er in Duitsland veel geld te halen is. Bovendien wordt hen weinig straf opgelegd als ze gepakt worden na een delict, en uitzetting ‘kan’ in veel gevallen niet.
  Het vele geld wat ‘hier’ te halen valt heeft dus een enorm aanzuigende werking.
  Ik ben in totaal 5 keer in mijn leven in Tunesië geweest, en heb geconstateerd dat de mensen daar het zout in de pap niet verdienen. Als het je dan bijna in de schoot geworpen wordt, en de pakkans gering is, dan ga je toch je geluk beproeven? Door te stelen en via andere misdrijven, dat scheelt hen werkelijk niets.

  Geliked door 1 persoon

  • Judge zegt:

   Het is wat wij er van maken en denken dat ze zijn. Niet langer om wie schuldig is, maar wie wij vinden die schuldig zijn. Zij opereren in groepsverband, wij zullen handelen in groepsverband. De tijd nadert en ONS recht zal zegevieren!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s