Amsterdam, Utrecht, Rotterdam kotsen boerkaverbod uit, geldt kennelijk andere Nederlandse wet

Screenshot_126

‘Politie voor belangrijker zaken’ gebruiken, zoals opsporen Facebookers, weg-blokkeerders en natuurlijk ‘extreemrechts’

Niet alleen Amsterdam, maar ook Utrecht en Rotterdam gaan de controle op het boerkaverbod geen prioriteit geven. Dat zeggen woordvoerders van de steden tegen de Volkskrant, een oud mediaal agendajournalistiek gestuurd main stream medium.

Post online

Femke Halsema (GroenLinks), burgemeester van Amsterdam, zei vrijdag het boerkaverbod niet te gaan handhaven. Zij wil de schaarse inzet van politie voor belangrijker zaken gebruiken.

Utrecht en Rotterdam zijn evenmin van plan de wet strikt te gaan naleven. “We geven handhaving van deze wet niet de hoogste prioriteit”, aldus een woordvoerder van de gemeente Utrecht. Alleen als er sprake is van ‘gevaar voor de openbare orde’ zal er in de stad worden opgetreden.

Rotterdam wil nog afwachten hoe minister Ollongren de wet gaat uitleggen. “Alle wetten die in Nederland gelden, gelden ook in Rotterdam. Maar ook bij ons zal het niet de hoogste prioriteit hebben. Het zal niet iets zijn waarvoor agenten speciaal de straat opgaan.”

Den Haag vindt vooruitlopen op handhaving van de wet ‘prematuur’, omdat de wet nog niet van kracht is. De gemeente roept het kabinet wel op in overleg te treden met de gemeenten.

Eerder werd in Amsterdam massaal politie ingezet om mensen op te sporen die Sylvana hadden beledigd of bedreigd op Facebook. Dat heeft in Amsterdam kennelijk dan wel weer ‘prioriteit’, net als het islamiseren van het politiekorps. Wat natuurlijk goed uitkomt, zo’n boerkaverbod beslist niet naleven als je toch net lekker bezig bent met het islamiseren van de politie.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Elisah”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Amsterdam, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotterdam, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Utrecht, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

62 reacties op Amsterdam, Utrecht, Rotterdam kotsen boerkaverbod uit, geldt kennelijk andere Nederlandse wet

 1. guusvelraeds zegt:

  De randstad bekent kleur.

  Geliked door 1 persoon

 2. jack black zegt:

  Nu is het alleen maar een vraag van de tijd,
  wanneer een boerkadraagster zich als boerkadrager
  ontpopt en met een bomgordel zich en veel onschuldige
  mensen in de lucht jaagt !
  Onmogelijk ? Dan wacht maar af en drink maar thee !

  Geliked door 1 persoon

  • Hans Jacobs zegt:

   Er is een beetje hoop.
   Lees net dat de UN migranten karavaan met geweld door de grens naar USA is gebroken
   Trump zal een iets andere houding aannemen als ongebakken deegsliert Rutte.
   Miscchien dat zijn reactie door echo’d hier.

   Geliked door 1 persoon

 3. Ruud zegt:

  Ontslag van de burgemeesters als eerste stap + zware boetes!

  Geliked door 2 people

 4. Horatius zegt:

  Ambtelijke ongehoorzaamheid, dus de steden die dit boerkaverbod niet willen handhaven onder curatele stellen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Sabeltant zegt:

  Laat die grote steden verrekken, ze zijn sowieso al in handen van de maffia.
  Waarom druk maken om wat groen linkse stinksteden waar een normaal mens ’s avonds al niet meer over straat kan en er op klaarlichte dag met kalasjnikovs wordt geschoten?
  Laten we de islam maar liever uit de rest van het land houden.
  De grote steden zijn verloren, alleen groen links en haar kiezers hebben dat nog niet door.
  Wacht maar tot hun kinderen verkracht worden op weg naar school, dan piepen die snowflakes wel anders. Laat ze gewoon verrekken!
  Ze verdienen niet beter.

