BRIEFJE VAN JAN – Aan Mark Rutte

Screenshot_109

(Door: Jan Dijkgraaf)

Dat er websites waren waar iedereen zomaar zijn mening kon geven en zo!

Meneer Rutte,

Thierry Baudet krijgt dan toch een keer zijn zin.

Er komt een debat in de Tweede Kamer over het Verdrag van Marrakesh. Hoe dat zal gaan? PVV, SGP en FvD zullen u in dat debat vragen om het verdrag niet te tekenen.

De coalitiepartijen vinden het prima dat u tekent, want dat zijn de coalitiepartijen (hoi, Pieter!). De linkse partijen vinden het prima dat u tekent, want welkom, welkom, welkom in ons land.

De bejaardenpartij vindt het prima dat u tekent, want dan mogen ze misschien na de Eerste Kamer-verkiezingen ook eens een keertje gedoogpartner worden; als GroenLinks (dat nog wat klimaatwaanzincadeautjes krijgt) alleen niet voldoende steunzetels levert.

U tekent dus het verdrag.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan Mark Rutte

 1. Wachteres zegt:

  https://www.express.co.uk/news/politics/1050010/Brexit-news-summit-UK-EU-Theresa-May-European-Union-deal-Mark-Rutte

  BREXIT SUMMIT: ‘If I was British I would vote for this’ Dutch leader demands UK back deal
  DUTCH Prime Minister Mark Rutte has claimed if he was British he would vote for the Brexit deal Theresa May is expected to secure with European leaders on Sunday.
  By Darren Hunt

  BREXIT TOPCONFERENTIE: ‘Als ik Brits was, zou ik hiervoor stemmen’. De Nederlandse leider eist dat het VK deze overeenkomst steunt..

  De Nederlandse premier Mark Rutte heeft verkondigd dat, als hij Brits was, hij voor deze Brexit- overeenkomst zou stemmen. VanTheresa May wordt verwacht dat zij met de Europese leiders op Zondag de overeenkomst zal vastleggen.
  Door Darren Hunt

  Video in artikel.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Als hij Brits was…?
   Was hij maar Brits geboren en nooit “geweest” maar altijd gebleven.

   Dan hadden wij deze rat nooit gekend…
   Grijnzende kwaadwillende waanzinnig!!!

   Like

 2. Republikein zegt:

  Totaal waanzinnig, vergeef het hun want ze beseffen het niet.
  Hoe laat begint Max?

  Like

 3. Republikein zegt:

  Haal ik dat wel want eerst naar de wasstraat en dan verplicht naar C&A want grazy sunday en bier aanvullen, dat laatste is geen verplichting van mijn dure hospita.

  Like

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De vraag van Jan aan Mark Rutte: “Is het allemaal van tevoren bedacht of bent u ooit uit enthousiasme op een trein gesprongen waarvan u de bestemming niet kende en rijdt die inmiddels zo hard dat u er niet meer vanaf durft te springen?”

  Ja, het is allemaal van tevoren bedacht. Het is de uitvoering van een groot plan, het Coudenhove Calergieplan.

  Graaf Richard Coudenhove Kalergi werd in 1894 in Tokio geboren. Hij was een telg uit de hoge Oostenrijkse Adel. Zijn vader was Diplomaat in Japan voor de Oostenrijks Hongaarse dubbelmonarchie van keizer Frans Jozef en Sissi. Zijn moeder was de voorname Mitsuko Ayoama, telg uit een grondbezittersgeslacht in Tokio.

  Graaf Richard werd dus geboren als een telg uit de aristocratie in de tijd, die bekend staat als de “belle epoque”. De oude aristocratie en de nieuwe klasse van industriëlen bulkten van het geld en konden zich een leven van ongekende welvaart en luxe veroorloven. Het leven was voor hen één groot feest. Om de noden van eenieder, die lager in rang en stand was, bekommerde niemand zich. Voor de gewone werkman was de belle epoque een tijd van armoe en ellende.

  Toen Richard begon te puberen werd hij door zijn vader naar Oostenrijk gestuurd voor een hele goede middelbare school en universitaire opleiding. Maar graaf Richard was wel een halfbloedje. Hij kon het zelf niet helpen, maar hoe hard zal hij daaarmee op school gepest zijn ??? Dat moet wel een hele traumatische ervaring voor het manneke zijn geweest.

  Graaf Richard was ongeveer 18 jaar oud, toen WO-1 uitbrak. Aan het mooie leventje van de belle epoque kwam abrupt een einde. De oorlog verliep niet zo goed. Na de oorlog werd de dubbelmonarchie opgesplitst. De val van het keizerrijk was een ramp voor graaf Richard. Zijn mooie wereldje stortte in.

