Vier van de vijf afgewezen “asielzoekers” worden in Duitsland gedoogd

Screenshot_106

(Door: Marc Felix Serrao – Vertaling: E.J. Bron)

Eind 2017 stonden er 1,7 miljoen buitenlanders in de Bondsrepubliek Duitsland geregistreerd, die naar eigen zeggen humanitaire bescherming zoeken – 5% meer dan het jaar daarvoor. Van de afgewezen “asielzoekers” kan de grote meerderheid voorlopig in het land blijven.

In Duitsland bevinden zich steeds meer mensen, die asiel aangevraagd hebben, die bescherming wordt verleend of die weliswaar afgewezen werden, maar desondanks in het land blijven. Volgens het Duitse Bureau voor de Statistiek stonden er eind 2017 in totaal bijna 1,7 miljoen vluchtelingen in het “centrale register buitenlanders” geregistreerd. Dat waren er 83.000 meer dan het jaar daarvoor, wat overeenkomt met een toename van 5%. Ongeveer de helft van alle betrokkenen werd door de Duitse autoriteiten in de jaren 2015 en 2016 voor het eerst geregistreerd.

Volgens het Bureau voor de Statistiek is het aantal mensen met een open beschermende status afgenomen, omdat er nog niet officieel over hun asielaanvraag werd beslist. Eind 2017 waren dit nog 348.640 personen, ongeveer 226.000 minder dan eind 2016. Hun aandeel nam zodoende af met 39%. De meesten kwamen uit Afghanistan (84.000), Irak (38.000) en Syrië (28.000). Het aantal vluchtelingen waaraan door de staat een beschermende status werd verleend, is duidelijk toegenomen. Eind vorig jaar waren het in totaal 1.154.365 personen, wat overeenkomt met een stijging van 33%. De meesten waren Syriërs (61%), daarna volgden Irakezen en Afghanen.

Op het tijdstip van het onderzoek was ook het aantal mensen met een afgewezen asielaanvraag, die zich echter desondanks nog in het land bevinden, toegenomen. Dat waren er in totaal 177.700 – ongeveer 23.000 meer dan eind 2016. Dat komt overeen met een toename van 15%. Bij de grote meerderheid van hen hebben de autoriteiten de uitzetting vervangen door een zogenaamd dulden: 78%. Juridisch betekent dulden dat een uitzetting slechts tijdelijk uitgesteld is; de betrokken moeten het land eigenlijk verlaten. In de praktijk echter blijven gedulde personen vaak, bijvoorbeeld omdat zij geen papieren kunnen of willen voorleggen. Velen krijgen dan na een bepaalde tijd een verblijfsrecht. De meeste mensen uit de groep van gedulde personen kwamen eind 2017 uit Afghanistan (16.000), Servië (14.000) en Albanië (12.000). Het aantal afgewezen vluchtelingen uit West-Afrika is sterk toegenomen. Hun aantal is met 98% bijna verdubbeld.

Het Bureau voor de Statistiek noemt de vluchtelingen uit alle categorieën “beschermingzoekers”. Het begrip is omstreden, omdat in veel gevallen onduidelijk is of de mensen daadwerkelijk bescherming zoeken of om puur economische redenen naar Duitsland komen.

Bron:
www.nzz.ch
Door: Marc Felix Serrao

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Vier van de vijf afgewezen “asielzoekers” worden in Duitsland gedoogd

 1. Elisah zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/11/democratische-held-john-kerry-gaat-los-massa-immigratie-verplettert-europa/

  Democratische ‘held’ John Kerry gaat los: “Massa-immigratie verplettert Europa”

  “Europa is al verpletterd onder de transformatie die plaatsvindt door immigratie. In Duitsland is Angela Merkel ernstig verzwakt. Het heeft [ook] een significante invloed op de Italiaanse politiek.

  Like

 2. Bert zegt:

  Een VN Migratie Pact is dus niet eens nodig, ze blijven nu al. Een onderzoek in Frankrijk onthulde dat 99 % van de afgewezen asielzoekers uiteindelijk blijft.

