VIDEO: Waarom ze blanke mensen willen vervangen


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Genocide, Globalisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marxisme, New World Order, Racisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Waarom ze blanke mensen willen vervangen

 1. Tineke zegt:

  Het is overal het zelfde liedje.
  Wat we nu zien,is nog maar het begin.
  Zodra dat verdrag van Marrakesh getekend is,gaat het los,en worden we overstroomd.
  En maar het debat blijven voeren met elkaar,maar ondertussen is de uitkomst (althans,voor ons)
  glashelder,
  Wie nu nog denkt,dat dit met een lullige petitie, demo of spandoek op te lossen is,is wat mij betreft geschuffelt.
  Er is geen vreedzame manier meer om dit te stoppen of te keren.
  Ze houden iedereen slapende,met dat geouwehoer aan die talkshowtafels!
  Arme kinderen en kleinkinderen.
  Nederland,kom GVD van de bank af,en achter die televisie vandaan,ga je verdiepen en je huiswerk maken,in plaats van jullie kinderen voor excursie mee te geven naar de moskee.
  Het is inmiddels kwart over 12.

  Geliked door 3 people

  • Petra DeBoer zegt:

   @Tineke, desondanks hoop ik dat de strijd tussen de globalisten en nationalisten zonder oorlogen opgelost kan worden en daar werkt Trump samen met het team van o.a. militairen en bondgenoten hard aan. Als hij de deep state helemaal oprolt dan zijn we van de globalisten af. De VN moet ook helemaal ontmanteld worden evenals de EU.

   Ik geef u helemaal gelijk om mensen op te roepen om zich te verdiepen en hun huiswerk te maken want velen hebben niet door wat er gaande is. De problemen die we in Nederland hebben komen door de deep state en vele landen worden “gegijzeld” door de deep state en kunnen niet anders dan doen wat de deep state wil. Vooral landen met hoge staatsschulden worden gewoon gechanteerd door de deep state om hun beleid uit te voeren en de rode en groene socialisten staan sowieso achter de deep state.

   De deep state is werkelijk overal op deze wereld geïnfiltreerd en hebben vele landen hun wil opgelegd. Of dat nu de onafhankelijkheid van Nederlands Indië was of een coup in de Oekraïne waar de anti EU president werd afgezet en er een pro EU vazal de nieuwe president werd.

   Het is de bedoeling van de deep state dat de VN onze wereldregering word en er geen naties meer zijn en ook geen grenzen. De blanken moeten dood omdat, zoals in de video al word gezegd, die de meeste weerstand geven op de deep state hun beleid.

   We moeten het vooral van Trump hebben in samenwerking van mensen zoals Poetin, Orbán, Salvini en Bolsanaro. Momenteel is er onrust op Haïti en ook dat land is geïnfiltreerd door de deep state. Hillary Clinton heeft een hele nare rol gespeeld in dat land. De crimineel Hillary Clinton heeft nu ook Orbán als haar vijand afgeschilderd op twitter en ik hoop dat hij niet een kogel krijgt van één van haar CIA vriendjes want dat heeft ze vele keren gedaan.

   In elk geval is haar rol in Saoedi Arabië uitgespeeld en haar rol als “hoer van de islam” ook.

   We leven in bizarre tijden en met Gods hulp overwinnen we de deep state. In Washington DC is de deep state in paniek en schieten ze zichzelf dagelijks in de voet. Journalisten van de deep state maar ook politici.

   Vertrouw op het plan, en wie weet hoe de hazen lopen weet de berichten in de pers op zijn juiste waarde te schatten. Trump heeft afgelopen week besloten dat Pakistan geen miljoenen dollars meer krijgt. Is het daarom dat die vreselijk haatprediker nu opgepakt is? Die man die Wilders beschuldigde van ik weet niet wat. In elk geval is er nu ook onrust in Pakistan.

   In Noord-Korea is de deep state ook weg en ook al bericht de linkse pers nauwelijks iets over de positieve ontwikkelingen die daar zijn, toch zijn ze er. Afgelopen week werden bij de grens met Zuid-Korea vele grensposten opgeblazen en hebben militairen van beide zijden elkaar ontmoet op de grens en met elkaar gesproken.

   Er is ook iets met Julian Assange en waarschijnlijk positief want Q volgers denken dat hij is overgebracht naar Gitmo waar hij veilig is en kan helpen tegen de deep state.

   Er zijn dagelijks allemaal ontwikkelingen en ik zie de paniek bij de deep state en hun vazallen, ook die in Nederland of de EU.

   Geliked door 1 persoon

   • Tineke zegt:

    @Petra
    Dank je wel voor je uitgebreide reactie.
    Wat een lange weg te gaan,als ik dit zo allemaal tot me neem,en tot me door laat dringen.
    In Julian Assange heb ik me ook een tijd lang verdiept,en heb lang getwijfeld of hij toch niet in het belang van Hillary Clinton handelde.
    Ik vind het vaak heel lastig om uit te zoeken,wie er aan de goede kant staan,en wie de kluit belazert.

