Zweden zal met het migratiepact te gronde gaan

Screenshot_6

(Vertaling: E.J. Bron)

Zweden zal in december het VN-migratiepact ondertekenen, bevestigt de regering. Ze maakt kenbaar dat het kader voor de economische ontwikkeling van Zweden belangrijk is en dat er een nog groter potentieel voor nog meer immigratie naar Zweden bestaat. Een serie landen heeft zich al uit de overeenkomst teruggetrokken.

Mitteleuropa

Deze landen hebben o.a. gewaarschuwd dat de randvoorwaarden de nationale veiligheid bedreigen, geen onderscheid maken tussen illegale immigranten en vluchtelingen en uiteindelijk voor een nog grotere toestroom van migranten uit de Derde Wereld kunnen zorgen. De Zweedse regering ziet dat compleet anders en argumenteert in plaats daarvan dat het initiatief belangrijk is en de immigratie “veilig, ordentelijk en regelmatig” zal maken.

Critici van het migratieakkoord argumenteren ook kritische discussies over immigratie te criminaliseren. De regering wijst er echter op dat het raamwerk “een op duidelijkheid gebaseerd gesprek” mogelijk zal maken. “Dit betekent onder andere dat staten in overeenstemming met het volkerenrecht moeten optreden tegen racisme en discriminatie van migranten”, verklaart men.

Screenshot_5

Over het migratiepact, waarvan verwacht wordt dat het wordt aangenomen, dient op een conferentie van 10 tot 11 december in Marrakesh, Marokko, gestemd te worden. Na diens toestemming zal de tekst naar de Algemene Vergadering van de VN worden gestuurd, waar hij december volgend jaar in de vorm van een korte resolutie officieel zal worden aangenomen.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

53 reacties op Zweden zal met het migratiepact te gronde gaan

 1. Thom zegt:

  Het migratiepact maakt geen enkel verschil of Zweden en West-Europa ten onder gaan. Het enige verschil is dat het zonder migratiepact enkele jaren iets langer duurt voor we aan de galg hangen en de sharia is ingevoerd.

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Met het verdrag van Marrakesh zetten ze er wel vaart in.
   Ze zijn als de dood dat als het ”populisme” aan de macht komt,het einde verhaal is met hun utopie.
   Ze hebben er veel van nodig,van die instromers.
   En echt niet vanwege de vergrijzing,maar om chaos te creëren.
   (ik sprak vanmiddag iemand die blij is met dit alles,vanwege de vergrijzing) We hebben ze toch heel hard nodig,mekkerde ze ook nog.Je gelooft t niet he…….. Daar moet je dan de oorlog mee gaan winnen.
   Ik voelde mijn bloeddruk al weer oplopen tot ongekende hoogte…….
   Zegt ze ook nog…………fijne avond………

   Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Tineke 26 november 2018 om 20:33

    Het is een schrale troost, maar ik hoor ook alleen maar dergelijk dom gemekker om me heen.
    Als ik dat linkse volk dan ook nog met een hemelse blik in de ogen tevreden zie grijnzen, begin ik te koken. 😡

    DE STOMMELINGEN!
    Ze trekken ons mee het ravijn in.

    Geliked door 4 people

   • Yvonne zegt:

    Ik probeer in mijn omgeving de mensen uit te leggen dat dit fout afloopt
    Ze willen er niets over horen, pas een vent met jurk tot zijn enkels en 4 dames met hoofddoeken, ik zei kijk en dit heet Nederland zei een vrouw het zijn toch ook mensen

    Geliked door 1 persoon

   • Tineke zegt:

    Echt he….
    Ik zou ze soms door elkaar willen schudden,en willen schreeuwen,GVD denk aan de toekomst van je kinderen en kleinkinderen.
    Maar ze horen liever de perikelen van boer zoekt een wippertje,en nog meer van die onzin programma s.
    Ik hoor ook vaak mensen zeggen,als ik de problematiek aankaart,en dat doe ik vaak”ach,het zal mijn tijd wel duren”..ook zo n dooddoener.
    Dit soort oppervlakkige mensen,kun je beter mijden.

    Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Dan ga je er toch wel vólgas tegen in zeker , Tineke ?
    Je moet je nooit laten ontmoedigen door dat soort lui , maar ze onverdroten op de fouten in hun gedachtenpatroon te wijzen en destructieve gevolgen daarvan .
    Zet ze aan het denken !
    Gewoon dóórgaan en nooit opgeven .