  Geliked door 4 people

 6. QENQ5 zegt:

  Het heeft geen prioriteit: een drogredenering om de wet te omzeilen!

  Like

 7. ad zegt:

  Moet je eens met een bivakmuts of een masker door de stad gaan lopen. Wedden, dat je binnen een paar minuten in je nek gevat wordt?

  Geliked door 1 persoon

 8. Pietersen zegt:

  Rood en groen zijn blijkbaar nog steeds aan de macht in de grote steden en doen waar ze zin in hebben.
  Overigens, dat komt er van als je als regering zo slap bent om een ‘beperkt boerkaverbod’ in te stellen. Quasi slimmeriken gaan dan de grenzen opzoeken en dwarsliggen. Weer een prachtig voorbeeld van hoe de staat der Nederlanden tot niets in staat is.

  Geliked door 2 people

 9. QENQ5 zegt:

  Utrecht wil alleen handhaven bij gevaar voor de openbare orde.
  Dat is NIET hoe de wet luidt.

  Like

 10. Tineke zegt:

  Gaaf land he……?

  Geliked door 1 persoon

 11. T.troubadour zegt:

  Voor mij heeft belasting betalen ook geen prioriteit dus doe ik het niet meer?

  Geliked door 3 people

 12. Marc zegt:

  Bij mijn beste weten is elke Nederlander gerechtigd de wet te handhaven.

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Femke Halsema komt hier alleen niet zo gemakkelijk weg wat dit verhaal duidelijk aangeeft:

  Halsema krijgt tik op de vingers van kabinet vanwege weigering handhaving boerka-verbod!

  Femke Halsema is (dat was ook te verwachten!) haar boekje te buiten gegaan volgens het kabinet. Zij zijn van mening dat zij het boerka-verbod gewoon te handhaven heeft en Halsema absoluut niet boven de wet staat. Dat meldt De Telegraaf.

  Staatssecretaris Visser van Defensie zei bij WNL op Zondag dat het een veiligheidskwestie is en ook de burgemeester van Amsterdam niet boven de wet staat. Ze ging echter niet in op de vraag of het kabinet (de PVV wil dat zeker!) het naleven van het boerka-verbod gaat afdwingen. Visser is daarmee het eerste lid van het kabinet dat reageert op de kwestie rondom het niet naleven van het boerka-verbod.
  De geest van de toekomst uit het verhaal van ‘A Cristmas Carol’ lijkt trouwens ook sprekend op een vrouw met een boerka aan en daar zijn alleen maar gele ogen van te zien!

  Ergens is het natuurlijk wel ironisch te noemen dat uitgerekend deze staatssecretaris het punt van veiligheid aanhaalt (ze hadden dat wijf NOOIT burgemeester van Amsterdam m9eten laten worden, gelijk aan Macron in Frankrijk en Merkel in Berlijn!) terwijl zij zelf medeverantwoordelijk is voor het gebrekkige beleid bij Defensie.
  Dat smeerwerk met Chroom-6, slechte afzuiging op schietbanen en natuurlijk het in eerste instantie ontbreken van winterkleding kan allemaal toegeschreven worden aan een veiligheidsrisico!
  Als er ooit iemand met een boerka aan een bomaanslag in de Randstad pleegt dan hoeven ze niet te beweren dat ze van niets wisten!

  Het is dan ook een overbodig argument op dit punt. Als ze het alleen had toegespitst op het feit dat Halsema (gaat zij dadelijk ook nog een boerka dragen!) zich ook gewoon aan de wet te houden heeft, was er niets aan de hand geweest. Nu is het wachten op of ook andere leden van het kabinet zich zullen gaan uitspreken over de houding van die linkse enclave genaamd Amsterdam.

  Halsema heeft nog niet gereageerd.

  Like

  • QENQ5 zegt:

   Het kabinet zegt dus dat het de kwestie “veiligheid” betreft. Halsema zegt dat ze prioriteiten moet stellen vanwege gebrek aan capaciteit bij handhaving.
   Dan zou “veiligheid” een lage prioriteit hebben…..