  Like

  • Lot zegt:

   kennelijk om aan de illegale situatie legitimiteit te kunnen geven. Zie je het staat in de wet. In het westen in nederland zijn er ook veel donkerharigen die uit spanje etc komen, die hebben nederlandse namen gekregen, zodat niemand kan zien wie zij zijn. Echter je kunt het wel zien en de loyaliteit is ook anders. Stop je anderen in een land, dan wordt het land ook anders. zie maar hoe het westen van het land eruit ziet.

   Like

 3. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Cijfers, cijfers, cijfers. De waarheid toont zich op straat en in de misdaadcijfers en ze gaan nooit meer weg, tenzij… ja, tenzij WAT?

  Like

 4. Steven zegt:

  En dat laten ze zomaar allemaal in de samenleving los. En ze weten niet eens wat voor randdebielen het zijn…maar dat maakt ze niet uit, zolang JIJ maar niet discrimineert!!

  Like

 5. Republikein zegt:

  Zo heeft elk land wel haar eigen leugenfabriek.

  Like

 6. Judge zegt:

  Gedoogd? (zucht) Was het maar een schrijffout zodat we de letter ‘g’ er uit konden halen….

  Geliked door 1 persoon

 7. QENQ5 zegt:

  Thierry Baudet in Buitenhof:

  1. het verdrag van Marrakesh is inderdaad niet juridisch bindend, maar indirect wel, want de rechters gaan er naar verwijzen, net zoals ze doen bij zgn. open normen uit andere verdragen, zoals Mensenrechten verdragen
  2. het verdrag werkt is wel een politiek instrument waaraan je normaal gesproken aan gebonden bent, zoals aan afspraken die je met elkaar maakt
  3. de fatsoenlijke landen zijn straks dus de facto gebonden aan het verdrag
  4. allerlei landen, zoals Marokko en landen uit Afrika en het Midden-Oosten, houden zich straks weer gewoon niet aan het verdrag, zoals ze ook zich niet houden aan andere door hen getekende verdragen, bijv. het Vrouwenverdrag dat niet wordt gerespecteerd in Marokko (en wel is getekend)
  5. Vanwege 3. en 4. is er straks sprake van a-symnetrie, zoals Baudet het noemt
  6. Wat is dan wel een oplossing, aldus Baudet: powerplay: harde maatregelen
  7. Waarom werkt een afspraak dan niet? Omdat we niet in een ideale wereld leven. We moeten dus realistisch zijn.
  8.Bovendien is exporteren van mensen bij veel landen een verdienmodel (kinderbijslag et cetera)en een middel om extern politieke macht te verwerven
  9. Rutte wil een juridisch bindend inlegvel in een pakket van soft-law: belachelijk en Ruttiaans

  Dank je wel Thierry Baudet.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Wiedergutmachung, of zo iets, Junge komm bald wieder zong Freddy Quinn.

  Like

  • BertG. zegt:

   Daar heb ik, dacht ik, nog een single van liggen ergens.
   Ik heb hier nog een flinke partij singles liggen uit een jukebox uit het begin de jaren 60.

   Like

 9. Pietersen zegt:

  Ja, maar als we het verdrag van Marrakech tekenen hebben we afspraken met hun overheden waar die zich aan dienen te houden (terugnemen) – aldus luchtfietser van Oijik in Buitenhof.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jules Vismale zegt:

  Angela Merkel krijgt thans van de Duitse regering een hoop commentaar over een aantal andere “asielzoekers” die Duitsland zijn binnengedrongen en schade veroorzaken aan boeren e.a. maar dan in de vorm van wolven! Lees thans hoe een wolf een man zou hebben aangevallen en hoe het roofdier Duitsland eveneens verdeeld:

  Naar verluidt heeft een wolf een mens gebeten op een Duitse begraafplaats

  Een man zegt dat hij door een wolf in de hand is gebeten tijdens het repareren van een hek op een begraafplaats in Noord-Duitsland. Eenmaal uitgestorven en nu weer in opstand in Duitsland, waren de wolven al politieke hete aardappels voor de schijnbare aanval.

