“Mexico First!”: de protesten tegen de stroom illegale migranten nemen toe

 

(Door: “Die Unbestechlichen” – Vertaling: E.J. Bron)

De Mexicaanse burgers in Tijuana ondersteunen bij het thema grenscontroles de Amerikaanse president Donald Trump en protesteren tegen de toestroom van illegale buitenlanders uit Honduras en andere Latijns-Amerikaanse landen. De demonstranten hielden borden met de tekst “Geen illegalen”, “Nee tegen de invasie” en “Mexico First” in de hoogte. Velen droegen het rood-wit-groene nationale shirt van het land en zwaaiden met Mexicaanse vlaggen. De menigte scandeerde “Ti-jua-na!” en “Me-xi-co!” en zongen meerdere malen het volkslied.

Die Unbestechlichen

Juan Manuel Gastelum, burgemeester van Tijuana, zei vorige week tegenover “Milenio”: “Ik zou zeggen dat niet alle migranten slecht zijn. Zeker, er zitten ook enkele goede mensen in de karavaan, maar velen van hen zijn heel slecht voor de stad”. De burgemeester werd merkwaardigerwijs in het openbaar gezien, toen hij een Donald Trump baseballcap met het opschrift “Make Tijuana Great Again” droeg.

De burgemeester noemde de toestroom een “lawine” en zei dat de stad “slecht voorbereid zou zijn om met zoveel migranten te maken te krijgen”, berichtte NBC News.

President Donald Trump heeft zondag getwitterd: “De burgemeester van Tijuana, Mexico, heeft zojuist verklaard dat de stad er niet klaar voor is om met zoveel migranten om te gaan. Dit zou zes maanden kunnen duren. Ook de VS zijn slecht voorbereid op deze invasie en zullen zich er niet voor inzetten. Ze plegen delicten en zorgen voor grote problemen in Mexico.”

Ondertussen bericht een Mexicaanse journalist dat kinderen begeleid worden door vrouwen, die niet hun moeders zijn, dat enkele migranten bewapend zouden zijn met GLOCK-pistolen en AR-15-geweren en dat een vrouw uit de karavaan zou zijn begonnen met het plegen van geweld in Tijuana.

Bron:
https://dieunbestechlichen.com
Door: “Die Unbestechlichen”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Donald Trump, gezond realisme, Globalisering, Illegalen, Immigratie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Mexico, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Staten, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

2 reacties op “Mexico First!”: de protesten tegen de stroom illegale migranten nemen toe

 1. Peter zegt:

  “Mexico First!”: de protesten tegen de stroom illegale migranten nemen toe
  Goed nieuws !!!!
  Ook de Mexicanen hebben de buik vol van ongewenste indringers en dus zijn wij in Europa niet de enigen die de buik vol hebben van asieltoeristen / “vluchtelingen”.
  Mexicanen zijn gepassioneerde lieden. dus er zal binnenkort wel wat “vuurwerk” gaan ontstaan.
  Wij kunnen daar wellicht wat van gaan leren.

  Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  Schijnbaar heeft dat land geen grenzen, shithole.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s