Steinmeier bejubelt Zuid-Afrika als “Regenboognatie” en ignoreert de blanke genocide

Screenshot_124

Frank-Walter Steinmeier en Cyril Ramaphosa.

(Door: “Die Unbestechlichen” – Vertaling: E.J. Bron)

De AfD-parlementariër Petr Bystron heeft de Duitse president Frank-Walter Steinmeier ervan beschuldigd de situatie van blanke boeren in Zuid-Afrika te ignoreren. Achtergrond vormt het bezoek van Steinmeier aan Zuid-Afrika, waarbij de Duitse president enthousiast was over het “samenleven verscheidenheid” en dweepte met de “droom van de Regenboognatie”, bericht de “Junge Freiheit”.

Die Unbestechlichen

De Duitse regering had in de zomer geen beschermende status aan de blanke boeren toegekend. Sindsdien is de situatie nog erger geworden. De onteigening zonder schadevergoeding werd intussen besloten, waarvan voornamelijk de blanke boeren de dupe zijn. In een antwoord op een interpellatie van de AfD verklaarde de Duitse regering dat deze maatregelen overeen zouden stemmen met de mensenrechten.

De Duitse president Steinmeier deed daar met zijn bezoek nog een schepje bovenop, poseert met de president van de corrupte ANC-regering, die als geen ander van de racistische politiek profiteert. Het vermogen van Cyril Ramaphosa bedroeg in 2014 al ongeveer $ 450 miljoen, waarmee hij opdook in de lijst van Forbes.

Volgens de journalist Gerhard Wisnewski zou de ontwikkeling in Afrika een voorproefje van datgene kunnen zijn wat europa over enkele jaren te wachten staat.

 

Bron:
https://dieunbestechlichen.com
Door: “Die Unbestechlichen”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Elite, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Marxisme, Mensenrechten, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Racisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

6 reacties op Steinmeier bejubelt Zuid-Afrika als “Regenboognatie” en ignoreert de blanke genocide

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Aan alle kanten FOUT, deze man. Hij zal zijn hacienda in Argentinië al wel klaar hebben voor het geval “dat”. Ik hoop echter dat de Duitsers hem te pakken kunnen nemen vóór zijn vertrek.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Marlies. Het hangt er van twee factoren af: a) hoe rijk hij zelf is of : b) hoeveel echte rijke vrienden hij heeft die hem in hun vluchthelikopter, prive vliegtuig of luxe jacht uit brandend Europa zouden willen meenemen op weg naar een luxe belastingparadijs dicht bij de bank.

   Like

 2. Petra DeBoer zegt:

  Wat een walgelijke, misdadige vent die Steinmeier.

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Veronderstel dat een normaal mens, met een doorsnee opleidingsniveau, zou nu op bezoek komen van planeet Mars. Hoe zou hij of zij reageren op het enthousiasme van president Steinmeier van Zuid Afrika? Over zijn woorden “samenleven in verscheidenheid en de droom van de Regenboognatie”, terwijl bij de “Regenboognatie” vindt nu een ware genocide plaats? Hij of zij zou zeggen: deze Steinmeier is in zijn naïviteit behoorlijk geschift? Of President Steinmeier voert ook voor anderen iets heel duister in zijn schild. Hoe dan ook, zijn naïviteit of zijn immense kwaadaardigheid zijn beide pathologisch en levensgevaarlijk voor de mensen om hem heen.
  Het idee dat hij klakkeloos accepteert en negeert genocide op de Zuid Afrikaanse blanke boeren, moet voor ons in Europa een alarm signaal geven.
  DEEL 2

  Like

 4. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Deze kerel accepteert niet enkel de genocide op blanke Zuid Afrikaanse boeren. Men man gerust aannemen dat hij en zijn vrienden zien in deze genocide de rechtvaardigheid in de invoering van de Kalergi-Plan op Europese bodem. De tsunami- zwermen van zwarten en bruinen uit moslimlanden en Afrika, zijn voor hem en zijn elite vrienden een gesneden koek. De nazi slagwoord “Der Führer hat befohlen, wir werden ihm folgen” is nog steeds van kracht. Doch met een verschil: zijn globalistische bazen van Bilderberg en NWO hebben zijn plaats ingenomen. Men legt het er bij neer en men ziet in onze verdelging als blanken, een normaal verloop van de geschiedenis. De enige manier voor Zuid Afrikaanse boeren hun vrijheid en het recht op leven terug te winnen, is afscheid nemen van de zwarte kant van de regenboog; al betekent het zelfs een onafhankelijkheidoorlog. Voor ons in Europa betekent het: op onze hoede zijn van valse politieke leiders die de Gutmenschen spelen en ondertussen plannen smeden om ons vrijheid, soevereiniteit en zelfs ons leven op te offeren. Wij moeten ze laten merken dat met hopen geld kan men niet alles kopen; zeker niet ons leven en onze vrijheid. Wij laten ons niet verdelgen.

  Like

 5. Williaan zegt:

  De macht van Duitse president Frank-Walter Steinmeier stelt niets voor, het is een marionet voor voornamelijk ceremonieel toestanden. Zijn voorganger gaf er ook al de brui aan en hield het voor gezien. Hij is een “vriendje van…… ja natuurlijk Merkel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s