    Ik zit in een branche waar ook nogal wat moslims tot mijn klantenkring zouden behoren .
    IK WERK BESLIST NIET VOOR DIE LUI en stuur ze allemaal weg , met een grote bek en de nodige beledigingen !
    Ze mijden me inmiddels allemaal als de pest .
    Maar ik heb een soort spilfunctie in mijn omgeving , dus dat is heel lastig voor ze .
    Nou had een leverancier/klant van me , die tamelijk veel werk aanbrengt en die ik tot tweemaal toe had gewaarschuwd , dat ik BESLIST GEEN WERK WILDE VERRICHTEN VOOR DIE GEITENNEUKERS , me toch belazerd en stiekum werk van die lui bezorgd .
    Ik ontdekte dat gisteren en heb hen meteen vanmorgen gebeld dat ze HELEMAAL GEEN WERK MEER MOGEN BRENGEN , vanwege dat gelazer .
    Dat kost me wel een beetje omzet , maar dat kan me niet verdommen !

    KORTOM , JE MOET BLIJVEN VECHTEN !
    Principes zijn uitermate belangrijk .

    Geliked door 2 people

 2. Serge Jansen zegt:

  Hoezo ?
  Ze hebben helemaal geen regering.
  Mag de vorige regering zo’n vergaand verdrag demissionair gewoon tekenen ?

  Like

 3. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/11/26/het-migratiepact-is-achter-de-schermen-tot-stand-gekomen-onder-auspicien-van-het-merkel-systeem/

  Het migratiepact is achter de schermen tot stand gekomen onder auspiciën van het Merkel-systeem

  Hoe dichterbij de ondertekening van het noodlottige VN-migratiepact in Marokko’s Marrakech op 10-11 december komt, hoe groter het verzet wordt. Nu versterkt zich het vermoeden dat het Angela Merkel zelf zou zijn geweest die opdracht zou hebben gegeven tot het pact.

  https://michael-mannheimer.net/2018/11/26/der-migrationspakt-entstand-unter-federfuehrung-merkels/

  Like

 4. Elisah zegt:

  Uit 2013,

  Europeanen moeten een lichtbruin mix-ras worden met een IQ van 90….

  Geliked door 1 persoon

 5. Sobieski zegt:

  Het grootste probleem is dat de Zweden, als gevolg van hun centrale geografische geografische positie in he Noorden, met hun collectieve Stockholn syndroom, de overige Scandinavische landen, waar wel nog gezond verstand over is, in de afgrond dreigen mee te slepen. De rest van Europa volgt dan ook, omdat we dan van twee kanten ingesloten dreigen te komen, van Zuid en nu ook van Noord, tenzij we op tijd hulp ontvangen van Amerika, Brazilie, de Visegrad landen, Rusland en Israel (vanuit Oost en West). De Chinezen zijn natuurlijk ook welkom om mee te doen, maar ik weet niet of het hun zo veel uitmaakt wat er in het verre Westen gebeurt).

  Like

 6. Hovawart zegt:

  De onmetelijke rijkdommen moeten herverdeeld worden in de wereld,( het welbekende “Nivelleren is een feest” aldus oud-PvdA-voorzitter Hans Speenvarken, vlak na het aantreden van het kabinet van VVD en PvdA.) Daar heb je een bepaalde bevolkingsgroep voor nodig die niets bijdragen aan de westerse samenleving, uitblinken in het ondermijnen van de maatschappij, het uithollen van de sociale voorzieningen, de samenleving terroriseren en uiteenrukken, maar daarentegen wel riant onderhouden willen worden……de gezeglijke PvdA-achterban dus en hun afgesplitste politieke exoten.
  Confucius schreef “In een goed geregeerd land is armoede iets om je over te schamen. In een slecht geregeerd land is rijkdom iets om je voor te schamen”. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat de leer van Confucius tijdens Mao verboden was, en dat de wijsgeer door hem werd doodgezwegen, mensen mochten niet meer over hem leren, en gezien de huidige Euro-Linksche regeringen zal de ban wel weer worden opgelegd.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Goodbye, Zweden!

  Geliked door 2 people

 8. Hovawart zegt:

  Als je de regering van Nederland naar bovengenoemd Zweeds voorbeeld beoordeeld kun je dan zeggen dat Nederland goed of slecht wordt geregeerd? Het antwoord kan unaniem luiden SLECHT. De socialisten die in de Pays-Bah de dienst uitmaken willen immers net als de regeringen in de Noordelijke buurlanden uitblinken in hun socialistische ideologie, de wereld redden door het volk op te offeren.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Sommige mensen (en ook volkeren) moeten met vallen en opstaan hun levenslessen leren. Sommige Oost Europese landen hebben dit begrepen. Echter aan de Zweden is dat niet besteed. Zelfs als het kromzwaard op hun nek rust geven zij als een laatste uiting hun voorliefde voor de crimigranten ten gehore….

