Het wordt eenzaam rondom Merkel. Zelfs Hillary Clinton beseft: Europa moet de grenzen sluiten!

Screenshot_116

Het wordt eenzaam rondom Merkel. Zelfs Hillary Clinton beseft: Europa moet de grenzen sluiten!

(Door: Prof. Dr. Jörg Meuthen – Vertaling: E.J. Bron)

Beste lezers. Angela Merkel en Hillary Clinton, dat waren politiek altijd twee zusters in dezelfde geest. Beide staan voor een linkse politiek, die het belang van het desbetreffende eigen land onderaan plaatst en in plaats daarvan met het belastinggeld van de eigen burgers de halve wereld blij wil maken.

Merkel´s recept hiervoor is al jarenlang bij iedereen, die het wil zien, bekend: binnen Europa geeft ze enerzijds Duitsland´s soevereiniteit aan een bureaucratische (en niet zelden socialistisch denkende en handelende) EU weg, anderzijds zadelt ze haar eigen volk op met onafzienbare garantierisico´s voor eurolanden met enorme schulden.

Buiten Europa zendt de predikantsdochter uit de voormalige DDR al jarenlang het signaal uit aan iedereen die naar Duitsland wil komen: kom maar en neem alles, alles is voor jullie voorbereid.

Van hetzelfde slag, in ieder geval wat betreft het gedogen van illegale immigratie, was tot nu toe ook haar bondgenoot Hillary Clinton. Ik denk aan een karikatuur, waarin mevrouw Clinton werd afgebeeld, staande aan de Amerikaanse grens, met op de achtergrond meerdere illegale immigranten, die ze begroet met de woorden: “Welkom nieuwe kiezers”.

Welkom nieuwe kiezers – een motto dat vermoedelijk ook bij de Groenen geen geringe rol speelt in hun inspanning om constant nog meer armoedemigranten naar Duitsland te loodsen, in de hoop dat die zich dan na jarenlange verzorging door de links-rood-groene asielindustrie in een niet gering aantal dankbaar zullen tonen bij de verkiezingen – tenminste zolang er nog geen islamitische partij van betekenis in Duitsland bestaat.

Maar terug naar Merkel en Hillary Clinton: dat deze permanente massa-immigratie tot aanzienlijke problemen in de weinige opnamelanden, met voorop dus Duitsland, leidt, heeft men jarenlang gewoon op de koop toegenomen van de kant van de zelfbenoemde “elite”. Er bestond voor de kiezers immers op veel plaatsen, ook in Duitsland, veel te lang geen echt alternatief.

Men heeft het uiteindelijk dus schouderophalend geaccepteerd, omdat de eigen macht daardoor niet in gevaar kwam. Nu verzetten de burgers zich echter door in toenemende mate op andere partijen te stemmen – partijen, die het welzijn van het eigen land en van de eigen burgers op het oog hebben.

En precies dit massale vertrek van de kiezers – niet bijvoorbeeld de veiligheid van de eigen burgers of het behoud van het sociale stelsel – was nu voor mevrouw Clinton aanleiding om Europa en zodoende ook Duitsland een glashelder advies te geven. Ze zei met betrekking tot de massa-immigratie:

“Ik denk dat Europa de migratie onder controle moet krijgen, omdat dit het is wat de vlam heeft doen ontbranden.”

En: “Ik denk dat het terecht is om te zeggen dat Europa zijn deel eraan heeft bijgedragen en een zeer duidelijke boodschap moet uitsturen: ´Wij zullen niet langer in staat zijn om toevlucht en ondersteuning te bieden´.”

(”The Guardian”)

Vooral de laatste zin moet men zich over de tong laten gaan: Clinton eist niet alleen maar een beperking van de immigratie, zoals dat in enkele Duitse media wordt voorgesteld, maar veelmeer een volledige STOP op de armoedemigratie.

Zij eist dit, omdat ze naar eigen zeggen nog meer moeilijkheden in de gemeenschap van de betrokken landen vreest. Daarvoor hoef je echt geen profeet te zijn.

Wanneer zelfs een – naar Amerikaanse verhoudingen – behoorlijk linkse politica inziet dat er in Europa, in het bijzonder in Duitsland, iets goed verkeerd gaat wat betreft migratie, dan moet men zich toch afvragen: hoe onverbeterlijk eigenwijs, eigenzinnig, ignorant en resistent tegen advies moet een Duitse bondskanselier dan wel niet zijn om deze problemen niet te in te zien?