  Na de oorlog probeerde de aristocratie de draad, die ze in 1914 hadden laten vallen terug op te pakken. Dat lukte niet echt goed. De tijden waren veranderd. De oorlog had de opkomst van het socialisme gefaciliteerd. De werkman hield zijn ongenoegen niet langer meer onder de pet, maar stelde eisen, zoals een fatsoenlijk loon en sociale zekerheid. Dat paste uiteraard niet in het wereldbeeld van graaf Richard. Hij moet ook dit wel als zeer traumtisch hebben ervaren.

  Graaf Richard was al op jonge leeftijd lid geworden van de vrijmetselarij. Daar vond hij een klankbord voor zijn traumatische ervaringen. Dat zette hem aan tot het schrijven van een plan, het zogenaamde Coudenhove Kalergiplan, De twee belangrijkste pijlers van zijn plan zijn de rassenvermenging en de slavernij (herstel van het mooie leventje voor de aristocratie). Kennelijk heeft de jonge graaf Richard wraak willen nemen, voor het “onrecht” dat hem was aangedaan.

  Het Coudenhove Kalergiplan werd door de vrijmetselarij omarmd en vond zijn weg naar boven in de piramide van de illuminmati en geraakte uiteindelijk ook bij het alziend oog van satan. Het plan werd gezien als een voortreffelijk instrument om de heerschappij van satan te verstevigen en de hebzucht bot te vieren.

  Het Coudenhove Kalergiplan is echter een verouderd plan. Het plan gaat uit van maatschappelijke verhoudingen van meer dan een eeuw geleden. Het houdt absoluut geen rekening met ontwikkelingen op het gebied van techniek, economie, management en wetenschap. En dat zijn juist de zwakke elementen van het plan. Satan is niet aards en kan niet overweg met menselijke eigenschappen als gevoelens, emoties en ontwikkeling. Hij is behept met obsessies van macht, heerschappij en hebzucht. Hij is niet constructief, maar destructief.

  Het Coudenhove Kalergiplan gaat volkomen voorbij aan de enorme economische potentie van koopkracht voor de gewone man. Iets, dat bijvoorbeeld Henri Ford in de 20er jaren van de vorige eeuw al begreep, maar waaraan graaf Richard geen boodschappen had. Hij was te getraumatiseerd en te bekrompen van geest, om zich dat te kunnen realiseren.

  Inmiddels zijn satan en zijn kornuiten volop bezig het “illustere” Coudenhove kalergiplan uit te voeren. De gewone man wordt stap voor stap in de armoe gedreven terwijl miljoenen migranten zorgen voor omvolking, rassenvermenging, destructie van culturen en uiteindelijk de totale slavernij. Een en ander wordt geforceerd doorgevoerd zonder dat er ook maar enige wetenschappelijke onderbouw voorhanden is.

  En de mensheid slaapt en heeft niet door, wat er werkelijk gaande is en welke belangen er achter de schermen spelen en welke agenda’s worden gehanteerd. Wordt wakker !!!

  Nu terug naar de vraag van Jan.
  Mark Rutte heeft zich laten initiëren als vrijmetselaar. Daarbij werden zijn gevoelens en emoties grotendeels uitgeschakeld. Hij behoort nu tot de kornuiten van satan. Hij ging scheep met satan en moet nu met hem verder. Hij heeft zijn ziel en zaligheid voor een kleine hemel op aarde aan satan verkocht en moet hem nu gehoorzamen en adoreren en alle opdrachten uitvoeren. Doet Mark Rutte dat niet, dan wordt die hemel op aarde een ware hel. Mark Rutte is erin gestonken. Hij viel voor de leugenachtige belofte van een hemel op aarde, maar hij doorzag de doortrapte valkuil van satan niet. Hij is inderdaad heel enthousiast op de trein van satan gesprongen en durft er nu niet meer vanaf.

  Like

  • Extreem Realist zegt:

   Inderdaad, wil er alleen aan toevoegen dat satan en ook god niet bestaan en dat religie ook bedacht is door de elite om het volk onder de duim te houden, zoals dat in grote delen van de wereld goed te zien is.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Nou dat was weer ’n middagvullende voorstelling.
   Alléén het overschrijven was wat omslachtig.

   Like

 5. Steven zegt:

  Er komt een debat in de Tweede Kamer over het Verdrag van Marrakesh.
  Die zal vast wel ergens worden ingepland na 11 December…maar het debat komt er hoor…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s