   Like

 14. David zegt:

  Het eindresultaat zal zijn dat je zonder hoofddoek de tram niet in mag !
  Waar ben de Gij dan Femke Halsema?

  Like

 15. Willem Sterk zegt:

  De paradoxale houding van links en groen links, altijd pro-islam, zonder te beseffen wat de islam werkelijk inhoud. Meer dan 100 jaar hebben ze gevochten voor gelijke rechten en stemrecht voor de vrouwen, tegen de patriarchale samenleving en de macho man en nu zijn ze bereid om al hun duur bevochten vrijheid zonder slag of stoot in te leveren aan een politiek totalitair verovering systeem verpakt als religie dat haaks op onze waarden staat en al onze vrijheden wil afschaffen en waar vrouwen de helft rechten heeft dan de man. Kijk eens naar Iran, daar willen ze geen boerka, maar moeten ze. Hier is het een recht van vrijheid om als feministe, zie S ‘o C, je van de maatschappij af te wenden, een boerka aan te trekken en je te onderwerpen aan allah.

  Geliked door 1 persoon

 16. kampersrene zegt:

  Het ergste is dat de Nederlandse vrouwen zich mettertijd moeten aanpassen befaamde modehuizen zoeken reeds .. een nieuwe mode van.. moderne boerka’s en niqabbers de markt te veroveren ….maar dat is niet eenvoudig….ze hadden een grotere ogenspleet voorzien in hun ontwerp….maar de imam gaf zijn goedkeuring niet… met de woorden …onze Islamdames zijn geen hoeren

  Like

 17. Heniusz zegt:

  Als deze steden kennelijk niet zo veel meer op hebben met Nederland, dan hoeft de rest van Nederland ze natuurlijk ook niet meer te subsidiëren… Las ergernis dat Amsterdam per jaar iets van € 2.8 miljard uit het gemeentefonds ontvangt, dat hoeft dan ook niet zo’n grote prioriteit meer te hebben. Om te beginnen 10% er af, gaat snel over € 500 miljoen met die 3 steden, daar kan je dan weer mooi een ziekenhuis van “redden” .

  Like

 18. leefbarbaar zegt:

  Aboutaleb verklaarde eerder al dat zijn kinderen moeten opgroeien als moslims en trouwen met moslims. Waarmee hij de grondwet schendt. Want in Nederland is iedereen vrij om zelf zijn leven in te richten. (In theorie dan).
  Ook in 010 is de politie nog steeds in handen van de PvdA en is het heel makkelijk om te gedogen, zolang het de islam betreft. Tijd voor verandering, niemand zit te wachten op die lappenkramen.

  Geliked door 1 persoon

 19. Lot zegt:

  Als je naar zuid afrika kijkt dan hebben de zwarten veelal nog respect voor de blanken, om hetgeen zij gebracht hebben aan wegen, dammen, water, lezen en schrijven etc. Datzelfde kun je van de islamieten niet zeggen. Ook is het verhaal waar alles vandaan komt gecorrumpeerd. Het schrijven is door de europeanen ontdekt. Het is uit de esoterie gehaald, net als vele andere uitvindingen.
  Het officiele verhaal is dat de phoeniciers het schrift hebben uitgevonden 1300vc, in een stad aan de kust van libanon. Echter zij zijn een zeevolk en het kan zijn dat daar dingen zijn gevonden, maar vreemd dat het aan de kust is, zij hebben het schrift daar binnengehaald en het van overzee gehaald. Het is geschreven om het gebied van israel een veer in de kont te geven. Overigens veel geluk aan de israeliers in hun land dat zij het daar goed zullen hebben. Verder is het daar een ver van mijn bedshow.