Problemen, die zij met haar onbezonnen rechtsbreuk in de herfst van 2015 voor beslissende delen zelf veroorzaakt heeft – maar in plaats van dit in nederigheid voor het eigen volk toe te geven, probeert ze nu met behulp van het door haar aangeprezen VN-migratiepact zelfs om deze fout achteraf te legitimeren en in de toekomst illegale massa-immigratie naar Duitsland te legaliseren. Wat een waanzin.

Het wordt op internationaal niveau in toenemende mate eenzaam rondom deze vrouw – maar zelfs dat schijnt haar in haar onverstoorbare stijfkoppigheid niet te irriteren. Altijd voorwaarts, nooit terug – dat wist Erich Honecker al. Het desastreuze resultaat is bekend.

Tijd om de door Merkel aangerichte problemen eindelijk op te lossen. Tijd voor de AfD.

https://jungefreiheit.de

Bron:
www.facebook.com
Door: Prof. Dr. Jörg Meuthen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Merkel, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

45 reacties op Het wordt eenzaam rondom Merkel. Zelfs Hillary Clinton beseft: Europa moet de grenzen sluiten!

 1. alwine kerkhof zegt:

  Killary wil straks weer mee doen met de president verkiezingen, dus draait ze alle kanten op.

  Geliked door 4 people

  • Wachteres zegt:

   Volgens Hillary zijn wij slecht omdat wij de grenzen willen sluiten en geen islam meer willen toelaten, maar ondertussen neemt ze onze opvattingen over, omdat anders ‘de rechts-polulisten het voor het zeggen krijgen’.

   Erg slim zijn die linkse troela’s toch niet.

   Geliked door 3 people

   • Wachteres zegt:

    https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/11/democratische-held-john-kerry-gaat-los-massa-immigratie-verplettert-europa/

    Niet alleen Hillary, maar ook de ‘Democratische ‘held’ John Kerry gaat los: “Massa-immigratie verplettert Europa”’.

    De Democraten zien de bui hangen [het rewchts-populisme komt eraan], ze hebben een voorbeeld aan de EU.

    Geliked door 4 people

   • Harry zegt:

    Zou het niet zo zijn , dat ze zó smerig uitgekookt zijn ,
    dat ze zo vér mogelijk gaan ,
    totdat de weerstand te groot wordt ,
    ze dan een beetje gas terug nemen en afwachten tot de boel geluwd is ,
    en daarna weer onverdroten verder gaan ?

    Op die manier ben je veruit de meeste mensen te slim af .
    Als je maar lang en hard genoeg blijft duwen in een bepaalde richting, bereik je wel heel vaak je doel .

    Ik hoop van ganser harte dat het kreng Merkel eindigt op het schavot !
    Je kunt toch niet ongestraft een heel werelddeel naar de donder helpen met vele miljoenen hardwerkende , fatsoenlijke en capabele mensen ?

    Geliked door 2 people

   • Petra DeBoer zegt:

    @Wachteres, prachtig die paniek bij de deep state. John Kerry is de man die de Iran deal sloot en waarvan zijn dochter getrouwd is met een hoge Iraniër. Dat deze crimineel maar snel naar Gitmo word afgevoerd.

    Geliked door 2 people

   • Wachteres zegt:

    Ik ben bang dat je helemaal gelijk hebt, Harry.

    Men werkt al aan de komende verkiezingen en wat is er mooier dan dat het volk gaat denken dat de democraten zich hebben bekeerd en dezefde opvattingen over immigratie – een heel belangijk verkiezingsitem – hebben als Trump.

    Als ze eenmaal in het zadel zitten .

    John Kerry was altijd al een linkse griezel, Petra. Ik wist niet dat zijn dochter getrouwd was met een Iranier.

    Geliked door 2 people

   • Petra DeBoer zegt:

    @Wachteres, John Kerry is nog erger dan een linkse griezel.
    Zijn dochter Vanessa is in Iran met een Iraniër getrouwd en als gast was er ook de Iraanse minister van buitenlandse zaken waar Kerry de Iran deal mee sloot.

    https://www.snopes.com/fact-check/john-kerry-iranian-son-law/

    Geliked door 2 people

   • QENQ5 zegt:

    @Harry
    Ja, zo smerig slim zijn ze.

    Like

   • AEZ zegt:

    Ohhhh, wat is verradelijke muts ANGSTIG aan ht wrdn!!! Rooie held op sokken…LAFFE NAZI TRUT, die ze was, is en zal blijven.

