BREAKING!: Slowakije zal onder geen enkele omstandigheid deelnemen aan het VN-migratiepact, aldus de minister-president

Screenshot_120

(Door: “Voice of Europe” – Vertaling: E.J. Bron)

De Slowaakse minister-president Peter Pellegrini [webm.: sociaaldemocraat, foto] heeft na de EU-topontmoeting vandaag bekendgemaakt dat Slowakije het VN-migratiepact NIET zal ondersteunen.

“Slowakije zal onder geen enkele omstandigheid dit pact van de Verenigde Naties ondersteunen en zal er niet mee akkoord gaan”, zei Pellegrini na de vergadering.

De “Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration” zal in december in Marrakesh ondertekend worden.

De afwijzing van het migratiepact zou problemen kunnen opleveren voor de regering van Pellegrini, aangezien minister van Buitenlandse Zaken Miroslav Lajcak, die voorzitter van de Algemene Vergadering van de VN was op het moment dat het migratiepact werd geadopteerd, dreigde af te treden als de regering de overeenkomst zou afwijzen.

Pellegrini vertrouwt erop dat Lajcak zal aanblijven, ondanks de afwijzing van het pact. “Ik zal alles doen om ervoor te zorgen dat hij in functie blijft”, zei Pellegrini.

(Reuters)

Bron:
https://voiceofeurope.com
Door: “Voice of Europe”

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Midden-Europa, Slowakije, Verenigde Naties, Verzet, Visegrad-landen, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

10 reacties op BREAKING!: Slowakije zal onder geen enkele omstandigheid deelnemen aan het VN-migratiepact, aldus de minister-president

 1. A.J. deKoning zegt:

  Iemand met een gezond verstand en wij moeten het doen met die ondemocratische Rutte.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Voor hem tien anderen, en dan blijven we bescheiden.
  Zal Pellegrini wel denken…

  Like

 3. Bert zegt:

  Ex oriente lux?

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Respect voor Slowakije. Ook dit land hoort niet bij de Zelfmoordclub van Rutte, Merkel en Co. (verhaal The suicide Club van R.L. Stevenson 1882)

  Like

 5. Marc zegt:

  Jammer voor de Oost-Duitsers dat ze niet mee kunnen doen. Maar het blijft opvallend dat de scheidslijn pro- en contra het toelaten van illegalen langs de lijnen van de Koude Oorlog lopen.

  Ik heb het al eerder gezegd: vanwege de lijn is een diagnose los te laten voor op het westen als het gaat om mentale gezondheid. Enerzijds zouden kwaadwillenden kunnen stellen dat, vanwege de 45 jaar scheiding, Oost-Europa een ‘achterstand in ontwikkeling’ hebben opgelopen.

  En daarom is de positie van Oostenrijk zo interessant, omdat dit land in al die jaren noch bij het Oosten, noch bij het Westen hoorde. En toch heeft dit land een identieke stellingname als alle overige Oost-Europese landen.
  Hieruit is daarom af te leiden dat het niet Oost-Europa is dat een ‘achterlopende ontwikkeling’ heeft, maar dat West-Europa zich duidelijk afwijkend van het gemiddelde heeft ontwikkeld.

  De wijzigingen van standpunt in Italië is dan kenmerkend voor een westers land dat geleerd heeft van het falen van de immigratiepolitiek.

  Like

 6. Sjoe! zegt:

  Pellerini en Lajcak zijn een paar “onvangbare Joe’s”. Kennen jullie dat oude grapje?
  Alsof iemand in de EU Slowakije zal opmerken. (Herinneren jullie zich overigens het Nederlandse referendum over de associatie met Oekraïne? Wel, wat was het resultaat aan het eind van de dag?
  En, overigens, alsof de negers en kameelneukers naar Slowakije (zelfs gedeporteerd onder gedwongen hervestiging) willen komen. Slowakije is Siberië voor hen (Hoewel Finland, Zweden en Noorwegen even koud is).

  Like

 7. Frans Caleeuw zegt:

  Tja, wat Merkel in de EU niet kon bekomen, wou ze nu via de VN-pacten (migranten & vluchtelingen) bekomen. Het ziet er niet naar uit, dat ze dat zal krijgen.

  Like

 8. Wat nog nooit eerder in de geschiedenis is gebeurd, gaat Nederland nu in december a.s. doen, namelijk zonder enige dwang een handtekening zetten onder een tekst waarbij ze zich vrijwillig engageert tot overgave c.q. onvoorwaardelijke capitulatie. Zie hieronder de pro-Marrakesh partijen:
  https://pbs.twimg.com/media/Ds6oURnX4AAY5S3.jpg:large

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s