    Je hebt ongelooflijk veel kennis in huis.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Tineke, geen dank en in Julian Assange heb ik me ook nooit zo verdiept evenals Snowden maar omdat het afgelopen week actueel was bij de Q volgers heb ik me maar even ingelezen. Inmiddels heeft de Trump administratie doorgegeven op twitter dat Julian Assange komende dinsdag word gehoord door een rechtbank in Virginia. Julian is nu dus inderdaad in Amerika. Gitmo is ook Amerika ook al is het op Cuba maar daar is hij in elk geval veilig. Voor de zitting in de rechtbank word hij overgevlogen naar Virginia. Daar word beslist of hij vervolgd word of juist niet. Ik ga er vanuit dat hij niet vervolgd word maar juist mee gaat helpen om de deep state te ontmantelen. Er lag een aanklacht tegen hem om hem uit te leveren vanuit Londen maar omdat hij asiel heeft gekregen op de ambassade van Ecuador konden de Engelsen en andere landen niks. Die aanklacht was natuurlijk een aandacht uit de hoed van de deep state om Hillary te beschermen.

    Ik weet in grote lijnen wie er aan de goede kant staat en wie niet en sowieso is Q een hele goede graadmeter plus de volgers. Zij weten heel veel en daar leer ik van. De Trump administratie is bezig om een netwerk van (social) media op te zetten zodat de burgers daar de waarheid lezen en niet de leugens van de msm en gaven gisteren ook door dat Julian dinsdag door de rechtbank word gehoord.

    Ik geniet in elk geval van de paniek van de deep state en hun aanhangers en hoe ze zichzelf in de voeten schieten of ontmaskerd worden. Nu eerst komende dinsdag afwachten en dan 5 december als figuren van de Clinton Foundation onder ede gehoord worden.

    Onderstaande twitter account is van de Trump administratie met de waarheid.

    Geliked door 1 persoon

 2. Japio zegt:

  We krijgen nog heel wat te verduren mensen. Misschien moeten we in Nederland ook in gele vestjes de straat op. Maar dat zal niet gauw gebeuren hier met al dat linkse laffe volk hier.

  Geliked door 3 people

  • Steven zegt:

   Al ga je met groene hesjes de straat op.. het zal niks veranderen, je bent geen gevaar en ze gaan gewoon verder met afbreken.
   Alleen MASSAAL geweld zal nog iets uithalen..zo niet, kijk dan maar gauw op de landkaart waar je straks naartoe wilt vluchten.

   Like

   • Tineke zegt:

    Wil je mij dan meenemen Steven?
    Ik heb namelijk niente cente (je bevind je dan wel met ”goed” volk.

    Like

 3. Ijsbeer zegt:

  Ons grondprobleem prachtig samengevat. We gaan (ondergrondse) netwerken moeten oprichten, als die er al niet zijn, maar hoe meer hoe beter. Onze elites -en via hen onze instituties, justitie, politiek, politie,..- zijn in grote mate schatplichtig aan dat globalitisch roofridder-kapitaal. We kunnen niet meer op hen rekenen, we gaan het zelf moeten doen.

  Like

 4. Ruud zegt:

  Tineke, beter dan je doet is de afschuw hierover niet te verwoorden. We moeten de straat op willen we ONS prachtig Nederland (en van niemand anders) in stand houden voor onze kleinkinderen en hun kinderen!

  Geliked door 3 people

 5. Het is al duidelijk waar het vandaan komt en hoe het geïmplementeerd wordt. Daarom is het noodzakelijk dat natiestaten soevereiniteit houden. Brussel en haar ongekozen Europese ‘bestuurders’ zij er niet voor burgers van Europa maar trachten hen te laten vervangen.

  Like

 6. Henk Beije zegt:

  Laten we de oorlog verklaren aan de moslims in Europa,en ze uit ons gebied verjagen,iets wat in het verleden ook is gedaan in Europa.
  Maar waarom leren we nooit van de lessen uit het verleden ?

  Geliked door 1 persoon

  • AEZ zegt:

   Politici zijn enorm HARDLEERS…En hun opvolgers evenzo. Een enkeling die wel helder vn geest is wrdt buitenspel gezet, of VERMOORD. Denk aan Geert en Pim…

   Like

  • Bert zegt:

   Moslims zijn al in oorlog met ons, dat heet Dar-al-Harb. Het is een oorlog zonder wapens, een demografische oorlog. Die kan alleen gevoerd worden met gelijke wapens.

   Like

 7. van den Hoogenband zegt:

  Eens met vorige spreker. maar zijn we niet te Laat ?? Ben zelf bezig huis te kopen in Hongarije.
  Dit voorjaar op onderzoek .De vluchtende Nederlander naar Hongarije, daar geef je je kut Euro uit voor twee en een half . dus 1200 euro pensioen geef je daar 2500 euro voor uit . en boven 65 jaar gratis O.V.vervoer. geen belasting op inkomsten zoals A.O.W. rechten en pensioen rechten.
  Vlucht voor het te laat is. De prijzen zijn nu nog acceptabel huis prijzen ,
  Misschien is het beter het zinkende schip te verlaten. De Nederlanders Krijgen wat het verdiend,
  De rotzooi waar ze om hebben gesmeekt. O ja nog dit zo goed als moslim vrij.

  Geliked door 2 people

  • AEZ zegt:

   Menig burger vn NL hft NIET om deze ellende gevraagd!!! De regie vn de NWO regeerders achter de schermen is hyperactief!!! Het merendeel vn ht volk hft hier totaal GEEN WEET van!!! De kaarten vn de NWO vrijmetselaars zijn al eeuwen geleden geschud. Onze democratie, is niet zo democratisch als men ons wil doen geloven. We wrdn geleid door satanische demonen!!! Vanaf de zondeval…Arme Schepping, meer en meer in VERVAL.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s