  De islamieten in mijn ervaring in de paar banen die ik had in amsterdam, was er altijd wel iemand die mij dhimmi noemde en neerbuigend deed, deed alsof ik niets te zeggen had en zich boven mij stelden. Er was ook altijd familie over de vloer van die mensen. Of ze kwamen hen halen aan het einde van de dag en bleven uren rondhangen of in de pauzes. Zij kijken op ons neer. Willen de geschiedenis niet erkennen. En voelen zich boven ons staan. Dat hebben zij ook zo geleerd.
  De linksen zullen met hen veel moeite hebben later. Wanneer weet ik niet. Toen ik als leraar werkte waren ze beminnelijk naar mij toe, kan zijn omdat ik hen een cijfer moest geven. Ik denk dat zij linksen goed behandelen zolang zij hen nog nodig hebben. En ze dachten dat ik ook links was anders ga je niet in het onderwijs werken. Wanneer zij ook de ‘bult’ krijgen weet ik niet. Ik denk als de islamieten werkelijk de macht hebben in amsterdam, de meerderheid zijn, de gemeenteraden bezetten? Dan gaan zij ook zo doen tegen de linksen. Het zal hen nog verbazen. Dan zullen zij zich net zo voelen als ik.
  Ik geloof niet in belediging. Hoewel het soms opborrelt en ik het wel begrijp om te gaan schelden. Het is namelijk zo, je hoeft hun liefde, goedkeuring niet te hebben. De vijand is niets voor jou, je voelt niets voor hen, ze bestaan niet, je wilt niks van ze, en je hebt je eigen gemeenschap en probeert die zo groot mogelijk te maken, heb veel kinderen bijv. Het houden op de feiten, die er genoeg zijn, is voldoende om naar buiten te brengen en te delen met anderen. Ik besta ook. Wat ik wil is ook belangrijk. ik wil een land waarin de andere landbewoners mij respecteren in mijn eigen land. Dat land niet proberen af te pakken. Ik kan neervleien in mijn eigen land en mijn dingen kan doen, met mijn eigen volksmensen. Die allemaal ongeveer zijn zoals ik en ook de dingen zo willen hebben. en dat is voor mij niet saai. Wil ik wat anders dan kan ik altijd de andere landen gaan bezoeken, of daar een huis huren voor een paar maanden.
  Wij hebben 30% van onze koopkracht verloren doordat onze lonen niet omhoog zijn gegaan. In heel westeuropa is dat zo. Zij willen dat onze salarissen gelijk gezet worden met de rest van de wereld, zodat het voor buitenlanders makkelijker is om hier te komen. Maar buitenlanders zetten zich zowel in rijke gebieden als ook in arme gebieden in engeland. Dus dat is geen garantie.
  Het enige wat je red zijn goede wetten, zoals ze in Azie ook hebben, heb ik gevonden. Je mag je daar niet vestigen, geen huizen kopen, geen bedrijven bezitten, tenzij je iemand van dat land vind en die moet dan de meerderheid bezitten. Wat dat betreft hebben wij zeer onvoordelige wetten. Iedereen kan onze grond kopen en bedrijven opkopen. Ben je als je grond hebt dan ook niet een bewoner van dat land? Het maakt het dan wel moeilijk om je land te behouden. Of wil de politiek iedereen behalve ons. Wij die alles hebben uitgevonden. Ja wij hebben al zoveel uitgevonden, andere aziaten kunnen daar nu mee aan de haal gaan en nog voor eeuwen daar profijt van trekken. Ik moet nog de eerste donkere persoon tegenkomen die respect heeft voor blanke europeanen. Ze zullen ons nooit de eerbied of respect geven. Twee keer in egypte iemand tegengekomen die een man van ons gezelschap bedankte om wat hij gebracht had, zal veelal vanwege de waterleidingen zijn die de engelsen hebben aangelegd. Verder nog nooit. Behalve deze van Frank Raymond een Indier, ook de enigen die ons nog wat erkennen, te horen in de volgende videos, wat hij vind van blanken.


  Geliked door 1 persoon

  • sjuad zegt:

   Het is toch bekend wat de islam wil,, oorlog,, alsof zij de mensheid ooit een kunnen maken,, Triest.

