Weekoverzicht van uw Haagse overheid

Screenshot_87

 • Minder vlees eten; “Preventieakkoord” tegen overgewicht, overmatig alcoholgebruik en roken
 • Er komen afspraken over de portiegrootte van koek/snoep/chocola
 • Pilot van € 48 miljoen voor uitgeprocedeerde “asielzoekers”, “Bed-Bad-Brood-akkoord”
 • Harder werken, want lonen stijgen matig

Fijn weekend!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Elisabeth Hunyadi)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in betutteling, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, moralisme, Nederland, Overheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op Weekoverzicht van uw Haagse overheid

 1. kampersrene zegt:

  De overheid weet precies wat goed is voor de Islamieten…Harder werken, want lonen stijgen matig

  Like

 2. Tineke zegt:

  Het is toch Godsgeklaagd,waar die overheid zich allemaal mee denkt te kunnen bemoeien.
  Het wachten is op de ”prikklok” hoe laat we s avonds binnen moeten zijn.

  Liked by 3 people

 3. Peter zegt:

  Ik mis in dit rijtje : Minder islam want deze godsdienst brengt schade toe aan uw lichaam en geest.
  1, door het gebruik van suiker te stimuleren door het Suikerfeest.
  2.door vrouwenlichamen te verminken.
  3. door het leren van aperte nonsens, dat tot waanideeën leidt , uit een destructief boek dat de koran heet.

  Liked by 2 people

 4. Verwarde man zegt:

  Gorbatsjov zei het al, wat wij achter ons gelaten hebben zijn jullie aan het optuigen.

  Liked by 3 people

 5. Republikein zegt:

  Schaatst zij ook?

  Like

 6. Ruud zegt:

  Zet maar eens eerst die handophouders aan het werk en bemoei je niet met ons, stelletje snurkers!

  Liked by 2 people

 7. Steven zegt:

  De overheid weet wat goed voor u is..
  Allemaal redenen om de prijzen te verhogen en nog meer geld binnen te harken… iets anders is het NIET.

  Liked by 2 people

 8. Pingback: Weekoverzicht van uw Haagse overheid | E.J. Bron | toodlessss

 9. AEZ zegt:

  Overigens veel kant&klaar voedsel, dat ons wrdt aangeboden is VERRE van gezond. Alles is letterlijk gesuikerd en dan al die E-nummers. Gif, noem ‘k dit.
  Menig alvleesklier is zwaar versuikerd, kan z’n zuiverende werk niet meer ten volle uitvoeren. Zo is ook menig schildklier fiks ‘versloomd, of sterk opgejaagd’…De klier der klieren kan z’n werk eveneens niet meer ten volle volbrengen. Vandaar ZOVEEL chronisch zieken, in de ‘rijke’ samenlevingen…
  Niet zo lang geleden, ’n ernstig telefoongesprek gevoerd met ht Diabetes Fonds NL….Het is NU hun PLICHT om de politiek aan de oorlel te trekken. Op z’n minst SUIKER-TAX gaan activeren !!! Helaas, ’t bedrijfsleven staat nog steeds, boven de politiek. Heel ZUUR….

  Liked by 1 persoon

  • AEZ zegt:

   Onze lichamen worden feitelijk geleid/ gezuiverd, door het klierenstelsel. De schildklier is hiervan de leiding-gevende!!! Is deze klier loom, dan treed er obesitas op. Waar men zonder medicatie niets tegen kan doen. Dieet alleen, is dis-functioneel. De alvleesklier hft eveneens ’n reinigende functie en werkt nauw samen met de nieren. Maar, is tegenwoordig een sterk versuikerde klier…Vandaar de diabetes-II pest-ziekte in de vele lichamen. Zelfs, jonge pubers lijden al aan Diabetes-II. Terwijl, deze chronische ziekte zo’n twintig jr. geleden nog een ouderdoms-ziekte was!!!

   Like

   • AEZ zegt:

    PS: Lieve mensen, kijk uit met de zoet-stoffen. Deze chemische troep is ook je reinste gif!!! Een gevaar vr de aderen, de snelwegen vn ons bloed!!! Vernauwingen in ht vaatstelsel en hersenvaten, liggen vaak op de lange termijn op de loer. Denk aan klonterig bloed; bloedproppen!!! Natuurlijke suikers, zijn het minst gevaarlijk. De geraffineerde suikers zijn merendeels DODELIJK, op de lange termijn.