    Like

   • Mathilde Reali zegt:

    UITERMATE domme politici die enkel dat doen wat hen van “bovenaf” opgedragen wordt te doen! Het gaat ze niet lukken! Het volk is sterk!! The point of no return is al bereikt………

    Like

 2. Ach de reguliere politiek correcte partijen o.l.v. minpres Rutte doet er ook bijna alles aan om Nederland in de nabije toekomst naadloos over te laten gaan in een door islam gedomineerd land. Wie had dit nu verwacht van de neo liberalen, van de socialisten en GL kon men het uiteraard verwachten, zij hebben immers altijd al de voorkeur boven autochtone Nederlanders voor vreemdelingen gehad, enfin het adagium van de politiek is nog steeds: weg met jullie, deze woorden klinken nog steeds na wat mijn vader zo’n 50 jaar geleden zei.

  Geliked door 4 people

 3. Het kabinet en de gemeenten hebben na jarenlange onderhandelingen een akkoord bereikt in de slepende bed-bad-broodkwestie. Volgende week wordt een akkoord getekend over de opvang van asielzoekers zonder verblijfstatus.

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4494336/kabinet-en-gemeenten-bereiken-akkoord-over-bed-bad-broodregeling

  Like

 4. Steven zegt:

  Tuurlijk weet Merkel de uitkomst wel van al die crimigranten.. maar ze houdt gewoon vast aan het uitvoeren van de reeds jaren eerder gemaakte afspraken om Europa te vernietigen met IQ zombies uit shithole countries.
  En nu ze inzien dat het verzet begint toe te nemen en bang zijn dat ze daar zelf slachtoffer van gaan worden..wil men de rem er een beetje opzetten zodat de kwaadheid van de burgers weer afneemt. Uiteraard gaan ze het vernietigingsproject NIET staken, maar gaan dan andere wegen zoeken om de bevolking te bedonderen en toch op te zadelen met half Afrika.

  Geliked door 3 people

 5. Jean zegt:

  De plaats waar die Europa beschadigster of moet ik zeggen beschadiger thuishoort is een goed afgesloten kerker, ze daar in gooien en er nooit meer over spreken en de grenzen sluiten is de oplossing dat geeft terug een toekomst op voorwaarde dat de aanwezige barbaren, verkrachters, moordenaars met islamitische achtergrond verwijderd worden.

  Geliked door 3 people

 6. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/11/25/experts-het-vn-migratiepact-moedigt-islamitische-migratie-aan-en-zal-leiden-tot-de-vernietiging-van-de-westerse-cultuur/

  Experts: Het VN-migratiepact moedigt islamitische migratie aan en zal leiden tot de vernietiging van de westerse cultuur

  Dit VN-migratiepact is een poging om van Hijra (islamitische migratie) een mensenrecht te maken en tegelijkertijd de soevereiniteit van een land te ondermijnen.

  Alle westerse landen moeten zich terugtrekken, tenzij hun doel is om de sharia te vestigen.

  LEES EN HUIVER!

  Geliked door 4 people

 7. elena zegt:

  ja zo gemeen is ze wel, eerst proberen de us naar de knoppen te helpen, is haar niet gelukt dan maar zielig doen dat europa wordt ondergelopen terwijl zij er zelf aan heb mee gewerkt, lees het artikel bij xandernieuws maar eens, denk erom dit is een heel gevaarlijk spel wat zij speelt

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Als je op een feestje aanwezig bent, en niemand wil meer met je praten of met je dansen, geen drankje drinken, en men je een beetje ontloopt, ligt het niet aan het gezelschap of de harde muziek……..het ligt aan jou!

  Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  Kan iemand een taxi bestellen für Frau Merkel?…….het bejaardenhuis heeft een curfew.

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Heel juist, maar je weet het volk gelooft alles dus deze leugen van Clinton gaat er stufenlosh ein.

  Geliked door 1 persoon

 11. Petra DeBoer zegt:

  Hillary wil niet dat de rechts populisten volgend jaar tijdens de EU verkiezingen winnen en daarom riep ze nu op om de migratie te beperken maar geeft Viktor Orbán wel even een veeg uit de pan. Waar bemoeid deze crimineel zich mee op twitter! Ach ja ze kan Angela Merkel niet zomaar even bellen want de FBI onderzoekt haar handel en wandel.