   Like

   • Lot zegt:

    Nee Frank Raymond is de enige persoon, in de video, die de witte mensen adoreert, respecteert, en zegt wat er gebeurd als er geen blanken meer zijn voor de wereld. En wat er met onze westerse wereld gebeurd, met onze leefruimte, als wij een minderheid gaan vormen. Omdat de zwarte mensen totaal niet zijn zoals ons, en hij legt uit waarin. Deze donkere mensen begrijpen onze grappen niet, onze denkwijzen, onze creativiteit. Hij legt uit waarom deze donkere mensen ons geen ruimte zullen geven.

    Like

 20. Lot zegt:

  Nog iets. Ik denk dat links de islamieten gebruikt als een wig om ons onder de duim te houden. Zolang dit kan zal dit verbond ‘blijven’ bestaan. Het was er al in de nazi tijd. Linksen zijn tenslotte internazi’s. internationaal socialisten. Voor beiden is het een voordeel.
  Net als in Irak, waar de Engelsen aansluiten met een minderheid, die hen in stand hield daar. Het zal pas gebeuren zoals in India waar de Engelsen ook Indiers gebruikten, maar deze het zelf wilden gaan doen en oorlog gingen voeren. De Engelsen hebben de glorievolle droom dat zij daar weggingen in goed overleg. Maar dit is niet zo volgens mij, in films is dat ook te zien. Zij konden binnenkomen in India door te imponeren met stoomschepen en auto’s. De vraag is waarom Engelsen overal komen en dan binnen een honderd jaren of zo weer weg gaan. En tegelijk onze technologie prijs geven, gratis. Ik begrijp daar niets van. Wat hebben wij daaraan overgehouden? In Zuid Afrika zijn ze ook veelal gevlogen en naar Australie gegaan.
  De linksen zullen het inzien te laat, als wij niet meer in Amsterdam zijn, niet meer in het westen , en zij hun goed betaalde baan kwijtraken, of rot behandeld worden zoals de Serviers in hun land Kosovo waar nu de islamieten het voor het zeggen hebben. De Albanezen hadden altijd grote families, waar de vrouw werd gezien waarvoor zij is gemaakt. Ik zelf ben een vrouw en moet dat opzeggen en werk doen als slaaf in een kantoor omdat mannen met carriere bezig zijn en denken dat een stapje hoger in de papershifting job is heel wat..

  Wij betalen ongelooflijk veel belasting. Alle ondernemingen zijn van de overheid, als deze stoppen vallen ze in de meerderheid in handen van de overheid. Daarom heeft de overheid zoveel geld. Daarbovenop nog de btw en erfrechtbelasting(successie). Dan kom je op 70% belasting. Dat lijkt niet zo als je BNP en belastinginkomsten kijkt. Echter de overheid geeft miljoenen uitkeringen die ook belast zijn, tegen een laag tarief, omdat de uitkering laag is. Dus als je de ‘echte’ inkomsten bekijkt, dan ziet het er anders uit. En de grote bedrijven krijgen afschuwelijke belastingkortingen, zogenaamd vanwege werkgelegenheid, maar dit is niet waar. Zij betalen soms 30%, per bedrijf komt de belastingdienst dit overeen. Het zal moeilijk zijn hen te breken. Of we moeten hen bij de nek pakken, de zachte kanten, zoals gebouwen en mensen, en deze mensen doodschieten. Of beter dit niet te doen, en de systemen omverwerpen, zodat ze er niet meer zijn.

  Like

 21. koddebeier zegt:

  Onwillige burgemeesters dienen gestraft te worden en bij herhaling uit hun ambt gezet !!

  Like

 22. Ronald B zegt:

  Dat was te verwachten met FEMKE HALALSEMA!!!

  Like

 23. Bert zegt:

  Hoe belastend kan de handhaving van het boerkaverbod zijn voor de politie. De agent hoeft niet te zoeken naar boerka’s, je ziet een boerka op 100 meter afstand. Aanhouden, waarschuwen, eventueel boete geven. Stel dat agent 1 of 2 boerka’s per dag signaleert. Dit eist maar liefst 1 a 2 uur werktijd van het gehele Amsterdamse politieapparaat. Als dit al een probleem wordt voor Halsema, dan moeten we misschien concluderen dat ze helemaal geen politie wil. Dat past natuurlijk goed in haar groen-socialistische dromerijen van een toekomstig utopia zonder banken, zonder staat, zonder politie, zonder leger, zonder geld.