    Liked by 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @ AEZ (24 november 2018 om 15:12)

    Dames en Heren.

    Wat een leuke verhaaltjes worden ons op de mauw gespeld. Het is alleen zo jammer, dat de smoesjes niet deugen. En weet u dat het zo erg is, dat de mensen de leugenachtige sprookjes nog geloven ook.

    De mensen hebben altijd suiker gebruikt. Voeger nog meer dan tegenwoordig. En ze werden vroeger ook oud. Mijn ouders, mijn grootouders en mijn overgrootouders gebruikten gebruikten altijd suiker, heel veel suiker zelfs. En ze zijn ook allemaal in de 80 geworden. De mens heeft behoefte aan suiker. Suiker geeft energie. En dat heb je juist nodig, als je hard moet werken.

    Weet u wat wel slecht is ??? Dat zijn die zoetjes en al die goedhouders en al dat geprepareerde voedsel, en al dat gemodificeerde voedsel en al dat genetisch gemanipuleerde voedsel. Dat is allemaal chemische troep. Daar schijn je kanker van te kunnen krijgen. Maar dat wordt onder de pet gehouden of onder de mat geveegd. En aan al die kankerverwekkende stoffen verdienen de grote multinationals wel enorm veel geld.

    En weet u waarom er opeens zo’n propaganda tegen de suikercomsumptie wordt gemaakt ??? Wel, dat is, omdat men de hele suikerbietenoogst nodig heeft om er ethanol van te maken, die door de benzine wordt gemengd. En daar verdienen de Shell en c.s. weer heel veel geld aan.

    Dat diabetes 2, het gevolg zou zijn van overmatig suikergebruik, is een wetenschappelijke veronderstelling, een zogenaamde hypothese, waarvan de validiteit wel algemeen wordt aanvaard, maar nog nooit is bewezen. Als er werkelijk zoveel jonge kinderen aan diabetes 2 zouden lijden, dan is dat juist een aanwijzing, dat er andere oorzaak aan deze ziekte ten grondslag moet liggen, dan overmatig suikerconsumptie. Als overmatig suikergebruik diabetes 2 veroorzaakt, dan zal zich dit pas op middelbare of hogere leeftijd openbaren. Er wordt daarom, ook in wetenschappelijke kringen, steeds meer aan de validiteit van deze hypothese getwijfeld. Iemand, die gediagnostiseerd is met diabetes 2, doet overigens er wel verstandig aan de suikerconsumptie te minderen, omdat suiker niet meer zo goed wordt afgebroken. Er lijkt, zoals zo vaak, sprake te zijn van omdraaiing van oorzaak en gevolg. Niet elke hypothese, die als wetenschap wordt verkondigt, is ook echte wetenschap.

    Liked by 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Om suiker patiënt te worden van teveel suiker, zal je zeker 3 kilo suiker per dag moeten zien weg te werken.
    Vraag dat maar eens aan je huisarts, of je van teveel suiker diabetes kan krijgen.

    Liked by 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik ben het volledig eens met Oeps.

    Like

   • Republikein zegt:

    Oeps, wel slecht voor kleine Jan, raakt in coma.
    Koop stevia.

    Like

 10. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Waar bemoeit die ruttige roverheid zich godverdomme mee. Ik maak zelf wel uit wat en hoeveel ik vreet. Honger laat zich niet in tabelletjes van de diëtistes vatten. Als de dominee spichtig wil zijn, is dat zijn goede recht. Maar hij moet mij zijn dieet niet gaan voorschrijven. Als meneer pastoor een vol gevreten varken wil, moet hij dat zelf weten. Niemand heeft zich ermee te bemoeien wat en hoeveel ik wil eten. Dat bepaal ik zelf !!! Als ik zin heb in chocola, dan eet ik chocola. Als ik behoefte heb aan suiker, of zout, of vet, of alcohol, of wat dan ook, dan eet of drink ik dat, net zoveel ik zelf wil. En daar heeft niemand zich mee te bemoeien !!!

  Van de zomer at ik ergens in een restaurant. Het was kennelijk een restaurant van de “cuisine moderne”. Toen de eigenaresse de rekening bracht, vroeg ik wanneer de maaltijd eindelijk kwam. Zij antwoordde, dat ik die net had gehad. Waarop ik zei, dat het meer op een voorgerechtje leek. Vervolgens keek ik naar de gepeperde rekening en vroeg toen zo luid, dat alle andere gasten het konden horen, waar de dichtstbijzijnde McDonalds was, want ik was niet gewend was, om met honger van tafel te gaan. Ik heb wel betaald, maar geen fooi gegeven en haar een voorspoedig faillissement toegewenst.

