CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Peter Rissing

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Amsterdam, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, provoceren, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op CARTOON

 1. Ruud zegt:

  Het linkse uitschot heeft het gebracht tot burgemeester van Amsterdam. Verder commentaar overbodig.

  Liked by 5 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Not on topic maar wel in deze tijd thuis horend.
  We kennen allemaal Joe the plumber nog die nu schrijft onder het synoniem Jpe for America.
  Heeft in April al geschreven over Soros en de inmenging en financiering van de caravan die op illegale wijze de Amerikaanse grens over probeert te steken.

  https://joeforamerica.com/2018/04/left-using-women-and-children-to-further-agenda/

  Liked by 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   De caravan werd georganiseerd door een pro-amnestie, pro-open grenzengroep genaamd Pueblo sin Fronteras (PSF). De website van de groep zegt dat ze “migranten en vluchtelingen vergezellen op hun reis van hoop en samen onze mensenrechten eisen.”

   PSF heeft in het verleden caravans georganiseerd en hun website vraagt ​​ook om geld voor het bouwen van nieuwe onderkomens voor migranten. De caravanorganiserende groep PSF heeft slechts een paar links op hun website en een daarvan is een Change Dot Org-petitie, een andere site die is gelieerd aan Soros.

   Toen ik met media sprak, legde een van de caravanleiders uit dat de huidige oogst van Centraal-Amerikanen zowel “LGBT’-mensen als vrouwen en kinderen omvat om een ​​nieuw beetje slachtofferschap toe te voegen dat tot nu toe niet aanwezig was. Volgens organisator Rodrigo Abeja:

   De Spaanse naam voor deze caravans is Via Crucis Migrants, oftewel de kruisweg van de migranten, die verwijst naar de kruispunten die bij zoveel Latijns-Amerikaanse katholieken bekend zijn.

   De PSL sloot aan bij CARA Family Detention Pro Bono Project in Texas, een ‘overkoepelende groep die zich richt op het verlenen van diensten aan illegale immigranten’. De groep maakt deel uit van een katholiek Legal Immigration Network dat bekendstaat als CLINIC. Soros betaalt bijna tien jaar lang CLINIC. In 2015 zorgde Soros ervoor dat CLINIC bijna $ 1 miljoen ontving. Dat is nogal een som voor een katholiek, maar het is ronduit ondenkbaar voor een bekende atheïst.

   Like

 3. Petra DeBoer zegt:

  Criminelen denken altijd dat ze boven de wet staan.

  Like

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. Hovawart zegt:

  De Hoogedelgestrenge Vrouwe Femke Fidel Castro, met haar Marxistische vrijheidsstrijders bestaande uit Groen-Linkse revolutionairen, met hun suïcidale socialistische hervormingen, staan aan de geboorte van een Europees Neo-Fantastisch Realisme, een Beweging van Niet-Gebonden Nederlandse Grote Steden die zich met de aldaar leidende Islam-ideologie (met een eveneens socialistische karakter) economische en politieke allianties met andere Europese steden zich zullen gaan verenigen. Waar socialisten “Het Woord Bij De Daad” zullen voegen om met hun droomwens van gesubsidieerde moslimenclaves als Linksche Vrijsteden een “status aparte” zullen innemen. Waar mensen zonder papieren, (die dus illegaal in de EU verblijven), hun BB&B kunnen vinden. Het ontwikkelen van zogenaamde vrijhavens is eigenlijk de facto hypocriet, waarbij linkse politici tegelijk warm en koud blazen, en staatssubsidie klaarblijkelijk gelijkstaat met het willen ontwikkelen van een zogenaamde ‘safe haven’ waar je als overheid vooral geen controle mag uitoefenen, laat staan zich de vraag mag stellen of hun activiteiten stroken met datgene waarvoor subsidie en steun in de eerste plaats verkregen is.
  Dat we zulke plaatsen gaan creëren waar de overheid, laat staan de politie geen recht meer heeft om te komen? Het lijken wel de Middeleeuwen; toen er ook van die vrijplaatsen waren waar lokale krijgsheren geen recht hadden te komen. Bij mijn weten leven we in een rechtsstaat waarbij we overeengekomen zijn dat niemand boven de wet staat, zelfs geen burgemeester of Imam, en net dat is het verschil tussen een geordende beschaving en de oncontroleerbare chaos waar mensen met minder nobele bedoelingen misbruik van zullen maken…..
  De Linksche Looney Brigade gaat er prat op om toch maar niemand tegen de haren in te strijken, maar soms komt toch de waarheid achter hun linkse leugens vandaan, waarna hun bedrog stellig zal worden ontkent, maar hun intenties blijven immer overduidelijk ………erg moedig of realistisch is het evenwel niet.

  Like

 6. Sobieski zegt:

  Als Amsterdam zich zo nodig niet aan de Nederlandse wet wil houden, dan geven we ze maar zelfstandigheid, en bouwen er een muur omheen. Dan krijgen ze ook geen belasting-geld meer van ons. Zien hoe lang ze het volhouden, met name ook omdat ze hun enige overgebleven bron van inkomsten, de toeristen, ook het leven steeds zuurder willen maken. Maar emigreren naar de rest van Nederland zit er dan niet meer in. Kunnen ze lekker stikken in hun linkse geislamiseerde multi-kul waan.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Sobieski, graag en dan word het hongerlijden voor de links kerk want alle voedsel komt van het platteland. Ze halen hun neus op voor boeren en buitenlui en dat ze afhankelijk van deze hard werkende mensen zijn mogen ze wel eens aan de lijve ondervinden.

   Ik heb ooit, tig jaren geleden, eens nagekeken wie er op de lijst van GroenLinks stonden en waar ze vandaan kwamen. Allemaal uit de stad en dan de grootheidswaan hebben om boeren en buitenlui te vertellen wat wel en niet mag. GRRRR…

   Like

  • QENQ5 zegt:

   Jan Sobieski 3 heeft heel wat islam gestopt in 1684, meen ik, bij Wenen. Fijne vent was dat toch.

   Like

 7. Hovawart zegt:

  Slechts één rekenfoutje in de constructie bij de bouw van de nieuwe grote zeesluis bij IJmuiden, en men heeft een Bijbelse zondvloed die alle Amsterdammers, als Het Volk Van Nuh, zwaar bestraft met een bovennatuurlijke blaasontsteking en de gemeenteraad die verdrinkt in haar eigen urine in de kelders van de Stopera.

  Like

 8. Wim Vreeswijk zegt:

  Het WO-II-fascisme is weer helemaal terug in ons land, te beginnen met de GL en ’66 wolven in schaapskleren in Amsterdam

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s