  Geliked door 1 persoon

 12. Thom zegt:

  De Democraten in Amerika beginnen te snappen waarom Trump gewonnen heeft.
  Nou begint Kerry ook te kermen dat Europa moet stoppen met haar massa-immigratie. De Obama-ratten verlaten het zinkende Merkel schip, maar wij zullen samen met dat zinkende schip ten onder gaan.

  Geliked door 1 persoon

 13. Pingback: True Risk of Open Borders! | eunmask

 14. Wachteres zegt:

  https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/456472/Buitenhof.html

  Thierry Baudet in discussie met Bram van Oyen [GroenLinks] oveer het VN-immigratiepact

  Vanaf: 16.52/53.55

  Like

  • Wachteres zegt:

   Buitenhof vandaag.

   Like

  • Steven zegt:

   Die van Oyik is ook een lamzwans die schijnbaar wereldvreemd is en denkt dat een verdrag beter zal werken dan ‘powerplay’ wat een ZAK zeg.

   Like

  • Harry zegt:

   Heb vanmorgen gewerkt , dus dat programma niet gezien .
   Dus nu maar even gekeken .
   Wat een ergerniswekkend figuur is die Van Ojik toch .
   Echt een politicus , een heleboel loze linkse kreten , een heleboel vragen werpt ie op waar ie zelf het antwoord ook niet op weet en maar blíjven drammen !
   Een heuse volksverrader !
   Wel het Marakkesh verdrag willen ondertekenen en niet beseffen dat Thierry Baudet gelijk had dat moslimstaten zich totaal niet aan dat verdrag zullen houden .
   “Waarom niet” ?
   Nou omdat ze dat nooit doen !
   En dan gewoon stom gaan zitten kijken of schaapachtig lachen .
   Of arrogant , zo van : je weet er niks van .
   De lul !

   Die halve zachte had ooit eens een tijdje een column bij “de post online” , als ik me niet vergis .
   Daar haakte ik altijd nogal heftig op in en het was heel goed mogelijk om hem totaal onderuit te schoffelen en hem op alle punten kort te hakken .
   Ondanks herhaalde uitnodigingen ging ie daar helemaal niet op in , helaas .
   De week er op kwam ie gewoon weer een nieuwe lading groene koeienshit .

   Ik merk wel dat ie op dat front ervaring heeft opgebouwd , want zelfs tegen Baudet gaf ie zich niet gewonnen .
   Gewoon stom blijven drammen en interrumperen .
   Al had ie totaal geen gelijk , overigens .

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 25 november 2018 om 19:24

    Je kunt het gewoon niet winnen van een linkse babbelbek.

    Like

   • Lot zegt:

    Ja Vreselijk dat interrumperen. Zodat de andere partij maar vooral zijn feiten niet naar voren kan brengen. Blijft over de dogmatische regels van de linksen. En aangezien linksen kijken naar hun iconen moeten ze wel. Ze hebben zich nooit inhoudelijk kunnen verdedigen en moeten zich aan hun dogma’s houden.

    Like

 15. Bert zegt:

  Ik heb linkse politici dit soort dingen al zo vaak horen zeggen – en vervolgens gingen ze zonder aarzelen voort op de ingeslagen weg. Merkel verklaarde jaren geleden dat de multiculturele samenleving mislukt was. Welke verandering in haar beleid heeft dat opgeleverd? Juist: geen enkele.

  Geliked door 2 people

 16. Petra DeBoer zegt:

  De inkomsten van de Clinton Foundation zijn 90% lager geworden.

  Onder het motto “pay for play” kreeg de Clinton Foundation van vele landen geld. In ruil daarvoor kregen die landen bijvoorbeeld militaire bescherming van de Amerikanen of mochten ze wapens kopen vanuit Amerika.
  Sharon Dijksma van de PvdA gaf in 2015 een check 4.4 miljoen aan Bill Clinton en de postcode loterij ondersteund de Clinton Foundation ook met giften. GRRRRR.

  https://www.zerohedge.com/news/2018-11-21/clinton-foundation-donations-plummet-90

  Geliked door 1 persoon

 17. flo zegt:

  Wie schiet die M uit Duitsland nu eindelijk eens overhoop, los van het feit dat het eigenlijk al te laat is…..

  Geliked door 1 persoon

 18. AEZ zegt:

  Clinton is zichzelf nu hard aan ht tegenspreken; wonderbaarlijk !!!

  Like

 19. Wanneer komen er moedige snipers in actie?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s