  Liked by 1 persoon

  • AEZ zegt:

   @OEPS, 24-11 – 20:38-u…Heel jammer Oeps dat je m’n betoog niet heel erg nadenkend hebt kunnen lezen. Werkelijk in vrijwel alles wat we consumeren zit geraffineerde !!!! (chemisch samengesteld) suiker. De verhoudingen tussen de zouten en de suikers is ook al jaren schots en scheef. Zout heeft namelijk ’n reinigende functie en is daarom ’n belangrijke smaakversterker. Nogmaals…..
   Diabetes-II is jaren een oudedoms-ziekte geweest, maar komt bij steeds jongere mensen ‘om de hoek kijken’. Er zijn niet zonder redenen zo veel chronisch zieken, hier in het land. De atmosfeer is zo gezond niet en de samenlevingen ook al niet.
   “Tja, de NWO trollen weten precies wat NIET goed voor ons burgers is”. Ben blij dat ‘k uit het medisch nest kom en eveneens jaren heb te kampen met ’n dis-functionele schildklier.

   Liked by 2 people

   • AEZ zegt:

    Aanvulling: Spreek dus uit ervaring en wetenschap. Zeg, ’n fijne zondag…

    Like

   • Elisah zegt:

    AEZ, er zijn idd mensen die niet goed kunnen omgaan met voeding en daarom is het belangrijk dat ze, zeker ook de jeugd, op de hoogte zijn van wat ze in hun lichaam proppen en wat een gezond voedingspatroon is.
    Persoonlijk vindt ik dat op school ook aandacht gegeven moet worden aan voeding en wat een lichaam nodig heeft om goed te functioneren.

    Like

   • BertG. zegt:

    Elisah, wat heeft de school er mee te maken dat je goed eet.
    Die kinderen hebben ouders die daar verantwoordelijk voor zijn.
    Dat sommige ouders te beroerd zijn om daar rekening mee te houden, daar gaat die voorlichting weinig bij helpen, als je moeder,zo als gebruikelijk de frituurpan maar weer aan zet om jouw van voeding te voorzien.

    Like

   • Oeps zegt:

    @ AEZ (25 november 2018 om 12:08)

    Dames en Heren.

    Ik struikelde zojuist over het volgende artikel, dat zeer goed aansluit bij deze discussie.

    https://www.wanttoknow.nl/nieuws/zoetstoffen-zijn-giftig-voor-je-darmen/

    Like

  • Harry zegt:

   Goed zo , Oeps !

   Sinds je die godsdienstige onzin-veren van je afgeschud hebt en die rare rekensommetjes die allemaal op 6 eindigden in de ban gedaan hebt , praat je heel zinnig tegen ons .
   Houden zo !

   Liked by 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Zeg het maar niet te hard, dat kan zo weer veranderd zijn.
    Hangt van het artikel af en waar dat over gaat.
    Gaat het over de EU, dan komen alle satan plaatjes en illuminatie verhalen gewoon weer terug.

    Like

  • Elisah zegt:

   Groot gelijk Oeps!

   Liked by 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  Het Klimaatakkoord-Dieet van Rutte 3, voor al uw verkeerde voedingsadviezen en slechte gewoontes.

  Liked by 1 persoon

 12. BertG. zegt:

  De VVD gaat met het Preventieakkoord finaal door de pomp.
  Alcohol wordt het nieuwe roken, rokers als criminelen aan de kant gezet.
  Het Nationaal Preventieakkoord is totale gekte! Laat ze allereerst dat woord ‘nationaal’ schrappen. Het akkoord gaat over roken, drinken en obesitas, maar de mensen die roken, drinken en te dik zijn, zijn niet betrokken. Het is óver hen, zónder hen. En dat is totaal mesjogge. Wie denken ze wel niet dat ze zijn? Nooit meer een kratje bier voor de halve prijs, nooit meer Wilde Wijn Dagen, geen biertje meer in de sportkantine als de jeugd speelt? Het slaat compleet door.
  https://tpo.nl/column/fleur-agema-de-vvd-gaat-met-het-preventieakkoord-finaal-door-de-pomp/

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s