  Like

  • ……………maar een rookverbod zou wel gehandhaaft kunnen worden……………prioriteiten leggen vast moeilijk met zo een links-opstandig karakter…

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik weet het wel zeker dat als ik een shaggie ga zitten roken in de tram, en ik negeer de bestuurder volledig.
    Dan wordt mooi die tram stil gezet met 2 politie auto’s om mij te verwijderen.

    Geliked door 1 persoon

  • AEZ zegt:

   Inderdaad, de politie hoeft maar even ’n bus/tram in te gaan en de boerka’s zijn ruimschoots aanwezig. De spoken vn allah… Dit vergt niet veel tijd/- werk…

   Like

   • AEZ zegt:

    Zal binnenkort een BIVAKmuts gaan dragen, de winter is toch komende. Kijken, hoe men dan gaat reageren in de winkels en andere openbare ruimtes !!! De islamitische vrouwen gebivakt, dan ook de autochtone mens gebivakt door het leven. Moet kunnen…

    Geliked door 1 persoon

 24. Williaan zegt:

  “Minister Ollongren: Voorlopig geen boerkaverbod” Dat is een teken van zwakte en angst om op te treden. Dat de hermandad te weinig tijd heeft op “boerka jacht” te gaan is begrijpelijk maar als ze er een betrappen is het toch niet zo moeilijk die aan te pakken. Dus het is pure onwil met valse argumenten van de groene gutmens Halsema

  Like

 25. Corrie Bruin zegt:

  En wie moet de uitkeringen betalen voor die vieze stinkwijven de hard werkende Nederlander die met moeite zijn hoofd boven water moet houden. Er zal voor die verkleden wijven geen werk zijn daar niemand kan zien wie er in die grote tent woont. Ik heb altijd gezegd dat die tent en hoofddoek dweilen die gene zijn die dit allemaal veroorzaken en neem van mijn aan dat het een waarheid is. Die wijven zijn de aanstichters van dat gezeik wat er nu gebeurt en geloof me deze regering zal er niks aan doen. Onze geweldige misselijkmakend akelig grote slijmjurk Rutte zal wel weer een excuus hebben en het weer goed praten.

  Like

 26. QENQ5 zegt:

  Ollongren lat boerkaverbod voorlopig niet ingaan.

  WEER ZWICHTEN………

  Like

 27. boorzalf zegt:

  Kijk!! Allemaal gelovigen die gaan ook naar de kerk, maar als dit in Nederland zou gebeuren wordt gelijk het leger in gezet.

  Like

 28. AEZ zegt:

  Onze vrijheden komen letterlijk stapsgewijs meer en meer in gevaar !!! De islamiet, die overal tegendraads in is wordt meer en meer hyperactief. “Halsema, jij bent al decennia ’n VERRAADSTER TEN TOP”…

  Like

 29. BertG. zegt:

  Voorlopig duurt het nog wel eer de 1ste plannen officieel op tafel liggen.
  Dat wordt niet eerder dan 01-07-2019
  https://www.ad.nl/politiek/voorlopig-geen-boerkaver-bod~a0b9aa73/

  Like

 30. Freddy zegt:

  Als linkse burgemeesters ( niet verkozen) kunnen kiezen welke wetten ze willen volgen, is Nederland dan nog de naam ‘democratie’ waard?

  Like

 31. Jean zegt:

  Met ėėn zin is alles gezegd: “de burgers hebben er geen problemen mee anders was dat groel links kutwijf al lang weggejaagd uit het stadhuis” en zou de politie die uitdrijving moeten steunen.
  Politie zou nooit onder een politieke eikel of kutwijf mogen vallen, politie moet ėėn organisatie met ėėn chef zijn die overal dezelfde regels uitoefend en die regels worden bepaald door de burgers via raadpleging, bij 50 + 1 wordt het wet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s