  De lokale politie in Noord-Duitsland vertelde voor het eerst het verhaal van de 55-jarige man van ongewoon werk op een begraafplaats. Het incident vond namelijk plaats op dinsdagavond in het dorp Steinfeld in de deelstaat Nedersaksen.
  De man vertelde de politie dat hij tijdens het werken neerknielde (was hij zich soms aan moslims aan het onderwerpen?) en achter hem reikte toen hij plotseling voelde dat er iets in zijn hand beet.
  Hij draaide zich subiet om en zag dat een reusachtige wolf (was het niet toevallig een flink uit de kluiten gewassen herdershond?) hem had gepakt. Drie andere wolven (moslims hebben al zo’n hekel aan honden!) in een roedel keken vanaf een afstand naar de aanval.
  De man kon zich uit de greep van de wolf bevrijden en het peloton verlaten, zei hij tegen de politie in een verklaring. Hij kreeg vrij lichte verwondingen aan zijn hand (wolven hebben een gebit waarmee ze de poot van een koe van 600 kilo finaal kapot kunnen bijten!) en werd later behandeld door een arts, die ook de autoriteiten op de hoogte bracht van de aanval.

  Eerste aanval sinds de terugkeer van wolven

  Experts racen nu om te bepalen of het dier dat de 55-jarige aanviel een wolf was of niet en zouden ze dat ook doen als het hier om een islamitische terrorist ging?
  Als het wordt bevestigd, zou het de eerste wolfaanval op een mens in Duitsland zijn, omdat de dieren opnieuw in het land werden herbevestigd. Niettemin heeft de wolf de mens helemaal niet nodig om zich opnieuw in Duitsland te vestigen!
  Het lokale “Wolf Office” in Nedersaksen, dat verantwoordelijk is voor het beheren en bijhouden van de wolvenpopulaties, onderzoekt momenteel de zaak en verzamelt bewijs ter plekke.
  “Ze zijn op zoek om te zien of ze daar iets vinden dat de verdenkingen bevestigt”, zei Bettina Dörr, de woordvoerster van het kantoor, aan persbureau DPA.
  Ze voegde eraan toe dat de experts hopen DNA-aanwijzingen te vinden die kunnen helpen bepalen of de beet daadwerkelijk van een wolf kwam. Het kan enkele dagen duren voordat de analyse is voltooid al was het veel leuker geweest als de desbetreffende wolf een hele hoop linkse politici, moslimterroristen, “ondankbare en agressieve “asielzoekers, vluchtelingen en moslims” eens stevig in hun achterwerken en geslachtsorganen had gebeten!

  Duitse politici roepen op tot jacht op wolven

  De terugkeer van de wolven is een gevoelig onderwerp in Duitsland, waarbij politici, milieuactivisten en boeren op vrij gespannen voet staan ​​met hoe ze te beheren.
  Wolven zijn meer dan 150 jaar geleden uitgestorven in Duitsland, maar ze zijn in 2000 herbevestigd in het oosten van het land. Sindsdien is de wolvenpopulatie gestaag gegroeid in Duitsland – wat tot controverse heeft geleid met boeren , die zeggen dat hun vee wordt aangevallen. Gaan ze dat trouwens ook doen als moslims hun schapen stelen voor het Offerfeest?
  Dinsdag publiceerde de conservatieve Bondgenootschappelijke bondskanselier Angela Merkel in het parlement een position paper over het beheer van wolven, waarin werd opgeroepen om wolven te laten jagen (wat mij betreft gaan al de opgenoemde groeperingen maar op elkaar jagen en afmaken omdat ze in Duitsland veel MEER schade veroorzaken dan wolven!) en hun “sterk beschermde” soort status te laten degraderen.
  De christen-democraten (CDU) en hun Beierse zusterpartij de Christelijke Sociale Unie (CSU) betogen dat er bepaalde beperkingen moeten worden gesteld (doe dat anders veel liever aan die onbeperkte vluchtelingenstroom die Duitsland finaal verpest!) aan de wolvenpopulaties, omdat zij geen natuurlijke roofdieren hebben en een grote bedreiging blijven vormen voor het vee en het levensonderhoud van de boer.
  Nationwide, er zijn naar schatting 73 wolvenpakketten, 30 wolvenparen en drie eenzame wolven, volgens gegevens die vorige week werden vrijgegeven door het Duitse Federale Agentschap voor Natuurbehoud.
  Hopelijk gaan die wolven inderdaad Angela Merkel en al haar linkse soortgenoten en islamieten aanvallen in Duitsland en als ze besmet zijn met hondsdolheid dan wens ik dat dit menselijke uitschot daar nog veel DOLLER van worden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s