  Like

 10. koosv8 zegt:

  Als het aan mij ligt, alle ondertekenaars naar MARACES, en tijdens de vergadering een neutronen bom erop. Mensen kapot en weinig schade aan de stad……einde oefening.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jules Vismale zegt:

  Ik hoop van harte dat dadelijk al die “immigranten” in Zweden zich eens zullen gaan keren tegen hun linkse “bondgenoten” in die akelige regering al daar en zodra de laatsten ooit door de radicale moslims worden uitgescholden, verkracht, afgetuigd of zelfs het risico te lopen vermoord dan gaan ze hierna toch GEEN huilie-huilie doen! Wat HAAT ik die hele linkse regering daar in Zweden, de islam en al die “asielzoekers, vluchtelingen en moslims” die je gewoon al het hellevuur kunt gaan toewensen en wat hopelijk HEEL snel zal gebeuren!

  Geliked door 1 persoon

 12. Tineke zegt:

  @Harry
  26 november 2018 om 21.26

  Jawel,ik ga regelmatig vol op het orgel.
  Maar die denk ik te kunnen overtuigen.. wat soms ook lukt.(zelfs mijn huisarts,die regelmatig een bakkie bij me doet)
  Maar er zijn er veel die van toeten noch blazen weten,en die proberen mij dan het tegendeel te bewijzen.
  Als dan de argumenten op zijn,bazelen ze dingen als …ach het zal mijn tijd wel duren en allerhande onzin. Ik kan er soms met mijn pet niet bij.
  Nee,ik geef het nooit op.
  En mijn motto is ook al mijn hele leven:

  Geld kun je over onderhandelen,maar principes niet!

  Geliked door 1 persoon

 13. Willem Sterk zegt:

  Bigljohn en Tistochwat, ha, ha, ha, geweldige humor. De realiteit is echter zeer triest, ben benieuwd of NL zal tekenen, Bolkenstein ziet het altijd scherp, dus is hij tegen, logisch want het geeft veel teveel ruimte aan juridische goochelarij waardoor iedereen die komt kan blijven en kan vangen met een total ander besef van normen en waarden en vooral islam. Alles wat na W.O.II is opgebouwd, maar ook van daarvoor wordt afgebroken en ik zie maar 1 uitkomst.

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Och Zweden kan niet nadenken .Indertijd dacht Hitler ook dat hij Europa kon veroveren maar het was tegen zijn kl…ondervinding is de beste leerschool. Als ze die Islam rommel binnenloodsen en de geweldplegingen gaan de hoogte in dan zal zullen de gele vestjes snel zijn uitverkocht en de huidige Zweedse regering op een huifkar besmeerd met pek en veren …zoals Rutte Merkel en Macron….Het volk begint te ontwaken

  Like

 15. Williaan zegt:

  Dus nu ook een vijandige moslim enclave in het noorden van Europa in wording. De islamitische strop wordt steeds wat strakker aangehaald.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Zweden ??? Zwerabië toch ??

  Like

 17. Hovawart zegt:

  Heeft Brussel al iets verzonnen om het openlijk dragen van gele vestjes te verbieden?

  Like

 18. henk zegt:

  Links wil gewoon zijn zin doordrijven en de hele EU volproppen met nepvluchtelingen die geen enkele bijdrage leveren aan de economie, Zie Duitsland waar de opvang 100 miljard per jaar kost !!

  Like

 19. Jan zegt:

  Zweden lijken eindelijk uit hun Doornroosjeslaap te ontwaken, protesteren massaal tegen de binnendringende parasieten
  https://cdn1us.denofgeek.com/sites/denofgeekus/files/styles/main_wide/public/2018/01/vikings-season-5-episode-10-review-moments-of-vision.jpg?itok=aizI53KG

  ‘It is time to bring out our inner Vikings’ – Swedes start protesting against mass migration in front of Parliament

  Around 1000 people participated in the 3-hour-long event outside the Swedish Parliament on Sunday.

  Several speakers participated, including Sweden’s most active and well-known journalist and freedom fighter Katerina Janouch, Reader in Business Administration Jan Tullberg, and lecturer and writer Lennart Matikainen.

  Janouch stated that Sweden has gone from being a model country to a country that doesn’t care about its own citizens.

  “The billions flow and no one is held accountable. Sweden is run by a bunch of imposters who abuse their power and don’t care about our well-being.”

  https://voiceofeurope.com/2018/12/it-is-time-to-bring-out-our-inner-vikings-swedes-start-protesting-against-mass-migration-in-front-of-parliament/#.XAU5F5FneXY.twitter

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s